Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind'] Nie mozna zamknac ich w kennelu i miec na pare godzin swiety spokoj :diabloti: :evil_lol:
Właśnie dlatego najbardziej cenię sobie pożyczone dzieci, zawsze można je odstawić rodzicom i mieć święty spokój ;)

Duzo zdrowka dla Malizny. Niech zdrowo rosnie i w koncu sika wzorcowe trzy razy dziennie :cool3:

Malizna dziękuje (kłamię, Malizna śpi ;) ). Póki co, sikanie wciąż odbywa się raz dziennie. Jutro w końcu się dowiemy co z tymi siuśkami cholernymi :shake:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie serdecznie !!!

Ali super relacja z wystawy :loveu: :loveu:

Deryl i Ty prezentowaliście się wspaniale, mam nadzieje że teraz
zawsze będziesz wystawiała sama Derysia. Przecież znasz go
najlepiej i wiesz co masz robić, macie tyle osiągnięć sportowych
i ringowych a rozumiecie się jak mało kto.
Dziewczyno Ty już więcej osiągnełaś odemnie z całego serca gratuluje
i jestem na prawde z tego dumna, Brawo Brawo Brawo

Spotkania z dogo wiele znaczą i dają przede wszystkim wskazówki
przez które cały czas się uczyszysz. Trymowanie przygotowanie do
wystawy to wielka sztuka nie wszyscy to potrafią a Ty potrafisz już bardzo
dużo.

Fuka jeszcze Tobie nie gratulowałam piękne osiągnięcia
no i ma się rozumieć piękny pies i jego Pani wyglądaliście rewelacyjnie.

:laola: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Wind---toż to robię!:evil_lol: :cool3: ---co do dzieci: fajnie też jak już są tj. moje :w miarę "stare", znacznie samodzielne i wolne od problemów wychowawczych; no, mam 2 młode kobietki w domciu..., ale kilkanaście lat wysiłku i poswięceń, ale nie żałuję...Jesteśmy superowe!

Posted

coztego napisał(a):
"Mamusiu, zobacz tego psa! On ma pod ogonem to co ja mam tu!" -wskazał rączką rozporek :evil_lol:
Dzieci są kapitalne:lol:

a jakie pomysłowe i przy tym bardzo szczere najlepiej nic nie mówić
głupiego w ich obecności :oops:

Posted

hej Welshowcy:) mam takie pytanie male, mam nadzieje ze ktos mi pomoze(bo na szkotach jak makiem zasial cisza) mianowicie weterynarz domaga sie odemnie wizyty po skonczonym 8miesiacu Mishki (chodzi o nia nie o mnie:P) celem jakiejs oceny itp..przegladu.Ja nie wiem czy musze czy to jest obowiazkowe i po co? prosze o odpowiedz i pozdrawiam!
ps:Ali extra fotki z wystawy :) bardzo mi sie podobaly a Fuke tez chyba widzialam w wawie?tak mi sie wydaje. przy stoisku z karma stala ale nie zaczepialam bo pewnie nie pamieta mnie z Dobrego Miasta.

Posted

Heyka :multi:

U nas rześko, +16C tylko :roll:

Zapraszam na kawkę.

Fritz nic nie słyszałam o takich praktykach. Ale na szkotach to ja się nie znam :oops:
Miłego wtorku Dogomaniacy :evil_lol:

Posted

Fritz napisał(a):
weterynarz domaga sie odemnie wizyty po skonczonym 8miesiacu Mishki (chodzi o nia nie o mnie:P) celem jakiejs oceny itp..przegladu.
Nie wiem, o co mu chodzi, ale ja radziłabym się właśnie tego weterynarza dokładnie wypytać co, jak i dlaczego - może podczas wcześniejszej wizyty zauważył coś, co mu się nie spodobało i chce to skontrolować? :niewiem:

Posted

Witam!
U nas również rześki ranek, tylko +13*C - brrrrrr.
Wczoraj ukradlismy naszym pscółkom trochę miodziku z tzw. nadstawek. Z 6 uli (tych nowych) pozyskaliśmy ok. 50 litrów. Część gniazdową zostawiliśmy na późniejszy okres.
Zapraszaaaamy na miodzik.
Ahoj!

