Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Witajcie :lol:
Bos rozumiem, że jesteś już w drodze na wystawę we Wocławku :???: :roll: :diabloti:

Szkoda że nie pojechaliśmy...........:angryy: :angryy: :diabloti:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Wind napisał(a):

bogula, hop, hop, hop! Jestes?

:cool3:

Wiesz , mnie też niepokoi tak długa nieobecność boguli.......żadnego skrobnięcia juz tak długo...........może wyprowadziła się ze Śląska w odludny teren Bieszczad , by razem z Fafolem :painting:spokój i ciszę..... kontentować......:diabloti:....a co córunie....?
Brak prądu i dostep do kompa w najbliższej okolicy oddalonej o 5 zachodów słońca .....tłumaczył by wszystko.......:diabloti: :diabloti:

Chyba że jest coś o czym moja imienniczka nie chciała pisać.......i takie jej prawo.....:cool3:

.......ale mogła by dac choc znać , że przynajmniej nas czyta..........:czytaj::niewiem:

Posted

vigor_junior, serdeczne dzięki! Już wiem wszystko, co chciałam :) Jak będę miała nowy komputer to się zgłoszę do Ciebie po pomoc i zainstalujemy linuxa :)

bos, zadziorny, liczymy na reportaż z Włocławka :cool3:

Posted

bos, zadziorny i nie będzie zdjęć z klubówki:placz: a tam tyle welshy. Nitencja męczy teriery na ringu w Jarosławiu, a ja w domku:cool3: Czekam na newsy z Włocławka. pisać zaraz jak będzie coś wiadomo.

Posted

bo napisał(a):
bos, zadziorny i nie będzie zdjęć z klubówki:placz: a tam tyle welshy.
Za to na pewno będą z Katowic :lol:. Obecność zapowiedział sam kwiat dogomaniackich fotografów z Wind, bosem, carragan i coztego na czele :cool3: :multi: :p

Posted

zadziorny napisał(a):
Wind, bosem, carragan i coztego na czele :cool3: :multi: :p

Juz sie tak nie kryguj i nie kokietuj i dodaj siebie tez do tej listy :eviltong:

Posted

zadziorny napisał(a):
Z wrodzonej skromności moją skromną osobę pominąłem milczeniem :oops: :gent: ;)

No popatrz, popatrz ... na takiego skromnego to Ty mi nie wygladasz :evil_lol: :cool3:

Posted

Witam!
Juz jestesmy po przedpoludniowym spacerku. Obecnie sunie susza swoje futerka.
Trzymamy kciukasy za terierowiczow i ich pupili bedacych we Wloclawku i tych w Jaroslawiu. A przestrzegal Jborowy przed Rudą Kaśką czy też Kaśką z Rudej:lol::evil_lol::cool3:.
Bos - Boguli na bank nie ma w Bieszczadach, bo przeciaz bym wiedzial kto i gdzie sie porusza po bieszczadzkich duktach.
Bogula - odezwij sie:placz::placz::placz:.

Posted

zadziorny napisał(a):
Za to na pewno będą z Katowic :lol:. Obecność zapowiedział sam kwiat dogomaniackich fotografów z Wind, bosem, carragan i coztego na czele :cool3: :multi: :p

Z kwiatem mogę się zgodzić :oops: , ale fotograf ze mnie żaden, bo nie mam aparatu :evil_lol:

Posted

coztego napisał(a):
...........

bos, zadziorny, liczymy na reportaż z Włocławka :cool3:

No tak.............teraz właśnie przyszła mi myśl , ....mogłem Tobie zaproponować wyjazd na wystawę......może wtedy była by relacja dogomaniaków z południa......:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

Posted

bo napisał(a):
bos, zadziorny i nie będzie zdjęć z klubówki:placz: a tam tyle welshy. Nitencja męczy teriery na ringu w Jarosławiu, a ja w domku:cool3: Czekam na newsy z Włocławka. pisać zaraz jak będzie coś wiadomo.

bo jak bedziesz gadać z nitencją przez komórkę to proszę pozdrów ją.......:evil_lol:
Myślałem że w Jarosławiu pojawi się Vigor....ale przy kłopotach zdrowotnych można mu to wybaczyć...Młody wiadomo instaluje linuxa...i chwała mu , będzie się od kogo uczyć ........:diabloti:
Ciekawe ile terrierów było w Jarosławiu....i jakie......:crazyeye: :lol:

Posted

Wind napisał(a):
zadziorny napisał(a):
No popatrz, popatrz ... na takiego skromnego to Ty mi nie wygladasz :evil_lol: :cool3:
Widzisz teraz :crazyeye:, jak to pozory mogą czasem mylić :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Posted

Bos miała mieć ponad 50 terierów. I jakiś welsz też się zaplatał, generalnie królowały yorki:crazyeye: Co tam we Włocławku?? Ktoś już może coś wie?? Airedale i welshe i foxy proszę:mad:

Posted

coztego napisał(a):
Z kwiatem mogę się zgodzić :oops: , ale fotograf ze mnie żaden, bo nie mam aparatu :evil_lol:
To pożycz :cool1:. Żadnych wymówek nie przyjmuję do wiadomości :mad: :shake: :angryy:

Posted

Wind napisał(a):
zadziorny napisał(a):

Wind .....właśnie ,właśnie...:evil_lol:.......a dzwonił do mnie ,bo już chciał zmienić tego posta i się dopisać ....no jakby ktoś o nim zapomniał....:diabloti: :lol: :lol:;)

A tu z odsieczą nadciągnęła carragan :lol: :lol: ;).

Widzisz zadziorny , możesz liczyć na życzliwość dogomaniaków.....zawsze

............:evil_lol: :diabloti:.....no prawie zawsze....:eviltong: :diabloti::lol: :lol: :lol: ;)

Posted

vigor napisał(a):
.
Bos - Boguli na bank nie ma w Bieszczadach, bo przeciaz bym wiedzial kto i gdzie sie porusza po bieszczadzkich duktach.
Bogula - odezwij sie:placz::placz::placz:.

To się nazywa rozeznanie w swoim terenie.............mimo choroby jednak wie co się wokoło dzieje.......

Zdrówka Vigor , zdrówka. Jak się wykurujesz to wtedy się zjawię na miodonkę....mniam mniam....:lol:

Posted

Wiadomość z Włocławka:
NPwR - TYSON Venator Magnus - gratulacje.
Również dzielnie walczył (tzn. prezentotował się) Czardasz (Bodryś) oraz Astor (Asik) ale o tym napiszą Ibolya i Jborowy.
Ahoj!

Posted

Gratulacje dla wszystkich welsiaków:lol: a szczególne dla Tysona od tatusia Alexa:loveu: . A może ktoś ma stawkę i co w suczkach?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...