Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny']Z prawej strony monitora, to ja widzę ścianę :shake:
:drink1:
.... ↑ ↑.....
babcia dziadek

zadziorny teraz kumasz?

Posted

zadziorny napisał(a):
No, kurna ja normalnie blondynka jestem :wallbash: :shake: :grab:

:roflt:

Nie da się ukryć przyszło lato :multi: Wylazło mi uczulenie na słońce :angryy:

Posted

U nas w tej chwili 18, a w ciągu dnia było grubo ponad 20 :cool3:
A dzisiaj na spacerku z moim malutkim Kubusiem, zapytała mnie pewna pani "Co to za rasa? Taki piękny pies" :evil_lol:

Posted

Witam - a jednak jest jakiś plus w tej mojej paskudnej przypadłosci -
(Ali nie jestes sama ja tez zdechła jestem i nie wiem jak długo to będzie jesze trwało)
- i nadrobiłam zaległości na Welshach
oczywiście przeczytałam o najważniejszym wydarzeniu:multi:
wszystkiego naj dla nowonarodzonych maleństw mini braci mniejszych :loveu: :loveu: :loveu: i
gratulacje dla świezo upieczonych rodziców

Posted

Hej!
Tutaj zapowiada się kolejny piekny dzień! Wczoraj w lesie sarny zmykały z odległości 1m; Fafik rzucił się na łące w pogoń za bocianem..., a ten tylko machnął ku nam skrzydłami:lol: .Nad wodą, gdzie latem chłodzimy psiska, spotkałam "dziwnego" faceta: bawił się z grupką dzieci (w wieku szkoły podstawowej) strzelaniem do butelek na wodzie. Kiedy Fafik zaczął się przy nich kręcić, pogroził "bo ci, piesku...!".Oczy-wiście wyskoczyłam z japą, że co za sexistowskie zabawy i w jakim celu ,to oswajanie z widokiem broni. Facet miał styl zaczepny i przemadrzały..."To nie broń. to zabawka". Cały spacer miałam "nadpsuty", bo było w tym faceciku coś niepokojącego i zbierałam się ,aby zadzwonić na 997, ale w końcu "lęk" przed wyśmianiem zwyciężył.Mam w komórce zapisany nr rejestracyjny samochodu facecika...Hmmm!
Kawa, kapiel i rowerem do pracy, i do domku, i na spacerrrrrrrrr:evil_lol: .......

Posted

borsaf jakie piękne gratulacje. Dzięki.

U nas CIEPŁO !!! A kasztany mają wielgaaachne liście.

vigor
jak spały wnuczęta :confused: a jak się czuje MAMCIA :confused:
Prosimy wymiziać wszystkich od nas :calus: :iloveyou::iloveyou:
Od Bodrysia dla Diunki :Rose::Rose::Rose:

Miłej środy Dogomaniacy.

Posted

A ja jestem tak zalatana, że nie wiem w końcu, czy gratulowałam, czy nie. W każdym razie bardzo serdeczne gratulacje dla wszystkich związanych w jakikolwiek sposób, rzeczywisty lub wirutalny;) , z narodzeniem słodkich maluchów!!! Czyli w sumie gratulacje dla nas wszystkich. A co. ;-)

Posted

Witajcie :lol:
Jak już pisała bogula, pogoda u nas jest extra prima sort :multi: :cool3: :loveu:
Vigorowie, proszę serdecznie wymiziać maluszki i dzielną mamusię od rodzinki z Rybnika :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Uwaga vigorland!!! uprasza się o wstawianie fotek nowych członków rodziny i ich mamusi :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Witam!
[quote name='Ibolya']
:drink1:
.... ↑ ↑.....
babcia dziadek

zadziorny teraz kumasz?
Hihihi - dobre:lol:.
[quote name='zadziorny']No, kurna ta ja blondynka jestem
Tak, tak i to z wąsami i z j****i.

