zadziorny Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 To się macie, qrna dobrze :roll:, a my biedni musimy cierpieć te nieustanne deszcze i mżawki :mad: :angryy:. Brr, za co :shake:
coztego Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 zadziorny napisał(a):To się macie, qrna dobrze :roll:, a my biedni musimy cierpieć te nieustanne deszcze i mżawki :mad: :angryy:. Brr, za co :shake: Od pół godziny zbieram się do wyjścia i zebrać się nie mogę... Kreska też nei wyglada na taką, która się gdzieś wybiera... :shake:
vigor Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Oto fotki "kawalerów": ARAN - nowy domek Kalisz AMOS - nowy domek Hamburg ARON - nowy domek Rzeszów
bo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Witam wszystkich:) Na komputer niestety nie starczyło czasu:shake: Nitencja juz w drodze domu. Yorki jej nie pożarły:lol:, przezyła. Nawet grupę wybrała: I - Elmo ofd Fuki (zrobił dzis wrażenie na pani sędzinie) II jakiś york niemiecki (mówiła, że sliczny i cudnie chodził) III jakiś szkot
bos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ho ho i nasza guguś się pojawiła.........:multi: :multi: :multi: ;) Witaj :lol: ;) ...a coztego ma już zapewne nastepny rozdział swej pracy ukończony.....jak ze się cieszę z jej postepów........:loveu: :lol: :lol: :lol: ;) A pogoda sprzyja pracy magisterskiej.:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ;) :lol: Vigory chwalą się kluskami .....i słusznie , bo śliczne to pychole :loveu: :loveu: :loveu: A jaka u Was pogoda , Nozdrzec nie zalany , a może jborowy gdzieś tam na tratwie popyla wartkim nurtem........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napiszcie czy te złe prognozy i powodzie Was dotyczą /Vigor, jborowy...?/
gugu Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Witaj bosik :multi: :multi: :multi: No pogoda na południu nie rozpieszcza,zalewa co tylko moze,nie zazdroszcze :shake: W zeszłym roku w Bieszczadach spedziłam 3 tygodnie urlopu,pogoda była zajefajna :p
borsaf Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Vigor rosną szczylki jak na drożdżach, a jakie suodkie mordeczki. Już niedługo do nowych domków pójdą, aż żal oddawać. Niedzwiedzica po swoich do dzis buuuuczy, że rodzina nie pozwoliła ze dwóch sztuk zatrzymać.
swallow Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Króciutka relacja z wystawy w Płocku: Na wystawę zgłoszone były 4 welsze: Suki pośrednia: CESARIA Adriana`s Dogs – I dosk,CWC, BOB, II BOG :multi: :multi: :multi: DŻEDA Buszówka – II dosk Suki otwarta: AKSI z Kowalskiej Kniei - II AURA Czereda Trapera – I Pogoda nie dopisała zupełnie. Deszcz padał do godziny 15 i do tego było zimno. Wstawiam parę fotek z wystawy: Suki pośrednia: Grupa Zwycięzca III Grupy CARYCA Sfora znad Jeziora II BOG – CESARIA Adriana`s Dogs III BOG – OCEANIC BAKARAT i na koniec zmarznięty foksik Dla mnie i dla Czapli (Saxanka II BIS Juniorów) wystawa była bardzo udana, ale niektórzy zakończyli ją tak: :shake: Więcej fotek wstawię jak tylko do mnie dotrą.
Ibolya Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ALE SUPER WIEŚCI NAPŁYNĘŁY Z PŁOCKA !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: swallow BRAWO BRAWO BRAWO :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
vigor Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witam! Dzięki wszystkim za ciepła słowa o naszych rozbrykanych szczylkach. Już są po śniadanku, wybiegały się i udały się na drzemkę. Dzisiaj mamy przegląd miotu i tatuowanie. Swallow - dla Cześki. Ahoj!
