Nitencja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Kliwia .....ide jutro . Na razie jade na Saridonie i piwie :evil_lol: i nie boli a gdzie bylas w weekend ?? Vigor foty super a film jeszcze lepszy. Jborowy gratulacje :)
vigor Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Witam! Jborowy - gratulacyje i dalszych sukcesow welszom z hodowli Borowy Kennel życzy Vigorland. Ela - wspaniale wyglada ten Szczęściarz.
vigor_junior Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a jak będziecie video oglądać dajcie se głośniej :D
Kliwia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Napisal:Ali Pierwsze koty za płoty, zobaczymy jak to będzie :smile: Ali bedzie dobrze .!!!!:lol: Derys napewno jest bardzo dobrze przygotowany i nie stresuj sie ,jestes tak przygotowana....dobrze ,ze jest mala stawka. Nitencja bylam na ukochanej dzialeczce w Milanowku.A z zebem nie zwlekaj.:mad: Vigor przepiekne foty no i te szczylki Diunowo -Bodrysiowe. Wyslij fotki do gazetki jakiejs bo sa super:cool3: moze znowu wygrasz w konkursie:multi: . Ela elegancki Twoj Szczesciarz.Sama tryming robilas?
Ibolya Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='vigor_junior']a jak będziecie video oglądać dajcie se głośniej :D Ha ha, bardzo śmieszne, wszystko powiem Bodrysiowi. Ale podgryzak jest straszny ten jeden psiurek. A wszystkie som suuupeeerrr :iloveyou::Cool!::sweetCyb::Dog_run: Jakie fajne grubiutkie! A jakie do tatusia podobne hihi!!
zadziorny Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'] Maluch superoski :loveu:. Szczególnie na powyższej focie :evil_lol: :cool3: :lol:
zadziorny Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Vigor, nareszcie foty klusków wstawiłeś :roll: :loveu:. Widzę, że Ci się rottweilery zaczynają przebarwiać :evil_lol:. Filmik zajefajny :multi:. A jak się zwie ten krokodyl :cool3: :evil_lol:
bos Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 BOROWY KENEL.........na to wielkie gratulacje , i ja cieszę się z Tobą......[SIZE=2] oby takich wieści jak najwięcej. :loveu: :loveu: :lol: Vigor Junior .......no maluchy wyszły Ci tak jak by nic nie robiły tylko pozowały do zdjątek...........a te kontrasty pycholi w tej zieleni......:loveu: :loveu: :loveu: Kluski śliczne som.....:lol:
zadziorny Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jborowy gratulacje dla Ciebie i dumnych właścicieli LAMII Borowy Kennel :klacz: :klacz: :klacz:
bos Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ela_h , to Ci Twój Szczęściarz rośnie , a jaki piękniś z niego.........:lol: :loveu: :lol: Wymiziaj urwipołcia jednego od nas :lol: :lol: :lol: Ali niebój nic........będzie super , będziemy w Bytomiu myśleć o Waszym debiucie..............a potem nam napiszesz że medalista spisał się super :multi: :lol:
jborowy Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje, skromnego, ale za to pierwszego sukcesu. Szlag mnie tylko chce trafić, że z okazji wystawy w MOIM RODZINNYM MIESCIE i z okazji (niedalekich) urodzin ALEKSA (i moich) nie mogę pogrilować krupnioków, ani innego wurstu, wypić kisty piwa, obalić halbki, obmacać dziołch ani wykonać innych przynależnych tym uroczystościom czynności. Wot, matura - jakby powiedzieli starożytni Ślązacy.
Kliwia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Vigor :pissed: nie wiem :wallbash: czemu :???: filmik :placz: mi sie nie otwiera?:comp26:
vigor_junior Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Kliwia']Vigor :pissed: nie wiem :wallbash: czemu :???: filmik :placz: mi sie nie otwiera?:comp26: Filmik jest zapisany na dysku? Jakie są objawy po włączeniu filmiku? Jest głos lub dźwięk?
zadziorny Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Kliwia']Vigor :pissed: nie wiem :wallbash: czemu :???: filmik :placz: mi sie nie otwiera?:comp26: On się dosyć długo wczytuje :roll:. Ale później jest git :multi: (a te komentarze , które słychać w tle :cool3: :evil_lol: :eviltong:)
Ela_hryckiewicz Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Witajcie !!! Jborowy no gratulacje :klacz: :klacz: i zycze jeszcze Wiele sukcesow Vigor kluseczki przesliczne na tej zielonej trawce uwielbiam szczeniury w tym wieku sa takie slodkie. Filmik uroczy fajne te maluchy, poczekaj jeszcze troche dadza popalic. Widac tam kilka zadzior, a czy sunie tez sa taki burkliwe. Kliwia to byly pierwsze sklubanka Luckiego czy powinnam jeszcze cos zrobic przy nim. Takiego malego szczeniura mam pierwszy raz powiedcie mi czy powinnam juz go skubac, czy narazie dac mu spokuj. Ciesze sie ze Laki Wam sie podoba. Ogonek po dwoch dniach kuracji zdecydowanie lekko sie wyprostowal jeszcze dwa dni i bedzie ok.
Kliwia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Uuufffff udalo sie :multi: ! okazalo sie ,ze nie wykonalam wszystkiego jak nalezy.Zapisal sie,ale gdzie.....?????????? :-( Przyznaje sie ...poprostu jestem kiepska w te" klocki".:placz: Filmik piekny no i rottweilerki ekstra...!:evil_lol:
wix Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 czy moze potrzebuje ktos pomocy przy wystawieniu pieska w Slupsku?:)
Kliwia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ela wyglada super, jak figurka woskowa Welsha.:evil_lol: Tak wlasnie na przegladzie hodowlanym p.Supronowicz napisala mi w opisie . Ja bym juz nic nie robila. :razz: Jest super!:multi:
vigor_junior Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'](...) Widac tam kilka zadzior, a czy sunie tez sa taki burkliwe. (...) No ja bym raczej powiedział że to sunie dają tak ognia :loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu: A filmik to polecam najpierw pobrać cały na dysk. Ma chyba jakieś 26MB więc chwile moze to trwać... Ale potem można się pośmiać, hyhy....
Fritz Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 vigor junior ale masz super fote przy swoim nicku:) szczerzacy sie grozny;) welsh ! extra ujecie !co to za piesek na tym awatarze?
Flaire Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Co tu dzisiaj nikogo na kawce nie ma? Znów musiałam herbatkę rano pić, i to sama. :-(
zadziorny Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Już jestem :lol:. I kawusia pyyyszna też już zaparzona :kaffee_2:
Ela_hryckiewicz Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Witajcie !!! Ja tez jestem przy kawce :lol: a juz znikam do pracy, a tak mi sie nie chce :mad: :mad:
Recommended Posts