bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No i doczekałem się Ali :multi: :multi: :multi: Dobra robota :klacz::klacz: :klacz: :klacz:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali muszę Cię pochwalić za wytrwałość i solidną pracę. Już widać że zlapałaś o co w tym wszystkim idzie , przerobiłaś to jak to się mówi na sobie....a efekt jest naprawdę dobry. Będzie miał kto w okolicach Gdańska terriery trymować. Zazdroszczę Ci tego stołu........trza mi będzie se taki sprawić, a nie trymować psa na ....pralce :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: :cool3:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Oooooo pojawiła się nasza aga_o......... Hej Aga , nocny marek z Ciebie...... Co tam u ciebie........jak sunieczka Czika :lol:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 bos napisał(a):Oooooo pojawiła się nasza aga_o......... Hej Aga , nocny marek z Ciebie...... Co tam u ciebie........jak sunieczka Czika :lol: No co za ................:angryy: :diabloti:....już się wylogowała. 007 w spódnicy...:diabloti: :evil_lol: ;)..........:lol: :lol: :lol: :lol:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Idę w kimono....:sleep2:bo nikogo już nie ma :shake: :cool1: :cool3:
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ja jeszcze jestem. Właśnie skończyłam gadać z Gosią (angielską).
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A teraz już faktycznie Dobranoc......qurcze tak powinienem powiedzieć.:eviltong: ;)....nie wiem :shake: :razz:, toż to już dzień się budzi.....:crazyeye::diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) Pewniej będzie : Do porannej kawusi kofffffffaniiii :evil_lol: ;)
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):Ja jeszcze jestem. Właśnie skończyłam gadać z Gosią (angielską). O jak fajnie :multi: a już chciałem spadać , bo mi zniknęłaś......:crazyeye: Angielska Gosia też nie może spać.....:shake: :razz:
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 bos napisał(a):Ali muszę Cię pochwalić za wytrwałość i solidną pracę. Już widać że zlapałaś o co w tym wszystkim idzie , przerobiłaś to jak to się mówi na sobie....a efekt jest naprawdę dobry. Będzie miał kto w okolicach Gdańska terriery trymować. Zazdroszczę Ci tego stołu........trza mi będzie se taki sprawić, a nie trymować psa na ....pralce :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: :cool3: Dzięki, bos, cieszę się, że podoba Ci się efekt mojego nieudolnego trymowania. Szczerze powiem, że zadziwił mnie efekt, spodziewałam się, że wyjdzie mi dużo gorzej. Co nie znaczy, że nie widzę błędów, których popełniłam masę. Boję się, że zanim Derylowi futro odrośnie, zapomnę czego się nauczyłam teraz. Stół to ogromne ułatwienie, kiedyś już raz go pożyczyłam od Ewy (fryzjerki, która strzygła Beruszka), później oddałam i teraz Ewa pożyczyła mi go znowu. Jestem jej bardzo wdzięczna, bo zaczynałam Deryla rwać na stoliku turystycznym, co pewnie równa się Twojej pralce :cool3: Jeśli możesz sobie pozwolić na kupno stołu, to polecam.
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 bos napisał(a):Angielska Gosia też nie może spać.....:shake: :razz: Angielska Gosia też jest nocnym markiem :multi: Tak więc nie siedzę po nocach samotnie :D
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali znowu zniknęła a ja piszę sam ze sobą jak .....psychiczny :roll:;) :diabloti: :evil_lol: Muszę się jeszcze rozglądnąć czy mnie ktoś .......nie śledzi......:lying::scared::stupid:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jeszcze jesteś.......chyba mi się ukrywasz bo teraz Cię nie widzę w moim kapowniku / czyt. lista przyjaciół/ :evil_lol:
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jak zniknęłam? Cały czas tu siedzę :) Co to jest ten kapownik? Nigdy nie korzystałam z tej funkcji :shake:
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 bos piszczał, że mnie nie ma, a tymczasem sam zwiał po angielsku :D :D :D Idę też, właśnie nadrobiłam sieciowe zaległości. Miłej soboty wszystkim :multi:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):Jak zniknęłam? Cały czas tu siedzę :) Co to jest ten kapownik? Nigdy nie korzystałam z tej funkcji :shake: Kapownik to lista przyjaciół / u mnie/ Lista przyjaciół znajduje się przy profilu ........jesli klikniesz czyjś nick lub prywatne wiadomości to z lewej stronu ekranu pojawia się spis...........i na samym dole w ....Różne....jest właśnie lista. Tam możesz "zapisać" osoby klikając dodaj do listy bądź usunąć. Gdy klikniesz np .na mój nick to z lewej strony pojawi się okno dialogowe a w nim na samym dole pytanie : dodać bos do listy znajomych ..........klikasz ....następnie otwiera się kolejne okno z tym samym pytaniem.......i klikasz....dodaj .....badź nie......
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):No dobrze, ale po co to jest? Masz rozeznanie kto w danej chwili jest na dogo ...oczywiście mówimy tu o osobach które sobie tam umieściłaś Na początku każdej strony dogo są niebieskie paski /ciemne/ W górnym pasku jest..........Szybkie Menu.........klikasz....i otwierasz listę przyjaciół. Wtedy widzisz kto jest w danym momencie.......:lol: Spróbuj...:eviltong: :evil_lol: :lol: ;)
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 OK, zrobiłam sobie taką listę :) A teraz już rzeczywiście idę. Dobrej nocy :D Jeszcze raz życzę miłej soboty :multi:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):........ Dobrej nocy :D Jeszcze raz życzę miłej soboty :multi: Przyjemnej soboty..........i raczej Dobre rano ......:evil_lol: trza powiedzieć:diabloti: ;)
zadziorny Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):A tu już delikwent po goleniu :D Ali delikwent coraz przystojniejszy się robi :lol: :cool3: :loveu:
zadziorny Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzień dobry wszystkim :lol: Co poniektórzy to chyba będą do południa odsypiać zarwane noce :evil_lol: :cool3: :roll:. Bos wyśpij się dobrze, bo czeka Cię dzisiaj huk roboty przy Jazonie :eviltong: :diabloti:
zadziorny Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali, Derylek fajosko warkoli, tylko nie widać co się dzieje w tej ciemnej wnęce (przedpokoju?) :evil_lol: :cool3: :loveu:
Flaire Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Ali, jestem pod wrażeniem przemiany Derylka! :loveu:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 zadziorny napisał(a):Dzień dobry wszystkim :lol: Co poniektórzy to chyba będą do południa odsypiać zarwane noce :evil_lol: :cool3: :roll:. Bos wyśpij się dobrze, bo czeka Cię dzisiaj huk roboty przy Jazonie :eviltong: :diabloti: Nie ma sprawy , ja już od 7.15 na nogach...:evil_lol: ;)
Recommended Posts