Nitencja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Swallow gratulacje :) w Gorzowie zaczelo padac ale po wystawie hihi :)
vigor Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Uuuuaaaa, nikt nie pije kawusi, ani herbatki:crazyeye:. Zatem piję kawusię sam:placz:
niedzwiedzica Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 VIGOR-żadnej kawki, tylko do swoich słodkich maluchów idź,ciesz się nimi, bo juz niedługo je będziesz miał , a potem tak jak mnie, "syndrom opuszczonego gniazda " cię dopadnie :placz:..jeszcze mi sie smutno robi, jak o moich maluchach pomyslę. Robie wreszcie porządek w ich fotach i buuuuczę równo SWALLOW- GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Piekna twoja Cześka jest :klacz::klacz::klacz: i ślicznie wyglądała !!! a airedalka na grupie wypisz -wymaluj jej ojciec ;)
niedzwiedzica Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Kurcze, jest 8.45 a nad moim postem godzina 6. 45 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:czyzbym za wczesnie do pracy pzryszła i to o 2 godziny :evil_lol::evil_lol:zaraz do domu spadam, pośpie i wrócę ;) juz sie przedtem dziwiłam,że post Vigora pisany jest o 4.30 ,ze szczyle już wybiegane spia. Tak się po cichu ździwiłam,że o 4 juz wybiegane,ale wiem,że bywaja ranne ptaszki ( pieski ) :diabloti: Czy powinnam coś zmienić w ustawieniach dogomanii-może ten czas sie gdzies ustawia ??? a ja mam ustawiony nie dośc,że zimowy, to jeszcze podwójnie :shake:
vigor Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='niedzwiedzica']VIGOR-żadnej kawki, tylko do swoich słodkich maluchów idź,ciesz się nimi, bo juz niedługo je będziesz miał , a potem tak jak mnie, "syndrom opuszczonego gniazda " cię dopadnie :placz:..jeszcze mi sie smutno robi, jak o moich maluchach pomyslę. Robie wreszcie porządek w ich fotach i buuuuczę równo ...... I u mnie zaczyna serduszko mocniej pukać na samą myśl ...... Jednego szczylka Arona będę miał blisko, bo tylko 45 km. Z kolei sunia Agape będzie daleko, lecz poprzez dogo, fotki też będzie blisko. Zapewne piesio Amos pozostanie u nas do końca czerwca, bo dopiero wówczas Pańcia może go odebrać i pojedzie do Hamburga. Na razie pozostaje u nas jedna sunia do czasu znalezienia dla niej nowego domku. Ahoj!
zadziorny Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='vigor']Uuuuaaaa, nikt nie pije kawusi, ani herbatki:crazyeye:. Zatem piję kawusię sam:placz: Już jestem na zasłużonej kawusi :kaffee_2:. Dopiero teraz mam trochę czasu aby na dogo posiedzieć :roll:. Vigor posłuchaj niedzwiedzicy :cool1:, ona wie co mówi :roll:. Jeszcze będziesz żałował, że bąbli już nie ma :cool3:
zadziorny Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Wielkie brawa i gratulacje dla Fuki z Elmiastym i swallow z Cześką Śliczne są te dogomaniackie piesy :loveu: :cool3: :multi:
INA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 JUŻ KOLEJNE BRAWA DLA FUKI I ELMUSIA:multi: :multi: :multi: NO I ZASŁUŻONE DLA SWALLOW I CZEŚKI:multi: :multi: :multi: Ja też po kawce:cool3: oh taki pskudny dzionek, że choć z zasady nie pijam dwóch chyba drugą sobie zrobię :morning:( mówią że rozpuszczalna jednak niezdrowa a ja własnie taką polubiłam..) Niedzwiedzica - coby zapełnić Ci czas po odejściu maluszków - wyśle Ci prv:razz: mam pytanko:cool3:
coztego Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 INA napisał(a):mówią że rozpuszczalna jednak niezdrowa A to znów co za nowinka? :cool3: Ja po herbatce i śniadanku, suczysko po bieganku i śniadanku. Trzeba się zbierać do roboty... Ale zimno i ponuro jest :shake: A mój braciszek z rodzinką od wczoraj nad Bałtykiem, ciekawe jaka pogoda na wybrzeżu :cool3:
jborowy Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='bos'] A jaka u Was pogoda , Nozdrzec nie zalany , a może jborowy gdzieś tam na tratwie popyla wartkim nurtem........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napiszcie czy te złe prognozy i powodzie Was dotyczą /Vigor, jborowy...?/ Wody u nas dosyć duże, w niedalekim Jaśle przerwało wał i trochę podtopiło. Mieszkam dość wysoko, żeby mnie rzeka (Jasiołka) zalała. Ale mam prywatne jeziorka i prywatną rzeką na ogródkach. Woda mi nie straszna, ino to cholerne zimno - już czwarty dzień ogrzewam dom. Do tego jeszcze codzienne "odbłacanie" futrzaków.
zadziorny Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 coztego napisał(a): Ale zimno i ponuro jest :shake: A mój braciszek z rodzinką od wczoraj nad Bałtykiem, ciekawe jaka pogoda na wybrzeżu :cool3:Niech zgadnę :roll: - pasqdna :evil_lol: :diabloti: :eviltong:
Recommended Posts