Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ali,

Dziekuje slicznie :buzi:

A z drugiej strony to chyba lekka przesada, 1 marca - urodziny, 8 marca - imieniny i 8 marca - Dzien Kobiet :shake: Trzy swieta tak blisko siebie :p

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Mili Panowie, bardzo dziekuje za życzenia :loveu:
Wind-moze któres z twoich marcowych świąt przełożyc na inny miesiąc ?;);)
wszystkiego najlepszego jeszcze raz :beerchug:twoje zdrowie !!! zeby sobie grypa szybko poszła od ciebie :p

Posted

Wind napisał(a):

A ja mili moi zupelnie sie dzisiaj rozlozylam ... Jeszcze rano myslalam, ze to jakies zatrucie, ale teraz widze ze grypa rozwija sie u mnie z blyskawiczna predkoscia :-( O zawrotach glowy, bolach miesni nawet nie wspomne ... ale najbardziej uciazliwe sa te dreszcze ... i niemoc ...
Mam nadzieję, że to nie ptasia grypa :shake: :cool3: ;)

Posted

Faktycznie dziś Beaty i Jana ...więc i ja spieszę z życzeniami :Rose: i:drinka:
wszystkiego naj Kochane
Beaty i Ty drogi Janie......:multi::multi::multi::multi: :drink1::bigcool::bigcool:

Posted

Wojtek napisał(a):
"Dziewczyna to piec, w którym powoli piecze się baba..." :eggface:
Kochanym dogomaniaczkom - wszystkiego najlepszego :loveu:

Wojtuś, Ty to wiesz jak kobietom dogodzić :evil_lol:

Chłopczyki, dziękuję za życzenia :loveu:

vigor, Ty się nie wygłupiaj z żadnymi scyzorykami tylko się zdrowo trzymaj :kciuki:
zadziorny, nie za dobrze Ci? Nie za dużo Ty na tych nartach jeździsz? Żeby Ci nie zaszkodziło :diabloti:

Posted

Słuchajcie, skubacze, jak Wy to robicie, że udaje Wam się wyskubać całego psa w jeden dzień? Ja skubię i skubię i osiągnęłam tyle, że Deryl wygląda jak własna karykatura... Łeb ma jakiś taki mały, jak od innego psa, a reszta to dalej niedźwiadek...
Darłam tę resztę, ale nic się w wyglądzie nie zmienia... Coś muszę robić źle, ale nie mam pojęcia co :-(

W takim tempie to na Boże Narodzenie może skończę tę nierówną walkę... :placz: :placz: :placz:

Posted

bos, jborowy, vigor, vigor_junior, wojtek, zadziorny dzięki za życzenia, u mnie w pracy dwóch panów pamiętało o naszym święcie.

Wind wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

bos pamiętam, że tę fotkę już wstawiałam, teraz to było dla Magdy i Dex-a.

A ja pracuję, jak zwykle ostatnio o tej porze :mad:

Do zobaczenia na porannej kawie.

Dobranoc Dogomaniacy.

Posted

Wind napisał(a):
A z drugiej strony to chyba lekka przesada, 1 marca - urodziny, 8 marca - imieniny i 8 marca - Dzien Kobiet :shake: Trzy swieta tak blisko siebie :p

Co się martwisz? Od przybytku głowa nie boli :D
Ja to bym takie trzydniówki co miesiąc zarządziła, a co :p

Jak szaleć to szaleć :lol:

Posted

Wind napisał(a):
A ja mili moi zupelnie sie dzisiaj rozlozylam ... Jeszcze rano myslalam, ze to jakies zatrucie, ale teraz widze ze grypa rozwija sie u mnie z blyskawiczna predkoscia :-( O zawrotach glowy, bolach miesni nawet nie wspomne ... ale najbardziej uciazliwe sa te dreszcze ... i niemoc ...

