Nitencja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Alez tu zdjec sie narobilo :crazyeye: Wszystkie super......... Ja mysle ze ten rok i kolejny bedzie nalezal do Enoli :) , po tylu latach hodowli , hodowczyni zasluguje na taka gwiazdeczke . Ciekawe co to bedzie sie dzialo w Poznaniu :). Pewnie kolo 30 wesz terierow bedzie , jak nie wiecej... Zadziorny a Twoje fotki to gdzie ??
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Nitencja napisał(a):... Zadziorny a Twoje fotki to gdzie ?? Zaraz się biorę za zmniejszanie :roll: :razz:
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ali sama zobacz jak on się pięknie wystawia :roll:, a Ty go na wystawach nie chcesz pokazywać :shake: (jeśli mogę coś doradzić, to zabierz handlerkę do Słupska :cool3: :evil_lol: ;))
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Kliwia'] " prosze dajcie mi wygrac" Fotki super :thumbs:, ale ta mnie zupełnie powaliła :cool3:. I dlaczego nikt nie spełnił tej prośby :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ibolya, czy "terier nadrzewny" to Kliwia? :hmmmm: :cool3: :lol: Wszystkie fotki z wystawy bardzo zajefajne som :loveu: :multi:. Aż się zastanawiam, czy wstawiać swoje :roll:. Ale co tam, cosik jednak wstawię ;) (nie mogłem wcześniej, bo pracowałem :oops:)
Ibolya Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='zadziorny']Ibolya, czy "terier nadrzewny" to Kliwia? :hmmmm: :cool3: :lol: BRAWO ZADZIORNY, MASZ U MNIE PIWO!!!!
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Heyka :) Dzięki za miłe słowa :) Mnie też fotoreportaż Kliwii ubawił, ale najbardziej mi się podoba fotka z pozycją "na żabę". Bery tak się kładł do samego końca, a Deryś nigdy, zawsze nóżki na bok bierze :) Ibolya, Deryl nie jest cały czas wpatrzony we mnie, on jest wpatrzony... w moją prawą rękę, w której trzymam smakoła i po kawałku mu odłupuję :D zadziorny - handlerka jedzie do Słupska, nawet już rozmawiałyśmy o tym, że może mi Deryla wystawić, jednak ja się waham, bo to miała być nasza przygoda. W sumie do agility też by się znalazł ktoś, kto by pobiegał z Derylem, po co ja mam się męczyć - mnie jest ciężko z moją tuszą, kondycji zero... :D A co ja zrobię jak na kolejnej wystawie Angeli nie będzie, albo nie będzie miała czasu?
coztego Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Ibolya'] A rano zauważyłam, że u mnie w parku ZAKWITŁY KASZTANY, mało brakowało, a zdążyłyby na matury. Zdążyły! U nas zaczęły kwitnąć już w zeszłym tygodniu :) Co prawda kwiatuszki były liche i nieliczne, ale zawsze coś ;) Ali, przecież nie musisz wystawiac Derysia osobiście. Umów się z kimś na wystawianie. Może faktycznie przy Tobie taki "oklapnięty" się robi ;) Ależ on śliczny :loveu:
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='coztego']Ali, przecież nie musisz wystawiac Derysia osobiście. Umów się z kimś na wystawianie. Może faktycznie przy Tobie taki "oklapnięty" się robi ;) Ależ on śliczny :loveu: Dziękuję w imieniu Derylka za komplement :) Co do wystawiania - nie wiem, zobaczę jak będzie mi się zachowywał. Wczoraj na sezamowego krakersa szło nam całkiem nieźle ;) :D
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Ali26762'] zadziorny - handlerka jedzie do Słupska, nawet już rozmawiałyśmy o tym, że może mi Deryla wystawić, jednak ja się waham, bo to miała być nasza przygoda. W sumie do agility też by się znalazł ktoś, kto by pobiegał z Derylem, po co ja mam się męczyć - mnie jest ciężko z moją tuszą, kondycji zero... :D A co ja zrobię jak na kolejnej wystawie Angeli nie będzie, albo nie będzie miała czasu? No to ćwicz pilnie i podpatruj jak "to" się robi, coby w razie czego samemu wystawiać :cool3: :lol: ;)
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No ćwiczę, ćwiczę. Zaraz lecimy wietrzyć kitę, ringówka jest już w kieszeni na stałe :)
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No dobra :roll:, czas na moje foty :cool3:. Psy klasa pośrednia. TABASCO Venator Magnus w oczekiwaniu na występ: JAZON z Psiego Chaosu maszeruje na ringu: Tabasco pokazuje panu sędziemu swoje ząbki:
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Tabasco maszeruje: Piesy ustawione, a sędzia musi zdecydować, który ładniejszy (z lewej Tabasco, z prawej Jazon): Może Jazon :hmmmm::
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A może jednak Tabasco? :hmmmm: :niewiem: Nie :shake:. Jednak zdecydowanie Jazon :cool1: (a Tabasco się cieszy z zajęcia drugiego miejsca :multi:): W międzyczasie, u Turzycowych Kniej przygotowania piesów do prezentacji idą pełną parą :cool3::
Nitencja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Kochani to byl TABASCO Venator Magnus, w katalogu z niego zrobili jakiegos tarasco :(
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Zwycięzca klasy pośredniej w całej swojej okazałości :cool3:: Psy klasa otwarta. ARON Palmira Północy - maszerujemy: W trakcie opisu:
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Nitencja']Kochani to byl TABASCO Venator Magnus, w katalogu z niego zrobili jakiegos tarasco :( Nitencja już poprawiam :oops: (a coś mi, kurna z tym imieniem nie pasowało :mad: :evil_lol:)
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Psy klasa championów. ATOS Kazabor maszeruje: I maszeruje :cool3:: I pokazuje ząbki:
Ibolya Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ali, ja bym wystawiała osobiście. Teraz w pracy nie mam czasu, z domu napiszę Ci na prv. dlaczego i opiszę swoje doświadczenia z jedynego wystawienia Bodrysia przez handlera. A ogólnie uważam tak jak Ty, że o to chodzi żeby to była wspólna przygoda i należy mieć przyjemność osobiście z psem wystapić.
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Porównanie o tytuł Najlepszy Pies w Rasie (z lewej Jazon, z prawej Aron): Z lewej Aron, z prawej Atos: Decyzja została podjęta :roll:. Wygrywa Jazon przed Aronem i Atosem :multi::
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ringowi rywale gratulują sobie sukcesu - duuuże buzi :loveu: :cool3:: Jazon uzyskuje CACIB, a Aron Res. CACIB :multi:: Suki klasa młodzieży ELZA z Turzycowych Kniej podczas opisu: I w tym momencie padły mi baterie :mad: :angryy:. Musiałem lecieć do plecaka po zapasowe :roll: i tak oto przegapiłem występ późniejszej zwyciężczyni rasy ENOLI z Turzycowych Kniej :placz:
Magda_i_Dex Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Hej; A u mnie jutro baaardzo smutna rocznica. Rok temu 9 maja opuściła nas o g. 22.15 Mikusia. Cały czas o niej myślimy i jest nam strasznie smutno. Żyła tylko 12,5 roku, a my zawsze myśleliśmy, że będzie to conajmniej 16 lat, bo przez całe życie była w tak niesamowitej kondycji - pies nie do zdarcia, tylko zabawa i zabawa, biegi, ciąganki. Dobrze, że Dexio wrócił w sobotę z Mazur z rodzicami, bo teraz on swoją obecnością, zabawą i pieszczotami niesamowicie mnie pociesza. Jest strasznie kochany. Wczoraj nad Odrą przechodził samego siebie w zabawie i miziankach. Bez niego, to by chyba nie dało się przebrnąć tego dnia. Tak by się chciało mieć teraz ich razem. Pewnie by się polubili.
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Na pewno by się polubiły. U mnie byłoby gorzej, bo Bery nie znosił innych psów, nie tak jak Deryś, któremu płeć nie przeszkadza, byle by tylko chciał się kolega pobawić :) Trzymaj się, Magda, dzielnie, trzeba ten dzień przeżyć. Nie mam wątpliwości, że Desio zrobi wszystko, aby zająć Twoje myśli i czas :) A chwila zadumy, wspomnienia - to wszystko należy się Mice.
Magda_i_Dex Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ali - oglądałam Wasze fotki. Suuuuper. Derylek jest przepiękny i podziwiam Cię, że go tak fajnie prowadzisz. A jakie ma futerko. A w Ciebie faktycznie zapatrzony jak w obrazek. Widać, że łączy Was niesamowita więź. Dexio też stał jak trzeba, ale gdy go postawiła Fuka. Jak ja to zrobiłam, to sie niecierpliwił i siadał. Stoi wystawowo tylko jak sam chce. Ot i co. No ale on nigdzie się nie wybiera, więc mu odpuszczamy. Powodzenia w szkoleniu.
Recommended Posts