Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Ależ Ty się vigor z tą Alą droczysz :evil_lol: :cool3: ;-) :diabloti:

Ali - jeśli tylko tekst będzie po naszemu, to pierwsza otrzymasz jego nową wersję:lol::multi::oops:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali wysłałam Ci coś na zimowego doła. Jak nie dojdzie to daj znać, wyślę via Zadziorny, bo mój IncrediMail nieraz nie chce nowych adresów wysyłać.

Posted

Witam serdecznie !!!

Ale zaleglosci !!!!
Wybaczcie ale nie mialam dostepu do kom. Syn jest w trakcie pisania
pracy dyplomowej i ja mam ograniczony dostep, ale juz
pisze co slychac.
Dorka czuje sie dobrze wraca do zdrowia chociaz jest jeszcze na
antybiotykach doustnych. Wyniki badan ma wszystki dobre
infekcja okazala sie niegrozna. Twarde sztuki te wlshe.
Szczesciaz pokjazuje juz rogi dzis zjadl moje drzewko :placz: :placz:
i to drzewko szczescia takie ladne juz bylo. Brzydal z niego.

Ali fimikow nie moge odpalic i Piotr tez nie
ale Drerys wyglada ladnie tylko cos taki maly sie zrobil
nie wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol:

Magda wiem ze jestes juz po operacji wracaj do zdrowia
dziewczno trzymamy kciuki :thumbs: :thumbs:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
Ali fimikow nie moge odpalic i Piotr tez nie
ale Drerys wyglada ladnie tylko cos taki maly sie zrobil
nie wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol:

Jak nie możecie odpalić filmików to prawdopodobnie nie macie nowej wersji Flasha - potrzebna jest 8 i można ją ściągnąć z tej stronki, która otwiera się zamiast filmików.

Posted

borsaf napisał(a):
Ali wysłałam Ci coś na zimowego doła. Jak nie dojdzie to daj znać, wyślę via Zadziorny, bo mój IncrediMail nieraz nie chce nowych adresów wysyłać.

Buuuu, nie doszło nic na maila :(

Posted

vigor napisał(a):
Ali - jeśli tylko tekst będzie po naszemu, to pierwsza otrzymasz jego nową wersję:lol::multi::oops:
No patrz, a ja Ci uwierzyłam... :mad:

Posted

NAPISAL zadziorny: Ali te zupełnie białe to ja wyrywam na bieżąco jak tylko się pojawią :roll:. Resztą się nie przejmuj - ściemnieją :lol:

Dobrze zadziorny dobrze ,tak trzeba ,ja tez na biezaco ,ale rodzina mowi , ze to juz uzaleznienie.:shake:

Posted

Ali nie wyskubuj za mocno pod oczami ,bo wyjdzie trupia czaszka.
Nie wiem czy w tej chwili jest za duzo wyskubane pod oczami ,czy ze malo kufa. Trzebaby ja zaczesac .

Na pozostalych rzeczach , teraz nie bede sie skupiala
A masz mala reczna maszynke ,do brzucha ,tylka, wyfazowania uszu (no to mozna tez nozyczkami )?Jest to wydatek, ale i wygoda na dlugie lata.

Posted

Nie mam maszynki, ale za to dzisiaj kupiłam dobre nożyczki fryzjerskie. Będę ciachać ręcznie.

A z tymi oczami to wiem, ale Fuka już pisała, że tak mu pojechała, bo miał puch i chciała się go pozbyć. Nie pozostało mi nic innego jak drugi wyrwać symetrycznie :D

Kufę muszę mu przeskubać, ale, że podoba mi się taki wąchaty pies (tak samo jak kita Derysiowa), więc skubanie nosa zostawiłam sobie na koniec :)

Posted

Ali czy zorietowalas sie cos kolwiek z tego schematu? przeciez nie znasz j.r.
Najwazniejszy jest ten opis w ramce z lewej strony na dole.:cool3:

Moj mniejszy lobuz ,wczoraj pozarl garsc karmy wymalowanej farba w spreju.:mad: Mlodsz jumior robil prace do szkoly -liczydlo i wymyslil, ze bedzie orginalnie jak koraliki zrobi z karmy.
Odziwo kliwia nie chorowala.:shake:

Posted

Zorientowałam się, jasne. Ja jestem starej daty - za moich czasów tego języka w szkołach uczyli. Oni, bo my robiliśmy wszystko, żeby się jak najmniej nauczyć :D
Ale coś niecoś zostało i to, co w ramce zrozumiałam w 100%, a poza ramką w 90%, reszty domyśliłam się z kontekstu :D

Super pomysł miała Kliwia na zjedzenie liczydła, bardzo mnie to rozbawiło :D
Wymiziaj odważną psinę - matematyczkę :D

Posted

borsaf napisał(a):
Ali Właśnie mnie powiadomiło,że cosik tam i mail nie doszedł. Wysyłam praez Zadziornego, do niego maile docierają.
Już lecę sprawdzić pocztę :cool3:. A swoją drogą, to mail od vigora szedł do mnie aż dwa dni :crazyeye: :mad: :angryy:

Posted

Kliwia napisał(a):
Dobrze zadziorny dobrze ,tak trzeba ,ja tez na biezaco ,ale rodzina mowi , ze to juz uzaleznienie.:shake:
Taa :roll:, ja też już popadłem w ten nałóg :evil_lol: :cool3: ;)

Posted

To posiedź i popisz na Dogo :D

Ja chyba też posiedzę, bo mi się dzisiaj wściekło skubanie Derysia - goście byli, a później jakoś tak się dzień rozlazł, że aż mi wstyd :oops:

Posted

To co piszecie o tym "dziwnym" języku, było dla mnie zupełnie niezrozumiałe, aż do czasu, gdy zorientowałem się, że moja młodsza córka nie potrafi odczytać programu telewizyjnego z telegazety na programach rosyjskich.
To był dla mnie szok: dziecko nie zna cyrylicy!?!?!
Opamiętanie przyszło dopiero po chwili, przecież parę lat temu wywaliliśmy ze szkoły język rosyjski.
Uważam, że to ogromny błąd.

Posted

Zgadzam się, ale jak to u nas bywa chyba wylano dziecko z kąpielą :roll:. Na pewno język rosyjski może być przydatny mieszkańcom wschodnich rejonów Polski, którzy mają dużo kontaktów z ludnością rosyjskojęzyczną (np. w handlu, usługach, turystyce itp.)

Posted

No na pewno, ale w takim razie na południu powinno uczyć się czeskiego i słowackiego, a na zachodzie niemieckiego. Tylko na Pomorzu problem, bo z racji kałuży nie mamy kontaktów przez miedzę ze Skandynawami :D

Posted

Ali.... biorąc pod uwagę proporcje długości granic Polski ze strefą anglojęzyczną a strefą cyryliczną to dyskutowałbym ostro z Koleżanką Przemówczynią.

po angielsku, każdy teraz gada, a jak nie znasz rosyjskiego to nawet do toalety nie trafisz, bo nie przeczytasz napisów.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...