Buuuuu, bardzo Ci współczuję. Ale tak to jest, że najpierw się leży w śniegu, aby cuuudne foty porobić, a potem się to odchorowuje :(

Jedyne co mogę napisać to to, że za tydzień nie będzie już śladu po chorobie, a zdjęcia psich zaprzęgów zostaną... :multi:

Posted

coztego napisał(a):

zadziorny, nie za dobrze Ci? Nie za dużo Ty na tych nartach jeździsz? Żeby Ci nie zaszkodziło :diabloti:
Gdzieeee tam :evil_lol:. Dobrych szusów to nigdy za wiele :multi: :loveu: :cool1:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Słuchajcie, skubacze, jak Wy to robicie, że udaje Wam się wyskubać całego psa w jeden dzień? Ja skubię i skubię i osiągnęłam tyle, że Deryl wygląda jak własna karykatura... Łeb ma jakiś taki mały, jak od innego psa, a reszta to dalej niedźwiadek...
Darłam tę resztę, ale nic się w wyglądzie nie zmienia... Coś muszę robić źle, ale nie mam pojęcia co :-(

W takim tempie to na Boże Narodzenie może skończę tę nierówną walkę... :placz: :placz: :placz:
Nie poddawaj się, tylko skub dalej :lol: :roll: :cool1: (jak naskubiesz dwa wiadra kudeł to będzie git :cool3:)

Posted

Ali26762 napisał(a):

W trakcie jednego posiedzenia wyskubiesz psa, jak go bedziesz regularnie trymować. Inaczej szkoda gadać, albo Ty padniesz, albo pies się wścieknie. Ja Asika na Włocławek trymuję już od dwóch tygodni i jeszcze jutro i w piatek bedę miał robotę, bo ciągle mi coś nie pasuje.

Posted

zadziorny napisał(a):
Nie poddawaj się, tylko skub dalej :lol: :roll: :cool1: (jak naskubiesz dwa wiadra kudeł to będzie git :cool3:)

Naskubałam dużą reklamówkę, taką z Bomi.

Posted

jborowy napisał(a):
W trakcie jednego posiedzenia wyskubiesz psa, jak go bedziesz regularnie trymować. Inaczej szkoda gadać, albo Ty padniesz, albo pies się wścieknie.

Najpierw się wścieknę, a potem zaraz padnę :angryy:

Pies wytrzyma...

Posted

Ali26762 napisał(a):
Najpierw się wścieknę, a potem zaraz padnę :angryy:

Pies wytrzyma...

Ali nie padniesz. Dzielna jesteś. Jak zacznie być choć trochę widoczny efekt, to zobaczysz jakiego powera dostaniesz (posłałam Ci pw)
[SIZE=2]
jborowy ma rację, pierwszy raz to jest trochę dużo tego skubania, przy każdym następnym trymowanku będzie łatwiej, najważniejsze, że się zabrałaś.

Posted

Witam psich maniaków , jest jeszcze ciemno, -5st.C......i z piosenką na ustach /.....Hej ho , hej ho , do pracy by się szło / ....... będę się szykował do pracy.

To chyba ja też chory , tylko do innego doktora muszę się udać.......:diabloti: :evil_lol:

Nadal nie ma śladu boguli . Czyzby choroba ją tak zmogła. Daj znać dziewczyno jeśli nas czytasz .....co się dzieje:niewiem:

Proszę ....i 8 marca aga_o mam się pojawiła. Jak miło. :lol: :lol: Tylko dlaczego tak żadko do nas zaglądasz..............ostatnio..........ciekawe. :crazyeye: :lol: ;)

Chorzy mają jak najszybciej się wyleczyć.......:mad: :lol: ;) ;)

Vigor - odwagi , juz niedługo Cię naprawią i będziesz jak nowy.
Zdrowia , zdrowia.....no i nie stresuj się.
Chirurg też człowiek :diabloti: :lol: ;) ;) Będzie dobrze ....:lol:....no bo inaczej być nie może.....;)

Posted

Jestem ...... i czekam na kawkę bos. Tzn. ja już ją piję, czekam na miłe towarzystwo :multi: :multi: :multi: :multi:

U nas -8,5C i już jest widno :lol:

Miłego czwartku Dogomaniacy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...