Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='vigor']jborowy - dlaczego Twój post jest taki ......... :???::???::???:. No własnie, jborowy dlaczego :look3::crazyeye::eek3::eek3::eek3:
Ahoj wszystkim. U nas słoneczko jak talala.
Miłej soboty Dogomaniacy :multi::multi:

Posted

Powiedziałabym, że pogódka umiarkowanie pikna... :razz: Wszystko zamarzło pięknie i mamy wilegachne lodowisko, gdzie nie stąpnąć- lód :evil_lol:

No i mamy srebrny medal dla Śląska!!! :multi: :lol:

Posted

Sikora stanął na wysokości zadania,brawa dla niego!!! :klacz: :klacz: :klacz:

:knajpa: :cunao: :knajpa: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='jborowy']vigor niczego nie ocenzurował, po prostu do niczego pewnie, jak zwykle, nie doszło. To wszystko jest, po prostu, efektem zbyt wybujałej męskiej fantazji. Zwykły sex-gawędziarz ludowy. On prowadzi, chyba agencję dla psów pod numerem 00-700 -????? ????? ??? Zadzwoń tam, to się dowiesz szczegółów!!!

jborowy kiedyś miałeś fajne żarty i owszem fajnie się je czytało, ale ten tekst to... . :-?

Posted

Nitencja napisał(a):
A u nas ladnie :) Alex i ROx wytrymowane :) teraz Maly idzie na stol ;-)

Czy on aby nie za malutki na takie "zabiegi"? :shake: Biedne malenstwo :roll:
Tylko nie wyrwij mu za dużo ;)

Posted

Coztego jakie on tam malenstwo biedne :mad: Co z niego wyszlo mozesz zobaczyc na szkocie
a tu sie pochwale na najbardziej prestizowej wystawie w Rosji czyli Eurasia 2006 pod angielskim sedzia J.Irving polsiostra Roxy WONDERBABE of Happytails uzyskala Zw.Rasy i tytuz Zw.Eurasia a Cedrik byl drugi w klasie. Wszystkich welshy bylo 20. :lol:

Posted

[quote name='"zadziorny"'].........gdzie wcięło bosa.......[quote name='jborowy']jeżeli, kulig był tradycyjny, to bos, też musi przechodzić tradycyjne głowybolenie - od nadmiaru wrażeń

Już jestem.............kulig wyszedł ekstra........organizowałem pierwszy raz , ale było chucznie i bardzo wesoło.....i na góralską nutę...:cool3: :evil_lol: :eviltong:

Głowybolenia :eviltong: nie mam ale jakoweś suchości w przełyku.:eviltong:
......to zapewne od śpiewu chóralnego......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3:

Posted

Dzisiaj już zaliczyłem Brenną i Górki Wielkie...........pogoda wyśmienita......

Kochani jutro jadę znów do Brennej i Górek W.......zapraszam......:multi:

A wracając do kuligu .........to powiem Wam , że nic tak pięknie nie wygląda jak jazda saniami nocą przy gwieździstym niebie......skrzypiącym śniegu pod płozami sań w mroźną noc........a wszystko to jeszcze okraszone miłym towarzystwem........:lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='bos']A wracając do kuligu .........to powiem Wam , że nic tak pięknie nie wygląda jak jazda saniami nocą przy gwieździstym niebie......skrzypiącym śniegu pod płozami sań w mroźną noc........a wszystko to jeszcze okraszone miłym towarzystwem........:lol: :lol: ;)
bos wyobrażam sobie jak było fajnie :multi: gratulacje za organizację :klacz:

Posted

[quote name='Ibolya']bos wyobrażam sobie jak było fajnie :multi: gratulacje za organizację :klacz:

Ach.....Ibolya.......jeszcze w głowie mi szumi.:crazyeye: .........:evil_lol: .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .......... góralsko muzyka :lol: :eviltong: :lol: :crazyeye: ;)

Posted

[quote name='Ibolya']bos no, ja myślę, wspomnienia Twe muszą być pikne :knajpa: :laola: :drinking::drinking::drinking::cunao:

Ty to mnie rozumiesz......:loveu: :lol: ;)

Posted

[quote name='bos']Ty to mnie rozumiesz......:loveu: :lol: ;)
No pewnie, ja raz w życiu byłam na prawdziwym kuligu, i pamiętam do dzisiaj :multi:

