Flaire Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 zadziorny napisał(a):Ciekawe co tu zostało ocenzurowane :hmmmm: :niewiem: :cool3: :eviltong:Ja tylko chcę niewiennie podkreślić, że była to autocenzura - ja jestem niewinna. :lol: :niewiem:
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Taa, basen zaliczony, pobasenowe piffko też, a na dogo autocenzura zapanowała :mad:. Ja się tak nie bawię :shake: :angryy: :diabloti:
borsaf Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zadziorny Dlaczego sie nie bawisz? Przecież, dzieki tym kropeczkom możesz sobie wstawić cokolwiek sobie zamarzysz;)
pszym Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 zadziorny napisał(a):Taa, basen zaliczony, pobasenowe piffko też, a na dogo autocenzura zapanowała :mad:. Ja się tak nie bawię :shake: :angryy: :diabloti: My męskie foksy z Wami! Nie damy się"wpasowac w karby"...:snipersm:
borsaf Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Regon też, jak biega na 10m lince, myśli,że jest wolny:evil_lol:
niedzwiedzica Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Borsaf- to, co w miejsce kropek wstawi sobie Zadziorny, tez będzie niecenzuralne :evil_lol: A Regon na lince czuje się pewnie tak wolny, jak nasi TZ na wyjazdach , czyli PRAWIE ;) A prawie robi wielka różnicę :diabloti:
Ibolya Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 CHŁOPAK :Dog_run: WRÓCIŁ Z DELEGACJI :Cool!::Cool!::Cool!: :cunao::laola: Ciekawe co tam wyczyniał, w domu wlazł do łóżka i chraaapie :sleep2::sleep2: Dziękujemy za wikt i opierunek :calus: Specjalne podziękowania dla v_juniora :modla:
vigor Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Oto kilka fotek z pobytu kawalera Czardasza u panienki Diuny: 1. po podróży wypoczywałem:mad::loveu::mad: 2. w oczekiwaniu na panienkę bawiłem się z Vigorówną 3. aż pewnego dnia ..... było już po wszystkim :lol::oops::lol: 4. schowali mi panienke Diunę, toteż szukałem ją wszędzie
zadziorny Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 pszym napisał(a):My męskie foksy z Wami! Nie damy się"wpasowac w karby"...:snipersm: Absolutnie :evil_lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Vigor dlaczego ocenzurowałeś swoje foty :mad:. Brak tych najważniejszych "momentów" :evil_lol: :cool3: :eviltong:
vigor Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='zadziorny']Vigor dlaczego ocenzurowałeś swoje foty :mad:. Brak tych najważniejszych "momentów" :evil_lol: :cool3: :eviltong: Oj dziadku, dziadku - zbereźniku jeden:oops::oops::oops:.
zadziorny Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dlaczego od razu zbereźnik :hmmmm: :niewiem:. Po prostu: nic co ludzkie (ani psie) nie jest mi obce :cool3: :p
coztego Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 zadziorny napisał(a): A co się tyczy rogalików, to moja TZ robi przepyszne (przy najbliższej okazji obfocę te arcydzieła :lol:) :multi: Fotami to my się nie najemy... :shake: :mad: :angryy: Człowiek na dwa dni zniknie, a tu tyle się dzieje!!! Akcja pędzi jak w najlepszym filmie sensacyjnym, a nie jakimś brazylijskim tasiemcu :cool1: Za fasolki :kciuki:
zadziorny Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Coztego to Ty żyjesz :crazyeye:. Wieki całe Cię tu nie było :roll: :shake: :mad:
coztego Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='zadziorny']Coztego to Ty żyjesz :crazyeye:. Wieki całe Cię tu nie było :roll: :shake: :mad: Zaraz wieki... ledwie 3 dni :evil_lol:
jborowy Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='zadziorny']Vigor dlaczego ocenzurowałeś swoje foty :mad:. Brak tych najważniejszych "momentów" :evil_lol: :cool3: :eviltong: vigor niczego nie ocenzurował, po prostu do niczego pewnie, jak zwykle, nie doszło. To wszystko jest, po prostu, efektem zbyt wybujałej męskiej fantazji. Zwykły sex-gawędziarz ludowy. On prowadzi, chyba agencję dla psów pod numerem 00-700 -????? ????? ??? Zadzwoń tam, to się dowiesz szczegółów!!!
bogula Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Hej! Wczoraj się BARDZO zezłośiłam na Fafola, aż do przekleństw pod nosem i kombinowaniem ,co mu zrobię, jak go...złapię:angryy: :mad: .Pies puścił się za kotem czy bażantem może zającem.Wracał, wąchał i znowu gonitwa.Miejsce niby odludne, ale tory niedaleko...Krążyłam jakąś chwilę za nim po nasypie, kilka razy wpadłam w śnieg po kolana, od zmarzliny poraniłam ręce...Zeszłam i poszłam w stronę domu.Ten za mną zupełnie jak w piosence "ty pójdziesz górą a ja doliną":cool3: .Jednak zawrócił i pognał w siną dal.Zrobiłam "kółeczko"---ten nadal biegał nakręcony góra/dół.Przede mną czmychnął , w końcu w jakiś "cudowny"sposób ochłonął i "zajeczymi" susami mknął do mnie na gwizd.Wszystkie wściekłe emocje topniały, topniały i SPOKOJNIE i radośnie zapięłam go na smycz; i do domku...:evil_lol: vigor--- fasolki będą przepiekne!:loveu: Ilboya--- nie ma jak rodzinka w komplecie:lol:
bogula Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='zadziorny']Vigor dlaczego ocenzurowałeś swoje foty :mad:. Brak tych najważniejszych "momentów" :evil_lol: :cool3: :eviltong: zadziorny---ileż można karmić się tylko sexem?;) vigorki to wrażliwe dusze i nie pewnie lubią zasadę "nie wszystko na sprzedaż" a poza tym ich rola belferska...;) :cool3: ; myślą, vigory, myślą!:lol: :evil_lol:
zadziorny Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 coztego napisał(a):zadziorny napisał(a): A co się tyczy rogalików, to moja TZ robi przepyszne (przy najbliższej okazji obfocę te arcydzieła :lol:) :multi:Fotami to my się nie najemy... :shake: :mad: :angryy: Jeśli masz ochotę spróbować tych pyszności to zapraszam do Rybnika :lol: :cool1: :loveu:
zadziorny Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='bogula']zadziorny---ileż można karmić się tylko sexem?;) A kto powiedział, że tylko seksem :hmmmm: :niewiem:. Ja mam dosyć szeroki krąg zainteresowań :cool3: np. kocham piesy :loveu: :cool1: :lol:
vigor Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 jborowy - dlaczego Twój post jest taki ......... :???::???::???:.
zadziorny Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Witaj vigor :lol:. Za fasolki :thumbs: :happy1: :kciuki: :bigok:
vigor Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Vigorowie dziękują za kciukasy w intencji walijskich fasolek. Ahoj!
jborowy Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='vigor']jborowy - dlaczego Twój post jest taki ......... :???::???::???:. To znaczy, jaki? Dzieci, też czytają dogomanię, chciałem trochę złagodzić Twoje teksty. Wiesz, po 23- ciej mozna pisać otwartym tekstem. Chociaż, zawsze, gdzieś na Świecie jest po 23-ciej.
zadziorny Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 A gdzież to bosa wcięło :hmmmm: :niewiem:. Czyżby śniegiem go na tym kuligu zsypało :???: :roll:
Recommended Posts