Ali26762 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Kasi, Bogusi i Bogusiowi, z okazji Imienin, życzymy wszelkiej pomyślności, tak w życiu osobistym, jak i zawodowym, zdrowia swojego, zdrowia bliskich, kupy kasy z przewagą kasy i spełnienia marzeń :) Sabina i Deryś
Ibolya Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Witajcie Kochani. Ja również życzę wszystkiego, co najlepsze, wszystkim dogomaniackim solenizantom :popcorn: :laola::Rose: :Rose: A u nas -5C !!! Ale za to pięknie świeci słoneczko. bos gdzie kawka? Miłej środy Dogomaniacy.
bos Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ibolya , jest i kawka Ali, Ibolya, serdeczne dzięki za życzenia..........:lol::sweetCyb::B-fly:
bos Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A ta ogólnie to u nas +2 st.C.....świergolą już świergotki :evil_lol: :loveu: przeganiaja te kraczące.........robi się zaraz lżej na duszy. Fajnie że u Magdy wszystko ok. , szpital zakończył proces naprawy , a my teraz musimy zadbać o prawidłowy proces rekonwalescencji......:evil_lol: :diabloti: aplikując odpowiednie mazidła.....:diabloti: i płyny...:drink1: :drinking: Szybkiego powrotu do formy Madzia.......:lol::lol: :lol: A tak przy wspomnieniu imienia Madzia to gdzie się podziewa Madziarka :shake:
Flaire Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Ibolya napisał(a):bos gdzie kawka?Dzisiaj to chyba my bosowi powinniśmy byli kawkę zrobić i do łóżeczka przynieść, coby sobie mógł w dniu imienin dłużej poleniuchować. :-) Niestety mnie na dobre rozłożyło... Nie będę się wdawać w szczegóły, bo mi wstyd jak zaniedbałam z tego powodu moje psy. Ale one wyrozumiałe były, obłożyły mnie na łożu śmierci (tak mi się przynajmniej wydawało) po obu stronach i przespały kryzys. A dziś już jest chyba troszeczkę lepiej...
vigor Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Wszelkiej pomyślności dla dogomaniackich solenizantów!!!! [SIZE=2] [SIZE=2]Karmę zmieniłem obrębie tego samego producenta, kupując dla szczeniąt i suk w ciąży. Niechce wogóle suchej karmy!!!:mad::placz:. Wczoraj na kolację zjadła paróweczkę i surowe jajko:eviltong:. Tak, gotowane mięcho będzie jeść. Jednak dając suchą karmę nie muszę się martwić o jej właściwy bilans, a tak będę miał dodatkowe utrudnienie w jej właściwym żywieniu. Swallow - napisz mi na prv jak i czym (w miarę dokładnie) karmiłaś swojego niejadka - plisssssss. Idę ugotować skrzydełko drobiowe i wymieszam z karmą. Może się uda:cool3::crazyeye::shake:. Ahoj!
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Przyłączam się do życzeń dla dogomaniackich solenizantów. Wszystkiego najlepszego i najpsiego :Rose: :Rose: :Rose:
Wind Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [SIZE="5"]Wszystkiego psiarskiego dla Kasi, Bogusi i Bogusia :laola: Kochani, niech los bedzie dla Was laskawy, wciaz obdarza szczesciem, konskim zdrowiem no i MILOSCI ... MILOSCI Wam zycze przede wszystkim :iloveyou: Flaire, kuruj sie, kuruj! Lada chwila Wystawa, a potem nasze seminarium. Swietna kondycja mile, wiec widziana :cool3: No dobra ... a teraz lece na sesje :p
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ibolya napisał(a):zadziorny hotdrink bomba :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: umarłam ze śmiechu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cała przyjemność po mojej stronie :evil_lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Borsaf opróżnij skrzynkę pocztową :roll: :mad: :diabloti:
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Flaire napisał(a): Niestety mnie na dobre rozłożyło... Nie będę się wdawać w szczegóły, bo mi wstyd jak zaniedbałam z tego powodu moje psy. Ale one wyrozumiałe były, obłożyły mnie na łożu śmierci (tak mi się przynajmniej wydawało) po obu stronach i przespały kryzys. A dziś już jest chyba troszeczkę lepiej... Ty się kuruj dziewczyno, bo piątek za pasem :roll: :cool1: ;)
aga_ostaszewska Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ WSZYSTKIM SWIETUJACYM! [SIZE=2]W wawie pogoda dosc ladna, moze wreszcie wiosna i do nas przybyla! Magda: Trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowka!
borsaf Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [SIZE="7"]Sto lat dla koffanych solenizantów! Dużo zdrowia dla Was i bliskich, to o uśmiech nie trzeba sie martwić, sam będzie. Bliscy", to też cztery łapy i pychol kochany. Zadziorny, a jaka skrzynkę, raczej czytam na bieżąco. Od Ciebie maile wymagają potwierdzenia, że dostałam, czy za każdym razem mam klikac na tak? Komp jest włączony, mimo, że mnie przy nim nie ma wiec to troche może mylić. Ja robie swoja robotę i dopadam do niego w przerwach wiec mi wygodnie, że działa.
zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 borsaf napisał(a): Zadziorny, a jaka skrzynkę, raczej czytam na bieżąco. Od Ciebie maile wymagają potwierdzenia, że dostałam, czy za każdym razem mam klikac na tak? Potwierdzenia możesz wysyłać, lecz nie musisz (włączyłem tę opcję, aby mieć pewność, że moje maile dochodzą do adresatów :lol:). Wczoraj nie doszedł do Ciebie jeden mail z załącznikiem "biurowa nuda" i otrzymałem zwrotną informację o przepełnieniu Twojej skrzynki: "rozmiar quoty skrzynki pocztowej przekroczony" :shake: :diabloti: ;). Dzisiaj wysłałem go ponownie i przed chwilą znowu otrzymałem identyczny komunikat :angryy: :evilbat: :mad:
gugu Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Wszystkiego najlepszego dla naszych koffanych solenizantów!!! :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking:
bos Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 zadziorny napisał(a): Ibolya napisał(a):.....umarłam ze śmiechu....Cała przyjemność po mojej stronie :evil_lol: :cool3: ;) Bosze .......i on jeszcze się cieszy......:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:
bos Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jeszcze raz Wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzonka i pamięć.....:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:
borsaf Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Zadziorny ja swoja skrzynke opróżniam na bieżąco, ale z tych otrzymanych i przeczytanych maili. Z bólem serca kasuję bo ja z tych, co zbierac lubie korespondencje. Traz przyszło mi do głowy, że jeszcze muszę zajrzeć do wysłane bo wysłałam dużo fotek do córki, może one blokują skrzynkę??? Oj, chyba tym toporkiem neandertalskim grzmotne w ta pocztę.:evil_lol: Co do Skrzetuskiego, to dam fotę specjalnie dla Ciebie i Coztego zrobioną, Regonowego uda, i tu widać jaki on czarniawy. Lotka, Lordzik, moja Keri w ym miejscu mają rude, a on przesiany z czarnym. Dam miniature i prosze na prv dac cynk, który link na żabie zmieni mi to w tylko link, bo do oglądania to nie jest. Na erdelkach nie moglam sie dostac bo mi ekran rozmywa i nie chodzi, ktos za dużą fote wstawił.
zachraniarka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 borsaf ale uda to się dość długo wybarwiają i wcale to nie jest, że tylko Regon czarniawy. U Ludwika zostawione dłuższe włosy rzeczywiście są bardziej rude niż czarne, natomiast zobacz na tę część uda, która jest wyskubana: http://www.mikofoto.net/album/photo.php?file=/trening_mackowy_1/IMG_8116.jpg Czarna jak nic, ale tu czasu jest potrzeba by zrudziało :fadein:
borsaf Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Oby to tylko czas. Skrzetuski, czy nie, jest koffany, ale ja poprostu lubie takie ostre granice u erdeli. Fakt, Ludwig tez na udach czarniawy jeszcze. To napawa otuchą,bo on przód ma pięknie wybarwiony, a sznupka to już cacy erdel i gatunek i kolorek.
swallow Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ibolya napisał(a):Witaj swalow, bedziesz w N. D. Maz.? Mam nadzieję, że tak :multi::multi: Ibolya zgłosiłam Cześkę, więc jak się nic nie wydarzy to będziemy. Vigor - wysłałam Ci priva Wszystkim solenizantom i jubilatom STO LAT :tort: :laola:
vigor Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Hura!!! Diuna ze smakiem wtryniła drobiowe mięcho + gotowaną marchew z zielonym groszkiem. Na suchą karmę ta Śląska zołza gwiżdże:mad::mad::mad:. W domu już jest ok. 35 kg suchej karmy - mała hurtownia - hihihi. W nocy idę do kurnika u sąsiada po pewny (bez ptasiej grypy!!!) drób. A co tam, do kurnika mam bliżej niż do sklepu. Swallow - kuknij na prv i ratuj w potrzebie. Muszę wszystko z żywieniem Diuny poukładać, bo w niedzielę (tak, tak) wybywam na chlastanko:placz::placz::placz:. Lecę na korki z matmy; całe szczęście, że to kapująca osoba. Ahoj!
Ali26762 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Heyka :) Mnie dzisiaj powaliło - zrobiłam sobie obiady na 3 dni :D Chcecie się pobawić? Gra polega na tym, żeby przesuwać czerwony kwadracik w taki sposób, aby nie dotknąć ścianek ani granatowych elementów. Gierka
Ali26762 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 vigorku - tak jak za Magdę, tak i za Ciebie będziemy trzymać mocno kciuki i pazurki, więc się niczego nie bój. A jak będziesz chlastany? Scyzorykiem czy tylko 3 dziurki Ci zrobią i wydłubią co niepotrzebne?
niedzwiedzica Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Cos dzis dogomania jest nieprzewidywalna-albo przewidywalnie zajęta :mad: trzeci raz usiłuję złożyć życzenia..,moze tym razem się uda : Wszystkim dzisiejszym solenizantom życzę zdrówka, uśmiechu na codzień i sukcesów nie tylko kynologicznych !!!!:smilecol::iloveyou::buzi:
Recommended Posts