Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coztego napisał(a):
Mam rozplanowaną, wiem co chcę napisać, mam zgromadzone materiały... Muszę tylko siąść i napisać... Ale mam taką blokadę, że po prostu fizycznie nie jestem w stanie pisać.
coztego, ta przypadłość nazywa się "writer's block" i istnieja najrozmaitsze bardziej lub mniej "machaniczne" metody walczenia z nią. Poszperaj w necie - może coś pomoże... Albo mogę Ci co nieco skrobnąć na priw.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Flaire napisał(a):
Albo mogę Ci co nieco skrobnąć na priw.

To ja poproszę :modla:
Skoro dzięki dogomaniakom wróciłam na uczelnię, to teraz proszę mi pomóc ją skończyć :cool3:

Posted

[quote name='coztego']
A mój promotor jest bez zarzutu. Rewelacyjny profesor, wymagajacy, oddany i rzetelny... ale co z tego, skoro studentka jest do luftu... :shake:
:shake: studentka jest w porządku, tylko co z tego jest do luftu :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='coztego']Mam rozplanowaną, wiem co chcę napisać, mam zgromadzone materiały... Muszę tylko siąść i napisać... Ale mam taką blokadę, że po prostu fizycznie nie jestem w stanie pisać. :shake: aga, powinnaś mnie chyba zdiagnozować :razz: Problem w tym, że ja nie lubię tych studiów, w nosie mam tego magistra :angryy: tym bardziej powinnam z tym skończyć i mieć święty spokój :wallbash: ale robi mi się niedobrze na samą myśl o pisaniu... :grab:
coztego--- mnie udało sie skrobnąć i obronić magisterkę z literatury; nadal pracuję jako "piguła"---i podobały mi się studia i lubię swoją pracę; nadal chłonę książki i męczę się z dokumentacją pielęgniarską...Męczę, bo sporo pracy, a pisanie zostawiam na nieokreślone "potem"...;właśnie uaktualniłam kilka kart pielęgnowania....Fisiek też dzisiaj ze mną u popołudniowych pacjentów; jeszcze jutro---jutro wraca młodsza i troszkę wyręczy zagonioną matkę...Więc gonię z psem, bo nie chcę, aby był cały dzień sam---choćby wylegując się na moim tapczanie...:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: .....

Posted

[quote name='zadziorny']Ali fotki kudłatych pieszczochów terierowatych urocze som :loveu: :cool3: :multi:
Pieszczochy były też urocze, niestety, dwie sunie (córka i mama) odeszły w zeszłym roku za Tęczowy Most. Daisy w czerwcu, Dafi we wrześniu :(
Został tylko przylepa Max, synek Dafi, a brat Daisy.

Posted

Nitencja napisał(a):

Samochodu to ja sie pewnie niegdy w zyciu nie doroboie ;-(
No, nie rozpaczaj! Z tego, co ja się orientuję, to SAMOCHODU, żaden, ze znanych mi dogomaniaków nie posiada. Kultowe, prawdziwie polskie autko, można u nas nabyć już za 150 PLN, to w końcu nie tak drogo.

Posted

Jest ciemno, zimno i mokro i...dlatego nie pojmuję o czym tak radośnie spiskujecie!?:cool1: czyżby przeprowadzka maluchów z Vigorlandu do Eli h...
jborowy--- wartburg taki ekscentryczny! i nie wiem, co to "H" i "A":oops:
Zapraszam na kawę......

Posted

[quote name='bogula']Jest ciemno, zimno i mokro i...dlatego nie pojmuję o czym tak radośnie spiskujecie!?:cool1: czyżby przeprowadzka maluchów z Vigorlandu do Eli h...
jborowy--- wartburg taki ekscentryczny! i nie wiem, co to "H" i "A":oops:
Zapraszam na kawę......
Jak to co?? H...A....MMER !!!!!

Posted

Witam!
Okropaśnie leje!!!!!
Bąble juz wtryniły śniadanko: karma na mokro + mleko mamusi.
Zaraz przesiadam sie na drugi komp i wstawie kilka fotek suń A, B, C.
Ahoj!

Posted

Sunia A

Sunia B

Sunia C (moja pupilka:lol: - bo jest taka bardziej subtelna)

Okropaśnie im zrobić fotki w pozycji "na stój", a w ruchu to dopiero jest "meksyk". Ponadto ostatnio wogóle nie ma słonka i wszystko wychodzi byle jakie.
Aha! Elu_h - wszystkim suniom ostatnio zaczynają ciemnieć (na brązowo) mordki:evil_lol:.
Pieski są zdecydowanie ciemniejszego ubarwienia - po kim to:cool3::crazyeye:.
Jeśli tylko poprawi się pogoda - pokaże się słoneczko to zrobimy jeszcze raz fotki. Czas mamy do niedzieli, bo dopiero w poniedziałek będą tatuowane.

Posted

Witajcie :) U nas ziiiiiiiimnoooo szaro i do d........ Wczoraj bylismy zmuszeni napalic w piecu zeby nie zamarznac.
A ja mam piekny widok z polpietra na czersnie i roznego rodzaju ptactwo,ktore bije sie,dziobie, drze sie :) super telewizja - niestety mam za slaby aparat do robienia zdjec :(
Vigor ale miski :-D
Elu, my niedlugo to wszyscy tu bedziemy spokrewnieni hihi.
jborowy moglby byc nawet opel combi........ ;-) i najlepiej od razu z kierowca.:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...