Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to rwij, Ali, rwij, bo na Katowice nie zdążysz ;)
Obejrzałam sobie zaległe derysiowe filmiki. Niezły ten Deryś... :diabloti: Chociaż ja, podobnie jak ktoś z przedmówców, nie lubię takich zabaw z piesem.

A wczoraj uświadomiłam sobie dobrą stronę długiej i mroźnej zimy!!! Kreśka wcale nie lnieje! :multi: W zeszłym roku prawie całą zimę się z niej sypało, a teraz cały czas się trzyma piękny, gęsty włos. Strach pomyśleć co się będzie działo, jak wreszcie przyjdzie wiosna. :evil_lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja - oczień krasiwaja diewoczka :-)

To był dla mnie szok: dziecko nie zna cyrylicy!?!?!
Opamiętanie przyszło dopiero po chwili, przecież parę lat temu wywaliliśmy ze szkoły język rosyjski.
Uważam, że to ogromny błąd.

jborowy, święte słowa. Jak mawiał mój dziadek - język wroga znać trzeba. Na wojnie bardzo pomaga. (Oprócz łaciny i greki znał ruski i niemiecki)Inaczej może się tak zdarzyć, że np. mijając tabliczkę z napisem "Achtung Minen" pomyslicie, że tu leży szkop co się zwał Achtung Minen i pójdziecie dalej... :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
A jak Wam sie podoba to dziewczę:

Piekne jest to dziewcze :loveu: Jesli jeszcze ma fajny charakter, to mozna sie po uszy zakochac :multi:

W.

Posted

Nie wiem co sie dzieje ,gdzie sie podziali dogomaniacy z tego topiku :hmmmm: :niewiem:
Nitencja czy fci zmienilo adres?od dawna nie moge wejsc.

Posted

zadziorny napisał(a):
Ja na stronkę Nitencji wchodzę bez problemów - w ten sposób :lol: :cool1: :roll:

Ja też.........:evil_lol:

Nitencja .....ja już pokazywałem w pracy JULCHEN von de Hohen FLur......i tłumaczyłem że to Twoja sunia.........i że tak pięknie przez Ciebie przygotowana na Katowice.........:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: ;)

Niech tak więc pozostanie.....ok. A ta von de.....Flur to holenderka.....?

A Jazon ma jutro sądny dzień.......:diabloti: Trymowanko.
zadziorny weż ze sobą dobre rękawice ............:diabloti: :diabloti: :diabloti:
A ja muszę przygotować jakiś stól i miejsce do tej........nieskomplikowanej czynności.....:evil_lol: :diabloti: :eviltong: :eviltong: ;) ;) :cool3:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Melduję posłusznie, że kita... poszła w siną dal... :placz: :placz: :placz:

Pies się zaszył w kąciku, jak wychynie to mu fotkę strzelę :)

Meldunek przyjety .....:lol: teraz jeszcze fotka i będzie git.....:evil_lol: :lol:

A ciekawe co sam zainteresowany o tym sądzi :eviltong: ;) :diabloti:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Ali" napisał(a):
.. Pies się zaszył w kąciku,
:smile: Ciekawe....:p :eviltong: ;)

Ale na pewno tym najciemniejszym i jest obrażony na swoją panią.....:cool3: :eviltong: :diabloti:

Posted

Nie jest :D

Przekupiłam ciachami i postawiłam jeszcze raz na stole. Wycięłam nożyczkami okolice okolic na tyle, na ile sięgnęłam pod psa. Ufffff, na dzisiaj koniec.
Jeszcze tylko fotki, ale to potrwa, bo muszę zaangażować do tego drugi komputer.

Posted

Ali , ale nocny pracuś z Ciebie......:lol: :evil_lol:

Naszła mnie dzika ochota na kawę:crazyeye:..........:evil_lol: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...