Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny']Flaire, chyba miało być: bogula :roll: :wink:. Ja też się cieszę, że do nas wróciła :D. Miło Tak, sorry. :oops: Chociaż oczywiście również dobrze, że Nitencja powróciła szczęśliwie. :wink:

Posted

Witajcie w ten mglisty poranek!

Suczysko moje wóciło kulawe z porannego spaceru :evil: Mam nadzieję, że to tylko jakieś drobne stłuczenie i za chwilę nei będzie po tym śladu... :roll: W każdym razie pomysły z agility wybiję jej z głowy, za duży stres by to był :-?

Posted

Dziekuje wszystkim za gratulacje :) Alex szczesliwy ze jest w domu i szaleje jak wariat. On ma chyba duracelle w tylku... Jantar po wystawach odsypial tydzien a ten nie ma czasu na spanie jak tyle ciekawych rzeczy sie dzieje :) Jeszcze Raciborz w tym roku i chlopak ma wolne na ten rok :lol:
Aaaa co do wystawy w Vaxjo to BIS wygral przepiekny szorstki fox z WLoch ktory jest na wystepach goscinnych w hodowli Crispy:

Posted

gugu sezon wystawowy jest teraz prawie caly rok. :) Ja jeszcze jade z ROxy w grudniu na wystawe i chyba zaczynam od stycznia kolejny :) ale trzeba kiedys odpoczac i nabrac sil ;-)

Posted

Łał ale Włoch ślicznie zrobiony, to jest dopiero fox :P - ja ostanio mam przyjemność widzeć Foxy z taką nadwagą, że z sylwetki to raczej już foxów nie przypominają. 8)

Posted

Foksik rzeczywiście przepiękny :lol: :roll:. Jest na co popatrzeć :roll: 8). INA masz rację :D. Takich "przerośniętych" foksów ważących po kilkanaście kilogramów to ja widuję na pęczki 0X :evil:

Posted

Nitencja napisał(a):
Aaaa co do wystawy w Vaxjo to BIS wygral przepiekny szorstki fox z WLoch ktory jest na wystepach goscinnych w hodowli Crispy:

Nasi górą!

:P

Posted

[quote name='zadziorny']Foksik rzeczywiście przepiękny :lol: :roll:. Jest na co popatrzeć :roll: 8). INA masz rację :D. Takich "przerośniętych" foksów ważących po kilkanaście kilogramów to ja widuję na pęczki 0X :evil:

To pewie foksy tzw. "starego typu" plus pomoc kulinarna mamuś, babć i reszty rodziny.

P.S. Samba ma niecałe 8 kg.

Posted

zadziorny ludzie biorą sobie takiego pieska nic o nim nie wiedząc , biorą bo im się pyszczek spodobał albo dziecko chciało bo podobny do pluszka i ...( mówią to na przykładze sąsiadów,) traktują takiego psiaka jak zwykłego kanapowca a taki fox to sama energia, np ci moi sąsiedzi chodzą do parku raz na dwa tygodnie a codziennością jest zejście z psem na trawnik i z powrotem do domciu - wiec wcale się nie zdziwiłam jak opowiadali że im kiedyś zwiał i szukali go kilka godzin ten psiak waży na moje oko jeszcze raz tyle ile powinien ważyc normalnie a oni patrzą na niego z dumą i twierdzą że te wytawowe to niezdrowo wychudzone. :-?

Posted

Mam na roku koleżankę, która miała kiedyś foksteriera. Gosh, co ona o nim opowiada za horrory!!! :roll: Że beznadziejny pies, non stop ujadał, gryzł wszystko i wszystkich, całymi dniami biegał, a jak nie biegał, to godzinami skakał wzwyż przy płocie szczekając... Ale na moje pytanie, co tak właściwie z nim robili, czy starali się go chociaż w minimalnym stopniu czymś zająć, wziąć na jakiś spacer, czy chociaż porzucać piłkę, zrobiła takie :o :o :o oczy i niemal mnie wyśmiała. Jak to?? Przecież pies jest po to, żeby na podwórku siedział, a ja jej jakieś herezje o "wybieganiu" opowiadam... :evilbat: :roll: :-?
Z kolei nasi sąsiedzi mieli foxa dawno temu (jeszcze się nie znaliśmy). Kolejny przykład foksika kupionego "bo wygląda jak Reksio". :roll: Oczywiście Reksio sterroryzował całe osiedle, a jego właściciel nosił w kieszeni zapas czarnych worków na martwe koty. :roll: :-? Nie wspominając już o kasie wydanej na rekompensaty za porwane ubrania przechodniów, bo piesek rzucał się również na ludzi. :roll: Oczywiście sąsiedzi wspominają psa jako najgorszego diabła, głupiego, upartego, etc, etc...

Posted

INA napisał(a):

[te wytawowe to niezdrowo wychudzone. :-?

Moja Fredzia też tak twierdzi i cały czas mnie przekonuje, że nie jest wystawowa.

Posted

Witajcie :lol:
Za oknem na razie mglisto, więc nie wiadomo jaka w końcu będzie dzisiaj pogoda 0X. Moje psiury stanowczo twierdzą, że jeszcze za wcześnie na spacer i nadal okupują moje łóżko :evil: :roll: :wink:
Miłego dnia :lol:

Posted

Jura napisał(a):
INA napisał(a):

[te wytawowe to niezdrowo wychudzone. :-?

Moja Fredzia też tak twierdzi i cały czas mnie przekonuje, że nie jest wystawowa.

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

Borsaf - wielkie braaaawa.
Zadziorny - korzystales ze sciagi.

Rowniez okropnie mglisto, sunie sobie biegaja i sa juz po sniadanku. Stoja przy bramce i czekaja bo dzisiaj ma byc dostawa nowej porcji karmy.
Ahoj!

Posted

Nitencja - jakoś dziwnie mi znajomo wygląda "doskonale przystrzyżony" kundel zdobiący Twoją stronę z usługami. A kto wyciął tego drugiego przystojniaka ze zdjęcia?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...