bos Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Zauważcie.. :D :o ...............że my :D mamy swoje psiurki pod kolor mebli :o :o ......... :D :D :wink: i pogoda łelszowa, nasze pociechy giną wśród koloru opadłych liści................fajowo........... :D :D Dlatego Vigor sprzątał pędem liście żeby Diuneczki nie zgubić przed wystawą.........a śliczna jest dziewczynka............ :D :D FoxyDoxy..........nalężą się brawa za przygotowanie :klacz: :klacz: :klacz:
gugu Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 A tak sie jeszcze zapytam,czy te żabki kochane to piszczace są? :P
bo Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Witam wszystkich :lol: Jakoś w tym nowym domeczku mam bardzo mało czasu na komputer. Chlip, chlip.... Kasia już w Warszawie. Alex po raz pierwszy zaliczył podróż pociągiem :D I zbój mały po prostu przespał :o Miał swoje miejsce, bo Kasia wykupiła mu miejscówkę. Dostał wodę i batonika i był baaaardzo grzeczny. Na Dworcu Centralnym w Warszawie odstawił popisowe witanie z naszym znajomym. Cały Alex :D Proszę trzymać kciuki.
Flaire Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 bo napisał(a): Proszę trzymać kciuki.OK, tylko za co? :wink:
bos Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bo - trzymamy :thumbs: , tylko informuj na bieżąca :D :thumbs:
gugu Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bos mnie piszczałki doprowadzaja do palpitacji serca,ale jak zakupie to może to jakoś zniose.... :lol: :wink: :P
jborowy Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bo - ja już trzymam za Alexa, wiem, że nie możesz powiedzieć, ale to pewnie początek akcji "ABSOLUT" W zamian proszę trzymać kciuki i pazurki za Asika w niedzielę. Wyruszamy jutro rano i pewnie nie będzie już okazji pogadać. vigor z Diuną ma fajnie, ich będą wieźć, my musimy sami jechać i to mną, na dodatek :( :( :(
zadziorny Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bo uchyl rąbka tajemnicy :hmmmm:. Jaki jest cel wyjazdu Nitencji z Alexem do Warszawy :niewiem:
gugu Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bos co ty wiesz czego inni nie wiedza.... :roll: :wink: jborowy trzymam za Asika mocno!!! Za innych równiez.... :P
INA Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 trzymamy kciuki za wszystkich którym jest to potrzebne :D My też mamy zabawki z lupu, mamy pana papga, potem buraka i paryke są wielkie i okrągłe wyglądają jak wielkie piłki Vigo je uwielbia - wszystkie te zabawki były mowiutkie z kartkami ..no teraz nie są brakuje im wszystkiego... a co do tej żaby to wstępujemu do drużny żaba mało używana ale jest :lol: prześlę chyba fotę Vigo z żabą przez żabę... :roll: :wink:
borsaf Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Oto nowe zabawki Regona, wyszperane za "psi grosz" w lumpexie. Konkretnie w Scandynavii. Siec tych lumpexów jest w człym kraju, mają nie tylko ciuchy ale i zabawki i torebki (sławne nerki na smakołyki).Jest tego niedużo i zwykle w jakims kącie, ale jaka radocha, jak wyszperałam gumową, lekko piszczącą Lady i tą stonoge dla Regona. :lol:
zadziorny Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Kciukasy oczywiście 3mamy za wszystkich dogomaniaków :thumbs: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :lol:
bos Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 borsaf - nie boisz się skolopendry w domu..... :lol: :lol: Mina Regonika jest rewelka..... :lol: :lol: :lol:
Ali26762 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='gugu']Ali strasznie mi sie podoba ten twój tickerek z tym portretem Derylka ....,rewelka :P Jak chcesz, to Ci zrobię podobny portrecik, potrzebuję tylko zdjęcie Kiki takie portretowe. Będziesz mogła sobie wymiennie wstawiać w podpis tak jak ja. Mogę Ci też zrobić bannerek, nie ma problemu. Jakbyś się zdecydowała, to przyślij fotki na sp_sp@wp.pl :)
bos Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 jborowy - :kciuki: masz to u mnie pewne :thumbs: O której wyjężdżacie....... :question: Pani Borowa napiekła pierników........ :question:
Wojtek Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bo napisał(a):Witam wszystkich Jakoś w tym nowym domeczku mam bardzo mało czasu na komputer. Chlip, chlip.... ... to znaczy w jakim nowym domu? :look3:
Ali26762 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bos napisał(a): :D :D :D :D Ali - na te 9 miechów..... :D :wink: :drinking: :drinking: Dzięki, dzięki :) Wypij i za mnie, bo ja dziś nietrunkowa, ponieważ jutro wiozę na 8 rano 50% komisji egzaminacyjnej na plac i nawet "urodziny" Derysia nie skłonią mnie dziś do wypicia :D Jego zdrowie wypiłam zaraz po północy ;) :)
Ali26762 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 borsaf, czy ja Ci już mówiłam, że Regonik jest cud urody? A jak mu dobrze z oczu patrzy :) Zabawki ma świetne, może i ja się przejdę do zaprzyjaźnionego lumpexu? Nie do Scandynavii, bo u nas chyba nie ma tej sieci, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem, ale pewnie gdzieś znajdę jakieś pluszaki.
zadziorny Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 bos napisał(a):Mina Regonika jest rewelka..... :lol: :lol: :lol: Właśnie :roll:. Ta minka mnie wprost powaliła :lol: :calus: :multi:
Ali26762 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Kciuki i pazurki będziemy trzymać za wszystkich oczywiście, tak jak zwykle :) :kciuki: :kciuki: :kciuki:
INA Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 borsaf - ale piękna stonoga :o :D :D :D ja też taką chcę... ostanio upatrzyłam :evil: gremlina z wiekimi zębiskam akurat dla Vigo- małe dziecko pewnie by przestraszyła ale dla Vigo w sam raz :evilbat: borsaf nie wiem jak tu długo posiedzę bo mi komp zaczyna chorowac ale wrazie czego to jutro zadm Ci relacje z mojej cięzkiej pracy 8)
INA Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Regonik pieknie sie wybarwia i ma śliczny rudy kolorek taki jak lubią tygrysy :D
Ali26762 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='bos']...i pogoda łelszowa, nasze pociechy giną wśród koloru opadłych liści...... Tak jak na tej fotce - tu Beruszek 8 stycznia tego roku, na 6 dni przed śmiercią... :(
Recommended Posts