Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 jborowy napisał(a):Tu zdjęć nie zamieszczam, bo jest taki natłok postów, że już jutro by tych zdjęć nikt nie odnalazł. Dokładnie... Ja w sobotę zamieściłam dwa filmiki z warczącym jak stado dzikich psów, częściowo wyskubanym Derylem i tylko aga_o je obejrzała... :(
Ibolya Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ali26762 napisał(a):Dokładnie... Ja w sobotę zamieściłam dwa filmiki z warczącym jak stado dzikich psów, częściowo wyskubanym Derylem i tylko aga_o je obejrzała... :( Nieprawda, ja też obejrzałam, tylko pisać nie miałam czasu. A filmiki są super. Ali czy masz jakieś wieści o Magdzie? Jak się czegoś dowiesz to prosimy o info. A jak będziesz z Madzią rozmawiała, to przekaż Jej proszę pozdrowionka od dogomaniaków i powiedz, że wszyscy za Nią kciukasy i pazurki trzymaliśmy.
Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dzisiaj Magda nie dzwoniła, ale jakoś nie dziwię jej się :) Oczywiście przekażę pozdrowienia od Was wszystkich jak tylko zadzwoni. Obiecuję też zaraz napisać na forum co u niej :)
Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ibolya napisał(a):Nieprawda, ja też obejrzałam, tylko pisać nie miałam czasu. A filmiki są super. :) Dzięki. Bodri też tak warkoli?
Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):A co z foteczkami Derysia?? :cool3: No przecież zamieściłam.
Kliwia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Napisala Nitencja;Kliwia jak tam po wizycie u dentysty?? Przezylas?? Alex na razie ma spokoj. Jutro mecze Roksie Dzis u dentysty spoko, nawet na fotel nie usiadlam,Dowiedzialam sie, ze czeka mnie rwanko,ale nie ma pospiechu,poczekam z tym do maja.:lol: Jborowy i bos wyslalam to co mialam wyslac. A ja za przykladem Nitencji Kliwie na stol wrzucilam i ogolocilam lopatki i cos jeszcze. Jutro kolej na Debore,dopiero bedzie odbywac sie histeria. No trzeba isc spac :hand: dobranoc:obrazic:
Kliwia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ali poddaje sie i dluzej nie szukam twoich fimikow ,:shake: a mialam juz isc spac. Prosze o podpowiedz.:razz:
Ali26762 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Nooo, zdjęłam smoka ze stołu. Dzisiaj obchrępałam mu portki i boczki na przejściu w podwozie. Mój trymer zaczyna mi ciągnąć włosy, nie to, co było na początku. Jaki z tego wniosek? Ano taki, że przedmioty nieożywione też się uczą :D
bos Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Kliwia napisał(a): Bos wysle tobie rowniez, ale czy znasz jezyk'' wroga''?:evil_lol: A ja, podzielam zdanie Nitencji ,Alex potrzebuje wykonczenia.Ale i bez detali jest super. Kliwia znam język zza wschodniej ściany / w mowie i piśmie /, nie perfekcyjnie ale z opisem sobie poradzę.......:multi:;) :diabloti: Ali rysunek jest potrzebny by wiedzieć co zmaścił zadziorny........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nitencja .....jeszcze musisz ....:lol: :lol:...kilka dni popracować nad Alexem........ :evil_lol: :lol:....on jakiś taki zarośnięty, za mocno.....:diabloti:.......:evil_lol: .. kurde mol..........Ale widzę że przywiązywanie kostki betonowej do tylnych nóg......przy równocześnie postawionym z przodu talerzem wusztu....dało efekt.......:diabloti: .....:diabloti: :eviltong: :diabloti::evil_lol: Przyjdź do mnie na kawę 6.05 to Ci wszystko wytłumaczę.......:lol: :evil_lol: :cool3: ;) ;) :lol: A tak już całkiem poważnie to dla mojego oka ze zdjęcia które wstawiłaś .......Alex przygotowany jest super.....pozazdrościć......:diabloti: :eviltong: :lol: :lol: :lol::razz:
bos Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 A tak poza tym to Dzień dobry wszystkim i baaaardzo miłego dnia życzę mało pracy dużo kasy i jeszcze więcej rodości...........zadowolenia z tego że tak zimno na podwórku i że Pani Zima nas bardzo kocha.......bo Wiosenka ....jeszcze ....ho....ho......utknęła w 2 m zaspie śniegu :evil_lol: :eviltong: :cool3: :cool3:
Flaire Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Eee tam, zima! W Warszawie już wiosna! Wczoraj byłyśmy na spacerku w podwarszawskim lesie i było zdecydowanie wiosennie! Ja dzisiaj mam nadzieję popracować nad Apcią na Katowice. Jej czaprak wygląda cudnie, ale niestety łopatki, które wyciągnęłam dwa tygodnie temu - nie obrosły!!! :-( Wiem, że jeszcze tydzień został, ale kiepsko to widzę. W tej chwili łopatki (i całe frontowe partie, łącznie z głową) są w podszerstku, więc wygląda to tak, że te części są bardzo jasno płowe, a tam, gdzie przechodzi w dłuższą sierść robi się Aciowo mocno rude. Wygląda szkaradnie :placz: . Chyba kreda pójdzie w ruch. :placz:
Ibolya Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 No pewnie, że WIOSNA, u nas +2C. Witajcie na kawce. Miłego czwartku Dogomaniacy. A jutro piąteczek :multi::multi::multi::multi:
zadziorny Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ali26762 napisał(a)::) Dzięki. Bodri też tak warkoli? Wszyskie welshe mają tak samo :lol:. Moje też :evil_lol: :diabloti:. Po prostu te typy tak mają :cool3: ;)
zadziorny Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Flaire napisał(a):W tej chwili łopatki (i całe frontowe partie, łącznie z głową) są w podszerstku, więc wygląda to tak, że te części są bardzo jasno płowe, a tam, gdzie przechodzi w dłuższą sierść robi się Aciowo mocno rude. Wygląda szkaradnie :placz: . Chyba kreda pójdzie w ruch. :placz: Może raczej farba w kolorze mocno rudym? :evil_lol: :eviltong: :diabloti:
Ali26762 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 zadziorny napisał(a):Wszyskie welshe mają tak samo :lol:. Moje też :evil_lol: :diabloti:. Po prostu te typy tak mają :cool3: ;) Bery AŻ TAK to nie warkolił. Owszem, skłamałabym jakbym powiedziała, że wcale nie warczał w zabawie, ale to co robi maluch to tak jakby z pięciu Beruszków na raz warkoliło :D Heyka :)
Ali26762 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Flaire napisał(a):Chyba kreda pójdzie w ruch. :placz: Czy lajkonik może prosić o więcej szczegółów? ;) :D
Nitencja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Bos no chyba bede sie musiala na kawe wprosic zebyc wytlumaczyl :-D
nikit1 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 zadziorny napisał(a):W górach jej na pewno nie ma, za to śniegu ze dwa metry :multi: :cool3: :loveu: A ja właśnie w niedzielę do Zakopanego jadę :multi: ... tam też jej poszukam :mad: , co za baba, pewnie gdzieś na plotach siedzi..:shake:
nikit1 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 jborowy napisał(a):Nie widziałem, ale można ją sobie samemu zrobić: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: dobre!!!!!
vigor Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Witam! U nas zima trwa sobie nadal - napadało dość dużo mokrego śniegu. Sunie były na spacerku. Diuna sobie smacznie chrapie, Rina nadal biega po podwórku. Diuna od tygodnia całkowicie zmieniła swoje zachowanie. Otóż bardzo lubi przebywać w mieszkaniu i to w obecności ludzi, ciągle za kimś chodzi i bidula tak długo stoi, aż ten ktoś wróci i usiądzie na sofie lub fotelu. Są okropne problemy z wyciągnięciem jej z mieszkania. Straciła trochę apetyt i to mnie martwi. Może dlatego je mniej bo ma mniej ruchu? Dość wyraźnie pogrubiała. W poniedziałek jedziemy na usg. Ahoj!
Ibolya Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :calus: vigor napisał(a):Witam! Diuna od tygodnia całkowicie zmieniła swoje zachowanie. Otóż bardzo lubi przebywać w mieszkaniu i to w obecności ludzi, ciągle za kimś chodzi i bidula tak długo stoi, aż ten ktoś wróci i usiądzie na sofie lub fotelu. Są okropne problemy z wyciągnięciem jej z mieszkania. Straciła trochę apetyt i to mnie martwi. Może dlatego je mniej bo ma mniej ruchu? Dość wyraźnie pogrubiała. W poniedziałek jedziemy na usg. Ahoj! Moja malutka, koffana synowa. Proszę się nią bardzo czule opiekować i ucałować ją bardzo, bardzo :calus: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Vigor bardzo serdecznie Was Wszystkich pozdrawiam i całuję. Tylko nadmiarem czasu narazie nie grzeszę, spróbuje w weekend nadrobić zaległości. Pozdrowionka.
Wojtek Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ali26762 napisał(a):Bery AŻ TAK to nie warkolił. Owszem, skłamałabym jakbym powiedziała, że wcale nie warczał w zabawie, ale to co robi maluch to tak jakby z pięciu Beruszków na raz warkoliło :D Heyka :) Ali, co za wulkan energii!!! :diabloti: Jednakże wydaje mi się, że w tej zabawie to młody zbyt agresywny jest. Dominator!
Fuka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ali26762 napisał(a):Nooo, zdjęłam smoka ze stołu. Dzisiaj obchrępałam mu portki i boczki na przejściu w podwozie. Mój trymer zaczyna mi ciągnąć włosy, nie to, co było na początku. Jaki z tego wniosek? Ano taki, że przedmioty nieożywione też się uczą :D :klacz::laola::klacz: Wasze zdrowie! :drink1: JBorowy, oczywiście najnowszego dogomaniackiego championa też :popcorn::knajpa::popcorn:
Recommended Posts