bos Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Flaire napisał(a):bosiku, jestem przekonana, że piszę w imieniu wszystkich tutaj zgromadzonych - dla nas Ty i tak jesteś najpiękniejszy! :buzi: Ojojoj ....ale urosłem.......:cool3: :cool3: :lol: :lol: :diabloti: ;);) Można pomarzyć......:loveu: ale prawda jest jednak bardzo brutalna........:cool3::megagrin:
zadziorny Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 vigor napisał(a):I tu jest problem: przetrzymać ją, czy ustąpić ???? Oczywiście, że ustąpić :loveu:. A Ty co myślałeś :mad: :diabloti: :eviltong:
Ali26762 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Heyka :) Mam wieści od Magdy - jutro po południu wychodzi na bank, dzisiaj już jej zdjęli szwy. Obiecała pokazać się na chwileczkę, a zaległości na Dogo nadrabiać od czwartku. Jutrzejszy wieczór chce poświęcić Dexiowi i Filusiowi (Filuś to kotek), za którymi ogromnie tęskni. Przekazuję wszystkim pozdrowienia od Magdy :)
Ali26762 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 bos napisał(a):Ali , trymuj ile wlezie , jak opanujesz sztykę będziesz to lubić :evil_lol: :cool3: . Początki są trudne, wiadomo , ja mam niedaleko do zadziornego , nitencji , Basi,Aluzji..........jednak słowo , że sam też już ostro macham trymerem.........no może za ostro , ale robie postępy.Ewentualne błędy Ci spece są w stanie mi poprawić........:lol: :lol: :lol: No właśnie tego mi brakuje, żeby ktoś popatrzył na Deryla, pomacał sierściuchę i podpowiedział mi co dobrze, a co źle zrobiłam. Teraz powinnam przerwać kufę, ale znowu nie wiem jak się do tego zabrać... :shake:
Ali26762 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Wind napisał(a):Ufff ... cos malo wyspana dzisiaj jestem :shake: Wiekszosc nocy przepracowalam ku chwale redakcji, ale w miedzy czasie skrobnelam tez cos dla siebie. Np takie tam :p No cud, mniód i orzeszki! Piękny walijczyk na agility :D Wind, przepiękne są Twoje zdjęcia. Niezależnie co na nich jest uwiecznione. Twoje fotki żyją.
Flaire Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Ali26762 napisał(a):No właśnie tego mi brakuje, żeby ktoś popatrzył na Deryla, pomacał sierściuchę i podpowiedział mi co dobrze, a co źle zrobiłam.Ja proponuję, żebyście się zbierali w Trójmieście we własnym zakresie i obgadywali trimming Waszych psów. Macie co najmniej trzy osoby: Ciebie, zach i DarkStorma. Rozumiem, że brak ekspertów, ale nawet grupa początkujących jest lepsza niż praca w odosobnieniu, bo pomimo że wszyscy słyszeli tę samą instrukcję, to każdy pewnie zapamiętał inną jej część. A jak sie okaże, że dwie osoby zapamiętały to samo skrajnie inaczej, to możecie się zapytać o to na forum i na pewno ktoś sprostuje. :-)
Ali26762 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Flaire, to nie taka prosta sprawa - z zachraniarką od lata się umawiam na przegrywanie kasety, w międzychwycie zdążyłam się dorobić własnego video (poprzednie zepsuło mie się i przez 2 lata nie miałam w ogóle, więc nie mogłam przegrać tej kasety i miałam to zrobić u zach), a Darkstrom mieszka 40 km od Gdańska. Poza tym nie mam do niego żadnych namiarów, a na forum się malutko udziela.
bos Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 coztego napisał(a):.. :placz: Ale powiem Wam, że o czwartej bardzo pięknie ptaszki śpiewały :multi: .. Krraaa , Krraa , Krra..........:diabloti: :evil_lol: :lol: ;)
bos Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ali26762 napisał(a):No cud, mniód i orzeszki! Piękny walijczyk na agility :D . Ali zobacz jak ładnie wytrymowany ,na gładko.......:evil_lol: ;) Założę się , że kudły na ogonie ma dłuższe od Derysia.........:evil_lol: :evil_lol: :cool3:
bos Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Wind , co do zdjęcia to ja już nic nie powiem mądrego , koleżanki i koledzy z dogo powiedzieli wszystko.........:multi: :multi: :multi: :loveu: :oops: ...eeehhhh.....ja jedynie mogę powiedzieć że będę się starał..............eeehhhh:roll:.........:loveu: A tak przy okazji to zacząłem się rozglądać za obiektywem..........i tu mam dopiero problem , jeszcze większy jak z wyborem aparatu......:lol: :lol: Moze byś mi coś podpowiedziała np. na PW..............:cool3: ;)
borsaf Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ali wysłałam Ci maila z dzisiejszym trymowaniem Regona.
