Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale tak podsumowując, to duet zadziorny - bos jest absolutną rewelacją:lol: , smutno by było bez Was Panowie:loveu: :cunao: :popcorn:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

;).....a tu koleżanka Skye Terrier......spokojnie przygladająca się Jazonowi

;)

;).....na tej samej hali prężyły swą pierś w ringu White Terriery

;)..oraz tacy co na bieżąco przegladali swoj dobytek i cziemadany.....:evil_lol:

;)

Posted

[quote name='bo']Oj zadziorny troszkę pokreciłeś:-o Rase w welshach wzięła najmłodsza, czyli Enola z TK, Carioca była za Alexem. Tak to jest jak jedna osoba wystawia kilka psów :roll:. Byłem pewien, że wygrała Carioca :oops:

Posted

Heyka :)

Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców wczorajszej wystawy, a także dla wszystkich wystawiających i wystawianych!

Dzisiaj jest ROK jak zawitał do nas Deryś !!!

I dzisiaj zgłosiłam go na wystawę do Słupska!

Posted

Ali26762 napisał(a):
Heyka :)

Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców wczorajszej wystawy, a także dla wszystkich wystawiających i wystawianych!

Dzisiaj jest ROK jak zawitał do nas Deryś !!!

I dzisiaj zgłosiłam go na wystawę do Słupska!

Będziemy Wam szczerze kibicować............:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

A tu jeszcze wkleję parę fotek jakie mi obstały , mam rownież i jborowego z Asikiem ......./ kilka w Galerii Jazona /

;)

;) nitencja i INVADER of Happytalis / Alex /

;) suczki od lewej 1633 ENOLA z Turzycowych Kniej , 1634 EROICA Z Turzycowych Kniej

;) EROICA przy ocenie

;) MAREA z Psiego Chaosu

;)

Posted

Witam!
Gratulujemy sukcesów w Opolu!
Dziękujemy za ciekawy reportarz.
Ali -
trenuj i cieszymy się, że Derylek będzie wystawiany.
Viola - dzięki za umieszczenie ogłoszenia na "madziarskim" forum o możliwości nabycia szczyli po rodzicach: Diuna & Czardasz.
Kolejny bąbel znalazł swój nowy domek i nowych właścicieli i to zagranicą.
Jutro bedą fotki grubaśnych bąbli, bo dzisiaj był nalot rodzinki i nie można było popstrykać bąblom fotek.
Ahoj!

Posted

;)....ENOLA , EROICA obie z Turzycowych Kniej i z prawej MAREA z Psiego Chaosu , cała trójka w kl. młodzieży

;) .............wygrała ENOLA

;) DŻEDA
Buszówka suki kl. pośrednia

;)...od przodu DŻEDA , HERA , JOKASTA , ROXI

;)

Posted

;)....a tu Jokasta i Roxi

;)
........pokazywanie psa w powietrzu to prawdziwa sztuka znana tylko nielicznym......:evil_lol:.....nitencja i Roxi

:lol:...........w posredniej wygrała Roxi przed Jokastą siostrą Jazona / ten sam miot /

:lol:

;).....kl.pośrednia suki : od lewej Roxi wygrywa przed Jokastą , dalej Hera i Dżeda

;)

Posted

Witajcie :-)

bosik,

Dzieki za zdjecia yorasow, ale wiesz ... najchetniej to widzialbym je obciete i trenujace (chocby rekraacyjnie) jakies sporty ;) Przedkladanie wrazen estetycznych i tego calego picowania, nad rozwoj umiejetnosci i tezyzne fizyczna ;) jest w moim odczuciu dramatycznie krzywdzace ... No ale to moje zdanie :cool3: Nie mniej, wielkie dzieki za fotaski :loveu:

Wszystkim wystawiajacym, gratuluje wystawowych sukcesow, milych wrazen i dogomaniackich spotkan :-) A tym, co to do wystaw sie szykuja (Ali :loveu: ) nieustannego zapalu i wspanialych efektow w pielegnacji i cwiczeniu wystawowych postaw :-)

A teraz serdecznie Was pozdrawiam i znikam do pracy. Zlecenia totalnie mnie zawalily, praca goni prace i jedynie na co mam czas, to umowione treningi z Majutem i planowane zawody agility ... Nawet pogoda jest przeciwko mnie ... Musialam odwolac weekendowe plenery, ktore wymarzylam sobie w blasku slonka, zielni traw i pieknym palacowym klimacie ... Ehhhhh ... zycie ... :(

W.

