Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Ibolya']Ali może to jakiś znak? To napewno coś znaczy. To było odnośnie numeru tatuażu. Ja też wierzę, że to coś znaczy... Biorę przykład z Bodrysia i wystartuję na jakiejś wystawie. Co prawda na tytuł Championa Polski nie mamy szans, ale chociaż raz się gdzieś pokażemy :D
bos Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='coztego']....... bos, skubnąłeś już ten jazonowy ogonek :cool3: Muszę dać mu kawałek kiełbasy żeby się dowiedzieć od któwej strony jest ten ogon.:crazyeye:......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)
bos Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Ali26762'] Ali , przesadziłaś z tym skubaniem Derylka....:diabloti:.....i to stanowczo :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;)
bos Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ibolya , dzisiaj już na spokojnie jest rano...iiii ciemno -6st.C , no i oczywiście mała czarna obowiązkowo ........o 6.05 :cool1: :roll: :razz: Tak więc Wszystkim dzień dobry , życzę miłego i pogodnego dzionka. Zapraszam na kawusię. :lol: bogula , imienniczko , co tam słychać , jak zdrowie. Skrobnij cosik. Pozdrawiam. :lol: :lol:
zadziorny Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ali26762 napisał(a): Biorę przykład z Bodrysia i wystartuję na jakiejś wystawie. Co prawda na tytuł Championa Polski nie mamy szans, ale chociaż raz się gdzieś pokażemy :D A skąd wiesz :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Bos melduj się na kawusię :kaffee_2: :lol: :cool1:
Ibolya Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Ali26762']Biorę przykład z Bodrysia i wystartuję na jakiejś wystawie. Co prawda na tytuł Championa Polski nie mamy szans, ale chociaż raz się gdzieś pokażemy :D Ali a cóz to za gadanie? To Ty wiesz lepiej od Derysia na co on ma szanse? Daj mu tylko możliwość wystartowania gdzieś a zobaczysz :multi: przecież nawet w tym futrze widać, że to piękny psiur jest :klacz: :klacz: :klacz: A co do skubania to ja laik jestem całkowity, ale jak raz Kliwia mnie poprosiła, żebym Bodrysiowi uszy wyskubała to skubałam po parę włosków pincetką, bo jak próbowałam trymerem to mówił, że go boli. Ale wyszło super i nie było takie czerwone. Pewnie, że dłużej trwało, ale nigdzie nam się nie spieszyło. A jak będziesz resztę trymowała to przecież już tam nie trzeba tak całkiem do goła rwać, jak nie na wystawę go szykujesz tylko trzeba mu podszerstek przerzedzić, żeby nie był taki misio, chociaż szczerze mówiąc ja takie wolę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bos ja też już jestem, kawkę piję i dogo czytam, pieski wybiegane, trochę poszalały, no głównie Neska, bo ona u nas za 2 teriery robi, a teraz polegują w łóżeczku. Wczoraj Ciebie brakowało do kompletu ale dziś, jak widać, wszystko wróciło do normy, i dobrze. U nas dzisiaj -10,5 C jest. Witajcie Dogomaniacy. Miłego dnia życzę Wszystkim.
Ibolya Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='zadziorny']Bos melduj się na kawusię :kaffee_2: :lol: :cool1: O, to i kolega zadziorny już jest, pozdro od zięciunia i od jego pani :multi:
Wind Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Witajcie o poranku :-) Zdjecia psich misiow CUDNE! :-) [quote name='Ibolya'] A co do skubania to ja laik jestem całkowity, ale jak raz Kliwia mnie poprosiła, żebym Bodrysiowi uszy wyskubała to skubałam po parę włosków pincetką, bo jak próbowałam trymerem to mówił, że go boli. Ale wyszło super i nie było takie czerwone. Pewnie, że dłużej trwało, [B]Ibolya, jak nasza Ali zacznie pensetka Derylka skubac, to moze nie skonczyc w tym dziesiecioleciu :evil_lol: Jej pewnie tez sie nie spieszy, ale sadze ze chcialaby psa wystawic wczesniej niz w weteranach :lol: W wawie piekne slonko ... chyba idzie wiosna :loveu: Nie wiem jeszcze kiedy przyjdzie, ale idzie :multi:
zadziorny Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Ibolya']O, to i kolega zadziorny już jest, pozdro od zięciunia i od jego pani :multi: Pozdrowienia przekazane :lol:. Trudzia przesyła gorące lizy Bodrysiowi i szczególnie jego pani :loveu: :cool3: :multi:
Nitencja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ibolya od takich lizow to nie musisz sie z rana myc :-D Ali widze ze chlopak zmienia swoj image :-D
coztego Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Witajcie wszyscy w ten słoneczny poranek! Ali, już widać kawałek teriera... rwij dalej! :kciuki:
Ibolya Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Wind'].......Ibolya, jak nasza Ali zacznie pensetka Derylka skubac, to moze nie skonczyc w tym dziesiecioleciu :evil_lol: Jej pewnie tez sie nie spieszy, ale sadze ze chcialaby psa wystawic wczesniej niz w weteranach :lol: :multi: Wind ja pisałam tylko i wyłącznie o skubaniu bodrysiowych uszu.
