Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

borsaf napisał(a):
Co do Skrzetuskiego, to dam fotę specjalnie dla Ciebie i Coztego zrobioną, Regonowego uda, i tu widać jaki on czarniawy. Lotka, Lordzik, moja Keri w ym miejscu mają rude, a on przesiany z czarnym.
Nie przesadzaj :shake:. On po prostu przebarwia się powoli (tak jak moja Trudzia :evil_lol:). Widocznie opatrzyły Ci się serdelki o bardzo jasnym umaszczeniu :roll: i taki "odchył" niepotrzebnie Cię niepokoi :cool3: :cool1: ;)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali - mają mi zrobić 3 dziurki, ale ile zrobią to sam nie wiem - oby nie za duzo - hihihi.
Diuna wtrynila nalesniki z serkiem wymieszanym z jajkiem. Diuna wtrynia lakocie a ja w zamian bede mial dietke.

Posted

vigor napisał(a):
Diuna wtrynila nalesniki z serkiem wymieszanym z jajkiem. Diuna wtrynia lakocie a ja w zamian bede mial dietke.
To Ty może spróbuj jej karmy dla szczennych suk :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Posted

U mnie z szybami wszystko w porządku :lol:. Nawet nie słyszałem wybuchu, chociaż mieszkam niecałe 2 km od miejsca zdarzenia :cool3: :cool1:.
Czy ktoś zauważył mój nowy podpis? :hmmmm: :niewiem:. Trochę się przy nim naTrudziłem ;), chociaż widnieje na nim Gaja :eviltong:

Posted

Ali koffana pasqdo, cos Ty wyszperała w tym necie? Ja nic, tylko kwadracikiem jeżdżę. Mój rekord to 12.859 sek:evil_lol:
Ale to wciąga. Tej drugiej gierki nie umiem rozgryźć, o co w niej chodzi?

Posted

Bos, czy mogę opublikować na forum Twoje fotki z naszego wspólnego spaceru w lutym? (oczywiście takie, których Ty wcześniej nie zamieściłeś :cool3:) :modla:

Posted

zadziorny napisał(a):

Czy ktoś zauważył mój nowy podpis? :hmmmm: :niewiem:. Trochę się przy nim naTrudziłem ;), chociaż widnieje na nim Gaja :eviltong:

Ja zauważyłam :cool3: Jak tylko tu zajrzałam, ale zanim zdązyłam spontanicznie pochwalić, już musiałeś się upomnieć :evil_lol:
borsaf, to ma być przesiane czarnym? Zobacz na Kreskę, jaka jest czarnym przesiana ;)
vigor, nie ważny bilans, ważne, żeby jadła zdrowo i solidnie :)
Ali, kto czeka na 800 stronę, niech czeka, u mnie dziś wybiłe 400 :drinking:

Powiem Wam, że jazda do Krakowa i spowrotem w kilka godzin, z przerwą na zajęcia na uczelni, jest lekko męcząca... Padam na pysk :shake: Na pocieszenie mam pochwałę od profesora :multi: [SIZE="1"]("Bardzo dobry tekst, pani Natalko" :razz: )

Posted

Coztego brawa!:multi: :multi: :multi:

A można tą gierke jakoś na pulpit sobie przenieść? Byłaby dobra na "server is busy" co ostatnio często sie bardzo dogomanii zdarza.:angryy:

Posted

coztego napisał(a):
Ja zauważyłam :cool3: Jak tylko tu zajrzałam, ale zanim zdązyłam spontanicznie pochwalić, już musiałeś się upomnieć :evil_lol:
Muszę przyznać, że to właśnie Twój baner mnie zainspirował (trudne słowo :evil_lol:) :lol: :cool3:
Gratuluję postępów przy pisaniu pracy :klacz: :klacz: :klacz: :thumbs:

Posted

Drogie Panie...
Postanowiłem zagrać w Waszą "kwadratową" grę... ale wpierw ożarłem się karmy... za namową zadziornego no i mi się taki malutki rekordzik urodził:

gram dalej... może dojde do 2 minutek :)

Posted

Jborowy, co Ty nam te foty maluszków tak wydzielasz :mad: :hmmmm: :niewiem:. Takie misiaczki :loveu: to nie jest żaden powód do wstydu :shake: :angryy: :diabloti:

Posted

Przeglądam właśnie swój fotoalbum komputerowy i znalazłam fotkę welsha, z którym 2 lata temu spędziłam tydzień wakacji! :lol: Zupełnie zapomniałam o tym, że oprócz Derylka mam jeszcze jednego znajomego welsha... :cool3: Psiak nazywa się Nero i...uwaga...został znaleziony jako szczenię w lesie! :angryy: Mieszka w Augustowie - najprawdopodobniej jakiś "myśliwy" po prostu wyrzucił szczyla na przysłowiowy bruk...
Nero jest psem polującym i ma do towarzystwa wyżlicę szorstkowłosą. Generalnie był dość nieprzystępny i rozwarczany - nawet w stosunku do własnego stada. :p
A co najśmieszniejsze - dopiero ja uświadomiłam ich, że to terrier walijski - co lepsze - pokazałam im w albumie z rasami psów, jak wyglada walijczyk "naprawdę". :evil_lol: Byli w "lekkim" szoku i podejrzewam, że do dziś mi nie uwierzyli. :eviltong:

ps. na fotce w towarzystwie chłopca - dlatego wydaje się, że sznupą sięga do uda :cool1: - w rzeczywistości wymiary miał zdecydowanie "welshe".;)

Posted

Vigor dobry jesteś w te klocki. Mnie wnuczek na samym początku prześcignął, a mój "rekord" to 12 sekund:oops:
Taka gierka na pulpicie dzisiaj by sie przydała bo już 3 pasjanse zdążyłam ulożyc gdy server byl busy.
Mialo cos sie zmienić, jakis inny serwer miał być, mniej zapracowany i nic.

Posted

Witam wieczorową porą :)

zadziorny - powiało mi nuuudą w biurze, dzięki :D

vigor - 3 dziurki mniej straszne aniżeli scyzoryk i mniej inwazyjne. Będzie dobrze, po 3 dniach będziesz już w domku :)

borsaf - to nie ja wynalazłam kwadracik w sieci, tylko skopiowałam z innego forum (gdzie jestem modratorem). Tam co i rusz dziewczyny wynajdują takie śmiesznostki. Mogę przeklejać. Pamiętam kiedyś furorę zrobiły pingwiny...
Mój rekord w kwadracik to 27,767.

coztego - dlaczego ja mam 800 stron na walijczykach, a Ty tylko połowę? :-o

Magda się dzisiaj w ogóle nie odezwała, martwię się czy wszystko u niej w porządku...

Posted

Dzień dobry. U nas dzisiaj -5C, narazie jest mglisto.

Magda już po, podobno już w domku. Może się dzisiaj odezwie.
Magda dużo, dużo zdrówka i usmiechu i udanej rekonwalescencji i ooodeeeezwiiiiiiij się :comp26: :multi::multi:

Teraz trzymać wszyscy za vigora !!! :kciuki::kciuki::kciuki:

vigor
trzymaj się, a o synową moją dbaj, pamietaj, niczego jej nie odmawiaj, bo Cię myszy zjedzą :mad::mad:
Rozpieszczaj ją i dogadzaj jej ile wlezie, pliiizzzz :kaffee_2: :drinking: :eating: :popcorn:

Miłego czwartku Dogomaniacy.

Posted

Ali26762 napisał(a):

coztego - dlaczego ja mam 800 stron na walijczykach, a Ty tylko połowę? :-o
Pewnie dlatego, że ma ustawione 20 postów na stronie, a my tylko 10 (wartość domyślna) :lol: :cool3: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...