niedzwiedzica Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bos- przykro mi bardzo :-( :-( trzymaj się i zaglądaj do nas, nawet w tych cięzkich dniach
Daisy1310 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Bos W takich chwilach nie wiadomo co powiedzieć i jak pocieszyć . Zostałeś sam z niewypowiedzianym bólem i smutkiem a co najgorsze - z pustką . Bardzo, bardzo mi przykro . Wiem, jak to boli . Wiem z autopsji. Trzymaj się ... G.
bos Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :calus::buzi: :roll: Jeszcze raz serdeczne dzięki Wam wszystkim , i nie gniewajcie się że z mojego powodu zrobiło się tu tak ......smutno. Przepraszam.Jednak ja w tych najgorszych chwilach siadam przy kompie czytam Wasze posty ........oko robi się wilgotne ....................................ale tak jak pisała borsaf wirtualni przyjaciele....... i to działa.......... Wracajcie do normalnych postów i wklejajcie foty , piszcie o psiurach , zaraz zrobi sie weselej Ja bedę sobie czytał ............................................................... Wiecie że ja Was........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
bos Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 I jeszcze jedno.........samych złotych medali jutro w Warszawie na wystawie i udanego spotkania dogoprzyjaciół............... Mogę tylko pozazdrościć.........
Ibolya Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bos jutro na wystawie myślami będziemy z Tobą. A fotek będzie duuużo, jutro wstawię, żebyś czuł jakbyś tam był :Dog_run: TRZYMAJ SIĘ !!!
Wind Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bos, tak jak Ibolya bedzie myslami z Toba na Wystawie, tak my bedziemy o Tobie myslec jadac na psiarski oboz ... Nic sensownego wiecej nie powiem ... po prostu bedziemy sie modlic za Twoja Mame, Ciebie i Twoja Rodzine ... Trzymaj sie i do napisania za tydzien ... B & M
bogula Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Siemka! och! wczorajsza burza przeczyściła powietrze! Fafik już dzisiaj pogonił kota po nowym parkingu kolejnego marketu:angryy: w moim mieście.zależało mi, aby złapać go szybko, bo lecę na dyżur na 7 do szpitala.Fisiek popija i zjada śniadanie ---słyszę go w/z kuchni:cool3: .Zapraszam na pyszną kawę...Pozdro! Fajnego dnia i sukcesów!
Ibolya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Heyka Ja też już przy kawce. Zaraz pójdziemy pobiegać za piłeczką, a potem będziemy się szykować na wystawę, co w moim przypadku będzie polegało głównie na kapaniu sie w chłodnej wodzie, choc niewiele to pomaga :shake: Miłej niedzieli Dogomaniacy :multi:
zadziorny Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Witajcie :lol: Znowu będzie upalny dzień :shake:. Niebo bez jednej chmurki i na termometrze już jest 20° C :mad:. Wczoraj wieczorem zrobiło się burzowo, ale nie spadła ani jedna kropla deszczu :angryy:. Wszystkim wystawiającym dzisiaj życzę samych sukcesów :loveu: i przetrwajcie jakoś ten upał :cool1:
coztego Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ale ranek był dzisiaj bardzo przyjemny po tym wczorajszym deszczyku. Poganiałyśmy z Kreską co nieco bladym świtem, cholerna Malizna budzi mnie o 6:30 domagając się śniadanka :mad: No to Wam coś pokażę ;) Porównanie z kagańcem Kreseczki :diabloti:
bos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 coztego napisał(a): No to Wam coś pokażę ;) Porównanie z kagańcem Kreseczki :diabloti: .....a szukałaś klatki dla kota......przecież masz................... ;) :roll:
vigor Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Bos - wyrazy szczerego współczucia.... Wszystkim dogomaniakom życzę sukcesów, wspaniałych opisów ich pupili, miłych wrażeń oraz miejsca w cieniu:evil_lol::lol::cool3:. Ahoj!
