Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny napisał(a):
I na dodatek jesteś WYSPANY :crazyeye: :hmmmm: :niewiem:

Radosny jak skowronek na wiosnę.........:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::diabloti: :razz: :razz:

Posted

Witajcie Dogomaniacy, miłej soboty.

bos bardzo szybko się wyspał, zważywszy na to, iż od 2:58 do 4:10 żegnał się z Ali. Szybko spałeś bos.

Ali bardzo, bardzo się cieszę, że przekonałaś samą siebie, że to nie takie straszne, to trymowanie.
Efekt jest po prostu SUPER!!!!! :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:
We Włocławku Derylek spokojnie mógłby startować i nie byłby bez szans. Twoja wielka, wspaniała praca i drobna pomoc tam obecnych dogomaniaków napewno przyniosłyby niezłą ocenę (a zważywszy na to, co tam się działo to i na medal złoty może by się Derylek załapał).

Nareszcie mam trochę luzu, i zaraz Wam wrzucę parę fotek z Włocławka.

zadziorny napisał(a):
Ja na stronkę Nitencji wchodzę bez problemów - w ten sposób :lol: :cool1: :roll:

zadziorny jak się robi "w ten sposób"

Posted

Bardzo prosto :lol:. Wpisujesz z klawiatury "[ URL=adres_stronki]", następnie tekst, który ma się pojawić jako maska odnośnika (dobrze jest zmienić mu kolor i dodać podkreślenie, aby się wyróżniał w tekście postu) i zakończyć ciągiem znaków "[ /URL]" :cool1:
Między nawiasem "[" a "URL" nie może być spacji ;)

Posted

Dla blondynki to takie proste nie jest, tylko dla zadziornego jest oczywiste.
zadziorny co ja spartoliłam, robiłam wegług Twojego instruktażu :oops:

Posted

Oto "fotoreportaż" z Klubowej Wystawy Terierów i Czarnego Teriera Rosyjskiego WŁOCŁAWEK 2006R.

1. Prezentacja Najlepszej Pary Hodowlanej - TEQUILLA i TYSON Venator Magnus

2. Ta sama prezentacja - na pierwszym planie TEQUILLA, na drugim planie TYSON

3. I jeszcze raz TEQUILLA i TYSON

4. Najlepsza Grupa Hodowlana - psy "z Turzycowych Kniej" zdjęcie nie najlepsze ale SUKCES BAAARDZO DUUŻYY :klacz::klacz::klacz: BRAWO

Posted

"Fotoreportaż" c.d.

5. DERBY 2004, II miejsce TYSON Venator Magnus BRAWO :klacz::klacz:

6. I jeszcze raz Derby 2004 psy, TYSON Venator Magnus na pudle

7. DERBY 2004 PSY - TYSON Venator Magnus

Posted

I jeszcze kilka fotek

8. DERBY 2004 suczki, prezentacja - UMBRA Venator Magnus

9. DERBY 2004 suczki, III miejsce suczka z Turzycowych Kniej, niestety suczek z TK było kilka i nie wiem która to jest :oops::oops::oops:

10. BEST IN SHOW

Posted

Ali, Ty masz welsha!!! :multi: Gratuluję, jestem pod wrażeniem Twojej zawziętości ;)
bos, ucz się od koleżanki, zamiast plotkować w środku nocy :evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
Ibolya a mozesz podac sedziow ?? kto robil Derby ?? pary hodowlane ?? Najlepsza hodowle , BIS itd ??

Proszę bardzo. Wg. katalogu:
Najlepszy reproduktor - František Polehň
a
Najlepsza suka hodowlana - Olga Dolej
šova
Nailepsza para hodowlana - Svetlana Shevchenko
Najlepsza grupa hodowlana - Marina Gerasimova
Derby 2004 psy/suki - Rita Kadike - Skadina
Najlepsze szczenię BOP -
František Polehňa
Najlepszy junior BOJ -
Marina Gerasimova
Najlepszy weteran BOV -
Olga Dolejšova
Best in Show BIS -
Rita Kadike - Skadina

Posted

Ibolya napisał(a):
próba:
dogomania ciekawe czy mi się uda :crazyeye:

Zaraz będą fotki.
I widzisz jak Ci dobrze poszło :multi: :klacz: :thumbs:
Podobny, ale nie identyczny efekt możesz uzyskać poprzez wykorzystanie ikonki , znajdującej się powyżej okna pisania posu, z tą różnicą że otrzymasz adres w surowej postaci, bez tekstu maskującego i bez wyróżnienia zmianą kloru np.: http://www.dogomania.pl/

Posted

zadziorny napisał(a):
Ibolya dzięki za fotki z klubówki :lol: :multi:. Jak masz więcej to wstawiaj bez krępacji :cool3: :cool1: :razz:

Mam więcej, ale wstawiłam tylko najlepsze. W sensie, że psiury na nich najlepiej wygladają.
Ale jak mnie tak zadziorny zachęca, to wstawię jeszcze, a co ...

Oto mój malutki, koffany syneczek :loveu::loveu: .... w ... widzicie? sama nie wierzę w to co widzę.... :oops::oops::-( że mu cuś takiego pancia zrobiła ..... :mad::mad::mad:
nie podobało mu się wcale :shake::shake::shake: hihihi

Posted

Ibolya napisał(a):
Witajcie Dogomaniacy, miłej soboty.

bos bardzo szybko się wyspał, zważywszy na to, iż od 2:58 do 4:10 żegnał się z Ali. Szybko spałeś bos.

