Mokka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bos, nie igraj z ogniem (z ognistymi kobietami), bo siem doigrasz :mad: , oj doigrasz siem :evil_lol: .
Ibolya Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 vigor pozdrawia wszystkich DOGOMANIAKÓW ze szpitalnej sali, prosił, żeby Wam przekazać.
aga_ostaszewska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Witam wszystkich serdecznie w poniedzialkowy dzionek! Ciepło, ale paskudnie... Dobrze, że w piatek jadę sobie do słoneczka, śniegu ... vigor: Trzymamy kciuki! Ps. Nikt nie wypił zdrówka za moje ponad 2000 postów :placz:
aga_ostaszewska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wojtek napisał(a):Aga - Twoje zdrówko! :drinking: Wojtuś... na Ciebie jak zwykle, mozna liczyć ;)
zadziorny Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja również chętnie wypiję aga_o za Twój 2000-ny post :drinking: (zimne piffko prosto z lodówki :knajpa:) :cool3: :cool1:
zadziorny Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Ibolya']vigor pozdrawia wszystkich DOGOMANIAKÓW ze szpitalnej sali, prosił, żeby Wam przekazać. Dziękujemy :lol:. Jest już po zabiegu, czy nadal mamy 3mać kciukasy :???: :hmmmm: :niewiem: :thumbs:
Ali26762 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Heyka :) Kciuki za vigora zaciśnięte, a za 2000 post Agi wypiję wieczorem, bo zaraz idę do Straży Miejskiej, więc nie chcę, żeby mnie zaaresztowali :D Do tej pory nie wypiłam, bo byłam na lekach zwalczających choróbsko.
Ali26762 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Właśnie dostałam wiadomość od Ibolyi, że vigorek jest już po zabiegu, mówi, że po Teleekspressie idzie na dziewczynki ::D Pozdrawia Was wszystkich serdecznie :)
bo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='bos'] Nitencjo , bo , pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę miłego dnia........;):diabloti: .....co jo godom.....całego tygodnia......:evil_lol: :evil_lol: :razz: bosik dzięki za pozdrówka i miłe towarzystwo w Katowicach:lol:
zadziorny Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Ali26762']Właśnie dostałam wiadomość od Ibolyi, że vigorek jest już po zabiegu, mówi, że po Teleekspressie idzie na dziewczynki ::D Brawo vigor
bo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Vigorowi szybkiego powrotu do nas;), bo zdrowy chyba już jest:evil_lol: zadziorny dzięki za serwis fotograficzny:lol:
aga_ostaszewska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ali, zadziorny: No... zachowlaiście się... całe szczęście dla Was, bo jakbyście zapomnieli to :mad: vigor: Z tymi dziwczynkami to ostroznie... :cool3: ZDRÓWKA!
borsaf Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Brawo Vigor zdrowiej i wracaj na dogo. Na dziewczynki troche wczesnie no, chyba, ze jakas ładniutka pigułka?? sie uśmiechnie przed podaniem kaczki? Teraz to juz pewnie to cos inaczej nazywaja:lol:
bos Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] Ps. Nikt nie wypił zdrówka za moje ponad 2000 postów :placz: Ja wypiłem......ale byłem tak znieczulony że nie mogłem na leżąco nic napisać...........:diabloti::diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Tak więc teraz chętnie uczynię to ponownie póki trzymam pion:cool2::drink1::drinka: :drink1::drinka: BRAWO AGA_O :laola:
Fuka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Vigoru życzę Vigorowi:drink1::cunao::drink1: AgaO - gdybys sie bardziej udzielała - to opijalibyśmy właśnie Twoje ogniki:roll: Tak czy owak piję za to żeby się szybko pojawiły:drinka::knajpa::drinka:
bos Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ali napisała że Vigor wybiera się na dziewczynki..:crazyeye:.........po zabiegu.......:diabloti: :diabloti: Bosze co oni mu dali za narkozę że tak bredzi............:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vigor jak się wybudzisz ......to będzie się działo.......:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Zdrowia , dobrych wyników i szybkiego powrotu do domu.........:multi: :multi: :multi: Podziękowania dla Pani Borowej za opiekę :ylsuper:w Katowicach nad moim sprzętem......fotograficznym.:lol: :multi::buzi: ......Halo , halo :bye: bardzo dziękuję....:Rose: :sweetCyb:
aga_ostaszewska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 borsaf: Biednego vigora kaczka nękasz :eviltong: AgaO - gdybys sie bardziej udzielała - to opijalibyśmy właśnie Twoje ogniki:roll: Łapki fajniejsze... ;) bos: Pijaku... :cool3:
swallow Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ibolya i wszyscy którzy macie bezpośredni kontakt z Vigorem przekażcie mu, że lektura z Płocka już wysłana i jutro powinna dotrzeć, także będzie co miał robić w szpitalu jeśli coś z tymi panienkami nie wypali :evil_lol: Życzymy duuuużo zdrówka !!!!!
