Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bos napisał(a):

A ja miałem dzisiaj znowu punkcję i Kraków mam z głowy. Noga dalej w gipsowej szynie......:-( :-( :-(:roll: :roll: :roll:

Oj, oj, oj ... wspolczuwam z Toba :-( Fotografia to jednak niebezpieczne zajecie :roll: :razz:

Wracaj szybko do zdrowia i koniecznie do pelnej aktywnosci! ;)

pozdrawiamy,

B & M

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bos']
A ja miałem dzisiaj znowu punkcję i Kraków mam z głowy. Noga dalej w gipsowej szynie......:-( :-( :-(:roll: :roll: :roll:
Jak to?! Wystawa bez Ciebie??? :placz:

zadziorny, a sprawdzałeś ile procent WODY zawiera piwo? :evil_lol:

Posted

bos -....jak diabli, wychodzi na to, że przy fotografowaniu trzeba strasznie uważać. Szczególnie, jak się fotografuje laski, a Kochana Żoneczka przykopie w kolano. Wiem, wiem, oficjalna wersja...dołek...skręcenie i takie tam.
Szkoda, że Cię nie będzie w Krakowie. Zapowiadają straszne upały, więc nie tylko psiory będą bez futer.

Posted

[quote name='coztego']Jak to?! Wystawa bez Ciebie??? :placz:

:evil_lol:
......na to wychodzi:evil_lol:
......ale się ucieszyłaś :loveu:.......:evil_lol: :evil_lol: że aż płaczesz ze śmiechu:placz: :diabloti: ;)

jborowy, tej oficjalnej wersji sie trzymam nadal.....:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Wind , fakt nauka akupiona bólem , tylko co oprócz bólu pozostanie......:evil_lol:

Posted

[quote name='coztego']
zadziorny, a sprawdzałeś ile procent WODY zawiera piwo? :evil_lol: Moim skromnym zdaniem zdecydowanie za dużo :evil_lol: :eviltong: :cool3:

Posted

Ja już dawno nie śpię :shake:. Piesy wyspacerkowane i nakarmione :cool3: (ja zresztą też :p), a teraz Trudzia śpi na moich kolanach :loveu:. Rano, około godz. 6:00 rozpętała się u nas burza, a skończyła się przed 7:00. Niebo jednak jest nadal zachmurzone i od czasu do czasu siąpi drobny deszczyk, ale za to jakie mamy orzeźwiające powietrze :multi: :cool1: :lol:

Posted

Hej , co to sie dzieje , to my tylko z Flaire na posterunku.....:shake: :lol:

Ibolya napewno w pracy , Wind pobiegła po świeże pieczywo i teraz stoi w kolejce.........aż tu czuję zapach dochodzący z piekarni,
bogula upaprała sie z rana drożdżówkami i pączkami więc coś napisze jak umyje ręce, Ali ..............no właśnie .......co robi Ali.......:shake: :lol:........acha , wietrzy kitę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nitencja napewno skubie ........tylko kogo skubie.......bo jej psiury już gotowe na błysk.......:lol:..........
zadziorny ........się leni........siedzi codziennie w tym Yarisie i za Chiny wyciągnąć go z niego nie można............już nawet piesów nie wyprowadza , one do mnie przylatują na klop........:lol: :evil_lol: :evil_lol:

:lol:

Posted

Bos cudownie, że humor Ci dopisuje, choc noga w szynie buuuu.
Na Kraków zostanie Niedzwiedzica do fot, ale ten Twój komentarz zawsze tak fantastyczny???

Posted

[quote name='borsaf']Bos cudownie, że humor Ci dopisuje, choc noga w szynie buuuu.
Na Kraków zostanie Niedzwiedzica do fot, ale ten Twój komentarz zawsze tak fantastyczny???

.......:lol: :lol: :lol: :p.......borsaf , tylko humor mi pozostał........:evil_lol: :evil_lol: choć nie najlepszy:lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

zadziorny bedzie również w Krakowie z moją ekipą ......tylko bezemnie:evil_lol:
Myślę że uda mi się go z tego Yarisa wyciągnąć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja już tak wszystko zorganizowałem , poplanowałem.....więc szkoda by było:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I jestem pewny że też jakieś foty powstawia.............:multi: :multi: :multi: ;) ;)

Posted

[quote name='bos']Wind pobiegła po świeże pieczywo i teraz stoi w kolejce.........aż tu czuję zapach dochodzący z piekarni,

Ha! Jeszcze nie :p Bylam wczoraj na nocnych zakupach w hipermarkecie i droga kupna nabylam cudownie pachnacy i goracy chlebek cebulowy :multi: Uwielbiamy takowy, wiec dzisiaj moge sie polenic i dopiero w poludnie przywloke jagodzianki i drozdzowki z makiem :multi: Marek takie uwielbia, ja uwielbiam Marka, wiec :loveu: :lol:

zadziorny ........się leni........siedzi codziennie w tym Yarisie i za Chiny wyciągnąć go z niego nie można............już nawet piesów nie wyprowadza , one do mnie przylatują na klop........:lol: :evil_lol: :evil_lol:

zadziorny, bo Ci sie psy przemelduja na bos-owa kwatere :evil_lol: Ja rozumiem, ze srebrna strzala fajna jest, ale wiesz ... rude tez potrzebuje milosci :p

bos, a jakie sa rokowanie w sprawie Twojej konczyny? Idzie ku lepszemu? :razz:

W.