Te typy tak mają Ibolya :lol: :lol: ...organizm jest akurat tak przyzwyczajony wczesnym wstawaniem że mimo woli już po godz. 5 rano śpię jak zając pod miedzą z jednym okiem otwartym..........:cool3:
Ale jeżeli trza spać to nie sprawia mi zaśnięcie żadnych problemów...:diabloti:

Posted

Ibolya napisał(a):
Proszę bardzo. Wg. katalogu:
Najlepszy reproduktor - František Polehň
a
Najlepsza suka hodowlana - Olga Dolej
šova

O w morde nie wiedziałem że Polehna to taki dobry reproduktor....:evil_lol: :diabloti: :diabloti:

.....a Dolejsowa to suka hodowlana........wiecie dalej już nie będę
komentować...:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

zadziorny napisał(a):

Podobny, ale nie identyczny efekt możesz uzyskać poprzez wykorzystanie ikonki , znajdującej się powyżej okna pisania posu, z tą różnicą że otrzymasz adres w surowej postaci, bez tekstu maskującego [

Można ikonkę wykorzystać i otrzymać efekt z tekstem maskującym :cool3: Piszesz sobie np. dogomania, zaznaczasz myszką to słowo, klikasz wspomnianą ikonkę, w otwartą ramkę wklejasz adres i otrzymujesz: dogomania
;) Jeśli adres ma być bez maskującego tekstu, to wystarczy go wpisać normalnie w okienku odpowiedzi i samoczynnie zamieni się w link. :razz:

Posted

Witam!
Ali - wielkie brawa:lol:. Już widać welsha, a nie misia. W następnym tygodniu zapewne nastąpi cd.:cool3:
Ibolya - wolę ogladać Czardasza nie bedącego za kratkami.
Bos -
napisz kilka słów o poczynaniach mistrza trymera i nożyczek Zadziornego i cierpliwości Jazona.
Wczoraj i dzisiaj trochę poskubalem Diunę, bo będzie miała okolo 2,5 miesiąca przerwy w trymowanku. Oj, już sobie wyobrażam jak okropaśnie zarośnie. Najgorzej będą wyglądać okolice szyji - brrrrr.
Obecnie sobie smacznie śpi - potem pstryknę fotkę i wstawię dla stęsknionego Czardasza.
Ahoj!

Posted

Heyka :)

No, obrobiłam się trochę i usiadłam na Dogo. Od razu też przekazuję pozdrowienia od Magdy. U niej coraz lepiej, dostała już coś do jedzenia, więc teraz jeszcze szybciej będzie wracała do zdrowia.

Dziękuję Wam wszystkim za słowa uznania dla mojej "ciężkiej pracy groomera" :) Nie wychodzi mi to tak jak bym chciała, ale faktycznie mój niedźwiadek zaczyna przypominać welsza :D

A tak przy okazji mam pytanko - jak się skubie do skóry? Bo mnie wychodzi do takiej długości na Derylu i ani kawałeczka krócej...

Zaraz się zabiorę za doopkę - teraz jak nie ma kity, to i sukienkę trzeba zlikwidować.

Posted

zadziorny napisał(a):
Ali, Derylek fajosko warkoli, tylko nie widać co się dzieje w tej ciemnej wnęce (przedpokoju?) :evil_lol: :cool3: :loveu:

Nic się nie dzieje - rzuciłam mu smakola i poleciał z nim na legowisko do pokoju :D

Zważywszy na porę nie miał mi kto pomóc w takim ustawieniu psa, żeby zaprezentował się z ogonkiem bez kity, więc musiałam sobie poradzić sama :)

Na filmiku w kuchni Deryś nie warkolił - on tam foczył zamiatając patykiem (bez szczotki na końcu) podłogę :D

Posted

vigor napisał(a):
Witam!
Ali - wielkie brawa:lol:. Już widać welsha, a nie misia.........
Ibolya - wolę ogladać Czardasza nie bedącego za kratkami.............. - potem pstryknę fotkę i wstawię dla stęsknionego Czardasza.
Ahoj!

Mnie też się bardzo podoba, jak Ali pieknie Derysia wyskubała. Ma talent dziewczyna :multi::multi::multi:

Czardasz w klatce ....... okropne, prawda??

Ja zabieram klatkę na każdą wystawę, głównie jako transporter rupieci, które wożę ze sobą. Bodryś bardzo rzadko jest do niej wkładany. Tu niestety był mus. Atakował wszystkie czarne teriery, które przechodziły, a staliśmy przy ringu CTR i przechodziły bez przerwy. W końcu straciłam cierpliwość i chłopak wylądował w klatce :oops::oops: Odrazu się uspokoił.

vigor to ślij te fotki. CZEKAMY !!! zaraz stęsknionemu mężusiowi pokażę hihi :multi::multi::multi::multi:

Posted

Ibolya napisał(a):
We Włocławku Derylek spokojnie mógłby startować i nie byłby bez szans. Twoja wielka, wspaniała praca i drobna pomoc tam obecnych dogomaniaków napewno przyniosłyby niezłą ocenę (a zważywszy na to, co tam się działo to i na medal złoty może by się Derylek załapał).

Cholibcia, szkoda, że nie pojechałam do Włocławka... Taką szansę na złoto zmarnować, no :mad:
A może powtórzyłby swój sukces z gdańskiej wystawy... :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...