Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Jest mi niezmiernie miło Wind.......kto rano wstaje....itd.......

a ............faktycznie szkoda dnia.........szbciej wypijemy kawusię

i zastanowimy się spokojnie nad resztą dnia....... :D :D

Posted

bos,

Bardzo dziekuje za mala czarna. Tego mi trzeba :-)

A co do dnia ... to u mnie bedzie ciezko :( Ambitnie wzielam sie za szeroka tematyke korekcji i separacji w PS i od switu namietnie walcze z profilami krzywych kolorow :roll:

Posted

Witam :)

bos ten budzik tak się darł, że aż z kuchni przyleciałam, ale nie odezwałam się, bo jakbym zasiadła rano do kompa, to zdążyłabym akurat na koniec zajęć :D

Wind - przydały się Wasze łapinki i kciuki, bo dzięki temu, że je zaciskałyście, Derylek położył zaledwie 2 ćwiczenia całkowicie, resztę zrobił na punkty karne, ale zrobił :D
Nie wytrzymał minuty na zastawaniu i radośnie do mnie przybiegł, ale z drugiej strony nalezy się cieszyć, że wytrzymał całe 40 sekund :D
Drugie co położył to przywołanie - nie zdążyłam odejść, a pies już buszował po krzakach i zataczał wesołe kręgi :D :D :D
Ćwiczenie pierwsze, czyli socjalizacja, też pozostawiała wiele do życzenia - nie wytrzymał w siadzie i usiłował powiedzieć coś zachraniarce na ucho :D
Jak dodam, że zmiana pozycji została wykonana po użyciu miliona komend, to będzie cały obraz sytuacji :-?

Ale najważniejsze, że pies był zadowolony po dzisiejszych ćwiczeniach. Ja nie muszę. Skubany przyjechał do domu taki uradowany, że aż mój chorutki Osobisty zapytał się co mu tak wesoło :D

Posted

Ja juz po kawie, bo ranek u nas raczej pochmurny i mży deszcyk. Oby przeszło do jutra do wystawy. Niby pod dachem ale jak deszcz pada to sie wszyscy pod tym dachem kłębią i tłok niemożebny.

Bos dzięki za te małe gifowe cudeńka. Gdzie Ty to wszystko Lapiesz? Czy Zdziorny przesłał Ci mojego maila z pozycjami?
Zwłaszcza to w bucie mi sie podobalo.

Posted

Ali - no to pierwsze koty za płoty :D widze ze wyszło nienajgorzej i uczeń zadowolony, oj wyobrażam sobie tam mojego Vigo 8)

borsaf - dzieki za podwyżkę :) tylko jakiś szkodnik musiał byc w niej bo potem mi komp zachorował :(
przygotowujecie się już na wystawę? Weż aparacik :) Zrób fotki także rodzeństwu Vigusia jak będzie...Pliss
Pozdrów Miśkę

Posted

Szkoda, INA, że mieszkasz tak daleko i nie możesz ćwiczyć razem z nami :(

Co do dzisiejszej klasówki - Deryl nie wiedział, że dzisiejsze ćwiczenia będą oceniane. Pewnie nie będzie też wiedział w trakcie prawdziwego egzaminu - co najwyżej udzieli mu się mój nastrój i zdziwi obecność obcych ludzi na placu :D

Nie wiem, ale chyba będę musiała w dniu egzaminu wstać wcześniej i zmęczyć Deryla piłkami - może wówczas będzie bardziej stonowany...

Posted

[quote name='gugu']
coztego poszłaś z Kreska na badania?
Ależ skąd! Siuśki zostały złapane, moim "fachowym" okiem obejrzane i ze względu na lekkie zaróżowienie- wylane... 8)
W poniedziałek będzie drugie łapanie, i tym razem- badanie... :roll: Buraczki zostały już odstawione, na wszelki wypadek, żebym się nie zagapiła... :-?

