Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bogula!!! Nareszcie jestes!!! :) :multi: A będą w Spodku jakieś pierogi? :cool1:

Ali, jeśli planujesz wystawiać Derylka to nie ucinaj mu jajec nożyczkami :nono: Kiedy będą fotki pięknego teriera? :cool3:

zadziorny napisał(a):
niedzwiedzica napisał(a):

wielkość zdjęć Kliwii rzeczywiście imponująca nie jest,ale nawet na nich widac,że sposob przygotowania niektórych welshy był, no mówiąc krótko, kontrowersyjny i może lepiej się im z bliska nie przyglądać

Właśnie o to mi chodziło, ale wolałbym się upewnić w większej rozdzielczości

Myślałam, że mam jakieś zwidy z powodu choroby :evil_lol:

U nas spadł cudowny, bielusieńki świeży snieżek, znów jest pięknie, biało, zimno i milusio :angryy: :angryy: :angryy:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

coztego napisał(a):

U nas spadł cudowny, bielusieńki świeży snieżek, znów jest pięknie, biało, zimno i milusio :angryy: :angryy: :angryy:
Ja też się bardzo cieszę :multi: :sweetCyb:. Jutro jadę na narty :laugh2_2: :cool3: :lol:

Posted

Uuuuu, to piszcie lajkonikowi co jest źle i na jakiej fotce. Może być na pw jeśli publicznie nie powinno się takich rzeczy omawiać. Jakże to cenne wskazówki dla kogoś takiego jak ja - będę wiedziała na co zwracać uwagę :evil_lol:

Posted

Przed chwilą dostałam wiadomość od Magdy_i_Dexa - Magda jest już w szpitalu od wczoraj i jutro o 9,30 idzie na operację.
Boi się bardzo, więc wspomóżmy ją naszymi kciukami i pazurkami naszych piechów. Poślijmy w jej kierunku dobre fluidy :)
Szczególnie jutro.

Posted

zadziorny napisał(a):
Kliwia, tylko dlaczego te fotki są takie malutkie :???:. Regulamin przecież dopuszcza o zdjęcia o wielkości 500x500 pikseli :roll:, a twoje mają raptem 320x240 pikseli czyli 30% maksymalnego rozmiaru :shake:. Na tak małym formacie pewne szczegóły (np. sposób przygotowania psa) są napradę niewidoczne :-( :angryy:

zadziorny już nie marudź.........Kliwia się postarała , napracowała , pofociła i odrobiła fotki na dodatek wkleiła sporo fotek m.in. do tego topiku........to trzeba ją pochwalić...:lol::kciuki: :klacz:.....przytulić....:calus:......ucałować :buzi: w podzięce.....a tam o jakieś szczegóły ci chodzi........:diabloti::evil_lol: :evil_lol: Kliwia....dobra robota...:multi::happy1: :thumbs:

Mówiłem żeby jechać to byś szczegóły zobaczył :crazyeye: na własne oczy...:cool1:

Posted

A ty zadziorny nie chciej wiekszej rozdzielczości zdjęć żle przygotowanych psiurów , bo jeszcze się zapatrzysz i Jazona tak przygotujesz...:mad:
.a wtedy to ja wezmę nożyczki w jedną rękę :lol: a w drugą.......fi fi fiu tu tuo....i Cie wytrymuję.....:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :lol: :lol: :razz: ;)

To kiedy do mnie zjedziesz........:multi:. Masz jeszcze urlop......?

Posted

bos napisał(a):

To kiedy do mnie zjedziesz........:multi:. Masz jeszcze urlop......?
Mam jeszcze urlop do końca tygodnia :lol: :multi:. Za Jazona proponuję się zabrać w sobotę :cool3: :evil_lol: :p

Posted

Magda :kciuki: :kciuki: :kciuki:

vigor, bos nie skubie samodzielnie, żeby, w razie niepowodzenia na wystawie, miał na kogo zwalić :evil_lol: Z facetami tak zawsze... :p

Posted

Ali26762 napisał(a):
Przed chwilą dostałam wiadomość od Magdy_i_Dexa - Magda jest już w szpitalu od wczoraj i jutro o 9,30 idzie na operację.
Boi się bardzo, więc wspomóżmy ją naszymi kciukami i pazurkami naszych piechów. Poślijmy w jej kierunku dobre fluidy :)
Szczególnie jutro.
Magda 3mamy :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok:

