Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

nawet u was moja sucz sie pojawila :D Co za wszedobylskie stworzenie :lol:
A Asik dopiero przeczuwal, ze zostanie reproduktorem i jak widac nastrajal sie do tego miana odpowiednio :D

Posted

[quote name='jborowy']Nitencja - jakoś dziwnie mi znajomo wygląda "doskonale przystrzyżony" kundel zdobiący Twoją stronę z usługami. A kto wyciął tego drugiego przystojniaka ze zdjęcia?

Jborowy .... gdyby drugi przystojniak byl wytrymowany przez mnie to i na stronie by sie znalazl :) DLaczeog ja mam promowac cudza robote ;-) ?

Posted

Wreszcie mam czas "obrobić" trochę zdjęć z Poznania:

Tak Borówki,dzień przed wystawą, odstresowywały Asika

Flarie - przy Erdlach

Ramir w akcji

A tera, to już tylko my

Posted

To dla nas, kibiców bylo niemiłe, a co dopiero dla wystawiających i piesków. Nie widac tego, ale tuż za ringiem pani z wielka ścierą już zmywala. Pusto, tylko echo nioslo po sali.

Nie znam tego sędziego ale czy on zawsze taki powolny (czytaj dokładny)?
W takim razie dostal za duży przydzial.

Posted

jborowy napisał(a):
No przecież było mówione, że welshe wystawialiśmy dwie godziny po wystawie. Znowu nie uważałeś na lekcji.

To wiem oczywiście :roll:. Nie rozumiem tylko, dlaczego kibiców wygonili :hmmmm: :niewiem:

Posted

Witajcie! my JUZ nie śpimy :D . Ciemno i jakos wilgotno, pewnie jak wzejdzie słońce to powstaną i mgły, a potem zaszroni sie wszystko...Ale to drobiazg----WOLNE JEST !
jborowy---ta fotka kiedy kucasz/KLĘCZYSZ :wink: przed szanowną komisją bardzo, bardzo zajefajna :D
Ten kotek, o którym Wam napomknęłam to zwierzak sąsiada.Kot wykastrowany, ufny i rasowy...Nikt z nas współmieszkańców nie znał/nie widział go wcześniej, więc kocurrrek został potraktowany jako...przybłęda.
Teraz szukamy tego kocurrrrrrka...Nawet Fafulos zawąchiwał, ale "zgubił trop". Bardzo pozdro!

Posted

[quote name='zadziorny']bogula jak zwykle na posterunku :lol: :wink:
W tej chwili pogoda nam się klaruje. Mgła jest minimalna i już świeci słońce :lol: 8)
U nas jeszcze nie świeci.. :hmmmm: Ale wygląda na to, że zaświeci :fadein:

bogula, nieładnie tak koty sąsiadom przeganiać :nono:

Posted

U nas to tylko wino sie klaruje w 40 litrowym gasiorze.
Juz jestesmy po wstepnym 30 minutowym spacerku. Dluzszy bedzie w porze popoludniowej.
Ahoj!

Posted

coztego----pewnie,ze nieładnie... :oops: , ale ja też mam taką awersję na nie ukierunkowaną :wink: od dziecka......
Słońce i CIEPŁO. Robię pierogi ruskie, więc pa!pa!

Posted

[quote name='jborowy']\

jborowy - teraz to już wiem ,dlaczego Asik pies ze Szwabskiego lasu był drugi w Poznaniu.........................................

No bo ty zamiast wystawiać psa na prawdziwej wystawie psów poszedłeś z nim na spacerniak do jakiegoś więzienia.....w morde jeża....
a za co to..................Asik sobie nie zasłuzył żeby po więziennych spacerniakach chodzić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asik do wolności przyzwyczajony......otwartych przestrzeni...... :D :D :Dog_run:

Posted

[quote name='zadziorny']
. Nie rozumiem tylko, dlaczego kibiców wygonili :hmmmm: :niewiem:

Zadziorny - teraz już rozumiesz................dlaczego tak mało ludzi..........tam wszędzie kraty............................................ :roll: :roll:

Na spacerniaku nie ma kibiców.............. :lol: :lol: :lol:
Jborowy pomylił .......... :o :wink: chyba imprezy................. :roll: :wink:

Posted

[quote name='bogula']............. Robię pierogi ruskie, więc pa!pa!

bogula - szybko adres........JA UWIELBIAM RUSKIE PIEROGI :facelick: :eating: :facelick:

mniam mniam mniam 8) :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :eating: :facelick: :facelick:

Pychota........ :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :facelick:

Posted

[quote name='zadziorny']Oo :o bos się "cudownie" odnalazł :roll: :lol:. Czyżby Jazon go wreszcie dopuścił do kompa :lol: :wink:Pierogi mu zapachniały :wink: .

Posted

[quote name='bos']
bogula - szybko adres........JA UWIELBIAM RUSKIE PIEROGI :facelick: :eating: :facelick:
Jak Ci się poszczęści troszeczkę to się załapiesz na pierogi boguli na jakiejś wystawie... :lol: bogula zawsze wozi ze sobą gar pierogów :fadein:

Słońce u nas wcale nie wyszło. :evil: Byłam na dogomaniackim spacerku (bez kulawej suki :x ) i wymarzłam jak diabli 0X Ale fajnie było! 8)

Posted

bos - no mi też się to wszystko trochę dziwnym wydawało, ale no.. wiesz, było taniej niż na prawdziwej wystawie. A Asikowi i tak wszystko jedno.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...