Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zauważcie.. :D :o ...............że my :D mamy swoje psiurki pod kolor mebli :o :o ......... :D :D :wink: i pogoda łelszowa, nasze pociechy giną wśród koloru opadłych liści................fajowo........... :D :D

Dlatego Vigor sprzątał pędem liście żeby Diuneczki nie zgubić przed wystawą.........a śliczna jest dziewczynka............ :D :D

FoxyDoxy..........nalężą się brawa za przygotowanie :klacz: :klacz: :klacz:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam wszystkich :lol: Jakoś w tym nowym domeczku mam bardzo mało czasu na komputer. Chlip, chlip.... Kasia już w Warszawie. Alex po raz pierwszy zaliczył podróż pociągiem :D I zbój mały po prostu przespał :o Miał swoje miejsce, bo Kasia wykupiła mu miejscówkę. Dostał wodę i batonika i był baaaardzo grzeczny. Na Dworcu Centralnym w Warszawie odstawił popisowe witanie z naszym znajomym. Cały Alex :D Proszę trzymać kciuki.

Posted

bo - ja już trzymam za Alexa, wiem, że nie możesz powiedzieć, ale to pewnie początek akcji "ABSOLUT"
W zamian proszę trzymać kciuki i pazurki za Asika w niedzielę. Wyruszamy jutro rano i pewnie nie będzie już okazji pogadać. vigor z Diuną ma fajnie, ich będą wieźć, my musimy sami jechać i to mną, na dodatek :( :( :(

Posted

trzymamy kciuki za wszystkich którym jest to potrzebne :D

My też mamy zabawki z lupu, mamy pana papga, potem buraka i paryke są wielkie i okrągłe wyglądają jak wielkie piłki Vigo je uwielbia - wszystkie te zabawki były mowiutkie z kartkami ..no teraz nie są brakuje im wszystkiego...
a co do tej żaby to wstępujemu do drużny żaba mało używana ale jest :lol: prześlę chyba fotę Vigo z żabą przez żabę... :roll: :wink:

Posted

Oto nowe zabawki Regona, wyszperane za "psi grosz" w lumpexie.

Konkretnie w Scandynavii. Siec tych lumpexów jest w człym kraju, mają nie tylko ciuchy ale i zabawki i torebki (sławne nerki na smakołyki).Jest tego niedużo i zwykle w jakims kącie, ale jaka radocha, jak wyszperałam gumową, lekko piszczącą Lady i tą stonoge dla Regona. :lol:

Posted

[quote name='gugu']Ali strasznie mi sie podoba ten twój tickerek z tym portretem Derylka ....,rewelka :P
Jak chcesz, to Ci zrobię podobny portrecik, potrzebuję tylko zdjęcie Kiki takie portretowe. Będziesz mogła sobie wymiennie wstawiać w podpis tak jak ja. Mogę Ci też zrobić bannerek, nie ma problemu. Jakbyś się zdecydowała, to przyślij fotki na sp_sp@wp.pl

:)

Posted

jborowy - :kciuki: masz to u mnie pewne :thumbs:

O której wyjężdżacie....... :question:

Pani Borowa napiekła pierników........ :question:

Posted

bo napisał(a):
Witam wszystkich Jakoś w tym nowym domeczku mam bardzo mało czasu na komputer. Chlip, chlip....

... to znaczy w jakim nowym domu? :look3:

Posted

bos napisał(a):
:D :D :D :D Ali - na te 9 miechów..... :D :wink: :drinking: :drinking:

Dzięki, dzięki :)
Wypij i za mnie, bo ja dziś nietrunkowa, ponieważ jutro wiozę na 8 rano 50% komisji egzaminacyjnej na plac i nawet "urodziny" Derysia nie skłonią mnie dziś do wypicia :D
Jego zdrowie wypiłam zaraz po północy ;) :)

Posted

borsaf, czy ja Ci już mówiłam, że Regonik jest cud urody? A jak mu dobrze z oczu patrzy :)

Zabawki ma świetne, może i ja się przejdę do zaprzyjaźnionego lumpexu? Nie do Scandynavii, bo u nas chyba nie ma tej sieci, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem, ale pewnie gdzieś znajdę jakieś pluszaki.

Posted

borsaf - ale piękna stonoga :o :D :D :D ja też taką chcę... ostanio upatrzyłam :evil: gremlina z wiekimi zębiskam akurat dla Vigo- małe dziecko pewnie by przestraszyła ale dla Vigo w sam raz :evilbat:
borsaf nie wiem jak tu długo posiedzę bo mi komp zaczyna chorowac ale wrazie czego to jutro zadm Ci relacje z mojej cięzkiej pracy 8)

Posted

[quote name='bos']...i pogoda łelszowa, nasze pociechy giną wśród koloru opadłych liści......
Tak jak na tej fotce - tu Beruszek 8 stycznia tego roku, na 6 dni przed śmiercią... :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...