zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 borsaf napisał(a):Co do Skrzetuskiego, to dam fotę specjalnie dla Ciebie i Coztego zrobioną, Regonowego uda, i tu widać jaki on czarniawy. Lotka, Lordzik, moja Keri w ym miejscu mają rude, a on przesiany z czarnym. Nie przesadzaj :shake:. On po prostu przebarwia się powoli (tak jak moja Trudzia :evil_lol:). Widocznie opatrzyły Ci się serdelki o bardzo jasnym umaszczeniu :roll: i taki "odchył" niepotrzebnie Cię niepokoi :cool3: :cool1: ;)
Ali26762 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ciekawe kto rozpocznie 800 stronę na walijczykach :) Idę z Derylem na spacer w tę zimną ciemnicę... Brrr.
Ali26762 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Coś Magdy nie widać. Nie dała mi znać, że wyszła ze szpitala, czyżby ją zatrzymali jeszcze? TFU TFU TFU, odpukać w niemalowane!
vigor Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ali - mają mi zrobić 3 dziurki, ale ile zrobią to sam nie wiem - oby nie za duzo - hihihi. Diuna wtrynila nalesniki z serkiem wymieszanym z jajkiem. Diuna wtrynia lakocie a ja w zamian bede mial dietke.
vigor Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Hej, zadziorny jak z szybami u Ciebie???? Ibolya - ja coś wiem, ja coś ładnego widziałem, pochwal się ....
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ali26762 napisał(a):Ciekawe kto rozpocznie 800 stronę na walijczykach No ciekawe kto :mad: :angryy: :eviltong:
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 vigor napisał(a):Diuna wtrynila nalesniki z serkiem wymieszanym z jajkiem. Diuna wtrynia lakocie a ja w zamian bede mial dietke. To Ty może spróbuj jej karmy dla szczennych suk :evil_lol: :cool3: :eviltong:
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 U mnie z szybami wszystko w porządku :lol:. Nawet nie słyszałem wybuchu, chociaż mieszkam niecałe 2 km od miejsca zdarzenia :cool3: :cool1:. Czy ktoś zauważył mój nowy podpis? :hmmmm: :niewiem:. Trochę się przy nim naTrudziłem ;), chociaż widnieje na nim Gaja :eviltong:
borsaf Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ali koffana pasqdo, cos Ty wyszperała w tym necie? Ja nic, tylko kwadracikiem jeżdżę. Mój rekord to 12.859 sek:evil_lol: Ale to wciąga. Tej drugiej gierki nie umiem rozgryźć, o co w niej chodzi?
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Bos, czy mogę opublikować na forum Twoje fotki z naszego wspólnego spaceru w lutym? (oczywiście takie, których Ty wcześniej nie zamieściłeś :cool3:) :modla:
coztego Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 zadziorny napisał(a): Czy ktoś zauważył mój nowy podpis? :hmmmm: :niewiem:. Trochę się przy nim naTrudziłem ;), chociaż widnieje na nim Gaja :eviltong: Ja zauważyłam :cool3: Jak tylko tu zajrzałam, ale zanim zdązyłam spontanicznie pochwalić, już musiałeś się upomnieć :evil_lol: borsaf, to ma być przesiane czarnym? Zobacz na Kreskę, jaka jest czarnym przesiana ;) vigor, nie ważny bilans, ważne, żeby jadła zdrowo i solidnie :) Ali, kto czeka na 800 stronę, niech czeka, u mnie dziś wybiłe 400 :drinking: Powiem Wam, że jazda do Krakowa i spowrotem w kilka godzin, z przerwą na zajęcia na uczelni, jest lekko męcząca... Padam na pysk :shake: Na pocieszenie mam pochwałę od profesora :multi: [SIZE="1"]("Bardzo dobry tekst, pani Natalko" :razz: )
borsaf Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Coztego brawa!:multi: :multi: :multi: A można tą gierke jakoś na pulpit sobie przenieść? Byłaby dobra na "server is busy" co ostatnio często sie bardzo dogomanii zdarza.:angryy:
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Borsaf dostałaś w końcu maila z "biurową nudą" :???: :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 coztego napisał(a):Ja zauważyłam :cool3: Jak tylko tu zajrzałam, ale zanim zdązyłam spontanicznie pochwalić, już musiałeś się upomnieć :evil_lol: Muszę przyznać, że to właśnie Twój baner mnie zainspirował (trudne słowo :evil_lol:) :lol: :cool3: Gratuluję postępów przy pisaniu pracy :klacz: :klacz: :klacz: :thumbs:
vigor Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Drogie Panie... Postanowiłem zagrać w Waszą "kwadratową" grę... ale wpierw ożarłem się karmy... za namową zadziornego no i mi się taki malutki rekordzik urodził: gram dalej... może dojde do 2 minutek :)
jborowy Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Wszystkim Solenizantom życzymy, dużo zdrowia i zadowolenia.
jborowy Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 vigor - żeby Ci się tylko Diuna za bardzo nie rozkaprysiła. Powodzenia w niedzielnych odwiertach.