Brawo dla Deryla!!! Dzielny chłopczyk! Najważniejsze, że lubi chodzić do szkoły :kciuki:

Posted

Ina Ja ta podwyżke też otrzymałam, ale nic sie nie dzieje z moim kompem. Mam jakis program panda do wyłapywania wirusów i jeszcze jakis zone alarm i narazie wszystko gra.
Przykro mi, że ci komp zachorował :cry: daj mu pół aspiryny :wink:

Posted

[quote name='coztego']Brawo dla Deryla!!! Dzielny chłopczyk! Najważniejsze, że lubi chodzić do szkoły :kciuki:
Lubi. Dzisiaj jak tylko wstał to zaczął śpiewać serenady :D
Ja co prawda nie śpiewałam, ale też lubię i to bez względu na wyniki :D :D :D

Posted

coztego - wysłałem Ci maila z poczty Justyny , czy dostałaś.......

zadziorny przygotuj skrzynkę, wysyłam z poczty Justyny

borsaf - pozycje rano wysyłałem coztego , nie wiem czy o te chodzi... :D pozycje spiących zwierząt i nie tylko...... :D /

Posted

hej hej ekipa!!
dawno mnie tu nie było..
wreszcie jakos udało mi sie do Was dotrzec:)

wrzucam kilka fotek z WALIJSKIEJ JESIENI 2005

wiecej fotek u nas na stronie w galerii... zapraszamy:)

==>> <<==

Posted

buuu - mam wekeend psy przygotowane do dłuuugiego spaceru a tu klapa
: :evil: deszcz jak zaczął padać o 12.00 rozpadał się na dobre, pieski w domu strasznie się nudzą Wiki ciagle śpi a Vigo chdzi jak łazęga z
z kąta w kąt albo
dostaje głupawki :wink:

borsaf - mój mózg narazie nie może przyjść wiec lęcze kompa domowym sposobem, :wink:

Ali - nawet nie wiesz jak bym chiała z wami ćwiczyć

coztego - czy Kreseczce coś dolega czy te badania to tak profiilaktycznie?
Może dziś wyśle Ci maliem materiały...Może się wkońcu zbiorę 8) [/img]

Posted

INA to masz pecha,a raczej psiórki... :( u nas jeszcze nie pada... :fadein:

coztego bardzo dobrze zrobiłas.... :P

Ali wielkie brawa dla ucznia Derylka :P

Posted

[quote name='bos']coztego - wysłałem Ci maila z poczty Justyny , czy dostałaś.......
Dostałaś :D Ale dłuuugo myślałam od kogo to przyszło... :lol:
Pozycje dotarły także, równie cudne są jak ostatnia przesyłka :fadein:
[quote name='INA']buuu - mam wekeend psy przygotowane do dłuuugiego spaceru a tu klapa
A my własnie wróciłyśmy, w samą porę. Ponuro zrobiło się okropnie, pewnie niedługo i do nas dojdzie deszcz. Ale spacerek był bardzo udany, mimo, że bez słoneczka :fadein:
[quote name='INA']coztego - czy Kreseczce coś dolega czy te badania to tak profiilaktycznie?
Kreseczka jest wybrakowana, jej ciągle coś dolega... Jeszcze nigdy nie robiłam jej badań profilaktycznie... zawsze znajdzie się powód... :-? Tym razem jest to nietrzymanie moczu, co jest przyczyną- zobaczymy po badaniach... :roll:
[quote name='vigor_junior']wrzucam kilka fotek z WALIJSKIEJ JESIENI 2005
Fantastyczne fotki!!!! :D

Posted

wlasnie wskoczylem do siebie na strone i doliczylem sie 243 fotek DIUNY!! niezle co ??
właśnie tak siedze w Rzeszowie i czekam na Vigora bo ma u mnie jeden z portów w trakcie podróży do Poznania...
tez sie tak nudzicie jak ja?

Posted

Nitencja - juz zapewne na wodach Baltyku.
Jborowy - juz aklimatyzuje Asika w Pyrlandii i jak tu z nimi wygrac???

