Ela_hryckiewicz Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 coztego napisał(a):.. Dobrze, ze mamy czeską TV i nie musimy słuchac polskich komentarzy:evil_lol: eeeeeeeeeen to zawsze masz wesoło :evil_lol:
Kori Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='borsaf']Kori najlepiej zrób fote psiaka, a my tu nadamy mu tytuł honorowego teriera i wszystko bedzie lege artis Jak tylko pożyczę od kogoś cyfrówkę (bo nie mam swojej) to wstawię fote - ale zaznaczam, ze nie ma nic wspólnego ze wzorcem :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No prosze jacy grzeczni chłopcy :evil_lol: :evil_lol: już 2 \ O
borsaf Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Szkoda chłopaków, ale to tak jest jak sie nie docenia przeciwnika. Coztego ten pomysl z TV czeska przekazałam córce do Wrocka, zaraz przełączyli. Oni są w takim miejscu, że czeska oglądaja lepszą niz polską, a do tego bez komentarzy hihihi:evil_lol:
gugu Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Powtórka z rozrywki,z przed czterech lat,pierwsza przegrana i do domu!!! :placz: :placz: :placz:
borsaf Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teraz dopiero sie Janasowi dostanie. Przecież cała Polska chyba mu zawodników wybierała!
Ela_hryckiewicz Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :terazpol: [SIZE="3"]Polska Biało-Czerwona ....
coztego Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='gugu']Powtórka z rozrywki,z przed czterech lat,pierwsza przegrana i do domu!!! :placz: :placz: :placz: gugu, nie płacz :) Gdyby nie jakieś dziwne pomysły polskich "fachowców" od piłki, którzy w przedziwny sposób wyliczyli, że nasi wygrają z Ekwadorem, nie byłoby teraz rozczarowania :diabloti: Ja fachowców nie słucham i na wyjście z grupy nie liczę. Jestem sobie kibic-realista :cool1: Ela, jak nastroje Twoich chłopców :cool3: borsaf, my już od lat oglądamy sport na czeskiej TV, mają o wiele lepszą jakość sygnału, no i rozsądny, rzeczowy komentarz ;)
borsaf Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Dobrze, że młody juz wybiegany i śpi bo teraz to strach by bylo na ulicy sie pokazać, takie tam wrzaski słychać!
coztego Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 borsaf napisał(a):Dobrze, że młody juz wybiegany i śpi bo teraz to strach by bylo na ulicy sie pokazać, takie tam wrzaski słychać! A u nas ciszaaaaa... Tylko deszcz stuka o parapet...Ide odsikać suczysko
Ibolya Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Po prostu ŻENADA :oops: :angryy::angryy: :mad::mad: Idę z piecholami :-(
Ibolya Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Kity przewietrzone. Muszę Wam cuś napisać. Otóż na poprzednich MŚ w Niemczech '74 kierownikiem polskiej drużyny był ... MÓJ TATA :laugh2_2: Już się nie mogę doczekać jutrzejszego wieczoru ... :B-fly:aparat naładowany czeka w pogotowiu :Dog_run: Ale będą foty :iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ali26762 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Oooo, to miałaś znajomości !!! :) Ela, szerokiej drogi, jedźcie i przyjeżdżajcie szczęśliwie z maluchami! Czekamy na relację z podróży i fotorelację !!!
Ela_hryckiewicz Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 No witam serdecznie !!! na porannej kawie Za chwile wyjazd trzymajcie kciuki
Ali26762 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Trzymamy, trzymamy! Pamiętam jak ja, rok temu, tak samo pełna emocji, jechałam z chłopem po Derysia... Jeju, ale odżyły wspomnienia... Kocham mojego chuligana nad życie - jestem pewna, że za rok powiesz to samo, Elu, o Gapci :D Co ja mówię- za rok! Wcześniej powiesz :D
Flaire Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Ali26762']jestem pewna, że za rok powiesz to samo, Elu, o Gapci :D Co ja mówię- za rok! Wcześniej powiesz :DAli, Ela już ją kocha - przecie to jej prawnusia! ;-) Wiem co mówię! :-) Elu, tak kawka to wcześnie dosyć! Ale się dzisiaj dzieje!!! :-)
Ibolya Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Heyka :multi: Ja też już przy kawce. I też już się nie mogę doczekać. Słuchajcie, a jeden wnusio u mnie będzie przez 2 tygodnie :loveu: I jak ja się z nim potem rozstanę ?? :-( A tatuś jego jak się z nim rozstanie ?? :-( A ciocia Nesia jak się z nim rozstanie ?? :-(
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='borsaf']......... . Idę oglądac jak mój mąż wrzeszczy bo to oznacza jakąś sytuacje podbramkową. borsaf........widzę że Twój TZ kibicował Ekwadorowi.....i bardzo dobrze U nas nie było o co krzyczeć....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
Suawek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Witam Wszystkich w szczególności pozdrawiam Państwa Lubińskich pragnę przedstawić krótką historię Arona w nowym domu tak było na spotkaniu powitalnym potem na ogórdku i w domu dobre spanie przy nas teraz opowiem o nocy ani jednego pisku czy skomlenia, nic, a spał sam rano o 5 wstałem i zobaczyłem że sobie siknął na podłogę, wyszedłem na ogródek siknął i zrobił kupkę później wóciliśmy i ponieważ zdarza mi się już nie kłaść spać postanowiłem podzielić się tym wszystkim z Wami, opanować dogomanię.pl a Aron w tym wszystkim mi towarzyszył chociaż nie do końca był pożyteczny jeszcze raz pozdrawiam
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Ibolya'] Muszę Wam cuś napisać. Otóż na poprzednich MŚ w Niemczech '74 kierownikiem polskiej drużyny był ... MÓJ TATA :laugh2_2: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I dlatego szło nam tak dobrze.........:lol: :lol: :lol::multi: :multi: :multi:
vigor Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Witam! Okropaśnie leje!!!!! Cały Vigorland oczekuje na miłych gości z Piły. Aroniku - tak, trzymaj - badż dzielny, słuchaj nowych włascicieli, kupke rób na trawce, a siku trochę, tu trochę tam. Cieszymy się, że Aronik jest dzielny i na razie ....... nie sprawia większych kłopotów. Zadziorny - o 2 dni rozdzierasz szaty. Te terminy odpowiadały nowym właścicielom - jak sam widzisz - jadą z bardzo daleka. Ahoj!
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Suawek'] jeszcze raz pozdrawiam Witaj suawek , jako nowy dogomaniak stawiasz przy najbliższej okazji wszystkim po piffku , po drugim piffku za to że masz psa od dogomaniaka, kolejne piffo za to żeby się mały dobrze chował , następne piffka musisz przepić ze wszystkimi ciotkami i wujkami dziatkami i babciami twego mowego domownika..............To na początek.......... Niech mały w mowym domku czuje sie jak najlepiej i wmniesie do waszego domu dużo dużo radości i koop na szczęście.:crazyeye: :lol: :lol: :evil_lol::cool3: ;) A tak przy okazji......ile masz lat.......gdzie się uczysz , co robisz, w jakim terenie mieszkasz... .....pytam :evil_lol: :evil_lol:...........z ciekawości Pozdrowienia dla mamy i weszterriera.........ale będzie jazda.....:evil_lol::cool3: :multi: ;)
Suawek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Na zdjęciach mnie nie ma, zawsze je robię Przedstawiam rodzinkę Arona Szefowa - Grażyna Syn - Jarek Ja - Suawek mieszkamy w Rzeszowie
Recommended Posts