niedzwiedzica Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bos napisał(a):.....a szukałaś klatki dla kota......przecież masz................... ;) :roll: Nic dodać , nic ująć :evil_lol::evil_lol::haha::evilbat::biggrina: Bos-brakowało twoich komentarzy ostatnio ;) trzymaj się sie i pisz, bo twoje zmartwienia to troszke i nasze..podobnie jak radości. A jak się człowiek ze smutku wyżali, to mu zawsze lżej na duszy. Trzymaj sie !
coztego Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bos napisał(a):.....a szukałaś klatki dla kota......przecież masz................... ;) :roll: Ale kuweta się nie mieści :cool1:
Gosia_i_Luka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Coztego - nie będę pisać, że kot piękny, ok? :evil_lol: Ale z ręką na sercu mogę napisać, że słodziutki. :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Witam serdecznie !!! Są pierwsze wieści Deryl ocena doskonała i Zwycięstwo młodzieży BRAWO :loveu: Czardasz res. CACIB BRAWO :loveu:
borsaf Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ali nic dodać, nic ująć. Masz naprawde doskonałego psa. Bravo, Derylek!
borsaf Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ibolya gratulacje! Teraz to piffko z lodu dopiero będzie dogomaniakom smakowało. Bravo, Czardasz vel Bodryś!
Jura Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a): Witam serdecznie !!! Są pierwsze wieści Deryl ocena doskonała i Zwycięstwo młodzieży BRAWO :loveu: Czardasz res. CACIB BRAWO :loveu: A Cześka CACIB Gorąco było nieziemsko ( i jest nadal)
zadziorny Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Brawo Teraz czekamy na foty :mad: (i pełne wyniki przy okazji :roll:)
Ela_hryckiewicz Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jura napisał(a):A Cześka CACIB Wieści dostałam małą pocztą pantoflową ! [SIZE="4"] BRAWO CZESKA :loveu: Gratuluje wszystkim spisaliście się dzielnie przy tym upale
Ibolya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Heyka :multi: Już wróciliśmy. Upał był okrutny :angryy::angryy: Wyniki już znacie, ja dodam tylko, że rasę wzięła suczka młodzieżowa GRACJA Czereda Trapera. Czesia CACIB, DERYLEK Zw. Młodzieży. Bodryś CWC, ResCACIB, A ELMIASTY !! był II na grupie !!! A GAJA - Debora Kliwii była III na BIS WETERANÓW !! Nie zauważyłam, który psiur z otwartej dostał CACIB-a :oops: vigor życzył wspaniałych opisów i się Jego życzenie sprawdziło, oto opis bodrysiowy: dobrej wielkości, samczy, dobrze prezentowany w ruchu i statyce !! wzorcowa szata. Przytoczyłam Wam ten opis głównie z powodu tego co wytłuszczone, dumna jestem z siebie !! Nitencja na wystawie był Pan sedzia Istvan Szabo i wyobraź sobie gadałam z Nim i mi powiedział, że On ma miotową siostrę Twojego Alexa!! Wiedziałaś o tym? Fotki będą później albo jutro, Kuba mnie namówił i jedziemy na "glinki" kąpać psiury, ludzi nie będzie, bo wszyscy mecz oglądają !!
nikit1 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Gratulacje dla welszowych dogomaniaków :multi: :multi: :multi: Spisali się dzielnie :p Poznałam "na żywca" Ali i Derysia, Kliwię (choc okazało się, ze poznałyśmy się w zeszłym roku) i Ibolyę. Było bardzo symatycznie :bye: Gorąc okrutny! Cienia jak na lekarstwo :shake: Niektórym to gorąco nie wyszlo na dobre.. Aga O najpierw przez trzy godziny męczyla jeden malutki kufelek piwka :crazyeye: , a potem chciała się rozbierać :siara: :evil_lol:
Nitencja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 czesc wszystkim Gratulacje dla wszystkich dzielnych welshy !! :-D A ze Pan Szabo ma Ivonke to wiem .Sliczna sunia
Recommended Posts