Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Heyka :evil_lol:
A ja już przy kawce (i przy pracy :oops:) [SIZE=2]Upał jest nadal, ale nie narzekam, w sumie wolę ciepło niż zimno :angryy: Wieczorem, jak szłam wietrzyć kity, jak to Ali zwykła mówić, o 23-ej było 27C, a tera jest 21C :angryy:

swallow - fotki Cześki cudne, mam nadzieję, że spotkamy się w Wa-wie :loveu:

bos i zadziorny Wy chyba też nie zawiedziecie i uda się zlot Dogomaniaków i z północy (Ali, Ela .. ??) i z południa :multi::multi: Kto jeszcze będzie, proszę pisać !!

Uprasza się o trzymanie kciukasów wieczorem o 19:45, idziemy z Kubą na rozmowę o pracę, tzn, Kuba idzie, ja tylko do towarzystwa :evil_lol: Kuba chce se zmienić na lepszą, bardzo byśmy wszyscy chcieli, żeby Mu sie udało, bo to super gościu jest :evil_lol:

[SIZE=2]Miłej środy Dogomaniacy :loveu:
[SIZE=2]

Posted

Witajcie :lol:
U nas wieczorem trochę popadało i pobłyskało (ale bez grzmotów) :roll:. Od razu zrobiło się bardziej rześko. Teraz jest "tylko" 20º C i da się żyć :cool1:.

Ibolya kciukasy i pazurki zaciśnięte :thumbs:

Swallow masz super piesa :loveu: :cool3:

Posted

Hej!
U nas w nocy troszkę niebo poburczało i "nasmarkało";) ; jest jakby ciut chłodniej...
Ibolya--- trzymamy za nową pracę!
bos--- robisz się coraz bardziej dosadny;) , widać zdrowiejesz...:evil_lol:
Zapraszam na kawę! Pozdro!

Posted

witam
a u nas o dziwo LAŁO gdzieś pomiędzy 4.00 a 6.30 ledwo psiora udało mi się wyprowadzić przed pracą, padało tak że wielkie strugi płynęły ulicami
jednak teraz już wszystko zdążyło wyschnąć a temp z sympatycznej osiemnastki;) ciągle idzie w góre
ładne te fotki Czeski - przyjemne:cool3: , chłodne:cool3:
Ali - mimo że już minęło kilka dni od sportowych fotek Derysia nadal jestem nimi urzeczona i pełna podziwu dla jego pasji i zapału:lol: :loveu: super macie

Posted

Witam serdecznie !!!

Co dziś tak wszyscy pozasypiali :mad: :mad:

AMOS dziś pojechał do swojego domu :placz:

Przyjechała bardzo sympatyczna starsza Pani i była zachwycona
maluszkiem. Piesek będzie mieszkał na wsi i będzie miał dużo
terenu do biegania. Będzie miał dobrze :loveu:
Ibolya gorące pozdrowienia od Pani Marii

Vigor twoje dzieci już wszystkie są w swoich domach

Posted

[quote name='Ibolya'], jborowego toże :cool3: tylko następnym razem inne płcie proszę też focić, nie tylko te dla chorobździla bosa :mad:

Nafociłem Ci ja płciów różnych, nawet jakieś psy mi wpadły w obiektyw. Ino, jak się dowiedziałem, że bos'owi już gromnicę palą, to se pomyślałem, że te zdjęcia co dla niego to puszczę przodem: może zdąży oglądnąć. Jak mu się ta płeć spodoba to może do Abrachama się nie będzie wybierał tylko tu z nami jeszcze trochę pobosi.
W miarę czasu i możliwości, będę wstawiał dalsze foty.

Posted

Ibola -specjalnie dla Ciebie: boskie ciało Pana Naleśnika, zapędzonego do katorżniczej pracy przy obieraniu truskawek

wiem, że to właśnie kobiety lubią najbardziej!!!!!

