coztego Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 No to rwij, Ali, rwij, bo na Katowice nie zdążysz ;) Obejrzałam sobie zaległe derysiowe filmiki. Niezły ten Deryś... :diabloti: Chociaż ja, podobnie jak ktoś z przedmówców, nie lubię takich zabaw z piesem. A wczoraj uświadomiłam sobie dobrą stronę długiej i mroźnej zimy!!! Kreśka wcale nie lnieje! :multi: W zeszłym roku prawie całą zimę się z niej sypało, a teraz cały czas się trzyma piękny, gęsty włos. Strach pomyśleć co się będzie działo, jak wreszcie przyjdzie wiosna. :evil_lol:
Malgosia44 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nitencja, bardzo mi sie podoba :loveu: Jaka dumna z niej istotka :eviltong:
coztego Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nitencja napisał(a):A jak Wam sie podoba to dziewczę Jakies takie... :hmmmm: już wiem, z tyłu na łapie włos odstaje! :lol:
Wojtek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nitencja - oczień krasiwaja diewoczka :-) To był dla mnie szok: dziecko nie zna cyrylicy!?!?! Opamiętanie przyszło dopiero po chwili, przecież parę lat temu wywaliliśmy ze szkoły język rosyjski. Uważam, że to ogromny błąd. jborowy, święte słowa. Jak mawiał mój dziadek - język wroga znać trzeba. Na wojnie bardzo pomaga. (Oprócz łaciny i greki znał ruski i niemiecki)Inaczej może się tak zdarzyć, że np. mijając tabliczkę z napisem "Achtung Minen" pomyslicie, że tu leży szkop co się zwał Achtung Minen i pójdziecie dalej... :lol:
bos Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nitencja napisał(a):A jak Wam sie podoba to dziewczę: Fiu fiu........ale śliczności....:loveu: :loveu:
zadziorny Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nitencja, bardzo nam się podoba :loveu: :multi:. A kto to :???: :niewiem:
zadziorny Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Wojtek, a Ty miałeś pod avatarkiem takie ładne czerwone :cool3:. Co się z nim stało :???: :hmmmm: :niewiem:
Nitencja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Zadziorny to JULCHEN von de Hohen FLur :) Wojtek........... kiedys to byla szkola i lacina i greka........ :) to tak jak ja
zadziorny Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 No to nie dziwota, że mi się podobała :lol: :loveu: :cool1:
Wind Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nitencja napisał(a):A jak Wam sie podoba to dziewczę: Piekne jest to dziewcze :loveu: Jesli jeszcze ma fajny charakter, to mozna sie po uszy zakochac :multi: W.
Kliwia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nie wiem co sie dzieje ,gdzie sie podziali dogomaniacy z tego topiku :hmmmm: :niewiem: Nitencja czy fci zmienilo adres?od dawna nie moge wejsc.
zadziorny Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ja na stronkę Nitencji wchodzę bez problemów - w ten sposób :lol: :cool1: :roll:
bos Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 zadziorny napisał(a):Ja na stronkę Nitencji wchodzę bez problemów - w ten sposób :lol: :cool1: :roll: Ja też.........:evil_lol: Nitencja .....ja już pokazywałem w pracy JULCHEN von de Hohen FLur......i tłumaczyłem że to Twoja sunia.........i że tak pięknie przez Ciebie przygotowana na Katowice.........:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: ;) Niech tak więc pozostanie.....ok. A ta von de.....Flur to holenderka.....? A Jazon ma jutro sądny dzień.......:diabloti: Trymowanko. zadziorny weż ze sobą dobre rękawice ............:diabloti: :diabloti: :diabloti: A ja muszę przygotować jakiś stól i miejsce do tej........nieskomplikowanej czynności.....:evil_lol: :diabloti: :eviltong: :eviltong: ;) ;) :cool3:
Ali26762 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Melduję posłusznie, że kita... poszła w siną dal... :placz: :placz: :placz: Pies się zaszył w kąciku, jak wychynie to mu fotkę strzelę :)
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):Melduję posłusznie, że kita... poszła w siną dal... :placz: :placz: :placz: Pies się zaszył w kąciku, jak wychynie to mu fotkę strzelę :) Meldunek przyjety .....:lol: teraz jeszcze fotka i będzie git.....:evil_lol: :lol: A ciekawe co sam zainteresowany o tym sądzi :eviltong: ;) :diabloti:
Gosia_i_Luka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):Pies się zaszył w kąciku, Ciekawe....:p :eviltong: ;)
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Teraz jeszcze należy się spodziweać Wind , która przybiegnie z nocnej eskapady......:evil_lol: :cool3: ;)
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a): Ali" napisał(a):.. Pies się zaszył w kąciku, :smile: Ciekawe....:p :eviltong: ;) Ale na pewno tym najciemniejszym i jest obrażony na swoją panią.....:cool3: :eviltong: :diabloti:
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Nie jest :D Przekupiłam ciachami i postawiłam jeszcze raz na stole. Wycięłam nożyczkami okolice okolic na tyle, na ile sięgnęłam pod psa. Ufffff, na dzisiaj koniec. Jeszcze tylko fotki, ale to potrwa, bo muszę zaangażować do tego drugi komputer.
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali , ale nocny pracuś z Ciebie......:lol: :evil_lol: Naszła mnie dzika ochota na kawę:crazyeye:..........:evil_lol: ;)
Recommended Posts