coztego Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 bogula!!! Nareszcie jestes!!! :) :multi: A będą w Spodku jakieś pierogi? :cool1: Ali, jeśli planujesz wystawiać Derylka to nie ucinaj mu jajec nożyczkami :nono: Kiedy będą fotki pięknego teriera? :cool3: zadziorny napisał(a):niedzwiedzica napisał(a): wielkość zdjęć Kliwii rzeczywiście imponująca nie jest,ale nawet na nich widac,że sposob przygotowania niektórych welshy był, no mówiąc krótko, kontrowersyjny i może lepiej się im z bliska nie przyglądać Właśnie o to mi chodziło, ale wolałbym się upewnić w większej rozdzielczości Myślałam, że mam jakieś zwidy z powodu choroby :evil_lol: U nas spadł cudowny, bielusieńki świeży snieżek, znów jest pięknie, biało, zimno i milusio :angryy: :angryy: :angryy:
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 coztego napisał(a): U nas spadł cudowny, bielusieńki świeży snieżek, znów jest pięknie, biało, zimno i milusio :angryy: :angryy: :angryy: Ja też się bardzo cieszę :multi: :sweetCyb:. Jutro jadę na narty :laugh2_2: :cool3: :lol:
Nitencja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hihi no sposob robienia niektorych psow jest boski :)
Ali26762 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Uuuuu, to piszcie lajkonikowi co jest źle i na jakiej fotce. Może być na pw jeśli publicznie nie powinno się takich rzeczy omawiać. Jakże to cenne wskazówki dla kogoś takiego jak ja - będę wiedziała na co zwracać uwagę :evil_lol:
Ali26762 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Przed chwilą dostałam wiadomość od Magdy_i_Dexa - Magda jest już w szpitalu od wczoraj i jutro o 9,30 idzie na operację. Boi się bardzo, więc wspomóżmy ją naszymi kciukami i pazurkami naszych piechów. Poślijmy w jej kierunku dobre fluidy :) Szczególnie jutro.
vigor Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Magda - a już od tej chwili trzymam piąstki za Twoje zdrówko. Wszystko będzie OK. Ahoj!
bos Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 zadziorny napisał(a):Kliwia, tylko dlaczego te fotki są takie malutkie :???:. Regulamin przecież dopuszcza o zdjęcia o wielkości 500x500 pikseli :roll:, a twoje mają raptem 320x240 pikseli czyli 30% maksymalnego rozmiaru :shake:. Na tak małym formacie pewne szczegóły (np. sposób przygotowania psa) są napradę niewidoczne :-( :angryy: zadziorny już nie marudź.........Kliwia się postarała , napracowała , pofociła i odrobiła fotki na dodatek wkleiła sporo fotek m.in. do tego topiku........to trzeba ją pochwalić...:lol::kciuki: :klacz:.....przytulić....:calus:......ucałować :buzi: w podzięce.....a tam o jakieś szczegóły ci chodzi........:diabloti::evil_lol: :evil_lol: Kliwia....dobra robota...:multi::happy1: :thumbs: Mówiłem żeby jechać to byś szczegóły zobaczył :crazyeye: na własne oczy...:cool1:
bos Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 A ty zadziorny nie chciej wiekszej rozdzielczości zdjęć żle przygotowanych psiurów , bo jeszcze się zapatrzysz i Jazona tak przygotujesz...:mad: .a wtedy to ja wezmę nożyczki w jedną rękę :lol: a w drugą.......fi fi fiu tu tuo....i Cie wytrymuję.....:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :lol: :lol: :razz: ;) To kiedy do mnie zjedziesz........:multi:. Masz jeszcze urlop......?
vigor Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Bosik - samemu, samemu zabierz się do dzieła. Weź przykład z dzielnej Ali :lol::lol::lol: .
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 bos napisał(a): To kiedy do mnie zjedziesz........:multi:. Masz jeszcze urlop......? Mam jeszcze urlop do końca tygodnia :lol: :multi:. Za Jazona proponuję się zabrać w sobotę :cool3: :evil_lol: :p
coztego Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Magda :kciuki: :kciuki: :kciuki: vigor, bos nie skubie samodzielnie, żeby, w razie niepowodzenia na wystawie, miał na kogo zwalić :evil_lol: Z facetami tak zawsze... :p
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ali26762 napisał(a):Przed chwilą dostałam wiadomość od Magdy_i_Dexa - Magda jest już w szpitalu od wczoraj i jutro o 9,30 idzie na operację. Boi się bardzo, więc wspomóżmy ją naszymi kciukami i pazurkami naszych piechów. Poślijmy w jej kierunku dobre fluidy :) Szczególnie jutro. Magda 3mamy :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok:
Kliwia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Napisal Bos;zadziorny już nie marudź.........Kliwia się postarała , napracowała , pofociła i odrobiła fotki na dodatek wkleiła sporo fotek m.in. do tego topiku........to trzeba ją pochwalić...:lol::kciuki: :klacz:.....przytulić....:calus:......ucałować :buzi: w podzięce.....a tam o jakieś szczegóły ci chodzi........:diabloti::evil_lol: :evil_lol: Kliwia....dobra robota...:multi::happy1: :thumbs: Wielkie dzieki bos ,ze doceniles ma ciezka prace i stanales w mojej obronie. A nie jak Zadziorny profesjonalista przynudza, ale i tak Cie lubie zadziowny Napisal zadziorny;Kliwia, czy ja również mogę prosić o wzmiankowany rysunek? :modla:i wzor wysle .A znasz j.rosyjki?bo w przeciwnym razi sie nie nada.Hihi
Kliwia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Jak mnie mlodszy junior , jeszcze przez chwile nie wysadzi od kompa to kilka fotek powieksze.:placz:
Kliwia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 zadziorny takie fotki chciales? Tylko niech ci pierwszej fotka nie posluzy za wzor!
