zadziorny Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nitencja napisał(a):Stawka welshy na Katoiwce :) .... Qrcze, prawie same znajome pieski :lol: :cool3: :evil_lol:
Ibolya Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 A my byliśmy na trymowanku i przy okazji troszkę poszaleliśmy. ZABAWY NA ŚNIEGU To jest to, co teriery lubią najbardziej Kto biegnie z piłeczką? no kto? Trochę za dużo tego białego sfotografowałam, ale uszy SUPER, co?
Nitencja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Wlasnie dostalam newsy od syncia Alexowego :) Cedrick w Estonii zostal Najlepszym terierem roku 2005, 2 najlpeszym juniorem a w agility mial 3 miejsce :) i jego zdjecie z nagrodami :
Kliwia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Witam po troche dluzsze przerwie. Juz myslalam, ze nie poradze sobie z zaleglymi postami, uuuuf ,ale sie udalo.:multi: Wypatrzylam nowe osoby na welshowym topiku , witam nowo przybylych, a szczegulnie tere&rage , ciesze sie ze jestes. Mam pytanie czy Tara to ten nowo przybyly szczeniaczek? Ciekawa jestem jak sie zaklimatyzowala, to chyba suczka?
Ibolya Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 I jeszcze trochę: TERIER NADRZEWNY Schowali piłeczkę! Aha, już ją widzę! No, spadaj stamtąd! Spadaj, mówię! No to może potrząsnę tym drzewem Mocniej złapię i jeszcze raz potrząsnę to napewno spadnie Nie spada!! No to nie ma wyjścia, trzeba tam wskoczyć!
Kliwia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ibobya to jednak cos wyszlo z tych ok 100 fotek. Faktycznie troche zaduzo bialego. Ela jak sie miewa ''redzynek '' Dorki? Wstaw jakas fotke.:cool3: Przyznac sie kto jedzie na kubowa?:mad:
Kliwia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Iboya spruciula z Bodrysia , a jaki napalony.Nie wiele brakowalo ,a siedzial ,by na samym czubku wierzby.:crazyeye:
Ibolya Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nitencja wnusie Alexowe suodkie! Kliwia no prawie, zrobiłam 70 zdjęć i (o dziwo) prawie wszystkie są niezłe. Nie ma to jak dobre oświetlenie, piękne modele no i odpowiednie towarzystwo! Dzięki :modla: :Rose: :Rose:
coztego Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nitencja, po kim te aleksowe dzieci takie zdolne? :cool3: Ibolya, piękne foty, takie cuda to chyba tylko teriery wyprawiają :evil_lol: A moja suka ma jakieś zwidy, leży na tapczanie i warczy wpatrując się gdzieś w sufit. :niewiem: Nie wiem czy wypatrzyła wroga na szafie, czy też znalazła sobie przeciwnika w krzyżu wiszącym w przedpokoju... :hmmmm:
zadziorny Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ibolya zawsze mówiłem, że weszteriery to prawdziwe maupy som :evil_lol: :cool3: ;)
Ibolya Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Wszyscy śpią.... a ja jeszcze pracuję.... a wstaję o 5:00.
Ali26762 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja, tradycyjnie, jeszcze nie śpię. Właśnie zrobiłam krzywdę Derysiowi i sobie przy okazji. Wyskubałam mu uszy. No, prawie... Zostały mi na samych końcach frędzelki - farfocelki i przycięłam je równo z małżowinami... Nożyczkami przycięłam... Jak to zrobiłam, to stwierdziłam, że jednak trzeba było dorwać... A teraz nie mam za co złapać... Cholera jasna, no :angryy: :angryy: :angryy: Ibolya - super fotki i extra terrier nadrzewny :D Rewelacja !!! I jak pięknie zrobiony...
Ali26762 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ibolya, Ibolya - Bodri ma nr tatuażu N036, a Deryś N063 :roll: :multi: U vigora na stronce zobaczyłam :) Hihihihihiiiiiii :D
Ali26762 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 vigor - polatałam po Waszej stronce i stwierdzam, że trafiłam na niedopatrzenie. Mianowicie w dziale o znajomych hodowlach nie ma nic na temat hodowli, z której pochodzi Czardasz, a przecież jest już tatusiem maluśkich fasolek... :mad: :mad: :mad: ;)
Ibolya Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Ali26762']Ibolya, Ibolya - Bodri ma nr tatuażu N036, a Deryś N063 :roll: :multi: U vigora na stronce zobaczyłam :) Hihihihihiiiiiii :D Ali może to jakiś znak? To napewno coś znaczy. A ja już na nogach, piesy wybiegane a ja piję kawkę. bos gdzie jesteś? dziś na kawusię nie zapraszasz? Miłego poniedziałku i miłego całego tygodnia Dogomaniacy. Ahoj :multi:
INA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ibola - ale masz sprycuchy, piękne foteczki -jak ja kocham takie terierki to prawda, dobre światło to połowa sucesu- przekonałam się o tym wczoraj:angryy: a ja w trakcie kawusi - potem to tylko .praca, praca - i mam nadzieje, że do 15.00 a nie dłużej...:angryy: :mad: ja też życze miłego poniedzałku:cool3:
zadziorny Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Hi hi hi a ja mam od dzisiaj urlop :multi: :lol: :cool3:
Nitencja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Zadziorny i coscie z bosem uradzili ?? Jedziecie focic welshe i at i inne teriery na klub ??
Nitencja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ...No chyba ze zimowy Jaroslaw chcecie odwiedzic ;-)
zadziorny Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja chcę wreszcie w tym sezonie poszusować do woli na nartach :lol: :cool3: :multi:
Recommended Posts