Malgosia44 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ali, ale masz siersciucha!!!!! :lol: :p
Malgosia44 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Deryl ma super wasy!!!! :eviltong: :eviltong: ;) ;)
Magda_i_Dex Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='coztego']Ale kapitalny!!! :loveu: Magda, Dexio chyba zostanie moim ulubieńcem :loveu: Cudny jest, ma w sobie COŚ, coś takiego jak miał mój Filip... :cool1: Dzięki, ale stwierdzam, że Twój za to ma oczka mojej Mikusi. Ona też miała takie duże i wyraziste. W nich można było wszystko odczytać, no i jak na nas nimi patrzyła. Super No a jeśli chodzi o Dexia to już niedługo będzie takim niedźwiedziem, bo za jakiś czas idzie na upiększenie. Czekamy tylko na wiosnę, która chyba nie nadejdzie (znów pada śnieg). :placz:
Magda_i_Dex Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Ali26762']Matko z córkom, mnie bida i drobne wszy zjedzą, zanim uda mi się wyskubać Deryla... Tak dzisiaj wygląda: Ali dzięki za wstawienie zdjęć Dexia. Nasze niedźwiedzie są bardzo podobne do siebie. A czy na tym zdjęcieu z tyłu za Derylkiem jest Bernuszek ? Powodzenia z trymowankiem. Podziwiam, że masz tyle samozaparcia. Ja Dexia tylko troszkę trymuję, ale on zaraz płacze i warczy, a ja mu ulegam. Musi jeździć do fachowca, który umie sobie z takimi jak on radzić. Ja mam za miękkie serce. Prace nad nim zaczynami gdy będzie cieplej.
jborowy Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 vigor - sprawdź swoją skrzynkę pocztową na onecie! Masz chyba pełną.Nic nie można wysłać!!!!
Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Heyka :) Dzisiaj znowu u nas ładnie, więc sięwyspacekowaliśmy. Deryś, jako, że na głowie zaczyna przypominać teriera, wyszedł dzisiaj bez czapeczki, z czego niezmiernie się ucieszył, bo nie znosi tej czapki :D [quote name='Ibolya']Ali a cóz to za gadanie? To Ty wiesz lepiej od Derysia na co on ma szanse? Daj mu tylko możliwość wystartowania gdzieś a zobaczysz :multi: przecież nawet w tym futrze widać, że to piękny psiur jest :klacz: :klacz: :klacz: No ja wiem, że on jest piękny, ale co z tego, że pies piękny, jak groomer do d... Nawet najpiękniejszy pies może zejść z ringu z adnotacją, że nie jest odpowiednio przygotowany :( [quote name='Ibolya']A co do skubania to ja laik jestem całkowity, ale jak raz Kliwia mnie poprosiła, żebym Bodrysiowi uszy wyskubała to skubałam po parę włosków pincetką, bo jak próbowałam trymerem to mówił, że go boli. Ale wyszło super i nie było takie czerwone. Pewnie, że dłużej trwało, ale nigdzie nam się nie spieszyło. Mnie się też nie spieszy, a przynajmniej nie na tyle. Uszy rwałam mu palcami, nie trymerem. A te końcówki to chyba rzeczywiście pincetką spróbuję dorwać...
Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Wind']Ibolya, jak nasza Ali zacznie pensetka Derylka skubac, to moze nie skonczyc w tym dziesiecioleciu :evil_lol: Jej pewnie tez sie nie spieszy, ale sadze ze chcialaby psa wystawic wczesniej niz w weteranach :lol:
Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 zadziorny napisał(a):A skąd wiesz :hmmmm: :niewiem: Właśnie napisałam... Groomer do d... :shake:
Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='coztego']Ali, już widać kawałek teriera... rwij dalej! :kciuki: Tak mi mów, tak mi bardzo często mów... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Magda_i_Dex napisał(a):A czy na tym zdjęcieu z tyłu za Derylkiem jest Beruszek ? Tak, to Beruszek. Dwa jego zdjęcia wywołałam jak odszedł i stoją w witrynce. Na początku Deryś patrzył na to zdjęcie i warczał do Beruszka. Teraz już się nie interesuje :D
zadziorny Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ali26762 napisał(a):zadziorny napisał(a):Ali26762 napisał(a): Biorę przykład z Bodrysia i wystartuję na jakiejś wystawie. Co prawda na tytuł Championa Polski nie mamy szans, ale chociaż raz się gdzieś pokażemy :DA skąd wiesz :hmmmm: :niewiem:Właśnie napisałam... Groomer do d... :shake: A gdzie jest napisane, że musisz przygotowywać go do wystawy osobiście :hmmmm: :niewiem: ;)
Ali26762 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 zadziorny napisał(a):A gdzie jest napisane, że musisz przygotowywać go do wystawy osobiście :hmmmm: :niewiem: ;) No przecież trąbię wszem i wobec, że nie znam w mojej okolicy nikogo, kto by trymował walijczyki. A jeździć do Warszawy czy do Poznania (Wrocław czy Śląsk jeszcze jakby dalej) kilka razy przed wystawą to raczej nierealne, prawda? Jakby w Trójmieście lub okolicach mieszkał ktoś, o kim wiedziałabym, że prawidłowo trymuje, a przy tym niedrogo, to wcale bym sobie nie zawracała głowy samodzielnym rwaniem...
Recommended Posts