Gosia_i_Luka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 borsaf napisał(a):Ali wysłałam Ci maila z dzisiejszym trymowaniem Regona. :shake: My też chcielibyśmy zobaczyć Regonika... :-(
Wind Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 bos napisał(a):[Moze byś mi coś podpowiedziała np. na PW..............:cool3: ;) To Ty mi napisz na PW ile chcesz za niego wydac i czemu tak malo :evil_lol: No i do czego ma byc :-) vigor, Dobrze radza :-) Ciezarnym sie nie odmawia :p A Twoja w tym glowa, aby trafic w kulinarny gust swej podopiecznej :eviltong:
zadziorny Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a)::shake: My też chcielibyśmy zobaczyć Regonika... :-( No właśnie :mad: :mad: :mad: :cool3:
Ali26762 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ja bym też chciała zobaczyć... borsaf - nic nie przyszło :(
vigor Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Borsaf - dzięki, knigi otrzymałem:lol:. Idę zmienić Diunie karmę, ale czy nie skończy się tylko na powąchaniu:roll::mad::crazyeye:. Napiszę potem, jak ten welsh obchodził się z nowościami.
Nitencja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Vigor delikatnie z ta zmiana karmy , zeby sraczki nie bylo.
Ali26762 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ali26762 napisał(a):Ja bym też chciała zobaczyć... borsaf - nic nie przyszło :( Dostałam, dziękuję :)
niedzwiedzica Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 VIGOR-moja Hesia je od połowy ciązy Puppy Lamb & Rice Hill'sa -a u nich dla suk szczennych, karmiących i szczeniat jest to samo. Zmieniasz karme w obrębie tego samego producenta czy na innego ? Bo jesli producent ten sam, to zmiana łatwiejsza i mniejsze ryzyko biegunki..Hesi zmieniałam w ciagu jednego dnia, bezbolesnie, bo przedtem tez Hill'sa jadła.Ona miała super apetyt praktycznie cały czas, wczoraj i dzis zaczyna pzrebierac,ale to juz norma, suki " na ostatnich nogach" tak maja. Ostatnie 2 tygodnie dodawałam jej jeszcze mieso gotowane z jarzynami, żeby jej inaczej pachniało-czyms nowym .Ale nóżke kurczaka upieczona i porcje suchego wszamała nawet dzis :lol:
Ibolya Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Heyka. Słuchajcie :roll::roll::roll: Skończyłam pracować :grin::grin: :klacz::klacz: Sama nie wiem, co zrobić z taką ilością wolnego czasu :o:o ... Chyba pójdę :sleeping::sleeping::sleep::sleep:
swallow Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 vigor napisał(a): Diuna prawie wogóle nie chce jeść - marudzi niczym k....... będąca w ciąży. Muszę karmę czymś "poczarować" i zaczyna to wykorzystywać. I tu jest problem: przetrzymać ją, czy ustąpić ???? Ahoj! Vigor moja Serena nie jadła prawie nic przez całą ciążę, mimo tego szczeniaki urodziły sie bardzo duże ponad 200g i zdrowe, tyle że ostatni przyszedł już na świat za pomocą cesarskiego cięcia. Suka ważyła po porodzie poniżej 7kg, rozpacz było na nią patrzeć. Gotowałam jej do jedzenia wszystko to co lubiła najbardziej, bo suchej to w ogole w pysk nie brała, a i tak niewiele to gotowanie pomogło. Życzę, żeby u Diuny było inaczej.
niedzwiedzica Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Witaj Swallow :multi: i od razu dobranoc..uciekam, może choc raz uda mi się pzred 24 iśc spać... Ibolya -ty tez już pewnie w komonko, skoro robota skończona... DOBRANOC wszystkim:p
Ibolya Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 zadziorny hotdrink bomba :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: umarłam ze śmiechu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ibolya Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Witaj swalow, bedziesz w N. D. Maz.? Mam nadzieję, że tak :multi::multi: Dobranoc Wszystkim.
Recommended Posts