vigor Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Witam1 Ale sie towarzystwo rozpisalo - ledwo nadrobilem czytanko. Wczoraj dostalem skierowanko do szpitala na chlastanie scyzorykiem bo brzuszku:placz:. Dzisiaj raniutko Junior odwiozl mnie do rzezni, lecz tam własciwy cyrulik orzekl, ze musze jeszcze troche poczekac i termin przyjazdu na wlasciwe chlastanie wyznaczyl na niedziele 26 marca. Czyli wrocilem do Pani Vigorowej:lol: Mam toche utrudnienia z Internetem, bo Junior cuduje z Linuxem i nie mozna chwilami pracowac na obu komputerach. Proszeo podanie stawki welshy zgloszonych na Wloclawek. Ali - trenuj, trenuj trymowanko lub przyjedz po pomoc do nas na podkarpacie . Nie mam zadnych informacji na temat hodowli "z Szumiacych Klonow", totez Junior nic nie moze zamiescic - a szkoda. Ahoj!
Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='vigor']Wczoraj dostalem skierowanko do szpitala na chlastanie scyzorykiem bo brzuszku:placz:. Dzisiaj raniutko Junior odwiozl mnie do rzezni, lecz tam własciwy cyrulik orzekl, ze musze jeszcze troche poczekac i termin przyjazdu na wlasciwe chlastanie wyznaczyl na niedziele 26 marca. Cooooo? Jakie chlastanko? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ledwo co na zwolnienie poszedłeś, a już chcą z Ciebie chorego zrobić? Nie daj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec świata - Magda do szpitala, Ty do szpitala... A kto na Dogo będzie pisał? A serio - nieciekawie :( Wracajcie szybko do zdrowia, bo wiosna idzie! [quote name='vigor']Ali - trenuj, trenuj trymowanko lub przyjedz po pomoc do nas na podkarpacie . Dzięki serdeczne za zaproszenie, na Podkarpacie to mi jeszcze, z tego wszystkiego, najbliżej :cool3: :D :D :D [quote name='vigor']Nie mam zadnych informacji na temat hodowli "z Szumiacych Klonow", totez Junior nic nie moze zamiescic - a szkoda. Masz adres, na bodrysiowym rodowodzie widnieje :D Jak będę rozmawiała z Elą to zapytam co myśli o umieszczeniu informacji u Was na stronce :)
bos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Witajcie kochani , no to za chwilę bedzie kawusia , pogoda .....jak zwykle o tej porze dnia , ciemno zimno , cicho i do pracy trza jechać. Życzę wszystkim miłego dnia ,aby praca się Wam w rękach paliła i kasy przyspożyła.:lol: :lol: ;) Ibolya już się cieszę na wspólną kawkę o 6.05.....maże i dzisiaj zadziorny do nas dołączy. Wszak jest na urlopie......:diabloti: :lol: :lol: ;) Acha.....a Flaire Ty rozumiem raniutko herbatka......ok.za chwilę będzie
Ibolya Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 bos trochę spóźniona, ale jestem.Kawusię właśnie piję, a jakże. W miłym towarzystwie lepiej smakuje :multi: U nas było -9,5C, ale za to już ok. 5:30 zaczęło switać. Miłej środy Dogomaniacy.
Ibolya Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A oto fotka do kolekcji łelszomisiów. Bodryś - miś. Prawda, że podobny do Derylka i Dexia? Ta sama krew, hihi.
