Kliwia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Napisal;zadziorny : Airedale już są na airedalach :lol: :cool3:. A co do fotek, to najpierw trzeba je przejrzeć i obrobić :roll:, a to może trochę potrwać (zrobiłem 225 zdjęć, a bos drugie tyle :cool3:) :cool1: To sie chlopaki napracowaliscie.Uporacie z tym do rana?:razz:
zadziorny Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Przygotowania Alexa do występu na ringu :cool3:: Asik jborowego :lol:: Aramis :lol::
zadziorny Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Alex na ringu :loveu:: Najlepszy Pies w Rasie :cool1:: Zwycięzca Rasy INVADER of Happytails :multi: :lol: :loveu::
zadziorny Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 ENOLA z Turzycowych Kniej :lol:: ELZA z Turzycowych Kniej :lol:: Zwycięzca Młodzieży :cool3::
Fritz Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Gratulacje dla Zwyciezcow:)!!!!:Cool!: :Cool!: :Cool!:
zadziorny Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 JOKASTA z Psiego Chaosu :lol:: Roxy :lol:: CARIOCA z Turzycowych Kniej :lol::
zadziorny Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 MALINKA z Turzycowych Kniej :lol:: Najlepsza Suka w Rasie :loveu:: końcowe porównanie :cool3: :cool1: :lol::
zadziorny Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 I to by było na tyle na dzisiaj. Idę :sleep2:. Dobranoc :cool3:
Ibolya Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW I MEDALISTÓW Z KATOWIC :bigcool::bigcool::bigcool: :ylsuper::ylsuper::ylsuper: :laola: [SIZE=2] Wielkie brawa dla ALEXA za BOB !!! Dla Asika :klacz::klacz::klacz: za zdobycie kolejnego CWC :multi::multi: Uprasza się o wstawianie FOTEK!!! :modla::modla::modla: Najlepiej psiurków z ich Dogowłaścicielami :painting::painting::painting: To [SIZE=2]doskonała [SIZE=2]okazja do prezentacji who is who :confused::confused::confused: No i najważniejsze pytanie :eggface::eggface: Która suczka zdobyła tytuł NSwR :???::???::???::???:
vigor Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Witam! U nas slonecznie i dosc wietrznie. Czekamy na wiecej fotek z Katowic - proporcjonalnie do ilosci pstrykajacych i ilosci zrobionych fotek:lol::roll::mad:. Niedźwiedzica - dzięki za cenne porady. Swallow - dzieki - czekam bardzo cierpliwie. Ibolya - kiedy odpalacie oficjalnie z Juniorem ......... o Czardaszu:evil_lol:? Ahoj!
Nitencja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A czy ja moge prosic bosa i zadziornego o fotki na moja email :) BOs zwlaszcza te piwerwsze przed wejsvciem na ring :cool3:
Magda_i_Dex Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gratulacje dla wszystkich psich piękności z Katowic !!!!!!!!!!!!!!:laugh2_2::Cool!::laola: Diunka - jedz, jedz teraz nie trzeba dbać o linię. Korzystaj.
Magda_i_Dex Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ali - my też w końcu Dexa bierzemy do fryzjera i robimy na elegancika. Jesteśmy w trakcie umawiania i jeśli Fuce będzie pasować to może już w przyszły weekend będzie do teriera podobny, a nie do niedźwidzia. Jak będzie po wszystkim prześlę zdjęcia, to porównasz naszych braciszków. Pozdrawiam
coztego Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nie chce ktoś walijczyka? We wczorajszej Wyborczej jest ogłoszenie: Terier walijski (pies) rodowodowy, do oddania w dobre ręce... :roll:
gugu Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 coztego mi wystarczy walijka :evil_lol: ;) Swoja droga,to ciekawe skąd te ogłoszenie wzieło się w gazecie,czyżby ktoś se kupił i się rozmyslił,czy to jakis zagubiony psiór!!! :cool1: Mam do was dogomaniacy pytanko!!!:p Jakiego szamponu do kąpieli swoich psiorków uzywacie? Kupiłam w sklepie zoologicznym szampon dla Kiki,przeciwalergiczny,wykapałam ja i szampon wywaliłam,zaczeła mi się strasznie łorcowac,po prostu po kapieli była nie do opanowania(prawie) :roll:
niedzwiedzica Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Coztego -jaki masz ładny bannerek :multi:Kreseczka w wodzie cudna i taka dynamiczna :loveu:straaasznie fajny !!!! Gugu- kapie pasqdy w szamponie dla psów szorstkowłosych firmy Ives St. Bernard. zero drapania sie i piekny, twardy wlos po kapieli.
gugu Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 niedzwiedzica dzieki bardzo,zapisałam i mam nadzieje że nie bedzie problemu z dostaniem tego szamponu(chodzi o jej fime) :smile: ;) Natalka,ale jestem spostrzegawcza :oops: Bannerek superasny!!! :multi:
zadziorny Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Ibolya'][SIZE=2] No i najważniejsze pytanie :eggface::eggface: Która suczka zdobyła tytuł NSwR :???::???::???::???: No przecież widać na focie, że CARIOCA :roll: :hmmmm: :mad: :diabloti:
zadziorny Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nitencja napisał(a):A czy ja moge prosic bosa i zadziornego o fotki na moja email :) BOs zwlaszcza te piwerwsze przed wejsvciem na ring :cool3: Nie ma sprawy :roll:. Dla teściowej wszystko :cool3: :lol: ;)
coztego Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Coztego -jaki masz ładny bannerek :multi:Kreseczka w wodzie cudna i taka dynamiczna :loveu:straaasznie fajny !!!! Dziękuję :oops: Chłopaki, gdzie foty z wczoraj? :mad:
zadziorny Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='vigor']U nas również sukces - Diuna od wczoraj wtrynia:eviltong: suchą karmę:lol::evil_lol::lol:. Koffana wnusia :loveu:. Wiedziałem, że jak ją przypili to zacznie w końcu śrutować tą nową karmę ;) :cool3: :lol:
zadziorny Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 coztego napisał(a): Chłopaki, gdzie foty z wczoraj? :mad: Oślepłaś :crazyeye:. Na poprzednich stronach :roll: :cool3:. BTW. Banner SUPER EKSTRA MEGABLAST (czyżbyś się wkurzyła, że zafundowałem sobie podobny do Twojego poprzedniego :hmmmm: :diabloti: :evil_lol:)
coztego Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='zadziorny']Oślepłaś :crazyeye:. Na poprzednich stronach :roll: :cool3:. To ma być 500 zdjęć, które podobno zostało zrobione? :crazyeye: (czyżbyś się wkurzyła, że zafundowałem sobie podobny do Twojego poprzedniego :hmmmm: :diabloti: :evil_lol:) Jeszcze ktoś by pomyślał, że odgapiłam od Ciebie :evil_lol: ;)
tunio Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A ja rowniez czekam na fot.,moze z wyjatkiem tej z pewna kartka nad moja glowa...:cool1:
Recommended Posts