Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nitencja napisał(a):
Hihi nadrobilam wszystkie watki i moge isc spac. Prosze trzymac kciuki za ..mnie. Sedziuje w Gorzowie. Bede w poniedzialek :)
Aga no calkiem , calkiem :) bedzie to zdjecie ladnie ozdabialo owa wymarzona "tekturke"

Trzymamy kciuki :cool3: I nie rozpuszczaj Wystawcow samymi doskonalymi :mad: :evil_lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Tak jak obiecałam wstawiam moja zdołowaną mordkę, która będzie znajdowała się na mojej pracy dyplomowej... mam nadzieję, że aż tak tragicznie nie wygladam...

aga,

Bez urazy ... ale troche bez zycia :shake: Ladnie, ale Ty na zdjeciach mozesz wychodzic zarabiscie :multi:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'] dzis oprawiłam pracę (zielona okładka)

Aga - oprawa "ekologiczna" przyniesie szczęcie ;)

Fotka - sam sex... te wszystkie "Dżenifery Lopezy" czy "Dżulie Robertsy" w "Twoim wieku" chciałyby tak wyglądac.. :p

A ja pobawiła się dziś troszkę Cannonem EOS 20D z całkiem niezłym obiektywem :roll: .. noooo... fajny.... tyle magicznych guziczków... :stupid: do czego one :niewiem:

poniżej efekt - tylko obrabia nie umiem..

Borys

Rollo

Posted

[quote name='Wind']aga,

Bez urazy ... ale troche bez zycia :shake: Ladnie, ale Ty na zdjeciach mozesz wychodzic zarabiscie :multi:Zgadzam się w całej rozciągłości :roll: (aga_o jeśli mogę coś doradzić, to uderzaj lepiej do Wind :cool3:).

Posted

Wojtek napisał(a):
Jeśli to nowy model to szacunek 8-)
Ja jeżdże Yarkiem z '03. Najlepszy samochód w klasie mini!
Testowane już było: 4 osoby, pies (to jest - suka), 3 rowery...:megagrin:
Reasumując, jeśli już musiałeś kupować takie małe pudełeczko - wybór doskonały!
Nie musiałem :shake:. To jest świadomy wybór :cool3: :loveu: :multi:

Posted

Ech, gdybym mogła wybierać, chciałabym TAKIE cudeńko. :loveu: Dane mi było widzieć go na żywo - powala. Jeszcze nigdy nie widziałam takiej reakcji przechodniów na auto - WSZYSCY stanęli i patrzyli.
A imię jego - dodge dakota. :cool3: :loveu:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Jeszcze nigdy nie widziałam takiej reakcji przechodniów na auto - WSZYSCY stanęli i patrzyli.

Heyka :)

Iiiiiiiii, jak ja posuwałam po torach moją wysłużoną Nexią to też wszyscy przechodznie stanęli i patrzyli :D :D :D
Nie potrzeba było do tego Dakoty ;)

Posted

Jak jechałam czerwoniutką zastawą mojej siostry chyba sprzed 100 lat.. która rozwijała zawrotną prędkość 40 km/h to też wszyscy się zatrzymywali i gapili.. W życiu takiego wrażenia nie zrobiłam :D

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Ech, gdybym mogła wybierać, chciałabym TAKIE cudeńko. :loveu: A ja wcale nie choruję na duże samochody :shake:, a terenówki to już zupełnie mnie nie kręcą :roll:

Posted

Hej!
zadziorny----ja też szybciutką, uważam, coby to ust nie sparzyć...
Z porannego spaceru wróciłam dzięki Fafikowi mokra po kolana. Na zapuszczonym boisku rzucił się ten łowczy za kotem---wiecie, jak to jest:cool1: ; w koncu "jak okrzepł" i warował pod drzewem doszłam do niego przez trawska, pokrzywy i osty ...i złapałam na smycz. Pies jeszcze troszkę rzucał się w trawy---taki zmachany....Teraz cuchnie starą skarpetą i śpi pochrapując:evil_lol: . Dzisiaj mam ostatni wykład z kursu opieki paliatywnej---hurra! W poniedziałek/wtorek zasuwam po podwyżkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Pozdro dla wszystkich!

Posted

[quote name='bogula']---hurra! W poniedziałek/wtorek zasuwam po podwyżkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Pozdro dla wszystkich!