Dziękujemy za kolejne gratulacyje i miłe życzonka.
Diuna i bąble mają się wspaniale. Junior po powrocie z iniekcji w doope (hihihi), jak będzie mógł siedzieć to pstryknie i wstawi foootki. Ja do południa jest pomocą domową - sprzątającą i gotującą. Dzisiaj mam pitrasić udka w miodzie. Po południu jadę udzialać korepetycji, tzw. ostatni szlif przed jutrzejszym egzminem gimnazjalnym.
Ahoj!

Posted

Ali -dzięki - dzielnie walczę z przypadłoscią - tabletkami brr..>> i niewychodzeniem z domku :-( wogóle staram się mało ruszać:cool1:( chociaż nie moge usiedzieć) ale aż krew mnie zalewa gdy za szybami taki piękny świat się robi , słonko, ciepełko , drzewa zaczynają tryskać zielonymi pąkami, Vigo ciągnie na dworek - zakroplony Fiprexem :razz: na dogo Bogula tak petycko opisuje swoje spacerki, bociany , sarny ..ahh... ja też do długiego weekendu myśle już być jak nowa - miałam plany nauczyć Vigo biegania przy rowerku ...

JA TEŻ Z NIECIERPLIWOŚCIOM CZEKAM NA FOTKI MALUCHÓW:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Ibolya']Uwaga vigorland!!! uprasza się o wstawianie fotek nowych członków rodziny i ich mamusi :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Popieram w całej rozciągłości :roll: :cool3:. Vigory, nie obcyndalać się proszę :mad: :shake:

Posted

[quote name='vigor'][quote name='zadziorny']No, kurna ta ja blondynka jestem Tak, tak i to z wąsami i z j****i.
No popatrzcie tylko :roll:, następny co sobie niewinne jaja wypipkował :crazyeye:

Posted

Serdeczne gratulacje dla wspaniałej Diunki. Jesteś bardzo dzielna. :klacz: :klacz:

Gratulacje dla tatusia - Bodrysia - dobrze się spisałeś.:klacz: :klacz:
Gratulacje dla Babci - Dory
i dla wszystkich wujków i cioć.:klacz:

Vigor maluchy są przecudowne, ja takich maleństw nigdy w życiu nie widziałam. Pokazuj je nam często.
Co do propozycji imienia to może ARES?

Pijemy za zdrowie maluszków i rodziców. :popcorn: :popcorn:

Deksio - wujek - życzy maleństwom wspaniałych, szalonych zabaw, a w przyszłości super podgryzania mamusię w zadek - ulubionej zabawy walijczyków. 100 lat !!!!!!!!!!!!

Posted

Vigor uprzejmnie uprasza się o nieprzekręcanie moich wypowiedzi :mad: :shake:. Powinno być:
[quote name='zadziorny']No, kurna ja normalnie blondynka jestem :wallbash: :shake: :grab:

Posted

zadziorny napisał(a):
No popatrzcie tylko :roll:, następny co sobie niewinne jaja wypipkował :crazyeye:

Spoko, zadziorny, zapewniam Cię, że z moimi jajami sobie nic nie robiłem, a już na pewno nie pipkowałem bo nie wiem co to znaczy... ;) :eviltong:

Posted

juz jestem, troche mnie nawet ta służba zdrowia naprawila :cool3:

wiec tak, wieczorkiem bedzie troche fotek maluchow, zdjecia solo jak rowniez grupowe:]

na naszej stronce mozna sie zapisac na news'y, jesli tylko beda nowe fotki maluchow badz jakies informacje chetni zostana poinformowani o tym droga email.

fotki beda dodawane chyba codziennie ale to sie zobaczy...

zatem zapraszam na stronke, fociorki beda dzis... tak nieco pozniej.

Posted

Hej!
Ech! mam już policzony PIT, wysyłam i luzik:cool3: . Fafikowi wybrałam 2 kleszcze---to skutki ubocZne "romantycznych" włóczęg...Zakropiłam w końcu psa ; liczę na efekt nie gorszy niż dawniej.
INA---"nowa" to chyba nie będziesz, ale naprawiona;) ; zdrowiej szybko i skutecznie. Musisz sprawdzić z Vigo, czy u Was też tyle kwitnie przylaszczek...
vigory---już lecę do fotek!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...