borsaf Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Bos, jestes wielki! Ja dopiero zobaczyłam to "Przejdź" po Twoim poscie:evil_lol: Ale, co tam, i tak opera mi sie więcej podobała. Po cichutku narzekam, bo córci sie ten Fx podoba więcej, a to w końcu jej komp., ale, jak pojedzie, będzie tylko mój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te Scrolle-trolle to zwykłe kółko. W życiu bym się nie domyśliła,żę toto można dusić:angryy: Vigor junior- Ty nie bądź taki do przodu;) i jak do mnie mówisz to drukowanymi proszę, innych jeszcze nie znam:lol:, a tego ptaszka przy logowaniu to zawsze robię i d..a, stale to przebrzydłe hasło muszę wystukiwać:angryy:Ma to i swoją zaletę: jak będę na innym kompie to będę mogła do Was napisać. Przy okazji, czy Wy też macie takie z gwiazdkami itp hasło?, czy tego nie można zmienić, np. pisząc do admina? Na Erdelkowie jest przyzwoite hasło, sama je podałam,a admin tylko akceptuje, a tu taka akrakadabra:angryy:
Ibolya Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='vigor']ŁAUUUU, za tę fotkę Diuny dostaliśmy wyróżnienie w konkursie fotograficznym w miesięczniku "Przyjaciel Pies" Ponadto redakcja zamieściła prezentowaną fotkę na łamach wspomnianego miesięcznika. Prawdziwym autorem fotki jest Junior, ja tylko wysłałem do konkursu na swoją małżonkę. WOW :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ale piękna fotka :Cool!: :Cool!: :Cool!: Ten vigor_junior to ma prawdziwy talent :huh: Wielkie GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Fuka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='borsaf']Przy okazji, czy Wy też macie takie z gwiazdkami itp hasło?, czy tego nie można zmienić, np. pisząc do admina? Na Erdelkowie jest przyzwoite hasło, sama je podałam,a admin tylko akceptuje, a tu taka akrakadabra:angryy: Kochana, witaj w moim prywatnym blondynkowym klubie :buzi:... ja też do dzisiaj miałam takie łobrzydliwe, niespamiętywalne hasło i w efekcie ilekroc byłam poza domem - mogłam jedynie Was podglądać... A dzis - moja skrzynka privowa zapełniła sie na amen i musiałam zrobić porządki i... przy okazji coś:PROXY5: mnie pokusiło i wlazłam w mój panel użytkownika i w ustawieniach zobaczyłam cos pięknego - zakładke e-mail i haslo :roflt:wlazłam i zmieniłam stare ohydne - na nowe własne i oczywiste:sweetCyb:
Fuka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='coztego'] A Firefox gada do mnie po polsku... [quote name='bos'] Po drugiej instalacji nie wytrzymał presji i też mówi do mnie po polsku :lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: to ja może tez go zainstaluję jeszczo raz:comp26:
bos Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Fuka'] [i] :hmmmm: to ja może tez go zainstaluję jeszczo raz:comp26: Fuka .........łap za ogon przebrzydłego lisa i wywal go za drzwi........po czym przywołaj nowego i ten będzie już potulny jak baranek. To juz będzie taki foxik.:diabloti::diabloti: Obym tego nie powiedział w złą godzinę......:mad::evil_lol::evil_lol:;)
bos Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='borsaf']Bos, jestes wielki! Ja dopiero zobaczyłam to "Przejdź" po Twoim poscie:evil_lol: :angryy: borsaf - :loveu: wprawdzie moje 171cm o tym nie świadczy , ale......:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:.....może to o wagę chodziło......:diabloti::diabloti::evil_lol:;) A co do zmian przyzwyczajeń .....to Ci powiem że i mnie trudno sie połapać przy czymś nowym...:diabloti::evil_lol::lol:;) Ale próbować trzeba :cool3::lol:;) Poczytałem sobie trochę i o Operze o której piszesz . Nie mam zdania.....bo nie instalowałem u siebie. Ale z opisów mogę wnioskować że jest dobry :roll::lol: Na razie Fx- "efekt specjalny" ........oraz IE są na chodzie.......:lol:;)
bos Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Flaire - widzę że się pojawiłaś , oznajmiam że o 6.05 podaję kawusię
zadziorny Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 A ja muszę się niestety poskarżyć na moją Gaję :mad: :shake:. Otóż dzisiaj o nieludzkiej godzinie 5:30 zostałem przez nią brutalnie obudzony poprzez uporczywe wylizywanie mojego lewego ucha :roll: oraz niepradopodobne dźwięki wydobywające się z jej wnętrzności :crazyeye:, Na spacer darła tak, jakby to nie była ona i oczywiście uwaliła dwa kupale i zrobiła duuuuże siku :cool3:. Chyba zabiję tą gangrenę :evil_lol: :diabloti: ;)
Flaire Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='bos']Flaire - widzę że się pojawiłaś , oznajmiam że o 6.05 podaję kawusięDzięki, bos! Ja dzisiaj do pracy na jakąś bardziej ludzką godzinę niż normalnie, bo dopiero na 8... Ale kawusi chętnie się napiję! :-)
vigor Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witam! Okropaśnie mroźno: -18*C, toteż żadna sunia za żadne skarby nie chce przebywać na zewnątrz, czyli nie mowy o żadnej i to podwójnej ...... . U nas to wygląda tak: zainstalowałem nową przegladarkę (rzecze dżindżinier) i niech to chodzi:roll::lol::mad:. Amen! Ahoj!