Zyczę Ci abyś ją dostała.:multi: :multi: .....i na dodatek większą niż sie spodziewasz.:lol: :multi: :multi:
Na pewno zaraz kupiusz nastepnego weszterriera.........:loveu: :evil_lol:.....i bedzie się nazywał Terrier Tarnogórski FafulonII :evil_lol: :evil_lol::lol: :lol:

Posted

A skoro już mnie obudziliście / zadziorny i bogula / to i ja sobie zrobie kawusię,
wprawdzie w soboty pijam o wiele póżniej .....ale jest potwornie zimno....więc może czymś tą kawkę zakropię......:evil_lol:

Witam was wszystkich...i po cichu liczę że jest tu Was wiecej.......
Flaire......przy herbatce , Ibolya na pewno już kawkę ma zaliczoną a Wind odpoczywa z Majutkiem po nocnym Agility.......:lol: i na kawkę przyjdzie czas trochę póżniej.
Zadziorny w pracy .....zalicza już nastepną kawunię....:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol:

Posted

Gosia.........:evil_lol: :lol:

Dodge Dakota..............przecież to autko jak nazwa wskazuje jest............ dla kota
Na dodatek bardzo niepraktyczne.......bo można nim jeżdzić tylko w pogodne dni............jak by Lukierek wyglądał jeżdżąc na przysłowiowej otwartej pace....:evil_lol::evil_lol: :cool3:

..........popatrz Gosiu .....na taki otwarty samochód nie daje się załadować.....nawet lodówka......nie mówiąc już o innych drobiazgach.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A to co innego.......jest git.....:evil_lol:.....i jedzie :cool3: :evil_lol: :eviltong: :lol: ;)

:evil_lol:......a to.......tu jedynie turystyczna lodóweczka się zmieści.....ale za to jak Lukierek bedzie w nim wyglądał.....:loveu: :loveu: :cool3: ;)........

......a i szybciej do nas na południe zawitasz.......... :lol: :lol: ;)

Posted

bos,

Ciebie obudzila bogula i zadziorny, a mnie Ty :evil_lol: Nocnego treningu nie bylo, poniewaz pol klubu wyjechalo do Wroclawia na Zawody. My siedzimy w domku ... :( No wiadomo, sobota u mnie pracujaca, ale dopiero po 15.00 :cool3: Skoro piatek mialam bez agility, to zaliczylam obedience :razz:

A teraz wyskakuje po bulki do piekarni i zaraz lece z Majutem na pola przy Kabatach, aby z nia troche pocwiczyc :razz: Zaznaczam, ze Majut-leniuch jeszcze w lozkowych pieleszach, wtulony mocniutko w Marka ... i tak sobie wespol posapuja :lol:

bogula,

Wielgachnej podwyzki i satysfakcji z pewnie nowych obowiazkow :cool3:

zadziorny,

Jak widze Ty tez w sobote pracujesz :( No to jest nas dwoje ...

Gosia,

Nie lubie pick-up'ow ... Chyba tylko Amerykanie lubia takie modele aut ...A na dodatek najlepiej, aby mialy ogromna pojemnosc silnika i palily jak smoki :shake: Mam nadzieje, ze i do nich dotrze edukacja oszczednosci dobr nieodnawialnych i zdroworozsadkowo pojemnosc 3l, zaczna zamieniac na tak popularne np. u nas 1.2 czy 1.4 :cool3:

W.

Posted

[quote name='Wind']bos,

Ciebie obudzila bogula i zadziorny, a mnie Ty :evil_lol: ........

.....przykro mi.......:evil_lol: :lol: ;)
[quote name='Wind']
A teraz wyskakuje po bulki do piekarni ........

.........na pewno świeże , chrupiące ....potem posmarowane masełkiem.....i miodem a do tego gorące kakao.....:loveu::lol: ;)
[quote name='Wind']
Zaznaczam, ze Majut-leniuch jeszcze w lozkowych pieleszach, wtulony mocniutko w Marka ... i tak sobie wespol posapuja :lol:

.............Bosze , co chcesz przez to powiedzieć...........:loveu: :evil_lol: :evil_lol: ;)

...........Maja odbiła Ci Marka........:eviltong:...:evil_lol:......NIEPRAWDOPODOBNE...:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol:

......a Ty jeszcze biegasz im po bułki...:evil_lol: :evil_lol: :cool3: ;) :lol:

Posted

[quote name='bos'].....przykro mi.......:evil_lol: :lol: ;)

Czyzby? :cool3: :evil_lol:

