Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jborowy napisał(a):
To ja dla porządku jeszcze dodam, że psy wygrał (chyba) AMIR z TK a suki ARIANA z TK

Na bank w klasie posredniej wsrod welszy wygrala ALMA z Księzycowej Zagrody przed Diuna (obie otrzymaly ocene doskonala), trzecia byla PAGA Askiras przed ARIANA z Turzycowych Kniej (te sunie otrzymaly ocene bardzo dobra).
Rase zdobyla suka ALMA, gdyz przypominam sobie, ze w finale gr. III sedzia w kraciastej marynarce (hihihi, to nie z racji marynarki) nie wybral tej suni do scislego finalu.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='jborowy']Ho,ho - vigor - doskonale, widzę, że jak Cię Panią Vigorową postraszyć to i pamięć potrafisz odzyskać (też tak, czasami mam)!!

Jborowy, Ty wspanialy kolego - jeszcze chwile, a przypomne sobie z kim pilem nie pijac wogole.

Posted

Tutaj mamy jedną Panią, doskonale wytrymowaną. Piesek nie jest jeszcze gotowy, dlatego ta Pani go osłania rączkami swymi subtelnymi.
Nawiasem mówiąc, ta tajemnicza Pani, w tej wersji wytrymowania, bardzo mi się podoba, jest po prostu bombowa!!!!!

Posted

[quote name='jborowy']Tutaj mamy jedną Panią, doskonale wytrymowaną. Piesek nie jest jeszcze gotowy, dlatego ta Pani go osłania rączkami swymi subtelnymi.
Nawiasem mówiąc, ta tajemnicza Pani, w tej wersji wytrymowania, bardzo mi się podoba, jest po prostu bombowa!!!!!

Nawiasem mówiąc, ta tajemnicza Pani, w tej wersji wytrymowania, bardzo mi się podoba, gdy jest dodatkowo w blu.... i w sklonie.

Posted

Vigor - tłumacz no swoje postępowanie.............. :evil: :roll: :roll:
DLACZEGO
nie wystawiłeś Diuny w klasie młodzieży. Przecież jej brakowało tylko 1 zwyc. na międzynarodowej a ostatnią był Poznań do tyt. MŁCHPL
Mogła go zdobyć i uwieńczyć dotychczasowe starania.......
Czym się sugerowałeś wystawiając ją w klasie pośredniej....... 8) :roll:

Posted

Pominę milczeniem wszelkie komentarze dotyczące mojej osoby i dodam tylko, że psów klasę młodzieży wygrał TYSON Venator Magnus.

A powie mi ktoś, czemu ta tajemnicza Pani TEGO psa białą kredą smaruje? :o Chce sobie w foxach konkurencji dorobić, czy co? a może zagadywał do niej jeden z jej licznych wielbicieli i straciła kontakt z tym, co czyni? :o

Posted

Witam wszystkich.. Wlasnie VIgor masz ochrzan :) trzeba bylo do mlodziezy zglosic !!
Flaire co do pytania jak zdobywa sie championat Szwecji :
proste - po pierwsze musisz miec doskonalego psa a potem zglaszasz i jedziesz ;-) a tak na serio to musza byc spelnione warunki: skonczone 24 miesiace, musi byc championem kraju w ktorym mieszka, i musi dostac CAC. z tym ze CAC dawany jest na plec i do CACa wchodzi rowniez pies z klasy mlodziezy.

jborowy ......... no z tym strzyzeniem to mnie dobilo :evil: ale jestem pewna ze to lapsus tlumacza.:)

Posted

Witajcie :lol:
Poranek, wbrew zapowiadaczom pogody mamy pochmurny :evil:
Ali - GRATULACJE :laola:
Tylko qrcze, jakiś złośliwy chochlik rozlał atrament w miejscu, gdzie powinny być dane hodowcy i właściciela :roll: :wink:

Posted

Niektorych tak oto praktowano w Poznaniu:

"My, niestety, pomimo pokonania konkurencji, i bardzo ładnego (wręcz wzorcowego) opisu, nie dostaliśmy Mł.Zw.Pl

Posted

[quote name='vigor']Niektorych tak oto praktowano w Poznaniu:

"My, niestety, pomimo pokonania konkurencji, i bardzo ładnego (wręcz wzorcowego) opisu, nie dostaliśmy Mł.Zw.Pl

Jak już kiedyś pisałem: "polska kynologia zna takie przypadki" :(
vigor - napisz dlaczego nie zgłosiłeś Diuny do klasy młodzieży :question: :hmmmm:. Miałeś w tym jakiś cel :hmmmm: :niewiem:

Posted

Ali: Gratuluję papierka!

Z papierkowych spraw, to dotarły mnie wieści, ze Czika dostała CACIB'a z warszwskiej m-nar.

vigor:n Suńka wygląda na baaardzo zmeczona, więc prosze jej nie meczy robieniem zdjęć itp. - na to czas był na wystwie - teraz niech sunia odsypia :D

Posted

[quote name='Nitencja']Flaire co do pytania jak zdobywa sie championat Szwecji :
proste - po pierwsze musisz miec doskonalego psa a potem zglaszasz i jedziesz ;-) Pozwolę tu sobie na malutką poprawkę: :(

po pierwsze musisz miec doskonalego psa z nieciętym ogonem

[quote name='Nitencja']a tak na serio to musza byc spelnione warunki: skonczone 24 miesiace, musi byc championem kraju w ktorym mieszka, i musi dostac CAC. z tym ze CAC dawany jest na plec i do CACa wchodzi rowniez pies z klasy mlodziezy.Dzięki wielkie, właśnie o to mi chodziło. :D

Posted

Flaire z ogonami nie jest tak do konca jak pisalas. :evilbat: Jesli pies pochodzi z kraju gdzie tnie sie ogony i kennel club tego oficjalnie nie zakazuje to moge byc one pokazane. Wiec nic nie stoi na przeszkodzie by nasze psy z cietymi ogonami rowniez tam sie wybraly ;-)

Posted

Flaire napisał(a):
Pominę milczeniem wszelkie komentarze dotyczące mojej osoby i dodam tylko, że psów klasę młodzieży wygrał TYSON Venator Magnus.

Ja nie wiem co tam sie dzialo.... ALe chyba zbiorowe pijanstwo bylo jesli nikt do konca nie wie jakie psy wygraly ;-) Mlodziez wygral pies z hodowli Palmira Polnocy, Tyson byl drugi.

Posted

Nitencja napisał(a):
ALe chyba zbiorowe pijanstwo bylo jesli nikt do konca nie wie jakie psy wygraly ;-)Mlodziez wygral pies z hodowli Palmira Polnocy, Tyson byl drugi.

Nitencja, dobrze, że Ciebie nie było w Poznaniu. Przynajmniej możemy liczyć na pewne wyniki. :fadein:

Posted

Nitencja napisał(a):
Flaire z ogonami nie jest tak do konca jak pisalas. :evilbat: Jesli pies pochodzi z kraju gdzie tnie sie ogony i kennel club tego oficjalnie nie zakazuje to moge byc one pokazane. Wiec nic nie stoi na przeszkodzie by nasze psy z cietymi ogonami rowniez tam sie wybraly ;-)
Nitencja, po raz kolejny, OGROMNE dzięki za wyjaśnienie! :D Dla Misi to już za późno, bo jest na emeryturze :wink: , ale kto wie, kto wie, jak się to jeszcze może kiedyś przydać... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...