zadziorny Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No, Ty to masz dobrze :roll: :cool3:. Osobistego dżindżiniera w domu :evil_lol: ;)
coztego Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 zadziorny napisał(a): Otóż dzisiaj o nieludzkiej godzinie 5:30 zostałem przez nią brutalnie obudzony poprzez uporczywe wylizywanie mojego lewego ucha :roll: oraz niepradopodobne dźwięki wydobywające się z jej wnętrzności :crazyeye:, Jakiś lotny wirus chyba :crazyeye: O 5:00 byłam na spacerze z Kreśką :diabloti: Ale ona jest taka słodziutka, kiedy mnie budzi w nocy za potrzebą, że nie mogę się gniewać. Siada przy moim łóżku, wpatruje się we mnie i popiskuje cichuteńko, jakby się starała nikogo nie obudzić... :loveu: A za to jaka była radosna na spacerku, jak już kupeczkę zrobiła :lol:
aga_ostaszewska Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Kliwia: Zalegle, ale bardzo zasluzone GRATULACJE! tamer nie zaglada do nas ostanimi czasy, a wiec w jej imieniu prezentuje Drake z ostanich zawodow agility, w obiektywie Wind
zadziorny Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Superaśny latający weszterier :lol: :cool3: :loveu:. Brawo Draka :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
vigor_junior Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No ludziska jak tam idzie walka z Fx'em? :D U nas w domu juz chyba okolo 10 miesiecy jest FX i wszyscy sobie chwala... Dodatkowo od jutra rusza domowy kurs Linuxa, na pokladzie kazdego kompa jest juz Slackware 10.2.(kernel 2.14) wlasnie pisze z linuxa... z rana biore w obroty vigora :diabloti::diabloti::diabloti: ciekawe ile wytrzyma....:cool3:... mozna stawiac zaklady... :p
borsaf Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witam, Vigor junior, ja w kompie totalna blondynka, a Ty mi tu jakims Linuxem rzucasz:mad:Człowiek nie wie, czy czasami nie jest to obraźliwe?:roll: może trujace?, z czym toto sie je? Dla Vigora seniora daje pół godziny maglu i koniecznie piffko. Jak po północy, to w ramach umartwienia godzina.:lol:
Ibolya Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='vigor_junior']No ludziska jak tam idzie walka z Fx'em? :D U nas w domu juz chyba okolo 10 miesiecy jest FX i wszyscy sobie chwala... Dodatkowo od jutra rusza domowy kurs Linuxa, na pokladzie kazdego kompa jest juz Slackware 10.2.(kernel 2.14) wlasnie pisze z linuxa... z rana biore w obroty vigora :diabloti::diabloti::diabloti: ciekawe ile wytrzyma....:cool3:... mozna stawiac zaklady... :p Oj, oj, oj :angryy: :crazyeye: :roll: Ja, jak borsaf, obstawiam 1/2 godziny. vigor z całego serca Ci współczuję :eviltong: A ja sobie kupiłam dzisiaj komputer świat. Są tam wskazówki do różnych aplikacji, również do Opery i Fx. Dołączona jest też płyta, a na niej Opera 8.50 i Mozilla Firefox 1.5. No i najważniejsze, dlatego kupiłam tę gazetę: THE SUDOKU CHALLENGE pełna wersja. Baardzo lubię. Jutro próba wszystkiego. Chociaż nie napewno, bo kupiłam też nową Chmielewską (miało się dziś tę wypłatę, nie?). Chmielewską lubię jeszcze bardziej, niż SUDOKU!! Miłego wieczoru Dogomaniacy.
borsaf Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ibolya ide jutro kupić ta gazetę, ale, ale, co to jest Sudoku?? Mam nadzieję, że tam to jest wytłumaczone. Kupie ze względu na Operę, bo mam do niej sntyment za te krzyżyki do zamykania stron. Kółkiem mi tak nie idzie i zamykam wszystko, potem znowu otwieram Fx, zakladki itd. Czy u Was też stale server był busy? Poprzedni post dwa razy próbowałam wysłać, w końcu go skopiowałam, zmniejszyłam obraz i pasjansa układałam. O dziwo, wysłał!