Wyruszamy o 18.15 do Rzeszowa, a potem autokarem wraz z innymi czlonkami naszego oddzialu i ich milusinskimi prosto na Pyrlandie.
Ahoj!

Posted

[quote name='Ali26762']Co do dzisiejszej klasówki - Deryl nie wiedział, że dzisiejsze ćwiczenia będą oceniane. Pewnie nie będzie też wiedział w trakcie prawdziwego egzaminu - co najwyżej udzieli mu się mój nastrój i zdziwi obecność obcych ludzi na placu :D

Nie wiem, ale chyba będę musiała w dniu egzaminu wstać wcześniej i zmęczyć Deryla piłkami - może wówczas będzie bardziej stonowany...

Ali,

Pewna jestem, ze Ty i Deryl dzielnie daliscie z siebie wszystko na dzisiejszym egzaminie :D Z jednej strony pies to zywa istota, pelna niespodzianek wiec nic dziwnego, ze zdarzaja sie mu slabsze i lepsze dni :-)
A z drugiej, Deryl to jeszcze sceniacek i doprawdy dlugo nie cwiczycie :-) Nie ma sie wiec co dziwic, ze nad czescia cwiczen wciaz trzeba pracowac :-)
Tak czy siak jestem z Was dumna i mocno Wam gratuluje ... i to wszystkiego! Dzisiejszego dnia, zapalu do treningow i ... i przyszlych sukcesow :D

A co do tego zmeczenia pilka, to nie wiem czy to dobry pomysl 8) Pewnie kazdy ma wlasne metody, ale przed treningiem obedience moja sucz pol dnia sie nudzi, potem podrozuje autem, aby zadnej kropli energii nie uronic, a potem zaczynamy cwiczenia :lol:

Posted

Hej, hej. Witajcie. Dotarlismy szczęśliwie do stolicy Pyrlandii, chociaż od granicy straszyli nas mżawką i lekką mgiełką.
Dotarliśmy w kompecie, Młodsza Borówka, Asik i prosiak morski (jeszcze nie ma imienia).
Prosiaka od razu oddelegowalismy 6 pieter wyżej do znajomego, na przechowanie, inaczej byśmy mieli cyrk pcheł przez całą noc.
Asik, odpoczywa po trudach podróży, jak zwykle nic nie je i nie pije - jutro będzie pewnie tak samo. On bardzo przeżywa podróże.
Wieczorkiem czekaja go jeszcze ostateczne zabiegi pielęgnacyjne i można isc lulu. Jutro występujemy bardzo późno: od 14.30. To się chociaż wyśpimy.
Na razie małe pifko, dla relaksu.

Posted

Vigor junior za oknem mżawka, a na fotkach piekna polska jesień i piesie brykające na ogródku też w kolorach jesiennych, cudne.

Masz nowy avatarek. Gdyby aureola włosów była czarna to prawie jak Murak i jej TruflencjuszI. Fajny ten Twój nochal!

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Wysłałam jej paczuszkę zdjęć Cziki... i nie wiem czy doszły.
A my :question:
Czyżbyśmy już byli niegodni oglądania fot Czikersa :niewiem: :roll:

Posted

[quote name='Ali26762']My mamy egzamin z obedience za pasem, a Deryla wstecznictwo ogarnelo, wiec nic dziwnego, ze posluszeństwo innych piesków wzbudza we mnie niezdrową zazdrość... :evil:
Ali zastanów się, czy Ty go nie uczysz czasem niewłaściwych komend :hmmmm:. Może powinny to być takie komendy, których prawidłowe wykonanie jest zagwarantowane w 100% :niewiem:. Dzisiaj rano spotkałem pana z dalmatynką, który wydawał swojej suni właśnie tego typu komendę: "idziesz albo nie" i wiesz, że ona wykonała ją perfekcyjnie - nie przyszła :lol: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...