czapla Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 nawet u was moja sucz sie pojawila :D Co za wszedobylskie stworzenie :lol: A Asik dopiero przeczuwal, ze zostanie reproduktorem i jak widac nastrajal sie do tego miana odpowiednio :D
Nitencja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='jborowy']Nitencja - jakoś dziwnie mi znajomo wygląda "doskonale przystrzyżony" kundel zdobiący Twoją stronę z usługami. A kto wyciął tego drugiego przystojniaka ze zdjęcia? Jborowy .... gdyby drugi przystojniak byl wytrymowany przez mnie to i na stronie by sie znalazl :) DLaczeog ja mam promowac cudza robote ;-) ?
coztego Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Bożesztymój, odcięli mnie od netu na dwa dni! :evil: 0X :evilbat: Ależ się stęskniłam! :fadein:
jborowy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wreszcie mam czas "obrobić" trochę zdjęć z Poznania: Tak Borówki,dzień przed wystawą, odstresowywały Asika Flarie - przy Erdlach Ramir w akcji A tera, to już tylko my
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 jborowy - a co ta hala taka pusta :niewiem:. Kibiców wygonili czy jak :hmmmm: :wink:
jborowy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No przecież było mówione, że welshe wystawialiśmy dwie godziny po wystawie. Znowu nie uważałeś na lekcji.
gugu Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ach ten Poznań...strasznie pusto :roll: ,ale foty fajne :P
borsaf Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 To dla nas, kibiców bylo niemiłe, a co dopiero dla wystawiających i piesków. Nie widac tego, ale tuż za ringiem pani z wielka ścierą już zmywala. Pusto, tylko echo nioslo po sali. Nie znam tego sędziego ale czy on zawsze taki powolny (czytaj dokładny)? W takim razie dostal za duży przydzial.
gugu Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 borsaf zmywała,bo chciała do domu,a tu sie przedłuzyło :roll: :wink:
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 jborowy napisał(a):No przecież było mówione, że welshe wystawialiśmy dwie godziny po wystawie. Znowu nie uważałeś na lekcji. To wiem oczywiście :roll:. Nie rozumiem tylko, dlaczego kibiców wygonili :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 gugu, to Ty jeszcze nie śpisz :o :question:
bogula Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Witajcie! my JUZ nie śpimy :D . Ciemno i jakos wilgotno, pewnie jak wzejdzie słońce to powstaną i mgły, a potem zaszroni sie wszystko...Ale to drobiazg----WOLNE JEST ! jborowy---ta fotka kiedy kucasz/KLĘCZYSZ :wink: przed szanowną komisją bardzo, bardzo zajefajna :D Ten kotek, o którym Wam napomknęłam to zwierzak sąsiada.Kot wykastrowany, ufny i rasowy...Nikt z nas współmieszkańców nie znał/nie widział go wcześniej, więc kocurrrek został potraktowany jako...przybłęda. Teraz szukamy tego kocurrrrrrka...Nawet Fafulos zawąchiwał, ale "zgubił trop". Bardzo pozdro!
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 bogula jak zwykle na posterunku :lol: :wink: W tej chwili pogoda nam się klaruje. Mgła jest minimalna i już świeci słońce :lol: 8)
coztego Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='zadziorny']bogula jak zwykle na posterunku :lol: :wink: W tej chwili pogoda nam się klaruje. Mgła jest minimalna i już świeci słońce :lol: 8) U nas jeszcze nie świeci.. :hmmmm: Ale wygląda na to, że zaświeci :fadein: bogula, nieładnie tak koty sąsiadom przeganiać :nono:
vigor Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 U nas to tylko wino sie klaruje w 40 litrowym gasiorze. Juz jestesmy po wstepnym 30 minutowym spacerku. Dluzszy bedzie w porze popoludniowej. Ahoj!
bogula Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 coztego----pewnie,ze nieładnie... :oops: , ale ja też mam taką awersję na nie ukierunkowaną :wink: od dziecka...... Słońce i CIEPŁO. Robię pierogi ruskie, więc pa!pa!
bos Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='jborowy']\ jborowy - teraz to już wiem ,dlaczego Asik pies ze Szwabskiego lasu był drugi w Poznaniu......................................... No bo ty zamiast wystawiać psa na prawdziwej wystawie psów poszedłeś z nim na spacerniak do jakiegoś więzienia.....w morde jeża.... a za co to..................Asik sobie nie zasłuzył żeby po więziennych spacerniakach chodzić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asik do wolności przyzwyczajony......otwartych przestrzeni...... :D :D :Dog_run:
bos Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='zadziorny'] . Nie rozumiem tylko, dlaczego kibiców wygonili :hmmmm: :niewiem: Zadziorny - teraz już rozumiesz................dlaczego tak mało ludzi..........tam wszędzie kraty............................................ :roll: :roll: Na spacerniaku nie ma kibiców.............. :lol: :lol: :lol: Jborowy pomylił .......... :o :wink: chyba imprezy................. :roll: :wink:
bos Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='bogula']............. Robię pierogi ruskie, więc pa!pa! bogula - szybko adres........JA UWIELBIAM RUSKIE PIEROGI :facelick: :eating: :facelick: mniam mniam mniam 8) :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :eating: :facelick: :facelick: Pychota........ :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :facelick:
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Oo :o bos się "cudownie" odnalazł :roll: :lol:. Czyżby Jazon go wreszcie dopuścił do kompa :lol: :wink:
Flaire Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='zadziorny']Oo :o bos się "cudownie" odnalazł :roll: :lol:. Czyżby Jazon go wreszcie dopuścił do kompa :lol: :wink:Pierogi mu zapachniały :wink: .
coztego Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='bos'] bogula - szybko adres........JA UWIELBIAM RUSKIE PIEROGI :facelick: :eating: :facelick: Jak Ci się poszczęści troszeczkę to się załapiesz na pierogi boguli na jakiejś wystawie... :lol: bogula zawsze wozi ze sobą gar pierogów :fadein: Słońce u nas wcale nie wyszło. :evil: Byłam na dogomaniackim spacerku (bez kulawej suki :x ) i wymarzłam jak diabli 0X Ale fajnie było! 8)
jborowy Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 bos - no mi też się to wszystko trochę dziwnym wydawało, ale no.. wiesz, było taniej niż na prawdziwej wystawie. A Asikowi i tak wszystko jedno.
Recommended Posts