Wind Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Magda, Majut i ja zaciskamy kciukasy! Bedzie dobrze :-) W Wawie wciaz zima :( Psa mi doslownie roznosi. Majut aportowalaby bez konca, szarpanie pilka jest najcudowniejsze na swiecie, a i chodzenie przy nodze tez super, tym bardziej ze w koncu jest we wlasciwym rytmie :multi: Niech sie ta zima skonczy, bo okrutnie marzne na przebiezkach po lesie :shake:
vigor Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Madziu - jesteśmy z Tobą. Kliwia - tym razem nie wygrywały psy pięknie przygotowane, a trudno .... . Wiadomość (schemacik trymowania) odebrałem. Ali - ja mam ulepszoną wersję, bo po polsku:cool1::cool3:. Do tychże wskazowek zastosuję się po suni ciąży i odchowaniu szczeniąt. Teraz nie będę ją stresował. Ahoj!
Mokka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Wind napisał(a):Magda, Majut i ja zaciskamy kciukasy! Bedzie dobrze :-) W Wawie wciaz zima :( Psa mi doslownie roznosi. Majut aportowalaby bez konca, szarpanie pilka jest najcudowniejsze na swiecie, a i chodzenie przy nodze tez super, tym bardziej ze w koncu jest we wlasciwym rytmie :multi: Niech sie ta zima skonczy, bo okrutnie marzne na przebiezkach po lesie :shake: To jak Ty biegasz? :roll: Ja, jak se pobiegam, to jest mi gorąco ;) , rozbieram się i katar gotowy. :lol:
Wind Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mokka napisał(a):To jak Ty biegasz? :roll: Ja, jak se pobiegam, to jest mi gorąco ;) , rozbieram się i katar gotowy. :lol: Mokka, szkoda gadac! Chyba od urodzenia mam wieczny deficyt ciepla :( Jak jest powyzej 25 stopni to moge normalnie funkcjonowac. Jak zimniej, to rozgrzewam sie tylko na chwile, podczas intensywnego treningu ... Natomiast jak zaczac bieganie, gdy z zimna dostaje przykurczu miesni? :shake: Dlatego chce juz wiosny! :multi: Takiej prawdziwej, z jasno-zielona trawa, slonkiem, lekkim wiaterkiem i cieplymi burzami :loveu:
vigor Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 jborowy napisał(a):Na mojej stronce już nie ma żadnych informacji o szczeniaczkach. Wykasowałem też zdjęcia. Zdjęcia szczeniaczków wstawiłem na erdelkowo, kto ciekaw niech zajrzy. Rozumiem, jak zapraszasz nas na swoją stronkę w celu obejrzenia pięknych welszątek na pięknych fotkach. Ale, dlaczego kusisz (reklamujesz) nas do zajrzenia tam ... ?
jborowy Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 vigor - zdjęcia szczeniąt ze stronki zdjąłem, bo nikt nie czytał tekstu, że są zarezerwowane, tylko każdy od razu dzwonił i pytał czy można kupić itd.. Tu zdjęć nie zamieszczam, bo jest taki natłok postów, że już jutro by tych zdjęć nikt nie odnalazł. A od oglądania zdjęć tam... żadnego wirusa się nie dostaje.
Nitencja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alex w trakcie przygotowan na Katowice :) Jeszcze tylko lapki i dolna linia i bedzie :)
Mokka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Wind napisał(a):Mokka, szkoda gadac! Chyba od urodzenia mam wieczny deficyt ciepla :( Jak jest powyzej 25 stopni to moge normalnie funkcjonowac. A ja w takich temperaturach właśnie przestaję. Może powinnam się na jakąś Syberię przeflancować ;) .
Wind Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mokka napisał(a):A ja w takich temperaturach właśnie przestaję. Może powinnam się na jakąś Syberię przeflancować ;) . stado huskych zakupic i zmontowac sobie jakis gustowny pojezdzik, a Monieczke za lidera do zaprzegu wziac. A co, niech dyryguje nieukami :evil_lol:
Ibolya Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nitencja napisał(a):Alex w trakcie przygotowan na Katowice :) Jeszcze tylko lapki i dolna linia i bedzie :) Jezuuuuu !! Jaki piękny!! Jak dla mnie (lajkonika) już gotowy :multi: :multi:
nikit1 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dzień dobry! Ja w dosyć nietypowej sprawie... szukam Wiosny:mad: . Czy ktoś ją widział?:crazyeye:
Mokka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Wind napisał(a):stado huskych zakupic i zmontowac sobie jakis gustowny pojezdzik, a Monieczke za lidera do zaprzegu wziac. A co, niech dyryguje nieukami :evil_lol: Tiaaaa, i pokieruje ich na przeszkody terenowe. To dopiero będzie sport ekstremalny :evil_lol:
zadziorny Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kliwia napisał(a): A nie jak Zadziorny profesjonalista przynudza, ale i tak Cie lubie zadziowny i wzor wysle .A znasz j.rosyjki?bo w przeciwnym razi sie nie nada.Hihi Dzięki, właśnie dostałem :lol:. Tego języka uczyłem się całe 8 lat, tak że nie ma problemu (muszę tylko co nieco sobie przypomnieć :oops:) :cool3: :cool1:
zadziorny Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kliwia napisał(a):zadziorny takie fotki chciales? Tylko niech ci pierwszej fotka nie posluzy za wzor! O to to to :lol:. Teraz widać wszystkie szczegóły :multi:. Ze wzoru na pierwszej fotce na pewno korzystał nie będę, ale z powyższego bardzo chętnie :cool3: :loveu:. A dlaczego ta śliczna psina nie wygrała rasy :hmmmm: :niewiem: :mad:
zadziorny Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ibolya napisał(a):Jezuuuuu !! Jaki piękny!! Jak dla mnie (lajkonika) już gotowy :multi: :multi: Dokładnie :lol:. Według mnie też nic mu już nie brakuje :roll:. Jednak Nitencja to perfekcjonistka jest i jak ją zmam, to będzie jeszcze męczyć biednego piesa przez tydzień :cool3: :evil_lol: :shake:
zadziorny Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 nikit1 napisał(a): Ja w dosyć nietypowej sprawie... szukam Wiosny:mad: . Czy ktoś ją widział?:crazyeye: W górach jej na pewno nie ma, za to śniegu ze dwa metry :multi: :cool3: :loveu:
Kliwia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Napisal Zadziorny;O to to to :lol:. Teraz widać wszystkie szczegóły :multi:. Ze wzoru na pierwszej fotce na pewno korzystał nie będę, ale z powyższego bardzo chętnie :cool3: :loveu:. A dlaczego ta śliczna psina nie wygrała rasy :hmmmm: :niewiem: :mad: Oj nie dobrze zadziorny:shake: popraw sie-podejzewa ze nie dokladnie czytasz posty:shake: Ta psina byla w kl weteranow. Bos wysle tobie rowniez, ale czy znasz jezyk'' wroga''?:evil_lol: A ja, podzielam zdanie Nitencji ,Alex potrzebuje wykonczenia.Ale i bez detali jest super. Trzymam kciuki za Magde . I biegne do dentysty.
zadziorny Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kliwia napisał(a):Oj nie dobrze zadziorny:shake: popraw sie-podejzewa ze nie dokladnie czytasz posty:shake: Ta psina byla w kl weteranow. Ależ czytam :roll:. Dobrze wiedziałem, że to weteranka ;), ale za to jaka śliczna :loveu: :cool3: :lol:
Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Heyka :) Ja też moooocno trzymałam kciuki za Magdę! Czekam teraz na wieści od niej, może jak się wybudzi z narkozy to zadzwoni. A jak nie dzisiaj to jutro. Oczywiście zaraz Wam uprzejmie doniosę co tam u niej.
Nitencja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kliwia jak tam po wizycie u dentysty?? Przezylas?? Alex na razie ma spokoj. Jutro mecze Roksie a w sobote przyjezdza Eclairsik na ostatnie poprawki :) przed Katowicami. :loveu:
vigor Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 jborowy napisał(a):vigor -....... A od oglądania zdjęć tam... żadnego wirusa się nie dostaje. Tak, teraz czuję się bezpiecznie.
jborowy Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kliwia - jak będziesz dawać bos,owi to mnie przy okazji też, na jborowy@pro.onet.pl please!!! Ich verstehe russkij jazyk very well.
jborowy Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 nikit1 napisał(a):Dzień dobry! Ja w dosyć nietypowej sprawie... szukam Wiosny:mad: . Czy ktoś ją widział?:crazyeye: Nie widziałem, ale można ją sobie samemu zrobić:
gugu Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 jborowy dobre :grin: :grin: :grin: ,już ja czuje :loveu: ;)
Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 vigor napisał(a):Ali - ja mam ulepszoną wersję, bo po polsku:cool1::cool3:. Czy jesteś skłonny podzielić się z potrzebującym? Materiałów szkoleniowych nigdy za wiele... sp_sp@wp.pl Plizzzzzz :)
Recommended Posts