Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Napisal;zadziorny : Airedale już są na airedalach :lol: :cool3:. A co do fotek, to najpierw trzeba je przejrzeć i obrobić :roll:, a to może trochę potrwać (zrobiłem 225 zdjęć, a bos drugie tyle :cool3:) :cool1:

To sie chlopaki napracowaliscie.Uporacie z tym do rana?:razz:

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW I MEDALISTÓW Z KATOWIC :bigcool::bigcool::bigcool: :ylsuper::ylsuper::ylsuper: :laola:
[SIZE=2]
Wielkie brawa dla ALEXA za BOB !!!
Dla Asika :klacz::klacz::klacz: za zdobycie kolejnego CWC :multi::multi:

Uprasza się o wstawianie FOTEK!!! :modla::modla::modla:

Najlepiej psiurków z ich Dogowłaścicielami :painting::painting::painting:

To
[SIZE=2]doskonała [SIZE=2]okazja do prezentacji who is who :confused::confused::confused:

No i najważniejsze pytanie :eggface::eggface: Która suczka zdobyła tytuł NSwR :???::???::???::???:

Posted

Witam!
U nas slonecznie i dosc wietrznie.
Czekamy na wiecej fotek z Katowic - proporcjonalnie do ilosci pstrykajacych i ilosci zrobionych fotek:lol::roll::mad:.
Niedźwiedzica - dzięki za cenne porady.
Swallow - dzieki - czekam bardzo cierpliwie.
Ibolya - kiedy odpalacie oficjalnie z Juniorem ......... o Czardaszu:evil_lol:?
Ahoj!

Posted

Ali - my też w końcu Dexa bierzemy do fryzjera i robimy na elegancika. Jesteśmy w trakcie umawiania i jeśli Fuce będzie pasować to może już w przyszły weekend będzie do teriera podobny, a nie do niedźwidzia. Jak będzie po wszystkim prześlę zdjęcia, to porównasz naszych braciszków.
Pozdrawiam

Posted

coztego mi wystarczy walijka :evil_lol: ;)
Swoja droga,to ciekawe skąd te ogłoszenie wzieło się w gazecie,czyżby ktoś se kupił i się rozmyslił,czy to jakis zagubiony psiór!!! :cool1:

Mam do was dogomaniacy pytanko!!!:p

Jakiego szamponu do kąpieli swoich psiorków uzywacie?
Kupiłam w sklepie zoologicznym szampon dla Kiki,przeciwalergiczny,wykapałam ja i szampon wywaliłam,zaczeła mi się strasznie łorcowac,po prostu po kapieli była nie do opanowania(prawie) :roll:

Posted

Coztego -jaki masz ładny bannerek :multi:Kreseczka w wodzie cudna i taka dynamiczna :loveu:straaasznie fajny !!!!
Gugu- kapie pasqdy w szamponie dla psów szorstkowłosych firmy Ives St. Bernard. zero drapania sie i piekny, twardy wlos po kapieli.

Posted

niedzwiedzica dzieki bardzo,zapisałam i mam nadzieje że nie bedzie problemu z dostaniem tego szamponu(chodzi o jej fime) :smile: ;)

Natalka,ale jestem spostrzegawcza :oops:
Bannerek superasny!!! :multi:

Posted

[quote name='Ibolya'][SIZE=2]
No i najważniejsze pytanie :eggface::eggface: Która suczka zdobyła tytuł NSwR :???::???::???::???:
No przecież widać na focie, że CARIOCA :roll: :hmmmm: :mad: :diabloti:

Posted

Nitencja napisał(a):
A czy ja moge prosic bosa i zadziornego o fotki na moja email :) BOs zwlaszcza te piwerwsze przed wejsvciem na ring :cool3:
Nie ma sprawy :roll:. Dla teściowej wszystko :cool3: :lol: ;)

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Coztego -jaki masz ładny bannerek :multi:Kreseczka w wodzie cudna i taka dynamiczna :loveu:straaasznie fajny !!!!

Dziękuję :oops:

Chłopaki, gdzie foty z wczoraj? :mad:

Posted

[quote name='vigor']U nas również sukces - Diuna od wczoraj wtrynia:eviltong: suchą karmę:lol::evil_lol::lol:.
Koffana wnusia :loveu:. Wiedziałem, że jak ją przypili to zacznie w końcu śrutować tą nową karmę ;) :cool3: :lol:

Posted

coztego napisał(a):

Chłopaki, gdzie foty z wczoraj? :mad:
Oślepłaś :crazyeye:. Na poprzednich stronach :roll: :cool3:.
BTW. Banner SUPER EKSTRA MEGABLAST (czyżbyś się wkurzyła, że zafundowałem sobie podobny do Twojego poprzedniego :hmmmm: :diabloti: :evil_lol:)

Posted

[quote name='zadziorny']Oślepłaś :crazyeye:. Na poprzednich stronach :roll: :cool3:.
To ma być 500 zdjęć, które podobno zostało zrobione? :crazyeye:

(czyżbyś się wkurzyła, że zafundowałem sobie podobny do Twojego poprzedniego :hmmmm: :diabloti: :evil_lol:)

Jeszcze ktoś by pomyślał, że odgapiłam od Ciebie :evil_lol:
;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...