Posted

Mógłbym jeszcze powstawiać trochę innych zdjęć, ale nie będę wstawiał, gdyż przeważa na nich płeć odmienna.
Oto część zdjęć, których nie będę wstawiał:

Posted

Wiatm wszystkich:lol: . Chciałam powiedzieć, że Aranek dotarl szczęśliwie do domu do Kalisza. Maluch ma kwarantannę w taki upał, aż mi go szkoda. Najchętniej leży na kafelkach bo tam mu chyba chłodniej i najbardziej lubi mięso!!!!. Ale chowa się dobrze i jest OK;) . Pozdrowienia I prosze o dobre rady jak wychowywać tego 2-miesięcznego malca żeby wyrósł na mądrego teriera waljiskiego.:modla:

Posted

Hej jborowy damski reportaż....ok.
Pozwolilem sobie parę fotek zgrać do kompa, czy mogę je pokazać w Galerii Jazona.......oczywiście napiszę że są Twojego autorstwa.....:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']Hej jborowy damski reportaż....ok.
Pozwolilem sobie parę fotek zgrać do kompa, czy mogę je pokazać w Galerii Jazona.......oczywiście napiszę że są Twojego autorstwa.....:lol: :lol: :lol:
No jasne!
Nie mam teraz czasu, bo mi zastrajkowały oba auta, zatkało się szambo, miałem audit recertyfikacyjny ISO 9001 itd. Ale do niedzieli powinienem wyzbierać wszystkie zdjęcia Jasona i Osób Towarzyszących, popchnę Ci na skrzynkę w pełnej rozdzielczości, podaj mi tylko adres na jborowy@pro.onet.pl

Posted

jborowy, nieładnie tak fotografować koleżanki z ukrycia :nono:

bos, a czyje to takie zgrabne kolanka? :cool3:

TUŚQA, witaj na dogomanii!!! :multi: Ucałuj Aranka od dogomaniaków ;) A wychowaniem się nie martw, masz tu tylu fachowców od weszterierów, że rozwiążą każdy problem wychowawczy ;)

Posted

Chłopaki, te baby same się pchają w kadr. Fotografowałem Wojtka dla Iboly, a i tak sie wcisnęły, przypatrzcie się sami:

Nachalne są te damy i zuchwałe, jakby powiedział Dzielny Wojak Szwejk.

Posted

[quote name='coztego']jborowy, nieładnie tak fotografować koleżanki z ukrycia :nono:

;)
A ładnie to tak robić kolegę w "mokrego Włocha"???!!??

Posted

[quote name='jborowy']Ale do niedzieli powinienem wyzbierać wszystkie zdjęcia Jasona i Osób Towarzyszących, popchnę Ci na skrzynkę w pełnej rozdzielczości, podaj mi tylko adres na jborowy@pro.onet.pl A już się miałem zapytać dlaczego Twój aparat takie maleńkie foteczki robi :hmmmm: :niewiem: :shake:

Posted

bos---o, matko! domyślam się, że ta z olbrzymim kolanem to ta problemowa:crazyeye: . Byłeś na urazówce w Piekarach? A tak to powiem nieskromnie :cool3: moje gnatki ładniejsze:lol: ......
jborowy--- nie tracisz formy;)
tośqka---witamy i dawaj wiecej newsów!

Posted

[quote name='jborowy']Chłopaki, te baby same się pchają w kadr. Fotografowałem Wojtka dla Iboly, a i tak sie wcisnęły, przypatrzcie się sami:

Nachalne są te damy i zuchwałe, jakby powiedział Dzielny Wojak Szwejk.
jborowy--- czy to jest Wojtek z dogo, ten od blue erdelki w awitarze? jakoś miałam go za bardziej młodzieniaszkowatego;) :evil_lol:

Posted

[quote name='bogula'] Byłeś na urazówce w Piekarach?
Już 1000 postów temu mówiłam mu, że ma tam jechać... :shake: Może Ciebie posłucha, w końcu Ty fachowiec jesteś :razz:

jborowy, Twoje zainteresowanie Wojtkiem jest co najmniej dziwne... :hmmmm:

Posted

[quote name='zadziorny']Witaj TUŚQA :multi:. Może jeszcze tego nie wiesz, ale jesteśmy rodziną :cool3: :lol:. Twój Aranek jest moim osobistym prawnusiem :loveu: :p ;)
zadziorny, czy Ty nie przesadzasz z bliskością tego pokrewieństwa? :cool3:

Posted

bogula napisał(a):
......... moje gnatki ładniejsze:lol: ......

......rób zdjecie i pokazuj......zobaczymy ......

A zdjęcie zrobilem w dniu wypadku :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...