Posted

Witam!
Bos - wracaj szybko do zdrówka. O Kraków bądź spokojny - ten doświadczony terierowicz i wystawca (zadziorny) wszystko dopilnuje:cool1:.
Za godzinkę jadę na uroczyste zakończenie nauki gimnazjalistów klasy III.
Ahoj!

Posted

[quote name='Wind']
zadziorny, bo Ci sie psy przemelduja na bos-owa kwatere :evil_lol: Ja rozumiem, ze srebrna strzala fajna jest, ale wiesz ... rude tez potrzebuje milosci :p

..........bardzo mi się podoba to okreslenie............:evil_lol: :lol: :lol: :lol::eviltong: :evil_lol: :lol: ;)
.....właśnie rude też potrzebuje:diabloti: :lol: ;)

[quote name='Wind']
bos, a jakie sa rokowanie w sprawie Twojej konczyny? Idzie ku lepszemu? :razz:

W.

:shake:....sam juz nie wiem , wydaje mi się że nie bedzie źle, ale tylko mi się wydaje......a może będzie dobrze........
Na razie mam zabronione poruszanie się , i przeciążanie kolana , drugi wysięk w kolanie już nie był taki "obfity" :cool3: :evil_lol:.....ale nie było to najlepsze co mogło mnie spotkać.
A dalej...........proteza.:cool3:.:eviltong:....przynajmniej nie będą robić mi już punkcji...:evil_lol:.:evil_lol: :diabloti: ;)

Posted

[quote name='vigor']
Za godzinkę jadę na uroczyste zakończenie nauki gimnazjalistów klasy III.
Ahoj!

.........ale Ty zdolny jesteś.............już gimnazjum kończysz......to muszą się Twoi w domu cieszyć........:lol: :evil_lol:.....junior chyba promienieje.......z radości:evil_lol:
Ciekawe tylko z jakim paskiem.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']Hej , co to sie dzieje , to my tylko z Flaire na posterunku.....:shake: :lol:

Ibolya napewno w pracy , Wind pobiegła po świeże pieczywo i teraz stoi w kolejce.........aż tu czuję zapach dochodzący z piekarni,
bogula upaprała sie z rana drożdżówkami i pączkami więc coś napisze jak umyje ręce, Ali ..............no właśnie .......co robi Ali.......:shake: :lol:....
Ibolya wstała bladym świtem o 4 o poranku, pracowała do 6-ej, potem szybki wypad w piecholami i teraz rzeczywiście jest w pracy, gdzie tyż czasu nie ma na nic :shake: :-( :-( :oops:
Ale na przesłanie pozdrowień dla Dogomaniaków i życzenia im miłego dnia czas się musi znależć :evil_lol: A jutro ibolya weźmie chyba urlopik, bo ma kobita dość :angryy:
MIŁEGO CZWARTKU DOGOMANIACY :loveu: :loveu:

Posted

Flaire napisał(a):
bos, a diagnozę tego urazu już mamy? Martwi mnie ten gips... :-(

...........................żadnej innej oprócz ......skrecenie,stłuczenie:roll:

Posted

Bos to znajdz innego ortopede . Wysiek sam z siebie sie nie robi - cos o tym wiem. a to byl sam plyn , krew czy krew z bialymi takimi niteczkami ?? i kurde masz byc sprawny na urwiskowo by razem z zadziornym i rodzian sie tam stawic . Daleko nie masz :)

Posted

bos napisał(a):
...........................żadnej innej oprócz ......skrecenie,stłuczenie:roll:
Na stłuczenie gipsu się nie stosuje, a skręcenie to nie jest medyczna terminologia. :angryy:

Posted

[quote name='Flaire']bos, a diagnozę tego urazu już mamy? Martwi mnie ten gips... :-(

Ibolya, dostałaś priva? Choć jednego?
Dostałam nawet dwa, tylko w niedoczasie jestem. odpowiem wieczorem :oops:

Posted

[quote name='Ibolya']Dostałam nawet dwa, tylko w niedoczasie jestem. odpowiem wieczorem :oops: Super, nie ma pośpiechu, tylko mi zjadało te priwy, więc chciałam się upewnić, że coś doszło. :-)

Posted

Nitencja napisał(a):
Bos to znajdz innego ortopede . Wysiek sam z siebie sie nie robi - cos o tym wiem. a to byl sam plyn , krew czy krew z bialymi takimi niteczkami ?? i kurde masz byc sprawny na urwiskowo by razem z zadziornym i rodzian sie tam stawic . Daleko nie masz :)

Tak po kolei......
1. Pierwsza moja wizyta była u lekarza-faceta chirurg ortopeda
on zrobił rozpoznanie, i wpisał w karte sktęcenie , stłuczenie, szyna gipsowa po punkcji. widziałem płyn były go prawie dwie nerki był zadki i czerwony .....sama krew.
2. wczoraj bylem u kobiety....ortopeda
po punkcji też widziałem płyn było go o wiele mniej, nawet w pierwszym momencie po nakłuciu nic nie chciało lecieć, dopiero po którymś naciśnieciu kolana pokazała sie krew,ale poleciał i jakis przeżroczysty o zółtawym zabarwieniu płyn.
Decyzja ta sama , szyna , wogóle nie chodzić.........noga lekko do góry zeprzec na czymś .....poduszka lub coś innego.
Z racji tego że mnie już nosi chodzę o kulach ale i staram się bez .......idzie mi coraz lepiej.
28.06.2006 kontrola i ............no właśnie nie wiem co dalej
......ooooooooo Włosi strzelili drugiego gola......:multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...