Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jborowy napisał(a):
Tu zdjęć nie zamieszczam, bo jest taki natłok postów, że już jutro by tych zdjęć nikt nie odnalazł.

Dokładnie... Ja w sobotę zamieściłam dwa filmiki z warczącym jak stado dzikich psów, częściowo wyskubanym Derylem i tylko aga_o je obejrzała... :(

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali26762 napisał(a):
Dokładnie... Ja w sobotę zamieściłam dwa filmiki z warczącym jak stado dzikich psów, częściowo wyskubanym Derylem i tylko aga_o je obejrzała... :(

Nieprawda, ja też obejrzałam, tylko pisać nie miałam czasu. A filmiki są super.

Ali czy masz jakieś wieści o Magdzie? Jak się czegoś dowiesz to prosimy o info. A jak będziesz z Madzią rozmawiała, to przekaż Jej proszę pozdrowionka od dogomaniaków i powiedz, że wszyscy za Nią kciukasy i pazurki trzymaliśmy.

Posted

Dzisiaj Magda nie dzwoniła, ale jakoś nie dziwię jej się :)

Oczywiście przekażę pozdrowienia od Was wszystkich jak tylko zadzwoni. Obiecuję też zaraz napisać na forum co u niej :)

Posted

Napisala Nitencja;Kliwia jak tam po wizycie u dentysty?? Przezylas?? Alex na razie ma spokoj. Jutro mecze Roksie

Dzis u dentysty spoko, nawet na fotel nie usiadlam,Dowiedzialam sie, ze czeka mnie rwanko,ale nie ma pospiechu,poczekam z tym do maja.:lol:

Jborowy i bos wyslalam to co mialam wyslac.

A ja za przykladem Nitencji Kliwie na stol wrzucilam i ogolocilam lopatki i cos jeszcze.
Jutro kolej na Debore,dopiero bedzie odbywac sie histeria.

No trzeba isc spac :hand: dobranoc:obrazic:

Posted

Nooo, zdjęłam smoka ze stołu. Dzisiaj obchrępałam mu portki i boczki na przejściu w podwozie. Mój trymer zaczyna mi ciągnąć włosy, nie to, co było na początku. Jaki z tego wniosek? Ano taki, że przedmioty nieożywione też się uczą :D

Posted

Kliwia napisał(a):

Bos wysle tobie rowniez, ale czy znasz jezyk'' wroga''?:evil_lol:

A ja, podzielam zdanie Nitencji ,Alex potrzebuje wykonczenia.Ale i bez detali jest super.

Kliwia
znam język zza wschodniej ściany / w mowie i piśmie /, nie perfekcyjnie ale z opisem sobie poradzę.......:multi:;) :diabloti:

Ali rysunek jest potrzebny by wiedzieć co zmaścił zadziorny........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nitencja .....jeszcze musisz ....:lol: :lol:...kilka dni popracować nad Alexem........ :evil_lol: :lol:....on jakiś taki zarośnięty, za mocno.....:diabloti:.......:evil_lol: ..
kurde mol..........Ale widzę że przywiązywanie kostki betonowej do tylnych nóg......przy równocześnie postawionym z przodu talerzem wusztu....dało efekt.......:diabloti: .....:diabloti: :eviltong: :diabloti::evil_lol:

Przyjdź do mnie na kawę 6.05 to Ci wszystko wytłumaczę.......:lol: :evil_lol: :cool3: ;) ;) :lol:

A tak już całkiem poważnie to dla mojego oka ze zdjęcia które wstawiłaś .......Alex przygotowany jest super.....pozazdrościć......:diabloti: :eviltong: :lol: :lol: :lol::razz:

Posted

A tak poza tym to Dzień dobry wszystkim i baaaardzo miłego dnia życzę mało pracy dużo kasy i jeszcze więcej rodości...........zadowolenia z tego że tak zimno na podwórku i że Pani Zima nas bardzo kocha.......bo Wiosenka ....jeszcze ....ho....ho......utknęła w 2 m zaspie śniegu :evil_lol: :eviltong: :cool3: :cool3:

Posted

Eee tam, zima! W Warszawie już wiosna! Wczoraj byłyśmy na spacerku w podwarszawskim lesie i było zdecydowanie wiosennie!

Ja dzisiaj mam nadzieję popracować nad Apcią na Katowice. Jej czaprak wygląda cudnie, ale niestety łopatki, które wyciągnęłam dwa tygodnie temu - nie obrosły!!! :-( Wiem, że jeszcze tydzień został, ale kiepsko to widzę. W tej chwili łopatki (i całe frontowe partie, łącznie z głową) są w podszerstku, więc wygląda to tak, że te części są bardzo jasno płowe, a tam, gdzie przechodzi w dłuższą sierść robi się Aciowo mocno rude. Wygląda szkaradnie :placz: . Chyba kreda pójdzie w ruch. :placz:

Posted

Ali26762 napisał(a):
:)

Dzięki. Bodri też tak warkoli?
Wszyskie welshe mają tak samo :lol:. Moje też :evil_lol: :diabloti:. Po prostu te typy tak mają :cool3: ;)

Posted

Flaire napisał(a):
W tej chwili łopatki (i całe frontowe partie, łącznie z głową) są w podszerstku, więc wygląda to tak, że te części są bardzo jasno płowe, a tam, gdzie przechodzi w dłuższą sierść robi się Aciowo mocno rude. Wygląda szkaradnie :placz: . Chyba kreda pójdzie w ruch. :placz:
Może raczej farba w kolorze mocno rudym? :evil_lol: :eviltong: :diabloti:

Posted

zadziorny napisał(a):
Wszyskie welshe mają tak samo :lol:. Moje też :evil_lol: :diabloti:. Po prostu te typy tak mają :cool3: ;)

Bery AŻ TAK to nie warkolił. Owszem, skłamałabym jakbym powiedziała, że wcale nie warczał w zabawie, ale to co robi maluch to tak jakby z pięciu Beruszków na raz warkoliło :D

Heyka :)

Posted

zadziorny napisał(a):
W górach jej na pewno nie ma, za to śniegu ze dwa metry :multi: :cool3: :loveu:

A ja właśnie w niedzielę do Zakopanego jadę :multi: ... tam też jej poszukam :mad: , co za baba, pewnie gdzieś na plotach siedzi..:shake:

Posted

Witam!
U nas zima trwa sobie nadal - napadało dość dużo mokrego śniegu. Sunie były na spacerku. Diuna sobie smacznie chrapie, Rina nadal biega po podwórku. Diuna od tygodnia całkowicie zmieniła swoje zachowanie. Otóż bardzo lubi przebywać w mieszkaniu i to w obecności ludzi, ciągle za kimś chodzi i bidula tak długo stoi, aż ten ktoś wróci i usiądzie na sofie lub fotelu. Są okropne problemy z wyciągnięciem jej z mieszkania. Straciła trochę apetyt i to mnie martwi. Może dlatego je mniej bo ma mniej ruchu? Dość wyraźnie pogrubiała. W poniedziałek jedziemy na usg.
Ahoj!

Posted

:calus:

vigor napisał(a):
Witam!
Diuna od tygodnia całkowicie zmieniła swoje zachowanie. Otóż bardzo lubi przebywać w mieszkaniu i to w obecności ludzi, ciągle za kimś chodzi i bidula tak długo stoi, aż ten ktoś wróci i usiądzie na sofie lub fotelu. Są okropne problemy z wyciągnięciem jej z mieszkania. Straciła trochę apetyt i to mnie martwi. Może dlatego je mniej bo ma mniej ruchu? Dość wyraźnie pogrubiała. W poniedziałek jedziemy na usg.
Ahoj!

Moja malutka, koffana synowa. Proszę się nią bardzo czule opiekować i ucałować ją bardzo, bardzo :calus: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Vigor bardzo serdecznie Was Wszystkich pozdrawiam i całuję. Tylko nadmiarem czasu narazie nie grzeszę, spróbuje w weekend nadrobić zaległości. Pozdrowionka.

Posted

Ali26762 napisał(a):
Bery AŻ TAK to nie warkolił. Owszem, skłamałabym jakbym powiedziała, że wcale nie warczał w zabawie, ale to co robi maluch to tak jakby z pięciu Beruszków na raz warkoliło :D

Heyka :)

Ali, co za wulkan energii!!! :diabloti:
Jednakże wydaje mi się, że w tej zabawie to młody zbyt agresywny jest. Dominator!

Posted

Ali26762 napisał(a):
Nooo, zdjęłam smoka ze stołu. Dzisiaj obchrępałam mu portki i boczki na przejściu w podwozie. Mój trymer zaczyna mi ciągnąć włosy, nie to, co było na początku. Jaki z tego wniosek? Ano taki, że przedmioty nieożywione też się uczą :D
:klacz::laola::klacz:
Wasze zdrowie! :drink1:

JBorowy, oczywiście najnowszego dogomaniackiego championa też
:popcorn::knajpa::popcorn:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...