bos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Z okazji Święta Kobiet kochane dziewczyny , dużo zdrowia , radości,miłości :loveu: i wszystkiego co sobie zapragniecie, spełnienia marzeń pozwala sobie życzyć :calus: bos :gent: :Rose::iloveyou:
bos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Ibolya']A oto fotka do kolekcji łelszomisiów. Bodryś - miś. Prawda, że podobny do Derylka i Dexia? Ta sama krew, hihi. Prawda Ibolya,prawda......:loveu: A pamiętasz jak pierwszy raz wkleiłaś tą fotkę na dogo.......mój komemtarz/ i nie tylko/ co do zaciśniętej chusty tak mocna że mu języczek wyszedł.....:diabloti: :lol: :lol: :razz:
Magda_i_Dex Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Ibolya']A oto fotka do kolekcji łelszomisiów. Bodryś - miś. Prawda, że podobny do Derylka i Dexia? Ta sama krew, hihi. Jakbym Dexa widziała. Nawet języczek tak długi jak u mojego:lol: FAJNY MIŚ, jest się do czego tulić. Z mailem nie musisz się spieszyć, bo ja mam ten sam problem - za krótki dzień. Witam wszystkich na drugiej kawie. Życzę miłego dnia i super spacerów. :multi: :multi: :multi:
jborowy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 WSZYSTKIM KOBIETOM MIAST I WSI, A TAKŻE TYM, ZAMIESZKUJĄCYM OBSZARY POMIEDZY MIASTAMI I WSIAMI ŻYCZYMY (Z ASTORKIEM) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
INA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Spieszę z podziekowaniami:loveu: Chociaż ktoś pamięta - bo w robocie - 24 chłopa na 2 kobiety i nikt już chyba nie pamięta:x ;) - a to jednak miłe:lol: aj przepraszm - wywołałam wilka z lasu -przed chwilą - przyszedł kolega i przyniósł czekoladkę z życzonkami:p ;)
vigor Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 W DNIU ŚWIĘTA KOBIET WSZYSTKIM PANIOM PISZĄCYM NA DOGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZĄ - [SIZE=2]VIGOR z JUNIOREM
zadziorny Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 bos napisał(a): Ibolya już się cieszę na wspólną kawkę o 6.05.....maże i dzisiaj zadziorny do nas dołączy. Wszak jest na urlopie......:diabloti: :lol: :lol: ;) Nic z tego :shake:. Dzisiaj od rana byłem na nartach w Szczyrku i dopiero przed chwilą wróciłem :lol: :cool3: :multi:
zadziorny Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Z OKAZJI DNIA KOBIET WSZYSTKIM DOGOMANIACZKOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
bos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 zadziorny , Ty się szykuj..:crazyeye:...wiesz gdzie......:evil_lol::mad: :lol: ;) jeden dzień możesz poświęcić........:razz: :cool3: :evil_lol: :diabloti: ;) :razz:
Ali26762 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Heyka :) Ponoć jestem też kobietą, więc serdecznie dziękuję wszystkim miłym Panom z Dogomanii za życzenia
zadziorny Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Taa, właśnie konsumuję ponartowe piffko :cool3:. Mniam mniam :evil_lol: :multi: :cool1:
zadziorny Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzisiaj pewien pan zobaczył moją TZ z suniami na spacerze i podsumował: "Co, bliźniaki teraz w modzie, nie?" :evil_lol: :cool3: :eviltong:
bos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 zadziorny napisał(a):Taa, właśnie konsumuję ponartowe piffko :cool3:. Mniam mniam :evil_lol: :multi: :cool1: ooooooooo.......to jakiś nowy rodzaj piffa :crazyeye::-o:razz:
bos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 zadziorny napisał(a):Dzisiaj pewien pan zobaczył moją TZ z suniami na spacerze i podsumował: "Co, bliźniaki teraz w modzie, nie?" :evil_lol: :cool3: :eviltong: :roflt::roflt::roflt::roflt::cunao::cunao::lol!: :lol!: :biggrina: :lol!::biggrina: :biggrina:
bos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ali26762 napisał(a):Heyka :) Ponoć jestem też kobietą, więc serdecznie dziękuję wszystkim miłym Panom z Dogomanii za życzenia Ali , nikt w to nie wątpi.......:lol: :lol: A co do życzeń kochane dogomaniaczki to się cieszę że Wam sprawiły przyjemność. :loveu: :loveu: Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie kobiety lubią ten dzień , mam koleżanki które wręcz twierdzą , że to właściwie chłopy mają święto w tym dniu nie one..........:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;).......i coś w tym jest........:diabloti: :evil_lol: ;)
Ali26762 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A ja składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim Beatom na forum. O jednej wiem, że jest Beata, bo na jej zdjęciach można przeczytać - WIND, duuuży buziak imieninowy dla Ciebie
Wind Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Panowie, I ja dziekuje za zyczonka :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam ta komunistyczna tradycje, ktora na szczescie moj TZ skrupulatnie poszerzyl z jednego dnia w roku, na kazdy :loveu: Kochany z Niego facet i bardzo, bardzo troskliwy :cool3: Mam nadzieje, ze w domach kazdego z milych Panow i pieknych Pan jest podobnie, czego zawsze sobie ;) i Wam zycze :multi: I aby milosc nigdy nas nie opuszczala :loveu: vigorku, Trzymaj sie w tym szpitalu cieplutko, a my tutaj dobre Bozki bedziemy dla Ciebie zaklinac, za szybki powrot do pelnej wystawowej kondycji :lol: ;) ... tfuuuu ... oczywiscie za szybki powrot do pelnego zdrowka :-) A ja mili moi zupelnie sie dzisiaj rozlozylam ... Jeszcze rano myslalam, ze to jakies zatrucie, ale teraz widze ze grypa rozwija sie u mnie z blyskawiczna predkoscia :-( O zawrotach glowy, bolach miesni nawet nie wspomne ... ale najbardziej uciazliwe sa te dreszcze ... i niemoc ... Koncze, bo Marek nie zartuje, ze zaraz to On mnie do lozna mlotkiem przybije :-(
Recommended Posts