Posted

;) Roxi w calej okazałości......:loveu:

:lol: Roxi i Carioca... na mijance...:evil_lol:

;)......a tu Roxi z przodu

;) ....o rasę....ENOLA Z Turzycowych Kniej,INVADER of Happytalis, CARIOCA z Turzycowych Kniej

:lol:...zwyciężyła ENOLA przed INVADEREM i CARIOKĄ

;)

Posted

Witajcie :lol:
Ale ta pogoda to naprawdę złośliwa jest :shake: :mad:. Dłuuuugi łikend a tu cały czas leje lub siąpi, a do tego temperatura w granicach 7-10 ºC :angryy: :evilbat:. Nie pozostało nic innego jak siedzieć z kawusią :kaffee_2: przy kompie :user:

Posted

A w Warszawie dzisiaj, jak na razie, pięknie! Ciekawe, na jak długo...

Ale u mnie w domu tragedia totalna, bo zabrakło herbaty... :-( To jak ja mam psy trymować?:stupid:

Posted

Tak, centralna Polska dzis w sloncu, a ja siedze w robocie zamiast Niunia do zawodow przygotowywac:placz: Mam jednak nadzieje, ze nastepne dwa dni beda ladne i sobie ze zwierzem odbijemy:multi:
Flaire - skocz szybko do sklepu po herbatke, albo wpros sie do sasiada;) , a potem do roboty! Ja dzis chyba tez Niunia wypiore wieczorkiem i ostrzyge, bo zarosniety jak niedzwiedz, no i musze wyprobowac swiezy sprzet nabyty w Opolu:lol:

Posted

Mnie, udało się dokupić smycz do tej obroży zaciskowej którą w Katowicach dla Jazonka wybrała coztego :multi: :lol: ;) Teraz juz mamy komplecik. :cool3:

:lol:

Posted

bos napisał(a):
Teraz juz mamy komplecik. :cool3:

Ależ Jazonek musi elegancko wyglądać w takim oprzyrządowaniu :loveu: Ale dla mnie te smycze z rogz'a za krótkie są :p
Flaire napisał(a):
Ale u mnie w domu tragedia totalna, bo zabrakło herbaty...

Jak mogłaś pozwolić sobie na takie niedopatrzenie? :shake:

Byłyśmy rano pobiegać z Kreskową, pogoda kiepściunia, ale cóż... Suczysko bawiło się świetnie, a ja tylko musiałam przebrać mokre ciuchy po powrocie ;)

Czas na kawę bom nieco senna przez te chmury za oknem :kaffee_2:

Posted

Witam wszystkich:lol: A w Dobrym Mieście ładna pogoda jak donosi nasza korespondentka;)
bos ale pięęękna ta uprząż

Posted

Zardziorny - ja rowniez nabylam droga zakupu nozyczki, bardzo fajne, bo dlugie i jeszcze w rozsadnej cenie:multi:
Uprzez rogza rewelacyjna:loveu:

Posted

[quote name='bo']Witam wszystkich:lol: A w Dobrym Mieście ładna pogoda jak donosi nasza korespondentka;)
bos ale pięęękna ta uprząż
Noooo , mnie też sie podoba ,....:multi: :multi: :multi: :multi:......... fajnie że przynajmniej nitencja ma pogodę , pozdrółw ją bo od nas

coztego , ;) ;) smycz ma prawie 2m dł. jest zatem średniej długości :evil_lol:;), na takie spacery na ;) :p :eviltong: osiedlu i gdzieś na miasto w sam raz , na dodatek jest podwójna , mocna, więc mogę dokupić jeszcze ze dwa psy.........:evil_lol: :lol: :eviltong: ;)

Posted

[quote name='bos']
coztego , ;) ;) smycz ma prawie 2m dł. jest zatem średniej długości :evil_lol:;), na takie spacery na ;) :p :eviltong: osiedlu i gdzieś na miasto w sam raz , na dodatek jest podwójna , mocna, więc mogę dokupić jeszcze ze dwa psy.........:evil_lol: :lol: :eviltong: ;)
Nie ma sprawy, u nas w tym roku chcemy szczenięta po Roxi i Alexie, czyli jesteś pierwszy na liście na dwa psy:lol: :evil_lol:

Posted

bo napisał(a):
Nie ma sprawy, u nas w tym roku chcemy szczenięta po Roxi i Alexie, czyli jesteś pierwszy na liście na dwa psy:lol: :evil_lol:

:evil_lol: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...