Wind Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='zachraniarka']IJa dziś też miałam egzamin, na który pojechałam prosto z placu szkoleniowego hi hi to już jest zboczenie.. A jutro kolejny egzamin- już nie wyrabiam :-( No przeca mowilam, ze jakas mega IMPREZA sie szykuje w Trojmiescie :cunao: Sukces Deryla to raz! Piatkowe (w rozumieniu na "piatke" :razz: )egzaminy zach - to dwa! Piatkowe egzaminy Gosi - to trzy! Rozpoczecie Waszych treningow na torze agility - to cztery! Czekam na kolejne POWODY, aby wypic za Wasze zdrowie :loveu:
Gosia_i_Luka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Za to dosłowne zdrowie, Wind, błagam, może mi sie poprawi! :lol:
Ela_hryckiewicz Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witam serdecznie !!! Wszystko się już wydało Agape czyli mała gapcia jedzie do Piły. No tak będziemy teraz jak rodzina. Bardzo sie ciesze z nowego członka rodziny, już nie mogę się doczekać kiedy mała niunia przyjedzie :lol: :lol: Na pewno będzie miała dobrze otocze ją szczegolną opieką i miłością. Oczywiście moja sierotka lucky będzie miał siostrzyczke i nabierze obycia szczenięcego.Taka mam nadzieje :evil_lol: Bo tylko mu w głowie zapasy z mamą :mad: :mad: A literka A to moja faworytka ma taki okrągły pyszczek na razie. A Aga wybrała imie i kwalifikuje sie na matke chrzestną oczywiście dla dwojga szczeniąt w moim domu. Kiedyś trzeba to uczcić ;)
Wind Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Za to dosłowne zdrowie, Wind, błagam, może mi sie poprawi! :lol: Gosia, czytalam :( Bylo chyba lepiej, ale znowu Ci sie pogorszylo :-( Obawiam sie, ze to trzeba porzadnie wylezec :cool3: Miodek, mleczko i cieple dlonie bliskiej osoby robia cuda :loveu: Wiem co mowie :cool3: Zamiast dloni, mozna zastosowac chwilowy zamiennik w postaci cieplego futra domowego siersciucha :evil_lol: Tez sprawdzone :lol:
Ela_hryckiewicz Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 bogula napisał(a):vigor--- A czyli AGA B czyli bogula C czyli coztego................... niezle to wydedukowałaś no tak rodzinka w kpl.
Ela_hryckiewicz Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Wind sprobuj jeszcze kieliszek czystego alkocholu z pieprzem i do wyrka :loveu: :loveu:
Wind Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Wind sprobuj jeszcze kieliszek czystego alkocholu z pieprzem i do wyrka :loveu: :loveu: Elu, ja to na zdrowie nie narzekam, ale Gosie rozlozylo dokumentnie :( Jesli juz Jej pies pada z nudow, to z nasza Dogomaniaczka nie jest najlepiej :shake:
Ela_hryckiewicz Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Oj sory :angryy: ale słuchaj niedoczytałam No to Gosia prosze kuruj się niech ten biedny piesek nie cierpi :evil_lol:
Wind Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):No oglądam co ma być Bylo :cool3: Na samym poczatku :-) Pies Jacka (Jacek troche trenuje w Forcie) gasil na czas swieczki szczekaniem :-) Swieczki dla utrudnienia postawione byly na podwyzszeniach. Pies musial szczekajac do nich podskakiwac :roll: A Jacek spisal sie wspaniale :multi: Ma chyba 13 lat, ale jak swietnie dopingowal i chwalil psa ... no dobra szkola! :loveu:
bos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Widziałem , gaszone świeczki.......i faktycznie.....pomyślałem Wind o Waszym klubie Agility..........i o Tym chłopaku.......że powinien się do takiego klubu zapisać...........:evil_lol: :lol: :lol: :lol:
Wind Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='bos']Widziałem , gaszone świeczki.......i faktycznie.....pomyślałem Wind o Waszym klubie Agility..........i o Tym chłopaku.......że powinien się do takiego klubu zapisać...........:evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Przyznam szczerze, ze jesli chodzi o agility to sie Jacek leseruje, ale mam nadzieje, ze nadrabia to w nauce posluszenstwa swoich psow :cool3:
bos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A u mnie towarzystwo wczoraj a raczej dziś nad ranem wróciło z balangi ......nawet nie pytam gdzie byli :diabloti: :evil_lol: ........bo chyba nie na wystawie :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']A Aga wybrała imie i kwalifikuje sie na matke chrzestną oczywiście dla dwojga szczeniąt w moim domu. Kiedyś trzeba to uczcić ;) :loveu: Gosia: Gratulacje i jutro trzymam kciuki! Jutro bardzo ładnie prosze trzymać kciuki za Agusię od 12 do 13.30! Znów się boję... troszkę za duzo lenistwa było ostanio...