Posted

Napisal Bos;zadziorny już nie marudź.........Kliwia się postarała , napracowała , pofociła i odrobiła fotki na dodatek wkleiła sporo fotek m.in. do tego topiku........to trzeba ją pochwalić...:lol::kciuki: :klacz:.....przytulić....:calus:......ucałować :buzi: w podzięce.....a tam o jakieś szczegóły ci chodzi........:diabloti::evil_lol: :evil_lol: Kliwia....dobra robota...:multi::happy1: :thumbs:

Wielkie dzieki bos ,ze doceniles ma ciezka prace i stanales w mojej obronie.
A nie jak Zadziorny profesjonalista przynudza, ale i tak Cie lubie zadziowny
Napisal zadziorny;Kliwia, czy ja również mogę prosić o wzmiankowany rysunek? :modla:
i wzor wysle .A znasz j.rosyjki?bo w przeciwnym razi sie nie nada.Hihi

Posted

Na mojej stronce już nie ma żadnych informacji o szczeniaczkach. Wykasowałem też zdjęcia.
Zdjęcia szczeniaczków wstawiłem na erdelkowo, kto ciekaw niech zajrzy.

Posted

zadziorny napisał(a):
Mam jeszcze urlop do końca tygodnia :lol: :multi:. Za Jazona proponuję się zabrać w sobotę :cool3: :evil_lol: :p

Dobra......:evil_lol:......zadziorny sobota moze być

Vigorku , ćwiczę na Jazonku trymowanie sumiennie , dotyczy to partii ponizej głowy......:diabloti::diabloti: której nie odważyłem się jeszcze trymować......:razz:
Teraz zauwazyłem iż musiałbym kupić nowy ,lepszy trymer....nie wiem jaki....
Jestem w tej dzięki Bogu szczęśliwej sytuacji że mam blisko siebie osoby znające się na rzeczy tj zadziorny , nitencja i o rzut beretem Basia z hodowli Psi Chaos w której się Jazon urodził no i oczywiście Aluzja .

Jest u mnie teraz -2st.C. , ciemno no i o 6.05 kawa.
Ibolya, Flaire, bogula..........kawa z rana jak śmietana........:evil_lol:

Zapraszam....a może jeszcze do nas ktoś dołączy.
Zadziorny szykuje się na narty dzisiaj więc chyba się odezwie skoro świt.

Wind , współczuję Ci tak wczesnego wstawania , widzisz ja też tak mam...:diabloti: :razz: ;)

Posted

Kliwia napisał(a):
Vigor i zadziorny
Material szkoleniowy jest juz w waszej pw.
No to Chlopaki , za dwa miesiace bedzie egzamin, do roboty!:evil_lol:

A ja to co .......nic. Też chcem......... . Nie lubisz bosa...:-( :shake:........:evil_lol: :cool3:

Posted

coztego napisał(a):
Magda :kciuki: :kciuki: :kciuki:

vigor, bos nie skubie samodzielnie, żeby, w razie niepowodzenia na wystawie, miał na kogo zwalić :evil_lol: Z facetami tak zawsze... :p

No Ty .....przechero jedna , poczekaj jak Cię dorwę w Katowicach.......:evil_lol: :diabloti: :cool3:

Posted

bos napisał(a):
A ja to co .......nic. Też chcem......... . Nie lubisz bosa...:-( :shake:........:evil_lol: :cool3:

A po co Ci? zadziorny już ma, a Ty nie potrzebujesz :eviltong:
Co se będziesz zaśmiecał komputer, i to w dodatku w obcym języku wroga? :evil_lol:

;)

Posted

Przypominam teraz, bo rano nie będę miała dostępu do kompa - z rańca komputer zmienia swoje oblicze na Bardzo Poważny Komputer Firmowy...

Magda o godz. 9,30 kładzie się pod nóż. Trzymajmy za nią kciuki, myślmy pozytywnie, aby dziewczyna jak najszybciej wróciła do nas w pełni zdrowia i sił! :bigok: :bigok: :bigok: :happy1: :happy1: :thumbs:

Miłego dzionka wszystkim terrieromaniakom :)

Posted

Witajcie wszyscy. Melduję się na codziennej kawce.

Widzę, że jest i Ali. Ali witaj i dzięki za pozytywne fluidy, które tu wprowadzasz.

Myślmy dzisiaj jak najwięcej o Magdzie, napewno to poczuje, bądźmy z Nią.

Magda bardzo, bardzo mocno trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Jesteśmy z Tobą, wracaj szybko do nas :calus:

W stolicy mafii -4C. Miłej środy Dogomaniacy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...