Posted

Wind napisał(a):

BTW miod lejecie na moje serce :loveu: Latajacy Majut dziekuje za pochwaly i prosi o trzymanie kciukow w ostatni weekend lipca. Jedziemy na zawody agility :multi: Bardzo sie z tego cieszymy! Oprocz wrazen przywieziemy mnostwo zdjec i cudowne wspomnienia :-)
I puchary i medale i nagrody, nagrody, nagrody... :cool3: ;)

Posted

coztego napisał(a):
Jutro w końcu się dowiemy co z tymi siuśkami cholernymi :shake:
Ależ Ty masz do tych siuśków "szczęście" :hmmmm: :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='vigor']
Wczoraj ukradlismy naszym pscółkom trochę miodziku z tzw. nadstawek. Z 6 uli (tych nowych) pozyskaliśmy ok. 50 litrów.
Ładnie to tak - własne pszczoły okradać? :mad: :shake: :diabloti:

[quote name='vigor'] U nas również rześki ranek, tylko +13*C - brrrrrr. U nas też coś koło tego :roll:. I nie "brrrrrr" tylko S U P E R :ylsuper:

Posted

[quote name='vigor']Witam!
U nas również rześki ranek, tylko +13*C - brrrrrr.
Wczoraj ukradlismy naszym pscółkom trochę miodziku z tzw. nadstawek. Z 6 uli (tych nowych) pozyskaliśmy ok. 50 litrów. Część gniazdową zostawiliśmy na późniejszy okres.
Zapraszaaaamy na miodzik.
Ahoj!

vigor,

A z czego ten miodzik? :cool3: Wyobrazam sobie, ze jest cudownie aromatyczny i niebianski w smaku :loveu:
BTW a miod pitny tez produkujecie? :razz: Wyjatkowo gustuje w poltoraczku :loveu:

zadziorny,

Tiaaaa ... nagrody :evil_lol: Aby tylko nie takie jak na zawodach w Pecicach, kiedy to i owszem dostalysmy nagrode, ale za najglupsza detke toru :evil_lol: :lol: :evil_lol:

W.

Posted

Wind napisał(a):
dostalysmy nagrode, ale za najglupsza detke toru :evil_lol: :lol: :evil_lol:
Wind, to była nagroda za najlepszą detkę, nie za najgłupszą. ;-) Nie każdemu trafia się zaszczyt ;-) popełnić detkę na ostatniej przeszkodzie po pięknym, czystym przebiegu! ;-)

Posted

Flaire napisał(a):
Wind, to była nagroda za najlepszą detkę ;-)

Za najbardziej efektowną :lol: .
Wiele detek w życiu zaliczyłam (nawet z Leonkiem :oops: ), ale były jakieś takie... pospolite, nikt nas nigdy nie docenił :placz: .
A Wy od razu zostałyście zauważone. Jedna detka i od razu nagrody, zaszczyty, wywiady - musi była smakowita :evil_lol: .

Posted

Mokka napisał(a):
Za najbardziej efektowną :lol: .
Wiele detek w życiu zaliczyłam (nawet z Leonkiem :oops: ), ale były jakieś takie... pospolite, nikt nas nigdy nie docenił :placz: .

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie chce zle zyczyc, ale moze i Wy doczekacie sie takiej nagrody :lol:

Nie mniej moja byla okrutnie glupia i zalosnie smieszna :p Nie ma to jak wlasne doswiadczenia i osobiste nauki. Po Pruszkowie nauczylam sie ZAWSZE pilnowac psa na strefach. Taki maly a lubi sobie zeskoczyc prawie z samego czubka palisady :evil_lol: Po Peciach nauczyla sie dokladnie naprowadzac psa na przeszkode po odmowie! Ciekawe czego naucze sie po Lacku? :razz:

Posted

Wind napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie chce zle zyczyc, ale moze i Wy doczekacie sie takiej nagrody :lol:

Nie mniej moja byla okrutnie glupia i zalosnie smieszna :p Nie ma to jak wlasne doswiadczenia i osobiste nauki. Po Pruszkowie nauczylam sie ZAWSZE pilnowac psa na strefach. Taki maly a lubi sobie zeskoczyc prawie z samego czubka palisady :evil_lol: Po Peciach nauczyla sie dokladnie naprowadzac psa na przeszkode po odmowie! Ciekawe czego naucze sie po Lacku? :razz:

Po Łącku to już będziecie miszczami :lol: , bo się okaże, że wszytko już umiecie :diabloti:

Posted

Flaire napisał(a):
Nie wiem, o co mu chodzi, ale ja radziłabym się właśnie tego weterynarza dokładnie wypytać co, jak i dlaczego - może podczas wcześniejszej wizyty zauważył coś, co mu się nie spodobało i chce to skontrolować? :niewiem:

Nie wet mowi ze to rutynowa wizyta i kazdy pies z rodowodem musi ja przejsc,notabene tez malo to nie kosztuje. No nic dziwne ...

