Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hurrrrraaaaaa

[SIZE=2]Trudzia została babcią, a Gaja prababcią :multi: :loveu: ([SIZE=1]a ja to chyba jestem pradziadkiem :hmmmm:)
Wielkie gratulacje dla szczęśliwych rodziców - Diuny i Bodrysia oraz ich opiekunów
[SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2]
[SIZE=2]

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

no dziadki i babcie i prababcie i pradziadki wujkowie i ciotki i strykowie i stryjanki itd. patrzcie!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:sweetCyb: [SIZE="3"]GRATULACJE DLA DIUNY I BODRYSIA!!!!!! :laola:

Niech się maluszki zdrowo chowają!!! :drinking: :knajpa: :beerchug: :drinka:

Posted

zachraniarka napisał(a):
...
Uroczy początek dnia.. choć i tak cieszę się, że skończyło się tak. Gorzej jakby ta bestia dopadła moje psiury. To jest jakaś paranoja- ...
Obawiam się niestety, że przy tak "odpowiedzialnych" właścicielach jest tylko kwestią czasu, kiedy takie spotkanie skończy się tragedią :shake: :angryy: :evilbat:

Posted

[quote name='vigor_junior']

no dziadki i babcie i prababcie i pradziadki wujkowie i ciotki i strykowie i stryjanki itd. patrzcie!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A co ten drugi od lewej taki gruby? czy to aby nasz? (żartuję oczywiście, hihi)

[SIZE=3]Jeszcze pijemy zdrowie Nitencji i Zadziornego :popcorn:

[SIZE=2]I jeszcze zdrowie Ali, zdrowiej Ali :drinking:

Posted

Witam witam :)

Ja co prawda w terierach nie "siedzę", ale muszę przyznać że walijczyki są czarujące.. Miałam przyjemność poznać jedną cudną przedstawicielkę tej rasy- Enigmę :) Wystawiałam ją w Gdańsku (dosk I/I, zwycięstwo młodzieży, BOB :) ), z nią po raz pierwszy "odwiedziłam" ring honorowy ;) No i wczoraj w Grudziądzu, też Zw.Młodzieży, niestety nasza konkurentka w pewnym momencie zniknęła i nie stawiła się do oceny... więc sędzia uznał że skoro nie ma z kim porównywać to nie da BOBa, bo "Eni to jeszcze dziecko, więc bez przesady" :roll:

A to ja z Enigmą wczoraj :)
Fotka w trochę niefortunnym momencie uchwycona ale trudno :P

Posted

Heyka :)

Cudna wiadomość, serdeczne gratulacje dla Diuny i Bodrysia, a dla maluszków życzenia, aby im się fajnie życie potoczyło, żeby były zdrowe i żeby znalazły ciepłe, pełne miłości domki :laola: :laola: :laola:

[SIZE=3]Gratulacje też dla Ibolyi i vigorów ode mnie i od wujka Derylka :D

Posted

Witam!
Serdeczne dzięki za wspaniałe życzonka dla Diuny i jej dzieci. Jesteście wspaniali i zawsze można na Was liczyć. To Wasze kciukasy pomogły Diunie w szybkim porodzie.
Osobne gratulacyje dla ojczulka tej wspaniałej szósteczki - Czardasza vel. Bodrysia i jego Pańci Violi.
Miot będzie zaczynał się na literę A. Kto pierwszy zgadnie z jakim tematem będą związane imiona sceniątek :evil_lol::lol::crazyeye::shake:.
Ahoj!

Posted

[quote name='Ibolya']A co ten drugi od lewej taki gruby? czy to aby nasz? (żartuję oczywiście, hihi)

[SIZE=3]Jeszcze pijemy zdrowie Nitencji i Zadziornego :popcorn:

[SIZE=2]I jeszcze zdrowie Ali, zdrowiej Ali :drinking:

Dzięki, postaram się wyzdrowieć jak najszybciej, opijać sukces hodowlany będę mogła dopiero za tydzień, jak skończę antybiotyk, który od dzisiaj biorę...

Wtedy uczciwie, za wszystkich krewnych i powinowatych (i tych ludzkich i tych psich), będę wznosić toasty :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']vigor: Czekamy na temat i... będziemy wymyślać imionka! :multi:

imionka to juz w zasadzie sa... zgadnijcie tylko z jakiej dziedziny tematycznej:cool3: podpowiem tylko iz zostalem w jakis sposob obarczony ta tematyka genetycznie :] hyhyhy :eviltong:

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Ali
przydomek Z TURZYCOWYCH KNIEJ :) A mieszka w Wejherowie ;)
A to kawałek od Gdańska. Szkoda, że w Gdańsku jest tak mało welszy. Wczoraj Deryś spotkał na spacerze dwuletniego walijczyka i poleciał do niego. Jak się psiaki goniły, jakie prędkości rozwijały - aż się serce radowało na ten widok! Niestety, walijczyk był gościnnie w Gdańsku, mieszka w Gdyni.

Ale ni za tym, ni po tym... Deryl przy nim to olbrzym... :-?

Posted

vigor_junior napisał(a):
imionka to juz w zasadzie sa... zgadnijcie tylko z jakiej dziedziny tematycznej:cool3: podpowiem tylko iz zostalem w jakis sposob obarczony ta tematyka genetycznie :] hyhyhy :eviltong:

:hmmmm: A jak Alkohol? :evil_lol:

Posted

Wielkie gratulację dla rodziców, dziadków, psich, ludzkich, jednym słowem wszystkich! Kluski są urocze, mam nadzieje, że ich zdjęcia będą wstawiane jak najczęściej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

To za szczeniorki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...