Kliwia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Vigor i zadziorny Material szkoleniowy jest juz w waszej pw. No to Chlopaki , za dwa miesiace bedzie egzamin, do roboty!:evil_lol:
jborowy Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Na mojej stronce już nie ma żadnych informacji o szczeniaczkach. Wykasowałem też zdjęcia. Zdjęcia szczeniaczków wstawiłem na erdelkowo, kto ciekaw niech zajrzy.
bos Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 zadziorny napisał(a):Mam jeszcze urlop do końca tygodnia :lol: :multi:. Za Jazona proponuję się zabrać w sobotę :cool3: :evil_lol: :p Dobra......:evil_lol:......zadziorny sobota moze być Vigorku , ćwiczę na Jazonku trymowanie sumiennie , dotyczy to partii ponizej głowy......:diabloti::diabloti: której nie odważyłem się jeszcze trymować......:razz: Teraz zauwazyłem iż musiałbym kupić nowy ,lepszy trymer....nie wiem jaki.... Jestem w tej dzięki Bogu szczęśliwej sytuacji że mam blisko siebie osoby znające się na rzeczy tj zadziorny , nitencja i o rzut beretem Basia z hodowli Psi Chaos w której się Jazon urodził no i oczywiście Aluzja . Jest u mnie teraz -2st.C. , ciemno no i o 6.05 kawa. Ibolya, Flaire, bogula..........kawa z rana jak śmietana........:evil_lol: Zapraszam....a może jeszcze do nas ktoś dołączy. Zadziorny szykuje się na narty dzisiaj więc chyba się odezwie skoro świt. Wind , współczuję Ci tak wczesnego wstawania , widzisz ja też tak mam...:diabloti: :razz: ;)
bos Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kliwia napisał(a):Vigor i zadziorny Material szkoleniowy jest juz w waszej pw. No to Chlopaki , za dwa miesiace bedzie egzamin, do roboty!:evil_lol: A ja to co .......nic. Też chcem......... . Nie lubisz bosa...:-( :shake:........:evil_lol: :cool3:
bos Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 coztego napisał(a):Magda :kciuki: :kciuki: :kciuki: vigor, bos nie skubie samodzielnie, żeby, w razie niepowodzenia na wystawie, miał na kogo zwalić :evil_lol: Z facetami tak zawsze... :p No Ty .....przechero jedna , poczekaj jak Cię dorwę w Katowicach.......:evil_lol: :diabloti: :cool3:
Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 bos napisał(a):A ja to co .......nic. Też chcem......... . Nie lubisz bosa...:-( :shake:........:evil_lol: :cool3: A po co Ci? zadziorny już ma, a Ty nie potrzebujesz :eviltong: Co se będziesz zaśmiecał komputer, i to w dodatku w obcym języku wroga? :evil_lol: ;)
Ali26762 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Przypominam teraz, bo rano nie będę miała dostępu do kompa - z rańca komputer zmienia swoje oblicze na Bardzo Poważny Komputer Firmowy... Magda o godz. 9,30 kładzie się pod nóż. Trzymajmy za nią kciuki, myślmy pozytywnie, aby dziewczyna jak najszybciej wróciła do nas w pełni zdrowia i sił! :bigok: :bigok: :bigok: :happy1: :happy1: :thumbs: Miłego dzionka wszystkim terrieromaniakom :)
Ibolya Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Witajcie wszyscy. Melduję się na codziennej kawce. Widzę, że jest i Ali. Ali witaj i dzięki za pozytywne fluidy, które tu wprowadzasz. Myślmy dzisiaj jak najwięcej o Magdzie, napewno to poczuje, bądźmy z Nią. Magda bardzo, bardzo mocno trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Jesteśmy z Tobą, wracaj szybko do nas :calus: W stolicy mafii -4C. Miłej środy Dogomaniacy.
Ibolya Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Za Magdę :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: myślami jestem z Tobą.
Recommended Posts