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jborowy, co Ty nam te foty maluszków tak wydzielasz :mad: :hmmmm: :niewiem:. Takie misiaczki :loveu: to nie jest żaden powód do wstydu :shake: :angryy: :diabloti:
Nitencja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 bo Jborowy pewnie sie boi co bysmy mu zadnych urokow nie rzucili na zdjeica dzieci ;)
Gosia_i_Luka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Przeglądam właśnie swój fotoalbum komputerowy i znalazłam fotkę welsha, z którym 2 lata temu spędziłam tydzień wakacji! :lol: Zupełnie zapomniałam o tym, że oprócz Derylka mam jeszcze jednego znajomego welsha... :cool3: Psiak nazywa się Nero i...uwaga...został znaleziony jako szczenię w lesie! :angryy: Mieszka w Augustowie - najprawdopodobniej jakiś "myśliwy" po prostu wyrzucił szczyla na przysłowiowy bruk... Nero jest psem polującym i ma do towarzystwa wyżlicę szorstkowłosą. Generalnie był dość nieprzystępny i rozwarczany - nawet w stosunku do własnego stada. :p A co najśmieszniejsze - dopiero ja uświadomiłam ich, że to terrier walijski - co lepsze - pokazałam im w albumie z rasami psów, jak wyglada walijczyk "naprawdę". :evil_lol: Byli w "lekkim" szoku i podejrzewam, że do dziś mi nie uwierzyli. :eviltong: ps. na fotce w towarzystwie chłopca - dlatego wydaje się, że sznupą sięga do uda :cool1: - w rzeczywistości wymiary miał zdecydowanie "welshe".;)
coztego Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 zadziorny napisał(a):Muszę przyznać, że to właśnie Twój baner mnie zainspirował Jestem Twoją muzą :cool3:
borsaf Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Vigor dobry jesteś w te klocki. Mnie wnuczek na samym początku prześcignął, a mój "rekord" to 12 sekund:oops: Taka gierka na pulpicie dzisiaj by sie przydała bo już 3 pasjanse zdążyłam ulożyc gdy server byl busy. Mialo cos sie zmienić, jakis inny serwer miał być, mniej zapracowany i nic.
Ali26762 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Witam wieczorową porą :) zadziorny - powiało mi nuuudą w biurze, dzięki :D vigor - 3 dziurki mniej straszne aniżeli scyzoryk i mniej inwazyjne. Będzie dobrze, po 3 dniach będziesz już w domku :) borsaf - to nie ja wynalazłam kwadracik w sieci, tylko skopiowałam z innego forum (gdzie jestem modratorem). Tam co i rusz dziewczyny wynajdują takie śmiesznostki. Mogę przeklejać. Pamiętam kiedyś furorę zrobiły pingwiny... Mój rekord w kwadracik to 27,767. coztego - dlaczego ja mam 800 stron na walijczykach, a Ty tylko połowę? :-o Magda się dzisiaj w ogóle nie odezwała, martwię się czy wszystko u niej w porządku...
Ibolya Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dzień dobry. U nas dzisiaj -5C, narazie jest mglisto. Magda już po, podobno już w domku. Może się dzisiaj odezwie. Magda dużo, dużo zdrówka i usmiechu i udanej rekonwalescencji i ooodeeeezwiiiiiiij się :comp26: :multi::multi: Teraz trzymać wszyscy za vigora !!! :kciuki::kciuki::kciuki: vigor trzymaj się, a o synową moją dbaj, pamietaj, niczego jej nie odmawiaj, bo Cię myszy zjedzą :mad::mad: Rozpieszczaj ją i dogadzaj jej ile wlezie, pliiizzzz :kaffee_2: :drinking: :eating: :popcorn: Miłego czwartku Dogomaniacy.
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ali26762 napisał(a): coztego - dlaczego ja mam 800 stron na walijczykach, a Ty tylko połowę? :-o Pewnie dlatego, że ma ustawione 20 postów na stronie, a my tylko 10 (wartość domyślna) :lol: :cool3: ;)
Recommended Posts