zadziorny Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Hurrrrraaaaaa [SIZE=2]Trudzia została babcią, a Gaja prababcią :multi: :loveu: ([SIZE=1]a ja to chyba jestem pradziadkiem :hmmmm:) Wielkie gratulacje dla szczęśliwych rodziców - Diuny i Bodrysia oraz ich opiekunów [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2]
vigor_junior Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 no dziadki i babcie i prababcie i pradziadki wujkowie i ciotki i strykowie i stryjanki itd. patrzcie!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
zadziorny Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Trzeba to dokładnie opić :knajpa: :cunao::drink1:
zadziorny Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Rozkoszne kluski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
coztego Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :sweetCyb: [SIZE="3"]GRATULACJE DLA DIUNY I BODRYSIA!!!!!! :laola: Niech się maluszki zdrowo chowają!!! :drinking: :knajpa: :beerchug: :drinka:
Gosia_i_Luka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jakie noooogi!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Padnę zaraz! Cudeńka! :loveu: :loveu: :loveu: WIELKIE GARTULACJE I CAŁUSKI DLA MINI ROTTKÓW! ;)
vigor_junior Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 no i se 100 posta pierdutnąłem przy tej miłej okazji:]
Nitencja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :popcorn: zdrowko pradziadku :cool3: pozdorwienia od zieciunia i prababci
nikit1 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Gratulacje dla dzielnej Mamy!!!:BIG: :popcorn: :laola: te małe łapki takie słodkie mają :lol:
zadziorny Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Nitencja :lol: dzięki i na wzajemno :cool3: :loveu: prababciu :p
zadziorny Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 zachraniarka napisał(a):... Uroczy początek dnia.. choć i tak cieszę się, że skończyło się tak. Gorzej jakby ta bestia dopadła moje psiury. To jest jakaś paranoja- ... Obawiam się niestety, że przy tak "odpowiedzialnych" właścicielach jest tylko kwestią czasu, kiedy takie spotkanie skończy się tragedią :shake: :angryy: :evilbat:
Ibolya Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='vigor_junior']no dziadki i babcie i prababcie i pradziadki wujkowie i ciotki i strykowie i stryjanki itd. patrzcie!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A co ten drugi od lewej taki gruby? czy to aby nasz? (żartuję oczywiście, hihi) [SIZE=3]Jeszcze pijemy zdrowie Nitencji i Zadziornego :popcorn: [SIZE=2]I jeszcze zdrowie Ali, zdrowiej Ali :drinking:
wix Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Witam witam :) Ja co prawda w terierach nie "siedzę", ale muszę przyznać że walijczyki są czarujące.. Miałam przyjemność poznać jedną cudną przedstawicielkę tej rasy- Enigmę :) Wystawiałam ją w Gdańsku (dosk I/I, zwycięstwo młodzieży, BOB :) ), z nią po raz pierwszy "odwiedziłam" ring honorowy ;) No i wczoraj w Grudziądzu, też Zw.Młodzieży, niestety nasza konkurentka w pewnym momencie zniknęła i nie stawiła się do oceny... więc sędzia uznał że skoro nie ma z kim porównywać to nie da BOBa, bo "Eni to jeszcze dziecko, więc bez przesady" :roll: A to ja z Enigmą wczoraj :) Fotka w trochę niefortunnym momencie uchwycona ale trudno :P
Ali26762 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Heyka :) Cudna wiadomość, serdeczne gratulacje dla Diuny i Bodrysia, a dla maluszków życzenia, aby im się fajnie życie potoczyło, żeby były zdrowe i żeby znalazły ciepłe, pełne miłości domki :laola: :laola: :laola: [SIZE=3]Gratulacje też dla Ibolyi i vigorów ode mnie i od wujka Derylka :D
vigor Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Witam! Serdeczne dzięki za wspaniałe życzonka dla Diuny i jej dzieci. Jesteście wspaniali i zawsze można na Was liczyć. To Wasze kciukasy pomogły Diunie w szybkim porodzie. Osobne gratulacyje dla ojczulka tej wspaniałej szósteczki - Czardasza vel. Bodrysia i jego Pańci Violi. Miot będzie zaczynał się na literę A. Kto pierwszy zgadnie z jakim tematem będą związane imiona sceniątek :evil_lol::lol::crazyeye::shake:. Ahoj!
Ali26762 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Ibolya']A co ten drugi od lewej taki gruby? czy to aby nasz? (żartuję oczywiście, hihi) [SIZE=3]Jeszcze pijemy zdrowie Nitencji i Zadziornego :popcorn: [SIZE=2]I jeszcze zdrowie Ali, zdrowiej Ali :drinking: Dzięki, postaram się wyzdrowieć jak najszybciej, opijać sukces hodowlany będę mogła dopiero za tydzień, jak skończę antybiotyk, który od dzisiaj biorę... Wtedy uczciwie, za wszystkich krewnych i powinowatych (i tych ludzkich i tych psich), będę wznosić toasty :multi: :multi: :multi:
aga_ostaszewska Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 vigor: Czekamy na temat i... będziemy wymyślać imionka! :multi:
wix Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ali przydomek Z TURZYCOWYCH KNIEJ :) A mieszka w Wejherowie ;)
niedzwiedzica Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Własnie przeczytałam,że DIUNA ZOSTAŁA MAMUSIĄ !!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje dla zmęczonej Diuny ! No dla tatusia Bodrysia !!
vigor_junior Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']vigor: Czekamy na temat i... będziemy wymyślać imionka! :multi: imionka to juz w zasadzie sa... zgadnijcie tylko z jakiej dziedziny tematycznej:cool3: podpowiem tylko iz zostalem w jakis sposob obarczony ta tematyka genetycznie :] hyhyhy :eviltong:
Ali26762 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 =VioaoiV= napisał(a):Ali przydomek Z TURZYCOWYCH KNIEJ :) A mieszka w Wejherowie ;) A to kawałek od Gdańska. Szkoda, że w Gdańsku jest tak mało welszy. Wczoraj Deryś spotkał na spacerze dwuletniego walijczyka i poleciał do niego. Jak się psiaki goniły, jakie prędkości rozwijały - aż się serce radowało na ten widok! Niestety, walijczyk był gościnnie w Gdańsku, mieszka w Gdyni. Ale ni za tym, ni po tym... Deryl przy nim to olbrzym... :-?
coztego Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 vigor_junior napisał(a):imionka to juz w zasadzie sa... zgadnijcie tylko z jakiej dziedziny tematycznej:cool3: podpowiem tylko iz zostalem w jakis sposob obarczony ta tematyka genetycznie :] hyhyhy :eviltong: :hmmmm: A jak Alkohol? :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 coztego napisał(a)::hmmmm: A jak Alkohol? :evil_lol: Ja tez bym % obstawiala... :eviltong:
zachraniarka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Wielkie gratulację dla rodziców, dziadków, psich, ludzkich, jednym słowem wszystkich! Kluski są urocze, mam nadzieje, że ich zdjęcia będą wstawiane jak najczęściej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To za szczeniorki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts