Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Łał :cool3: :ylsuper: :cool2:
Właśnie, jaka jest jego psopojemność? :hmmmm: :niewiem:

24 łelsze :lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Szczylki już patrzą oczkami.
Wyniosłem je na świeże powietrze:

W tym czasie Evitka dumnie prezentowała najnowsze
trendy w modzie ogoniej.

Pod czujnym okiem Astorka zaczepiała Mosia:

Posted

Mokka napisał(a):
zadziorny napisał(a):
Łał :cool3: :ylsuper: :cool2:
Właśnie, jaka jest jego psopojemność? :hmmmm: :niewiem:
24 łelsze :lol:
To autko mi się coraz bardziej podoba :cool3: :evil_lol: ;)

Posted

vigor,

Autko super i wielce pojemne! Zmiescisz psy, wedrowne tobolki, kosze piknikowe, a nawet molestujaca o wycieczki rodzine :evil_lol:
Tylko uwazaj, bo te samochodziki sa paliwozerne i lubi im cos wyciekac z miski olejowej :cool3:

jborowy,

Widze, ze kluseczki przybieraja na wadze :multi: Jeszcze troche a same beda Mosia zaczepiac ;)

Ibolya,

Opowiesc o dupelku przesmieszna :evil_lol: Ale ten dupelek fajny musial byc, skoro nie zrazala go postawa Bodrysia, tylko koniecznie chcial dopasc pileczke! Gdyby wlasciciel mial troche wiecej checi, pewnie dupelek wyroslby na wyksztalconego i fajnego pudelka :multi:

aga,

Gratuluje, ale i wspolczuje ... Trzeba rzeczywiscie lubic uczyc innych, aby niemal co rok, powtarzac to samo, ewentualnie z drobnymi modyfikacjami ... i do tego za takie smutne pieniadze ...

W.

Posted

Siemka! nadal ciągnę choć jestem bliska odparowania...Wróciłam z psem z kąpieliska leśnego.Fafik ożył, ruszyły wszystkie funkcje fizjologiczne:evil_lol: ...
vigor---fajne autko i ten kolorek!
Ali---chciałoby się być Twoim psem! Ile troski i czasu mu poświęcasz; pełna uznania!
aga_o---powodzenia! kto by nie chciał pracować z taką wspaniałą asystentką...

Posted

[quote name='zadziorny']Miej litość dla niego i dla mnie :shake:. W taaaaki upał? :mad: :angryy: :hmmmm:

Dobra , dam spokój zreszta zabieram ze sobą narzedzia tortur i wrazie niepogody lub złego humoru dam Jazonowi popalić.
Zresztą coztego ma racje mobiliozując mnie do tej czynności . Przeciez jej sucz jest super zrobiona , A JAK RóWNIUTKO.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pisałes zadziorny że na popczątku miesiaca szykujesz wyjazd ....to już nie długo
Ja wyruszam jutro na noc z przyczepą campingową.......chyba mnie juz całkiem pogięło.
Dogomaniacy zrwacajcie uwagę na Forda ciągnacego przyczepę .......to ja

Vigor , witaj w elitarnym klubie Fordowców.
Szczęśliwej drogi i dużo zadowolenia............:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

bos napisał(a):
Ja wyruszam jutro na noc z przyczepą campingową.......chyba mnie juz całkiem pogięło.
Bosik, a może Twpja trasa poprowadzi przez Łąck, cobyś móbł nas w sobotę bądź niedzielę na zawodach agility odwiedzić?

Posted

Witajcie :lol:
O, dzisiaj nie jestem pierwszy :shake:. Flaire mnie wyprzedziła :roll: ;).
Pogoda bez zmian :shake:. Na razie jest przyjemne 21° C, ale co będzie później :crazyeye: łatwo przewidzieć :mad: :angryy:

Posted

Vigor-fajna furka :multi: i pewnie ma klimę ,bo w to lato to chyba priorytet przy zakupie bryki :cool3: moje stare fordzisko kombi niestety klimy nie ma,za to psów miesci się co niemiara ;)

zadziorny-u nas ok 6.30 było przyjemnie i rześko, piesy na spacerze ganiały ,choć wode popijały chetnie. Teraz słońce pzrygrzewa i temperatura rośnie :angryy:
mury sa tak nagrzane, że termometr pokazuje juz 28 stopni, choć jest w cieniu :angryy:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Ale już jestem, choc... rzeczywiscie jade sobie 5 sierpnia do Egiptu... :multi:

Ja kolejny dzien w pracy... ehhh... bez klimy, zero przeciagu, TOATLNY SKWAR! Aha, kochani bede Was znow o kciuki prosila, gdyż... jak dobrze pojdzie to dolacze do grona belfrow... no moze nie dokladnie, ale mam szanse na zostanie na uczelni jako asystentka wykładowcy (czyli bede prowadzila tzw. ćwiczenia). :lol: Heyka :)

Wczoraj mnie Dogo nie chciała wpuścić, nie wiem o co się na mnie pogniewała... :shake:

Fajne plany masz, Aguś, kciuki na pewno będziemy trzymać za ich pomyślną realizację :fadein:

vigor - fajne autko, chociaż z takim mam złe wspomnienia, bowiem, jak pisał Wojtek, trafiliśmy na taki policyjny i drogo nas to spotkanie wyniosło :siara:
Niech Was ten nowy samochodzik wozi szczęśliwie!