tunio Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='zadziorny']Wiecie, że mamy wśród dogomaniaków gwiazdy telewizyjne? :hmmmm: To carragan z Maleństwem (nie wiem tylko, czy wymieniłem ich we właściwej kolejności hi hi :evil_lol:). Dzisiaj oglądałem wywiad z carr w telewizji regionalnej :cool3: :cool1:. Bomba :multi:. Zresztą, Maleństwo było chyba największą atrakcją tej wystawy :loveu: :lol:. Gratuluję CACIB-a Bardzo dziekuje. Co do telewizji to faktem jest,ze Malec znowu zostal przez nich "upolowany"...ZAs najlepsze jest to,ze ja bardzo sie nie lubie rzucac w oczy... :gent: [quote name='bos']Wreszcie i ja mogłem zasiąść do klawiatury kompa. Tak się złożyło że byłem dzisiaj na wystawie w Katowicach i całkiem przypadkiem....... trafiłem na naszą Carragan z Maleństwem http://img215.imageshack.us/img215/4181/img2204d0ub.jpg Faktycznie,to dopiero niespodzianka,prawda ? :gent: [quote name='bos'] http://img385.imageshack.us/img385/6059/img2205d4qx.jpg :lol:wprawdzie już w piątek Maleństwo brylowło na wystawie i opiekowało się psiurami nitencji , to dzisiaj swoich rywali powaliło na cztery psie kolana http://img154.imageshack.us/img154/8322/img2210d1cz.jpg http://img220.imageshack.us/img220/6227/img2269d4pe.jpg .......cdn.... :gent: [quote name='bos']A oto wyniki Maleństwo ma nr. 3494 http://img370.imageshack.us/img370/4659/img2288d5js.jpg :cool1: [quote name='bos'] :lol:.....no i oczywiście pojawiła sie telewizja , a Carragan po raz kolejny udzieliła wywiadu......można było zobaczyć o 18 na regionalnym , ........i pokazana tysz moja córę.....hihihihihi......:diabloti:...przez 2 sekundy....ale zawsze.... :evil_lol: A tu jak udziela się wywiadu.......... http://img361.imageshack.us/img361/6487/img2310d7jw.jpg :lol: http://img225.imageshack.us/img225/4645/img2309d4ng.jpg ;)....Maleństwo też chciało coś powiedzieć ale skoro zabrano mu mikrofon......przemówił do .......operatora hihihihihi.......:evil_lol: http://img455.imageshack.us/img455/2809/img2312d7hl.jpg Taa,a nie powiem kto mnie w trakcie wywiadu rozsmieszal :evil_lol: [quote name='bos'] :lol: Caragan serdeczne dzięki za dzisiejszy dzień.......brawa dla podopiecznego i Ciebie wszczególności.....:lol:. ;) To ja dziekuje.Bylo bardzo sympatycznie :diabolition: [quote name='Fuka']MALEŃSTWO GÓRĄ!!!! :gent: [quote name='coztego'] Gratulacje dla Maleństwa!!! Dziekuje :cool1: [quote name='Nitencja']Carragan czy Malenstwo operatora bardzo walnelo ;-) ? E tam od razu walnelo...Raczej pokazalo,ze stanie obok i nie glaskanie obraza Jego Majestat :evil_bat: [quote name='Nitencja'] Wielkie gratulacje dla Was obojga. Dziekuje :) [quote name='Nitencja'] To skarb miec tak empatycznego psia no i pieknego ( ale ja bym go wyrownala po bokach hihi ) ...... Milo mi :) Nie da sie jednak ukryc,ze charakter stawiam zdecydowanie wyzej niz eksterier.W tym wypadku jednak jak widac udalo sie to calkiem niezle polaczyc jedno z drugim :gent: A co do boczkow to sedzia stwiedzil "ze jest to dopuszczalne" :gent: [quote name='Nitencja'] no a dziewczyna irlandzka to chyba ktoras na BIsie byla tak ? Tak,druga. [quote name='Nitencja'] Gdzie robicie podboje do INTERA ?? Szczerze mowiac jeszcze sie nad tym nie zastanawialam :hmmmm: BTW.Musialam powycinac czesc emotkow i ze zdjec zrobic linki,bo post sie wyslac niechcial z taka iloscia.
tunio Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Nitencja']Carragan :loveu: a wlasnie w opolu bedziecie ?? Nie,w Opolu nas na pewno nie bedzie.Mamy uraz do ich oddzialu :evil_lol: Zreszta,teraz trzeba sie faktycznie rozejrzec za jakimis ciekawymi zagranicznymi wystawami,bo w Polsce juz sie raczej Malec pokazywac nie bedzie.Ewentualnie w wolnej chwili na wystawach w promieniu 50km.Czyli Opole i tak sie nie lapie ;) BTW.Z racji faktu,ze Ty sobie jezdzisz wiecej niz my moze orientujesz sie jak to jest obecnie z wystawami w Rumunii ? Trzeba miec te nieszczesne badania krwi ?:cool1: BTW2.A tak w ogole Nitencjo to jedziemy na Dracula Dog Show,prawda ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Carragan nie trzeba!!!! Zniesli wlasnie te badania . A ja nie moge na Dracula show bo sedziuje w tym samym czasie no ale rodzice moga ;-)
bos Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dziewczyny , co to za Drakula Dog Show.....:crazyeye:
Recommended Posts