Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O losie - znowu jestem do tyłu z odpowiadaniem i znowu sobie notek nastukam :D
Ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że muszę pielęgnować chorego chłopa, a wiadomo - jak chłop chory to w domu koniec świata :D

aga_o - ja Cię baaaardzo przepraszam, ale opóźnienie wynikło właśnie z tej chłopowej choroby. Biedak nie ma siły usiąść nawet przy kompie, a ja nie potrafię tego zrobić tak, żeby Ci poszło. Przed chwilą obiecał mi solennie, że jutro w dzień, jak spadnie mu trochę gorączka, usiądzie i zrobi. On też Cię bardzo przeprasza.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Dzięki wszystkim za gratulacje z powodu 500 notki. Faktycznie udało mi się przed wystawą poznańską, choć nie bardzo w to wierzyłam :D
Ale to także Wasza zasługa, więc :beerchug: za Wasze zdrówko i Wasze notki ;) :D

Posted

Przy okazji - ja w przyszłości też poproszę o jakieś fajne fotki, adres ogólnie podałam wczoraj w notce do gugu, ale nie będę miała nic przeciwko jesli go od czasu do czasu wykorzystacie :)
Na wszelki wypadek przypomnę: sp_sp@wp.pl
(między sp a sp jest taki znaczek "_")

Posted

gugu - Kika w tym namordniku sprawia wrażenie jakby miała za chwilę trąbić hejnał :D
Twarzowy jest, nie powiem, ale... :-? No właśnie...
Póki co ja Derylowi wrzeszczę "Feeeee". Działa w 8 przypadkach na 10, co chyba jest dość satysfakconujące. Deryś ma kaganiec szmaciany, regulowany, ale kupiony jak był mały, więc chyba już się nie bardzo dla niego nadaje. Kupiłam do autobusu, ale udało mi się psa przemycić bez namordnika i przejechło się to akcesorium w kieszeni kilka razy. Na psie było tylko raz, przez 10 minut, jak poszliśmy na Jarmark Dominikański. I to też nie dlatego, żeby było potrzebne, a bardziej, aby się zwierzyna przyzwyczajała, że czasami coś się na pysi znaleźć musi :D
No i został mi metalowy kaganiec po Beruszku (też ze względów komunikacyjnych nabyty), do którego Derylek już dorósł. Leży w szufladzie. Kaganiec, nie Derylek :D

Posted

A w ogóle Kika ma świetne uszy - takie załamane w połowie. I Beruszkowi i Derysiowi uszka opierają się o policzki, a ona nosi je tak wysoko. Bardzo ładnie to wygląda :)

Widzę, że żaby robią furorę na terieromanii :D Ale warte są tego. Ja dzisiaj w sklepie widziałam jeszcze jedną na stojaku, może jest ktoś chętny? 16,50 zł zaledwie :D

Posted

Ali pozwoliłem sobie też coś wysłać ....dostałaś/może być adres justyna210/

inni dostali......... :question:

wiem tylko że dostała coztego i miała niezłą zagadkę :lol: :lol: :lol:

Posted

gugu jak będziesz wychodzić z psiurą to masz od razu kosz na kartofle..... :D :D

a zdjęcia Kiki ...........superanckie. To bardzo ładna sunieczka, a ten wzrok 8) 8) :wink:

Posted

No i słowo o klasówce - zach, jesteś bardzo łaskawa, ogromnie Ci dziękuję za dobre słowo, ale... chyba zaczynam rozumieć co Wind ma na myśli mówiąc, że Majutek nie jest jeszcze gotowy... A patrząc na fotki to widać dobrze jaki Majutek jest. Więc co ja mam powiedzieć o Derysiu? Lata świetlne za Majutkiem...