.........na pewno świeże , chrupiące ....potem posmarowane masełkiem.....i miodem a do tego gorące kakao.....:loveu::lol: ;)

Sa chrupiace ale bez miodku ;) Z pasta jejczna ze szczypiorkiem :eating:

...........Maja odbiła Ci Marka........:eviltong:...:evil_lol:......NIEPRAWDOPODOBNE...:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol:

......a Ty jeszcze biegasz im po bułki...:evil_lol: :evil_lol: :cool3: ;) :lol:

A widzisz, jaki ze mnie ideal :cool3: Urazy nie chowam, zlosci nie okazuje, tylko im latam po bulki :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']Wind........wczoraj dotarł do mnie ......:lol: ....B+W UV :lol: :multi:

I mam nadzieje, ze juz przykrecony i pieknie chroni soczewke :-)

A ja mam dylemat ... a wlasciwie juz nie mam :eviltong:
Chcialam ta 35 mm f/1.4, ale jakos mi odradzaja, ze przy 1.4 nie bedzie tak ostra jak moja 50 mm f/1.4. A kosztuje masakrycznie bo ponad 5.000 PLN.
To jakby nie bylo 1/4 ceny 200 mm f/1.8 :loveu: Czyli skladam jednak na ta 200.
bosik ... spojrz jakie fotki, jeden z najlepszych sportowych fotografow nia robi http://www.gymnasticsphoto.net/Ghent2006/index7.html
Racz oko, tak jak ja racze :loveu:

Posted

Wind napisał(a):
I mam nadzieje, ze juz przykrecony i pieknie chroni soczewke :-)

Ja chciałem też taki numer wykonać przy mojej Z-3 Dimage, ale okazuje się, że jak założę filtr i na niego osłonę p/słoneczną to przy szerokim kącie mam winietowanie (minimalne, ale jest i każde zdjęcie trzeba trymować).

Posted

Witajcie.
Ja też już przy kompie.
bos nie zgadłeś, ja wstałam dopiero niedawno. I jeszcze bym spała, gdyby mnie vigor :evil_lol: telefonem nie obudził :-(

A tak to już wstałam, jestem po spacerku z 3 piechami :multi::multi:

Zuzanka do nas wczoraj przyjechała :multi::multi:

Ale wiecie co, ona nadal jest okropnie przestraszona, wcale jej to nie przeszło, ożywia się tylko na widok sfory, tzn. przy moich piechach czuje się dobrze, a jak wyjdzie na dwór, nawet z nimi, to ogon kuli pod siebie, i widać, że jest to dla niej wielgaaachny STRES:shake:

Niestety nie będzie fotek, bo aparat w Rosji skasowałam:-(:-( tam jeszcze trochę po tym upadku działał, choć bez wyświetlacza, a teraz nawet właczyć się nie chce :-(

bos co tam się u Was w Wodzisławie za rozpusta szerzy :crazyeye::crazyeye:

Mówili wczoraj w radio, że pan wiceprezes spółdzielni mieszkaniowej ma w gabinecie SAUNĘ :diabloti::diabloti:

Miłego weekendu wszystkim. A my jedziemy z Zuzką fryzurkę robić. :loveu::loveu:

Posted

jborowy napisał(a):
Ja chciałem też taki numer wykonać przy mojej Z-3 Dimage, ale okazuje się, że jak założę filtr i na niego osłonę p/słoneczną to przy szerokim kącie mam winietowanie (minimalne, ale jest i każde zdjęcie trzeba trymować).

Do szerokich kupuje sie filtry tzw. slim. Nie powoduja one winietowania, lub przynajmniej nie powinny ;) Ten ktory mam na 24-70 spisuje sie doskonale :-)

Posted

Wind - to nie filtr winietuje, tylko osłona. Jeśli się ją założy na filtr, to jest bardziej oddalona od obiektywu niż projektant przewidział. Być może przy filtrze typu slim będzie mniej oddalona i to wystarczy?
Zresztą i tak mnie ta osłona wkurza, bo jest nakładana (blokowana śrubką z boku) i jak się nią o coś potrąci to spada. Muszę poszukać wkręcanej.

Posted

Ha ha , witam wszystkich w sobotnie przedpołudnie:lol: Nitencja jedzie do Gorzowa psy "mordować" na ringu:) A ma 44 yoreczki:diabloti: i 22 amstafy:mad: , więc nasze 16 łap pod moja kuratelą dzis i komputer też wolny:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...