Posted

Fritz napisał(a):
Nie wet mowi ze to rutynowa wizyta i kazdy pies z rodowodem musi ja przejsc,notabene tez malo to nie kosztuje.
To jeżeli jesteś pewna, że dobrze to zrozumiałaś, to ja bym natychmiast zmieniła weta, bo ten zdecydowanie nie jest godny zaufania. Nie ma nic takiego, jak rutynowa wizyta dla psów z rodowodem.

Posted

Dzień Dobry Bardzo!

Fritz napisał(a):

... weterynarz domaga sie odemnie wizyty po skonczonym 8miesiacu Mishki (chodzi o nia nie o mnie:P) celem jakiejs oceny itp..przegladu.Ja nie wiem czy musze czy to jest obowiazkowe i po co?...

...wet mowi ze to rutynowa wizyta i kazdy pies z rodowodem musi ja przejsc,notabene tez malo to nie kosztuje. No nic dziwne ...

A co to za weterynarz?... Tak tylko pytam, przez ciekawość ... ja z Falenicy ...:lol:

Posted

sortis napisał(a):
A co to za weterynarz?... Tak tylko pytam, przez ciekawość ...
Dokładne dane weta proszę przekazywać na priw.

Posted

[quote name='Wind']vigor,

A z czego ten miodzik? :cool3: Wyobrazam sobie, ze jest cudownie aromatyczny i niebianski w smaku :loveu:
BTW a miod pitny tez produkujecie? :razz: Wyjatkowo gustuje w poltoraczku :loveu:
W.

Miodzik jest z akcji + lipa:eviltong:. Jest faktycznie cudownie aromatyczny, a czy w smaku niebiański???? Zapewne, tak. Ja wogóle od kilku lat nie jadam miodu, bo spier**cza mi wówczas cukier:mad:. Nawet oblizywanie umiodzonych paluchów powoduje wystrzał insuliny. Wszystko jest OK, jeśli degustuję miodzik pitny:lol:.
Żeby było terierowato, to teriery śpią:cool3:.
Ahoj!

Posted

Jeszcze raz zadaje to pytanie... Kto zgłasza welshe na wystawę w SOPOCIE 12-13 SIERPIEŃ? Jak narazie to wiem tylko tyle:

1) Gracja Czereda Trapera (kl. młodzieży)
2) Aura Czereda Trapera (kl. otwarta)
3) Fuzja Czereda Trapera (kl. otwarta lub pośrednia)
4) Arton Czereda Trapera (kl. otwarta)
5) Cesaria Adriana's Dogs (kl. ? )
6) Amir z Turzycowych Kniej (kl. championów)

Może zjawić się również Abra Czereda Trapera, ale tego dokładnie nie wiem :)

Posted

siemka!
Pozdrawiamy w zagonieniu codziennym i upale niemożebnym:roll: .Terierowato---Fafik sporo dnia przeleguje; jeszcze jutro ciężki dzień, a potem już chyba jako-tako:cool3: .

Posted

[quote name='Wind']

bosik,

Jak Twoja konczynka? Troche mnie nie bylo i nie wiem, czy idzie juz zdecydowanie ku lepszemu, czy wciaz musisz mocno oszczedzac kolanko :roll:
:p :evil_lol:

A dziekuje ........ znośnie. Jednak mam prikaz wyjatkowo oszczędzać kolanko , lekkie ćwiczenia , nie przesilić.....i takie tam.

A poza tym .....to .............

Z pozytywnych wieści to jak pójdzie ok to w piatek dostanę zdolność do pracy............i bedę sie szykował na wyjazd na urlop ...........Karwia, Kolonia Ostrowo, tak jak w ubiegłym roku..........zobaczymy :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

swallow napisał(a):

Dziękuję wszystkim, którzy na różnych topikach docenili moją pracę związaną z banerkiem. Trochę wyszedł odpustowy :evil_lol: Przygotowywałam zupełnie inny ale doczytałam się że byłby niezgodny z regulaminem no to jest taki, przynajmniej nie było z nim dużo pracy :diabloti:

No śliczny Twój baner..........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:....i wszystkim nam sie podoba:evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...