aga_ostaszewska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 bos: Zdjęcia rewelka! Ale ekpia zabalowała...
zadziorny Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Trudzia na widok "zabalangowanego" Jazona tak się rozszczekała, że nie mogłem jej uspokoić :shake: :evil_lol: :eviltong:
coztego Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 bos, dlaczego dręczycie psa?! :mad: Chcesz, żeby się koledzy z niego śmiali? :diabloti: aga, Ty i lenistwo??? :crazyeye: Kciuki już w pełnej gotowości :kciuki: Ela, gratuluję wyboru, ale będziesz miała pocieszkę :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 coztego napisał(a):Ela, gratuluję wyboru, ale będziesz miała pocieszkę no racze trzy pocieszki :evil_lol: :cool3: :razz: Szczęściarz 7 czerwca ma cztery miesiące ten to ale pokazuje rogi :mad: :mad:
Ali26762 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Heyka :) Kciuki zaciśnięte za wszystkie uczące się, zdające, piszące, broniące! zadziorny, obowiązkowo tę księżycową poświatę musisz nam pokazać :D Ela, czyli już klamka zapadła, wiesz która królewna do Was trafi :) Gratuluję wyboru, na pewno się nie pomyliłaś, mała na bank spełni Twoje oczekiwania i przyniesie Ci wiele dumy i radości :) A ja dzisiaj przerzedziłam czaprak mojego chuligana, ale co przeżyłam to moje i jego... W ogóle włos nie chciał wychodzić, szarpało się dosłownie po kilka sierściuchów, a Deryś wręcz uchylał się jak łapałam trymerem... Mówiłam, że ma fajany włos , świetnie wygląda i nie ma co robić przy nim na razie... :p Wyrwałam ćwierć reklamówki z BOMI (to dość duża reklamówka), wyczesałam podszerstek. Deryś dalej wygląda dobrze, bo nie jest goły. Zresztą, do gołego nie dałoby się wyrwać bezboleśnie... To chyba efekt w miarę regularnego skubania od marca. Mam rację? Poproszę o odpowiedź którejś/goś z ekspertek/ów.. Spać idę. Najwyższy, rower, czas :D Miłego czwartku wszystkim :)
zadziorny Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Witajcie :lol: Meldować się tu szybciutko na kawusi :kaffee_2: :lol:
zadziorny Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ela_h - to do spotkania na wystawach z prawnusią moją koffaną :loveu: :cool3: :multi: Jak znam życie, to da Szczęściarzowi nieźle popalić :evil_lol:
Flaire Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Wszystkim dzieciom i prawie dzieciom, dwu i czteronożnym, życzymy miłego dnia no i spełnienia wszystkich marzeń! Ali26762 napisał(a):Mam rację? Poproszę o odpowiedź którejś/goś z ekspertek/ów..Ja nie ekspert, a poza tym trudno powiedzieć co się dzieje tak s opisu - ale myślę, że masz rację. :-)
bogula Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dla dzieci, dla tych co mają coś z dziecka ,no i dla dziecinniałych;) wszystkiego najlepszego! zadziorny---goraca kawka wlewa się do żołądka; na zewnątrz leje, wieje chłodem... Ela_hrycniewicz--- Ty to jesteś niesamowita "psiara"; gratuluję i niech się szczeniaki sprawdzą:evil_lol: :evil_lol: ......Może fotki szczęściarza?...,proszę...
vigor Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Witam! Szczylątka już są po jedzonku - miseczka + mleko mamusi. Potem było bieganko po podwórku, a nastepnie welszowe towarzystwo poszło uciąć sobie drzemkę. Obok klawiatury stoi herbatka (kawusia po 9-tej). Aha! Jeszcze parka bąbli nie ma nowego domku. Dzwonią, pytają ale brak zdecydowanych ostatecznie. Bos - gdzie to zabalował Jazon, że bidula zgubił/przepił wierzchnie odzienie. Ahoj!
Recommended Posts