Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lomatko i córko, a gdziez ten Vigor tak za......a? do pasieki to chyba nie to tempo bo pszczółki wystraszy i go pokłują. W oczach sie roi.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Wreszcie mogę Wam pokazać obróżkę jaką wybrała coztego Jazonkowi , jest naprawdę śliczna i funkcjonalna.
Coztego bardzo dziękuję w imieniu Jazona i oczywiście swoim :multi: :loveu: :lol:.......
.......choć ja jej nie będę nosił......:evil_lol: :evil_lol: ;)

;)......prawda że super wybór....:evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1:

:lol: :lol:

Posted

Ale przystojniacha z tego Jazona. Krawacik jest super! Teraz do tego smyczka w takim deseniu.
Ja kupiłam Regonowi pomarańczowy komplecik ale smyczy nie używamy, jest krótsza od tej starej i cięższa, bo podwójna. Wolę ta starą po Keri, za to obroża jest super i dobrze sie ją pierze.

Posted

bos napisał(a):

;)......prawda że super wybór....:evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1:

Prawda :evil_lol: , prosimy jeszcze fotkę przystojniaka, w obroży, w całej okazałości

Posted

jaaa - jaki przystojniaczek Jazonek:cool3:
własnie a jaka jest smyczka do tego - bo kiedyś już chciałam cośik takiego kupić ale stwierdziłam że smycz także by trzeba było dopasować - czyli za duży wydatek:placz: ale kusice, tymi pięknymi obróżami że po szkolonku i zakupie noża taka obrózka musi być zakupiona:razz:

Posted

[quote name='INA']
Ibola - strasznie mi przykro ...okropna historia:shake:
twoja siostra myśli o yorku bez papierów.. no nie wiem przemyślcie to, a może niech siostra wejdze na forum o yorkach tam jest tyle różności a przede wszystkim dużo rozczrowań jeśli chodzi o zakup psiaków bez papierów z nieznanych hodowli..

Masz rację, ja też to wiem, ale mojej siostrze trudno to wytłumaczyć :mad: dlatego napisałam wczoraj ten post :oops::oops: Cały czas jednak pracowałam nad odwiedzeniem Jej od pomysłu i efekt jest taki, że chyba jutro pojedziemy do Łodzi, do hodowli, po pudelka miniaturkę. Jesteśmy umówione. Wprawdzie najpierw mamy jechać do Łazienek na psią giełdę (temu też jestem przeciwna :shake::shake::shake: ale cóż... :placz:). Założenie jest takie, że jak tam nie będzie pudelka, to jedziemy do Łodzi. Frotka, suczka mojej siostry, była pudliczką :-(:-(:-(

Oto FROTKA :-(:-(:-(:-(:-(

A to Neska, Bodryś i Frotka

Posted

INA dzięki!!! :buzi:

bosik obróżka zajefajna i do twarzy Jazonkowi!!! :multi: :multi: :multi:
coztego jesteś niesamowita!!! :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='INA']kiedyś już chciałam cośik takiego kupić ale stwierdziłam że smycz także by trzeba było dopasować - czyli za duży wydatek:placz:
INA, a musi być wszystko dopasowane? :cool3: Myślę, że jak wybierzesz sobie obrożę, to dopasujesz zwykłą, jednokolorową smycz i też będzie ładnie ;) Smycze rogza są dość krótkie, biorąc pod uwagę powalającą cenę, bez sensu :roll:
Kreśka ma pomarańczowe szelki, czarno-czerwoną obrożę i niebieską smycz i bardzo elegancko wygląda :evil_lol:
[quote name='gugu']coztego jesteś niesamowita!!!
:oops: przez grzeczność nie zaprzeczę :oops:
;)

Posted

Chcecie pudelka .....no to proszę........z wystawy w Katowicach.....

;)......a może takiego........