Posted

Bos wczoraj kulig, dziś wiwaty na cześć Tomka Sikory, toż Ty zachrypniesz totalnie. Przepłukaj gardełko środkiem dezynfekującym, a na ewentualnego kaca polecam Nux vomica C15.:evil_lol:

Przyzwyczajam sie do nowej przeglądarki. Mam teraz Firefoxa i trochę to inaczej, niż w operze. Komp wyczyszczony chodzi jak burza. Miał troche robali, wirusów itp. Wnuczki, jak przyjadą graja w jakies gry komputerowe on line i pewnie stąd te wirusy. Miałam Pandę i ZoneAlarm ale i tak przeszły wirusy.
Teraz mam Kasperskiego, może będzie lepszy.

Posted

[quote name='borsaf'] Przyzwyczajam sie do nowej przeglądarki. Mam teraz Firefoxa i trochę to inaczej, niż w operze. Komp wyczyszczony chodzi jak burza. Miał troche robali, wirusów itp. Wnuczki, jak przyjadą graja w jakies gry komputerowe on line i pewnie stąd te wirusy. Miałam Pandę i ZoneAlarm ale i tak przeszły wirusy.
Teraz mam Kasperskiego, może będzie lepszy.
Ja też mam firefoxa i bardzo mi się podoba, poinstalowałąm różne dodatki i jest ok. Do wirusów mam NOD-a i też bardzo jestem z niego zadowolona. Pozdro.
A Sikora pokazał, że Polak potrafi, BRAWO :klacz::klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='borsaf'](...)
Przyzwyczajam sie do nowej przeglądarki. Mam teraz Firefoxa i trochę to inaczej, niż w operze. Komp wyczyszczony chodzi jak burza. Miał troche robali, wirusów itp. Wnuczki, jak przyjadą graja w jakies gry komputerowe on line i pewnie stąd te wirusy. Miałam Pandę i ZoneAlarm ale i tak przeszły wirusy.
Teraz mam Kasperskiego, może będzie lepszy. Kaspersky- OK. Używam go od ponad roku, jak to informatyk bywam w różnych miejscach w necie, od tych bezpiecznych po te najmroczniejsze, i odpukac kaspersky bardzo dobrze sobie radzi. A co Pandy... po 2 tygodniach uzywania przyznałem jej mistrzostwo świata w spowalnianiu kompa exekwo z NAV:)

ZoneAlarm odpowiednio skonfigurowany- OK, NOD32 tez bardzo dobry.

a co przegladarek moim zdaniem kazdy kto uzywa IE jest prawdziwym kamikaze... dla niedowiarkow: http://newspaper.org.pl/teksty/internet_explorer_mity_a_fakty.php

Posted

Czy,jak nowa przeglądarka ,to też inaczej troszku na forum jest?
Np, do pisania odpowiedzi mam dłuższe okienko i z pogrubianiem liter tez jest inaczej. Na erdelach usiłuje pisac post ale stale mi wyskakuje error lub serwer is busy?

Posted

Heyka :)

Przylazłam z imprezy - spotkanie ludków z forum się odbyło. Było naaaader wesoło. Teraz idziemy z Derysiem spać. Biedak nie uczestniczył w naszych szaleństwach...

Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie i obiecujemy już niedługo pojawiać się częściej :)

Posted

[quote name='vigor']........a co przegladarek moim zdaniem kazdy kto uzywa IE jest prawdziwym kamikaze... dla niedowiarkow: http://newspaper.org.pl/teksty/internet_explorer_mity_a_fakty.php

No to ja jestem...... kamikaze........mam internet od kilku lat i żadnej innej przeglądarki dotąd nie używałem oprócz......IE. Ale co tam ....nie jestem informatykiem......:shake: :crazyeye: ;)
Nie powiem na nią nic złego i nic dobrego z powodu jak wyżej / innych nie miałem zainstalowanych / .......:cool3: :cool3:

Co nie znaczy że nie spróbuję czegoś innego:evil_lol: :diabloti: ......to akurat zawsze warto......no prawie zawsze........:diabloti: ;)

Jeśli chodzi o antywirus to miałem zainstalowannego Kasperskiego , ale spowalniał mi kompa....i to strasznie......:crazyeye: :razz:

Obecnie mam zainstalowany Avast , który notabene sam się uaktualnia i jestem z niego bardzo zadowolony...:multi: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...