A swoją drogą to fajnie, że chociaż Ty jesteś optymistką ;) :D :D :D

Posted

bos przez to że zapchałeś mi skrzynke nie jestem na bierząco :( :wink: :P ,musze nadrabiac.....
Dzieki za maile,usmiałam sie do łez,rewelacje..... :P ,dziewczyny wyczysccie sobie skrzynke bo bos ma tego sporo.... :roll: :wink: :P

Z kagańca jestem bardzo zadowolona,mysle ze to pomoze... :P ,a zaba jest odjazdowa..... :lol:

Posted

cud....naprawdę cud....gugu jeszcze nie śpi :D

Aga_o mogę Ci wysłać tylko nie wiem czy się nie powtórzę...... :D

Posted

bos, zadziorny - dostałam wszystko, też się szczerze uśmiałam :D

Jednak zwierzaki są cudne - obserwacja ich jest o niebo ciekawsza niż najlepsza nawet telewizja :D

Dzięki serdeczne.

Muszę pokopać w swoich zasobach, może uda mi się czymś odwdzięczyć :D

Posted

[quote name='zadziorny']Ali zastanów się, czy Ty go nie uczysz czasem niewłaściwych komend :hmmmm:. Może powinny to być takie komendy, których prawidłowe wykonanie jest zagwarantowane w 100% :niewiem:. Dzisiaj rano spotkałem pana z dalmatynką, który wydawał swojej suni właśnie tego typu komendę: "idziesz albo nie" i wiesz, że ona wykonała ją perfekcyjnie - nie przyszła :lol: :wink:
A wiesz - muszę to przemyśleć...

Posted

I co to ja jeszcze chciałam? Aaaa - vigor_junior, fotki przepiękne. Szczególnie druga zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Rewelacja. Zdopingowałeś mnie, żeby porobić też takie fajne fotki Derylowi. Tyle, że u mnie leje jak z cebra, więc nie bardzo mi wyjdą w plenerze. Może na wiosnę...

Posted

[quote name='bos']cud....naprawdę cud....gugu jeszcze nie śpi :D

Właśnie uciekam do wyrka i jeszcze raz dzieki chłopaki za maile.... :P

Posted

Ali26762 napisał(a):
[Jednak zwierzaki są cudne - obserwacja ich jest o niebo ciekawsza niż najlepsza nawet telewizja :D

:D

Faktycznie nie da się ukryć.

Mam jeszcze żółwie wodne, tu też jest pole obserwacji. :o ..........
jak wchodzę do pokoju córy, to robi się taki rwetes w terarium ,że mało co nie wyskoczą...........a to za sprawą karmienia...........

Wychodzi na to ,że tylko moja osoba kojarzy im się z żarłem........i to nie tylko dlatego ,że jestem postury trudnej do nie zauważenia...........delikatnie mówiąc :lol: :lol: :lol:
a wszyscy się chwalą że karmią..........i wież tu komu :D :D :wink:

Jakoś po żółwiach tego nie widać :D :D :D :P :wink: :roll:

Posted

Witajcie nocne marki :lol:
O, jakoś Ali o nieludzkiej porze (godz. 2:00 - 3:00) po dogomanii nie grasowała :hmmmm:
U nas dzisiaj za oknem ktoś rozlał mleko :o. Widoczność - góra 20 metrów. Nie widać nawet bloków oddalonych o rzut kamieniem :fadein: :wink:

Posted

Tak , tak, moi mili , gdzie jak gdzie , ale tylko tu , mogę napisać ten :D 700 :D POST

:laola:

a, to na osłodę ,tego mglistego dnia , zobaczcie sami ........... :D :D
prawidłowa szata na zimę... :question: .........nie przesadzcie z trymowaniem :D :D

ale jak ktoś ma ochotę :lol: na dobre jabłuszko.....to proszę..........nic więcej :D

:P .........a tak wygląda stanowisko prawdziwego psycho-dogomaniaka :D :D :D

gdzie mnie tam do tego :D :D :wink:

8) 700 :D :D 700 :laola: 700 :D 700

Na pewno się wypogodzi , więc robótki ręczne odkładamy ,na spacery wyruszamy i za naszych startujących w Pozku, kciuki trzymamy :thumbs:

:smhair2: dobre........hahahahahahaha :D
:D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...