;)....jesli i ten niedpbry to proszę ....wiekszy brat ....jak dla weszterriera erdel

Ibolya..........a może inna rasa..........:crazyeye:

Posted

Ibolya ja również miałem poprzednio pudelka srebrnego miniaturowego :cool3:. Kiedy odszedł, zmieniłem rasę na weszteriera i to był świetny wybór :multi:. Może spróbuj przekonać siostrę, że czasem warto coś zmienić (tym bardziej, że welshe to bardzo zdrowa i żywotna rasa :lol:)

Posted

Nie mam smyczy z Rogz'a , a zwykłą linę , ona wytrzymuje już prawie 7 m-cy i musialem Jazona teraz wybudzić , założyc mu sprzet żeby pstryknąć fotkę.......no ale chcieliście.........:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

;).......i taka wersja.......:lol: :eviltong: :cool3: nijak się to ma do kompletu ale ....co tam..........

:eviltong:....a on teraz siedzi przy mnie ,musląc że idziemy na podwórko....hihihihihi:evil_lol:

Posted

Heyka wieczorkiem :)

Mam fotki z dzisiejszych zajęć, zaraz je przejrzę, ale z wyborem kilku na forum będę miała kłopot, bo mój Osobisty natrzaskał ich mrowie a mrowie...

Deryś dzisiaj też ślicznie ćwiczył, lepiej od pozostałych psów, co mnie bardzo zdziwiło. Na koniec dostał komentarz, że bardzo ładnie pracuje, że jest zrównoważony, bez cienia agresji, że jest chętny do pracy. Spuchłam z dumy :)

bos - Jazonkowi ślicznie w nowej obróżce :)

Posted

Dzięki Ali , mnie też sie bardzo ....widzi....:evil_lol: :diabloti:

A teraz już dogobranoc...:lol::bye: :hand:

Posted

bos- dzięki za prezentację, biedny Jazon musiał się poświęcić dla sprawy
i obudzić w środku nocy;)
coztego - chyba masz racje ale zakup smyczy - nawet takiej zwykłej nie firmowej jest niezbedny - bo my w tej chwili mamy bardzo wzorzystą w zielono - żółte wzorki indiańskie - wiec dopsować coś trudno do starej

Ali - gratulacje - taka pochwała na treningu dla żywotnego terriera to sukces, ja też bym była bardzo dumna, my też się wybieramy do szkoły:lol:

Posted

Witajcie :lol:
Zanosi się na pogodną, ciepłą niedzielę :multi: :cool3:

Ali, filmiki mi się nie otwierają :shake:, a widzę jedynie stronę główną YouTube :placz:

Posted

[quote name='zadziorny']Witajcie :lol:
Zanosi się na pogodną, ciepłą niedzielę :multi: :cool3:

Ali, filmiki mi się nie otwierają :shake:, a widzę jedynie stronę główną YouTube :placz:
Ja mam identycznie ,nic nie pisałem bo myslałem że coś mam nie tak w kompie , do tej pory filmiki Twoje oglądałem.

Relacja ze szkolenia fajowa , podoba mi się jak Deryś idzie przy nodze i patrzy na Ciebie jak w obrazek....hehehehehehe........suuuupeeeeerrrr. :multi: :multi: :multi:

Myślę , że za sprawą wczesnej pory powtórzyłaś niektóre zdjątka w postach , a to z kolei umożliwiło mi ich lepsze zapamiętanie......:evil_lol: :diabloti:..:lol: :lol: :lol:

Posted

Witam!
U nas również zapowiada się piękny dzionek. Już byłem w pasiece, wypuściłem sunie poza działkę, aby sobie pobiegały.
Ali - brawooooo dla bardzo pojętnego ucznia Derylka. My mamy bardzo daleko do takiej szkółki :placz::placz::placz: i Diuna w podróży choruje.
A, te filmiki to zapewne spóźniony Prima A.......
Borsaf, zadziorny - to ładnie, tak dokuczać pocerowanemu vigorovi:cool3:.
Ahoj!

Posted

A teraz kawa i miłej niedzieli dla wszystkich.......:lol:

U nas od rana trochę kropiło , teraz jest wprawdzie dużo chmur , ale słonko się gdzieś tam próbuje przebić , może cos z tego będzie ,jest jednak chłodno :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...