Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zachraniarka']IJa dziś też miałam egzamin, na który pojechałam prosto z placu szkoleniowego hi hi to już jest zboczenie.. A jutro kolejny egzamin- już nie wyrabiam :-(

No przeca mowilam, ze jakas mega IMPREZA sie szykuje w Trojmiescie :cunao:
Sukces Deryla to raz! Piatkowe (w rozumieniu na "piatke" :razz: )egzaminy zach - to dwa! Piatkowe egzaminy Gosi - to trzy! Rozpoczecie Waszych treningow na torze agility - to cztery!
Czekam na kolejne POWODY, aby wypic za Wasze zdrowie :loveu:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam serdecznie !!!

Wszystko się już wydało Agape czyli mała gapcia jedzie do Piły.
No tak będziemy teraz jak rodzina.
Bardzo sie ciesze z nowego członka rodziny, już nie mogę się doczekać
kiedy mała niunia przyjedzie :lol: :lol:
Na pewno będzie miała dobrze otocze ją szczegolną opieką
i miłością. Oczywiście moja sierotka lucky będzie miał siostrzyczke
i nabierze obycia szczenięcego.Taka mam nadzieje :evil_lol:
Bo tylko mu w głowie zapasy z mamą :mad: :mad:
A literka A to moja faworytka ma taki okrągły pyszczek na razie.
A Aga wybrała imie i kwalifikuje sie na matke chrzestną oczywiście
dla dwojga szczeniąt w moim domu.
Kiedyś trzeba to uczcić ;)

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Za to dosłowne zdrowie, Wind, błagam, może mi sie poprawi! :lol:

Gosia, czytalam :( Bylo chyba lepiej, ale znowu Ci sie pogorszylo :-( Obawiam sie, ze to trzeba porzadnie wylezec :cool3: Miodek, mleczko i cieple dlonie bliskiej osoby robia cuda :loveu: Wiem co mowie :cool3: Zamiast dloni, mozna zastosowac chwilowy zamiennik w postaci cieplego futra domowego siersciucha :evil_lol: Tez sprawdzone :lol:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Wind sprobuj jeszcze kieliszek czystego alkocholu z pieprzem
i do wyrka :loveu: :loveu:

Elu, ja to na zdrowie nie narzekam, ale Gosie rozlozylo dokumentnie :( Jesli juz Jej pies pada z nudow, to z nasza Dogomaniaczka nie jest najlepiej :shake:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
No oglądam co ma być

Bylo :cool3: Na samym poczatku :-) Pies Jacka (Jacek troche trenuje w Forcie) gasil na czas swieczki szczekaniem :-)
Swieczki dla utrudnienia postawione byly na podwyzszeniach. Pies musial szczekajac do nich podskakiwac :roll: A Jacek spisal sie wspaniale :multi: Ma chyba 13 lat, ale jak swietnie dopingowal i chwalil psa ... no dobra szkola! :loveu:

Posted

Widziałem , gaszone świeczki.......i faktycznie.....pomyślałem Wind o Waszym klubie Agility..........i o Tym chłopaku.......że powinien się do takiego klubu zapisać...........:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']Widziałem , gaszone świeczki.......i faktycznie.....pomyślałem Wind o Waszym klubie Agility..........i o Tym chłopaku.......że powinien się do takiego klubu zapisać...........:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Przyznam szczerze, ze jesli chodzi o agility to sie Jacek leseruje, ale mam nadzieje, ze nadrabia to w nauce posluszenstwa swoich psow :cool3:

Posted

A u mnie towarzystwo wczoraj a raczej dziś nad ranem wróciło z balangi

......nawet nie pytam gdzie byli :diabloti: :evil_lol:

........bo chyba nie na wystawie :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']A Aga wybrała imie i kwalifikuje sie na matke chrzestną oczywiście
dla dwojga szczeniąt w moim domu.
Kiedyś trzeba to uczcić ;)
:loveu:

Gosia: Gratulacje i jutro trzymam kciuki!

Jutro bardzo ładnie prosze trzymać kciuki za Agusię od 12 do 13.30! Znów się boję... troszkę za duzo lenistwa było ostanio...

Posted

bos, dlaczego dręczycie psa?! :mad:
Chcesz, żeby się koledzy z niego śmiali? :diabloti:

aga, Ty i lenistwo??? :crazyeye: Kciuki już w pełnej gotowości :kciuki:

Ela, gratuluję wyboru, ale będziesz miała pocieszkę :loveu:

Posted

coztego napisał(a):
Ela, gratuluję wyboru, ale będziesz miała pocieszkę

no racze trzy pocieszki :evil_lol: :cool3: :razz:

Szczęściarz 7 czerwca ma cztery miesiące ten to ale pokazuje
rogi :mad: :mad:

Posted

Heyka :)

Kciuki zaciśnięte za wszystkie uczące się, zdające, piszące, broniące!

zadziorny, obowiązkowo tę księżycową poświatę musisz nam pokazać :D

Ela, czyli już klamka zapadła, wiesz która królewna do Was trafi :)
Gratuluję wyboru, na pewno się nie pomyliłaś, mała na bank spełni Twoje oczekiwania i przyniesie Ci wiele dumy i radości :)

A ja dzisiaj przerzedziłam czaprak mojego chuligana, ale co przeżyłam to moje i jego... W ogóle włos nie chciał wychodzić, szarpało się dosłownie po kilka sierściuchów, a Deryś wręcz uchylał się jak łapałam trymerem...
Mówiłam, że ma fajany włos , świetnie wygląda i nie ma co robić przy nim na razie... :p
Wyrwałam ćwierć reklamówki z BOMI (to dość duża reklamówka), wyczesałam podszerstek. Deryś dalej wygląda dobrze, bo nie jest goły. Zresztą, do gołego nie dałoby się wyrwać bezboleśnie... To chyba efekt w miarę regularnego skubania od marca.
Mam rację? Poproszę o odpowiedź którejś/goś z ekspertek/ów..

Spać idę. Najwyższy, rower, czas :D

Miłego czwartku wszystkim :)

Posted

Ela_h - to do spotkania na wystawach z prawnusią moją koffaną :loveu: :cool3: :multi:
Jak znam życie, to da Szczęściarzowi nieźle popalić :evil_lol:

Posted

Wszystkim dzieciom i prawie dzieciom, dwu i czteronożnym, życzymy miłego dnia no i spełnienia wszystkich marzeń!

Ali26762 napisał(a):
Mam rację? Poproszę o odpowiedź którejś/goś z ekspertek/ów..
Ja nie ekspert, a poza tym trudno powiedzieć co się dzieje tak s opisu - ale myślę, że masz rację. :-)

Posted

Dla dzieci, dla tych co mają coś z dziecka ,no i dla dziecinniałych;) wszystkiego najlepszego!
zadziorny---goraca kawka wlewa się do żołądka; na zewnątrz leje, wieje chłodem...
Ela_hrycniewicz--- Ty to jesteś niesamowita "psiara"; gratuluję i niech się szczeniaki sprawdzą:evil_lol: :evil_lol: ......Może fotki szczęściarza?...,proszę...

Posted

Witam!
Szczylątka już są po jedzonku - miseczka + mleko mamusi. Potem było bieganko po podwórku, a nastepnie welszowe towarzystwo poszło uciąć sobie drzemkę.
Obok klawiatury stoi herbatka (kawusia po 9-tej).
Aha! Jeszcze parka bąbli nie ma nowego domku. Dzwonią, pytają ale brak zdecydowanych ostatecznie.
Bos -
gdzie to zabalował Jazon, że bidula zgubił/przepił wierzchnie odzienie.
Ahoj!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...