Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coztego napisał(a):
Nareszcie znalazłam kaganiec, który w miarę dobrze pasuje na jej nieforemny łeb :multi: Kreska jest nim zachwycona :diabloti:
No ja myślę :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Co do adresu imprezki to i ja poprosze :modla: Moze z drobna wskazoweczka jak dojechac, bo po Rudzie to ja raczej slabo sie poruszam :roll:
Przywioze cos na oslode i cos na pragnienie :evil_lol:

coztego,

Gratulacje nabycia kaganca :-) Jak widze, Kreska cieszy sie z niego odwrotnie propocjonalnie do Ciebie :evil_lol:

bos,

Swietne ujecia, bardzo fajne momenty! Ale od Ciebie trzeba teraz wymagac wiecej :mad: Przy flyball'u pilnuj ostrosci na glowie psa. AF ma tendencje do ogniskowania sie na najbardziej kontrastowym punkcie. I nie daj sie zwiesc ... ten kwadracik AF nie jest taki maly. W rzeczywistosci lapie ostrosc powierzchnia trzy razy wieksza, co oznacza ze to co znajdzie sie w jego zakresie i jest bardziej konstrastowe, zostanie sfocusowane.
I jeszcze jedno. Gdzie informacja w swiatlach? Pracuj na parametrach ekspozycji. :-) Zawsze wolno Ci utracic informacje na jakims elemencie, ale raczej wystrzegaj sie tego na wiekszych powierzchniach (a co bedzie, gdy przyjdzie Ci fotografowac core idaca do slubu w snieznobialej sukni? :evil_lol: )

Co do Majuta, to wiem bardzo malo. Nie znam tytulu ani scenariusza ... Moja trenerka ma dostac terminarz dni zdjeciowych i scenariusz dla Majuta pod koniec miesiaca. Poki co znamy juz pare sztuczek, ktore Maja ma pokazac :-) Ot i tyle :-)

W.

Posted

Dzięki wszystkim za słowa otuchy dla mojej maturzystki. Również trzymamy kciukasy za pozostałe maturzystki w Nozdrzcu i Wodzisławiu.

Posted

Witajcie :lol:
Ja już przy kawce :kaffee_2:. Dzisiaj czeka mnie nie lada atrakcja - grillowanie :cool3: (pierwsze w tym roku :roll:). Będzie między innymi specjalność zakładu, czyli krupniok z grilla :multi: (dla niewtajemniczonych: kaszanka :evil_lol:) :lol:

Posted

coztego autobus z Gliwic ktory jedzie na Bykowine to 669 poza tym z Zabrza mozna dojechac tu 199 lub 7 ( ale to na Tunkla w Kochlowicach ) i wooolnym spacerkiem do mnie masz ok 10 min

Posted

Nitencja, ja wszędzie trafię ;) Będę szła za zapachem grilla :evil_lol:
Teraz przez tydzień będę myślała nad tym, co upiec :lol: I jakoweś soczki przywiozę, żebym miała co pić :p

bos, wyczyść sobie skrzynkę z prywatnymi wiadomościami... :mad:

Posted

[quote name='coztego']
bos, wyczyść sobie skrzynkę z prywatnymi wiadomościami... :mad:

Tak wyczyściłem , że z wrażenia kochana Pani Moderator wywaliłem i te które chciałem zachować ........... to się nazywa posłuszeństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Myślałem że będziesz do mnie pisać.......:eviltong::evil_lol:.......a tu d*pa :diabloti: :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='bos']Tak wyczyściłem , że z wrażenia kochana Pani Moderator wywaliłem i te które chciałem zachować ........... to się nazywa posłuszeństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Porządek musi być :mad:

Myślałem że będziesz do mnie pisać.......:eviltong::evil_lol:.......a tu d*pa :diabloti: :evil_lol: :cool3:

Ja już napisałam, a że skrzynka była zapchana to już nie moja wina... :niewiem:

A co z bogulą?! Przyjedzie na grilla?

Posted

[quote name='coztego']Porządek musi być :mad:

Ja już napisałam, a że skrzynka była zapchana to już nie moja wina... :niewiem:

A co z bogulą?! Przyjedzie na grilla?

Porządek utrzymuje świat a ludzi bat........tak Wasza Moderatorskość

Co do boguli to nie wiem......siedzi gdzieś po cichu i się nie kwapi odezwać.

Posted

A ja to siedze w domu i rozpaczam,ze mi transport do Salzburga padl.I tak sobie mysle,ze ja sobie tego intera to chyba daruje,bo to dla mnie troche droga impreza...Szczegolnie,gdy mam placic i nawet nie dojezdzac :evil_lol:
BTW.Zapijam wlasnie smutki winem.Ktos reflektuje na kieliszek ?
BTW2.A tak w ogole to Malec 8maja obchodzil 3-cie urodziny.Jak ten czas leci... :roll:

Posted

[quote name='carragan']
BTW.Zapijam wlasnie smutki winem.Ktos reflektuje na kieliszek ?
Ja bardzo chętnie :multi: :cool3:. Ostatnio intensywnie ćwiczę markę Chianti :loveu: :eviltong:

Posted

[quote name='zadziorny']Ja bardzo chętnie :multi: :cool3:. Ostatnio intensywnie ćwiczę markę Chianti :loveu: :eviltong:
Napewno .......z tego co wiem to Ty trenujesz markę .....piffo..:loveu: :diabloti: :lol:

Posted

Witajcie
Bos super fotki ,az szkoda ze tylko fotki.
A tak wlasciwie to co ja robilam w tej Lodzi ,ze tancy nie ogladalam?:shake:

Posted

Musze Wam powiedziec,, ze chyba zaraz wyleca mi okna od decybeli zaokiennych .
Na SGGW jest koncert,(a to calkiem blisko) ale nie wiem czyj , wiec polgnam zobaczyc.:niewiem:
A jednak nie pognam, tylko pomalu pojde ,bo jestem 3 godzinki po ciezkim rwanku zeba i kilku znieczulaczach .
Relacje zdam jak wroce .

Posted

Kliwia napisał(a):
Witajcie

Pewnie jeżdziłaś samochodem Swallow.

Posted

Juz wrocilam wezwama sos...bo starszy junior stoi bez kuczy pod drzwiami.:mad:
A poza tym musze znowy sie znieczulic prochem nazebnym, bo jutra nie do zyje:shake: :flaming:
Ale juz wszystko wiem sa to:
Juwenalia.
Dzis graja IRA HANDER a teraz produkuje sie COMBI
Jutro bedzie LEYDI PUNG i DZEM

Posted

[quote name='Kliwia']Witajcie
Bos super fotki ,az szkoda ze tylko fotki.

Kliwia , jak to co robilaś , chodziłaś po kramach w miłym towarzystwie

.........próbując momentami dobić targu gdzieś z boku , by nikt nie zauważył......no jednak sprawne oko jest wstanie wszystko dostrzec.......:evil_lol:

:evil_lol:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']DZIś WSZęDZIE Są KONCERTY! WSZAK JUWENALIA MAMY! Tylko ja siedzę i piszę magisterkę i nie bawię się i nie świętuję... :-(

Owocnej pracy Aguś i.......wiesz skoro Ty w domku siedzisz to w takim razie i ja się poświęcę i też nigdzie nie idę...........a co mi tam , posiedzimy sobie razem , będzie Ci rażniej........:lol: :evil_lol: :multi: :evil_lol: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...