Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Bos

W takich chwilach nie wiadomo co powiedzieć i jak pocieszyć . Zostałeś sam z niewypowiedzianym bólem i smutkiem a co najgorsze - z pustką .
Bardzo, bardzo mi przykro . Wiem, jak to boli . Wiem z autopsji.
Trzymaj się ...

G.

Posted

:calus::buzi: :roll: Jeszcze raz serdeczne dzięki Wam wszystkim , i nie gniewajcie się że z mojego powodu zrobiło się tu tak ......smutno.
Przepraszam.Jednak ja w tych najgorszych chwilach siadam przy kompie czytam Wasze posty ........oko robi się wilgotne ....................................ale tak jak pisała borsaf wirtualni przyjaciele.......
i to działa..........

Wracajcie do normalnych postów i wklejajcie foty , piszcie o psiurach , zaraz zrobi sie weselej

Ja bedę sobie czytał ...............................................................

Wiecie że ja Was........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

I jeszcze jedno.........samych złotych medali jutro w Warszawie na wystawie i udanego spotkania dogoprzyjaciół...............
Mogę tylko pozazdrościć.........

Posted

bos jutro na wystawie myślami będziemy z Tobą. A fotek będzie duuużo, jutro wstawię, żebyś czuł jakbyś tam był :Dog_run:

TRZYMAJ SIĘ !!!

Posted

bos, tak jak Ibolya bedzie myslami z Toba na Wystawie, tak my bedziemy o Tobie myslec jadac na psiarski oboz ... Nic sensownego wiecej nie powiem ... po prostu bedziemy sie modlic za Twoja Mame, Ciebie i Twoja Rodzine ...
Trzymaj sie i do napisania za tydzien ...

B & M

Posted

Siemka!
och! wczorajsza burza przeczyściła powietrze! Fafik już dzisiaj pogonił kota po nowym parkingu kolejnego marketu:angryy: w moim mieście.zależało mi, aby złapać go szybko, bo lecę na dyżur na 7 do szpitala.Fisiek popija i zjada śniadanie ---słyszę go w/z kuchni:cool3: .Zapraszam na pyszną kawę...Pozdro!
Fajnego dnia i sukcesów!

Posted

Heyka
Ja też już przy kawce. Zaraz pójdziemy pobiegać za piłeczką, a potem będziemy się szykować na wystawę, co w moim przypadku będzie polegało głównie na kapaniu sie w chłodnej wodzie, choc niewiele to pomaga :shake:

Miłej niedzieli Dogomaniacy :multi:

Posted

Witajcie :lol:
Znowu będzie upalny dzień :shake:. Niebo bez jednej chmurki i na termometrze już jest 20° C :mad:. Wczoraj wieczorem zrobiło się burzowo, ale nie spadła ani jedna kropla deszczu :angryy:.
Wszystkim wystawiającym dzisiaj życzę samych sukcesów :loveu: i przetrwajcie jakoś ten upał :cool1:

Posted

Ale ranek był dzisiaj bardzo przyjemny po tym wczorajszym deszczyku. Poganiałyśmy z Kreską co nieco bladym świtem, cholerna Malizna budzi mnie o 6:30 domagając się śniadanka :mad:

No to Wam coś pokażę ;)

Porównanie z kagańcem Kreseczki :diabloti:

Posted

coztego napisał(a):

No to Wam coś pokażę ;)

Porównanie z kagańcem Kreseczki :diabloti:

.....a szukałaś klatki dla kota......przecież masz................... ;) :roll:

Posted

Bos - wyrazy szczerego współczucia....

Wszystkim dogomaniakom życzę sukcesów, wspaniałych opisów ich pupili, miłych wrażeń oraz miejsca w cieniu:evil_lol::lol::cool3:.
Ahoj!

Posted

bos napisał(a):
.....a szukałaś klatki dla kota......przecież masz................... ;) :roll:

Nic dodać , nic ująć :evil_lol::evil_lol::haha::evilbat::biggrina:

Bos-brakowało twoich komentarzy ostatnio ;) trzymaj się sie i pisz, bo twoje zmartwienia to troszke i nasze..podobnie jak radości. A jak się człowiek ze smutku wyżali, to mu zawsze lżej na duszy. Trzymaj sie !

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
Witam serdecznie !!!

Są pierwsze wieści Deryl ocena doskonała
i Zwycięstwo młodzieży BRAWO :loveu:

Czardasz res. CACIB BRAWO :loveu:

A Cześka CACIB

Gorąco było nieziemsko ( i jest nadal)

Posted

Heyka :multi:

Już wróciliśmy. Upał był okrutny :angryy::angryy:
Wyniki już znacie, ja dodam tylko, że rasę wzięła suczka młodzieżowa GRACJA Czereda Trapera.
Czesia CACIB, DERYLEK Zw. Młodzieży.
Bodryś CWC, ResCACIB,
A ELMIASTY !! był II na grupie !!!
A GAJA - Debora Kliwii była III na BIS WETERANÓW !!
Nie zauważyłam, który psiur z otwartej dostał CACIB-a :oops:
vigor życzył wspaniałych opisów i się Jego życzenie sprawdziło, oto opis bodrysiowy: dobrej wielkości, samczy, dobrze prezentowany w ruchu i statyce !! wzorcowa szata.
Przytoczyłam Wam ten opis głównie z powodu tego co wytłuszczone, dumna jestem z siebie !!

Nitencja na wystawie był Pan sedzia Istvan Szabo i wyobraź sobie gadałam z Nim i mi powiedział, że On ma miotową siostrę Twojego Alexa!! Wiedziałaś o tym?

Fotki będą później albo jutro, Kuba mnie namówił i jedziemy na "glinki" kąpać psiury, ludzi nie będzie, bo wszyscy mecz oglądają !!

Posted

Gratulacje dla welszowych dogomaniaków :multi: :multi: :multi:
Spisali się dzielnie :p
Poznałam "na żywca" Ali i Derysia, Kliwię (choc okazało się, ze poznałyśmy się w zeszłym roku) i Ibolyę. Było bardzo symatycznie :bye:
Gorąc okrutny! Cienia jak na lekarstwo :shake:
Niektórym to gorąco nie wyszlo na dobre.. Aga O najpierw przez trzy godziny męczyla jeden malutki kufelek piwka :crazyeye: , a potem chciała się rozbierać :siara: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...