bo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 TYSON Venator Magnus dostał też BOB:multi: Gratulacje!!!!!!
bo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 bos napisał(a):O w mordę dostalem ....ognia:crazyeye:......:diabloti: :diabloti: :diabloti: No widać, jak 'ciotka klachula";) na tej dogomanii.
Ali26762 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 bos napisał(a):O w mordę dostalem ....ognia:crazyeye:......:diabloti: :diabloti: :diabloti: Phi! Łapki ładniejsze :D
vigor Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ali26762 napisał(a):Phi! Łapki ładniejsze :D Ali - :megagrin::klacz:.
vigor Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 bo napisał(a):Vigor jak zdrowko i co u przyszłej mamusi? Zdrówko: za 2 tygodnie male chlastanko po brzusiu (woreczek), dietka troche jest mniejsza - zawsze cos ukradnę, kawusie malutką też (sporadycznie) sobie machnę. Diuna: za tydzień robimy usg. Ahoj!
zadziorny Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 bo napisał(a):No widać, jak 'ciotka klachula";) na tej dogomanii. Dokładnie :evil_lol: :cool3: :diabloti:
bo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Trzymam kciuki i zdrówka życzę. Woreczek do przezycia, mój mąż przeżył:lol: jakoś
bo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 zadziorny Ty się tu cycatami nie podpieraj:cool3: Gdzie obiecane foty welszy?
zadziorny Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wielkie gratulacje dla Tysona (prawdziwa Bestia na ringach) jak i pozostałych dogomaniackich piechów i ich właścicieli
zadziorny Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 bo napisał(a):zadziorny Ty się tu cycatami nie podpieraj:cool3: Gdzie obiecane foty welszy? Cycatami to ja się zawsze będę chętnie podpierał :evil_lol: :cool3: :loveu: :eviltong:
zadziorny Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A czy w tym Włocławku to aby na pewno wystawiali również inne teriery, czy tylko i wyłącznie welshe :hmmmm: :niewiem: :mad: :diabloti:
zadziorny Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ali26762 napisał(a):Phi! Łapki ładniejsze :D Też tak myślę ale niestety lada dzień się z nimi pożegnam :placz: :shake: :-(
coztego Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 zadziorny napisał(a):Też tak myślę ale niestety lada dzień się z nimi pożegnam :placz: :shake: :-( Zawsze możesz dać sobie na wstrzymanie ;) Jak mogłeś dać się ścignąć bosowi? Toż on dopiero co tu przyszedł :razz: A ja się dzisiaj pięknie załatwiłam spacerkiem... Już rano czułam, że nadchodzi jakiś katar, ale dobrze się czułam więc poszłam na dłuuuugi spacer z Kreśką. Oczywiście przemarzłam jak diabli i teraz jestem już całkiem chora :shake:
zadziorny Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ty, nie wygłupiaj się :shake:. Toż to Katowice niebawem :roll: :mad: :angryy:
coztego Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 zadziorny napisał(a):Ty, nie wygłupiaj się :shake:. Toż to Katowice niebawem :roll: :mad: :angryy: No co Ty! Do Katowic będę zdrowa jak ryba :cool3: We wtorek wybieram się do Krakowa, więc już jutro zamierzam być zdrowa ;) Flaire, jak tam po wakacjach?! Co u Loci po pobycie u cioci? ;)
Ali26762 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Jak rwać podwozie, jajka i pisiora? Deryl już na przejściu czapraka w podwozie protestuje. Boję się zejść w okolice okolic... A w ogóle to zaczęła już psina przede mną uciekać i muszę go gonić po całym mieszkaniu :placz:
jborowy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wreszcie wrócilismy do domu. Łykend był niezwykle udany. W sobotę najechaliśmy niezwykle sympatyczną rodzinkę zc w Ciechanowie. Obżarliśmy ich i odoili z piwa. Przy piwku poobgadywaliśmy sobie, pozostałych dogomaniaków, czyli Was.:lol: Zobaczyłem Terego (KRIS BK), syna Diry. Piękny psior z niego wyrósł. Jest duży, chyba taki jak Jazon, ale nie jest olbrzymem, jak straszyliscie. Może w porównaniu z Cziką tak wygladał (zwłaszcza jak on był "zrobiony" na lwa, a ona doskonale wytrymowana). Jest bardzo sympatycznym, przyjacielskim i pogodnym psem - do tego stopnia, że dał się gryźć Asikowi w swoim własnym domu.:lol: W niedzielę, czyli dziś pojechaliśmy do Włocławka, gdzie Asik wygrał swoją klasę, ustąpił miejsca Tysonowi w NajPsie, a co naważniejsze dostał CWC - ostatnie brakujące do CHAMPIONA POLSKI (terminy też pasują). Pozostaje wypełnić wniosek i czekać na dyplom.:multi::multi::multi:
Ibolya Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Heyka Dogomaniacy. Właśnie wróciłam. Fotki bedą jutro. NSwR z Turzycowych Kniej, bez sprawdzenia fotek nie napiszę która, a już późno jest :oops: A TYSON Venator Magnus jeszcze inne sukcesy też miał :klacz::klacz::klacz: Wszystko jutro. Kto to słyszał tak się rozłaczyćw pół słowa :shake: :angryy: :crazyeye: Dobranoc, do jutra :sleep2::sleep2::sleep2:
Ibolya Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 jborowy napisał(a):..... W niedzielę, czyli dziś pojechaliśmy do Włocławka, gdzie Asik wygrał swoją klasę, ustąpił miejsca Tysonowi w NajPsie, a co naważniejsze dostał CWC - ostatnie brakujące do CHAMPIONA POLSKI (terminy też pasują). Pozostaje wypełnić wniosek i czekać na dyplom.:multi::multi::multi: jborowy gratulacje. Proszę uścisnąć łapkę Asikowi od Czardasza.
jborowy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ibolya - nie tylko mu łapkę uścisnę ale jeszcze przytulę do poduszki. Tak się psiak wymęczył dwudniową wyprawą - on nie lubi jeździć.
Ibolya Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 To tym bardziej gratulacje mu sie należą. dzielnie się Asik spisał :klacz::klacz::klacz:
Ali26762 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wielkie brawa dla Asika! Mamy kolejnego championa na forum :) Już pisałam, ale powtórzę - ogromne gratulacje dla wszystkich dogomaniackich terierków :)
niedzwiedzica Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gratulacje dla Asika-CHAMPIONA !!!! :klacz::klacz::klacz: jborowy-pomiziaj go ,ale może dopiero jutro ;) jak juz zmęczenie podróżą i wygrywaniem odespi !! Pozostałym "klubowiczom" także gratulacje :multi:
Recommended Posts