Ibolya Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 u mnie tez był busy. Sudoku to taka jakby krzyżówka tylko zamiast liter ma cyfry, na to jest szał od lata, super jest, ja bardzo lubie, a pasjanse ukladam pasjami.
Ibolya Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='borsaf']Ibolya ........ zamykam wszystko, potem znowu otwieram Fx, zakladki itd. Ja w firefoxie mam otwarte zazwyczaj 6 stron dogo w poszczególnych panelach, naraz w jednym oknie. Zawsze przed wyłączeniem kompa, ustawiam w narzędziach, w opcjach... jako adres strony domowej: użyj bieżącej strony i jak mi się uruchamia fx (mam go przypiętego do autostartu, tzn. fx startuje automatycznie po włączeniu kompa) to mi się otwiera ta strona z panelami (tzn. tak jakby 6 stron naraz się automatycznie otwierało od miejsca, w którym ostatnio wyłaczyłam). Dobranoc :sleeping:
bos Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='vigor_junior']No ludziska jak tam idzie walka z Fx'em? :D U nas w domu juz chyba okolo 10 miesiecy jest FX i wszyscy sobie chwala... Dodatkowo od jutra rusza domowy kurs Linuxa, na pokladzie kazdego kompa jest juz Slackware 10.2.(kernel 2.14) wlasnie pisze z linuxa... z rana biore w obroty vigora :diabloti::diabloti::diabloti: ciekawe ile wytrzyma....:cool3:... mozna stawiac zaklady... :p Na razie pracuję na FX......nic nie powiem żeby nie zapeszyć Vigorku juniorku. Dzięki za zmotywowanie....:lol::lol::lol::evil_lol::eviltong:;);) A co za lizus rusza od dzisiaj to nie wiem , że na pokładzie jakiegoś Szlaka w kenelu..........:crazyeye::crazyeye: U nas temperatura -9 st.C.............ciemno :-o:evil_lol:;) A tak przy okazji , dla mnie ta godzina jest jak bardziej normalna.....kochani moi coztego , zadziorny:evil_lol::lol::diabloti:;)
bos Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Aga_o - dzięki za wstawienie zdjęć autorstwa Wind.......super:multi::crazyeye::loveu:;) A co u Ciebie , bo jakoś nas tu zaniedbujesz......:razz:;) Pozdrwiam Wszystkich .......i kto obudzon to zapraszam na kawusię o 6.05 A Ci co jeszcze śpią to przewrócić się na drugi bok i słodkich snów.......:lol: Ja będę czuwał.....:mad::eviltong::lol::lol:;)
bos Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 A tak przy okazji to dobre jest takie spojrzenie do dogo po 24 godz.niebytności , bo się zauważa np. że kochana gdańszczanka Ali o wdzięcznym numerze 26762 cosik nas opuściła Madziarka ,również , że nie wspomnę już gugu Jezeli to nawał pracy to jesteście usprawiedliwione........:evil_lol:.....powiedzmy...:evil_lol: ;) ;):lol: :lol:;) Brakuje mi raportu o sceniackach.......:loveu::loveu::loveu: Elu , jborowy piszcie i wklejajcie foty :lol:;) Przyjemnego dnia Wszystkim życzę ......i dozobaczenia wieczorkiem na dogo.......może:lol:
Ali26762 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='bos']A tak przy okazji to dobre jest takie spojrzenie do dogo po 24 godz.niebytności , bo się zauważa np. że kochana gdańszczanka Ali o wdzięcznym numerze 26762 cosik nas opuściła Ali właśnie wróciła z lotniska, dokąd odwiozła gościa, za pomocą osobistego kierowcy. Przy okazji posocjalizowała podrostka - tłum ludzi, huczące walizki na kółkach, określona trasa przemarszu do odprawy. W tym wszystkim pies, w czapeczce w szkocką kratkę na głowie, wzbudzający z leksza małą sensacyjkę... bos, kochany, wybacz, ale nie poczekam na kawkę, idę spać. Nie spałyśmy z Gosią przez całą noc w obawie przez zaspaniem na samolot. Pozdrawiam wszystkich bardzo, bardzo i nader, Derylek przekazuje gorące lizy :)
vigor Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Witam! Minus 10*C, sunie juz sobie pobiegały i obecnie odwalaja chrapanko. Linux - i tutaj wszyscy przegrali, że wytrzymam 30 minut (piffka przez okres zimowy nie pijam). Będzie to 0 minut bo: 1. wystarcza mi Windows 2. idziemy z Diuną na skubanko (mimo, ze nie jedziemy na klubówkę, to musi piknie wyglądać) 3. gotowanie obiadku - pieczona rybka na uprzednio blanszowanej marchewce 4. rehabilitacja 5. cd. skubanka 6. "szpaciren" z suniami 7. wieczór na sportowo - przed tv 8. czytanko + chrapanko i gdzie tu jest czas na jakieś LINUX-y.:cool3::placz::evil_lol: Ahoj!
Recommended Posts