bos - gratulacje dla studentki Europeistyki :multi:
A co do Jazonka - zabierz się samodzielnie za niego zamiast molestować zadziornego! Dlaczego masz mieć lepiej ode mnie, co? Ja się sama muszę mordować nad Derysiową fryzurą. Praca to ciężka, fakt, ale za to jaka satysfakcja :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

jborowy - szczylki są łozkoszne! Fotki takich maluchów można oglądać bez końca! Nie rozumiem tylko dlaczego Evitka ma taką dziwną kitę...
Mówisz, że nową modę lansuje... hmmm... a ja Deryśkowi pojechałam po kicie do końca i on teraz niemodny taki, a w niedzielę Chojnice... ;) :grins:

[quote name='bogula']Ali---chciałoby się być Twoim psem! Ile troski i czasu mu poświęcasz; pełna uznania! bogula, dziękuję... :oops:
To największy komplement jaki można usłyszeć w psim światku :fadein:

No, a u nas dalej upał. Aż mi się nie chce myśleć nawet o Chojnicach. Psy przyjmują do 9:45, a walijczyki wchodzą na ring jako przedostatnia rasa.
W Warszawie, chociaż organizacyjnie wystawa była kiepska, jedna rzecz mi się bardzo podobała - przyjęcia psów były do godz. 13:30.

Posted

Witam!
Fordzik wizualnie wyglada Ok, zadnych wycieków oleju, prowadzi się Ok, ale jutro jadę na przgląd techniczny - taki dla siebie - i wymianę oleju. Tak ma klimę, czyli będzie łatwiej się wybrać w ciepłe dni np. na wystawę. We wtorek jedziemy z żony rodzinką na 3 dni zo Zakopanego. Z wycieczek wysokogórskich planujemy jedynie wypad do Morskiego Oka ale powrót góralską furą. W pozostałe dni spacery bardziej relaksowe - od knajpki do .... sklepu.
Córunia została również przyjęta na AGH, czekamy jeszcze na wyniki z UJ.
Ahoj!

Posted

Wczoraj wieczorem (a właściwie już w nocy, bo do 23:00) byliśmy znowu nad jeziorkiem, zabraliśmy Deryśka, który pływał jak szatan :mdrmed:
Ale wiecie jak się psisko wycwaniło? Dopływa do nas i pakuje się na ręce! Wystarczyło, że raz go złapałam, żeby sobie odpoczął... :cool3:
Jak nie zwracałam na niego uwagi, to usiłował wleźć mi na plecy jak płynęłam! Bezczelny :grins:
Rękę mam tak posiniaczoną i podrapaną, że zapowiedziałam TZ-towi, że jak mnie czymś wkurzy, to polecę do lekarza na obdukcję i będzie miał nieprzyjemności :megagrin: :megagrin: :megagrin: (TZ oczywiście, nie Derylek).

Posted

[quote name='vigor']Córunia została również przyjęta na AGH, czekamy jeszcze na wyniki z UJ.
No super :multi:
Z tego co widzę to idzie jak burza, więc i na UJ się dostanie :D

Posted

Dzisiaj dowiedziałem sie że nie dostała sie na prawo do Opola.
Było ok 1000 ...chetnych przyjeto 140 osób , Justyna została 202 i wpisano ją na liście rezerwowej.....ale to i tak wiadomo .....mogiła. SZKODA>
Pozostala na EUROPEISTYCE..........tysz dobrze. Dalej sie obaczy

Flaire , Łąck ......który.......?

Posted

Vigor .......GRATULACJE DLA TWOJEJ CÓRUNI:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Vigor,

Gratulacje myslacej i madrej corki! W czasach, gdy mlodziez oczekuje jedynie dostatecznych i miernych ocen, to prawdziwy skarb :multi:

bosik,

Rowniez gratuluje Justynce dostania sie na taki trendy kierunek :loveu: No i udanych wakacji! Aby pogoda Wam dopisala, w szklankach bylo tylko zimne piwo, a grill uginal sie pod ciezarem aromatycznych kurczakow i innych smakolykow :loveu:
A co do Lacka, to ten pod Plockiem :-) Moze uda Ci sie do nas przyjechac? :cool3:

W.

Posted

Wind napisał(a):

A co do Lacka, to ten pod Plockiem :-) Moze uda Ci sie do nas przyjechac? :cool3:

W.

A kiedy to się odbywa.......?:lol:

Posted

[quote name='bos']
Pozostala na EUROPEISTYCE
No i bardzo dobrze :klacz: Przynajmniej ma szansę, że się rozwinie intelektualnie, poszerzy horyzonty :multi: Bo na prawie to w głównej mierze przygłupy są (bez urazy Aguś, Ty jesteś wyjątkiem ;) ) I studia na pewnno będą przyjemninejsze :p

Vigor, a Twoja córcia jakie ma preferencje przy wyborze uczelni, jeśłi dostanie się na trzy? :razz:

Posted

Heyka :multi:

vigor bos wielkie gratulacje dla mądrych córek studentek.

Ali u mnie dziś była trzecia jaskółka :evil_lol: Fajnie masz z tym pływaniem Derylka :multi: zazdraszczam Ci. My dopiero 11 sierpnia jedziemy nad jezioro na pojezierze brodnickie, ciekawa jestem czy Bodryś też tak będzie pływał, bardzo bym chciała :loveu: a po 16 sierpnia może w morzu spróbujemy :evil_lol:

Uwaga jutro o 16:30 wystawa Macedonii, uprasza się o trzymanie kciuków :thumbs::thumbs::thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...