Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Ciekawe co tu zostało ocenzurowane :hmmmm: :niewiem: :cool3: :eviltong:
Ja tylko chcę niewiennie podkreślić, że była to autocenzura - ja jestem niewinna. :lol: :niewiem:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny napisał(a):
Taa, basen zaliczony, pobasenowe piffko też, a na dogo autocenzura zapanowała :mad:. Ja się tak nie bawię :shake: :angryy: :diabloti:

My męskie foksy z Wami! Nie damy się"wpasowac w karby"...:snipersm:

Posted

Borsaf- to, co w miejsce kropek wstawi sobie Zadziorny, tez będzie niecenzuralne :evil_lol: A Regon na lince czuje się pewnie tak wolny, jak nasi TZ na wyjazdach , czyli PRAWIE ;) A prawie robi wielka różnicę :diabloti:

Posted

CHŁOPAK :Dog_run:
WRÓCIŁ Z DELEGACJI :Cool!::Cool!::Cool!: :cunao::laola:
Ciekawe co tam wyczyniał, w domu wlazł do łóżka i chraaapie :sleep2::sleep2:
Dziękujemy za wikt i opierunek :calus:
Specjalne podziękowania dla v_juniora :modla:

Posted

Oto kilka fotek z pobytu kawalera Czardasza u panienki Diuny:
1.
po podróży wypoczywałem:mad::loveu::mad:

2. w oczekiwaniu na panienkę bawiłem się z Vigorówną

3. aż pewnego dnia ..... było już po wszystkim :lol::oops::lol:

4. schowali mi panienke Diunę, toteż szukałem ją wszędzie

Posted

[quote name='zadziorny']Vigor dlaczego ocenzurowałeś swoje foty :mad:. Brak tych najważniejszych "momentów" :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Oj dziadku, dziadku - zbereźniku jeden:oops::oops::oops:.

Posted

zadziorny napisał(a):

A co się tyczy rogalików, to moja TZ robi przepyszne (przy najbliższej okazji obfocę te arcydzieła :lol:) :multi:

Fotami to my się nie najemy... :shake: :mad: :angryy:

Człowiek na dwa dni zniknie, a tu tyle się dzieje!!! Akcja pędzi jak w najlepszym filmie sensacyjnym, a nie jakimś brazylijskim tasiemcu :cool1:
Za fasolki :kciuki:

Posted

[quote name='zadziorny']Vigor dlaczego ocenzurowałeś swoje foty :mad:. Brak tych najważniejszych "momentów" :evil_lol: :cool3: :eviltong:

vigor niczego nie ocenzurował, po prostu do niczego pewnie, jak zwykle, nie doszło. To wszystko jest, po prostu, efektem zbyt wybujałej męskiej fantazji. Zwykły sex-gawędziarz ludowy. On prowadzi, chyba agencję dla psów pod numerem 00-700 -????? ????? ??? Zadzwoń tam, to się dowiesz szczegółów!!!

Posted

Hej!
Wczoraj się BARDZO zezłośiłam na Fafola, aż do przekleństw pod nosem i kombinowaniem ,co mu zrobię, jak go...złapię:angryy: :mad: .Pies puścił się za kotem czy bażantem może zającem.Wracał, wąchał i znowu gonitwa.Miejsce niby odludne, ale tory niedaleko...Krążyłam jakąś chwilę za nim po nasypie, kilka razy wpadłam w śnieg po kolana, od zmarzliny poraniłam ręce...Zeszłam i poszłam w stronę domu.Ten za mną zupełnie jak w piosence "ty pójdziesz górą a ja doliną":cool3: .Jednak zawrócił i pognał w siną dal.Zrobiłam "kółeczko"---ten nadal biegał nakręcony góra/dół.Przede mną czmychnął , w końcu w jakiś "cudowny"sposób ochłonął i "zajeczymi" susami mknął do mnie na gwizd.Wszystkie wściekłe emocje topniały, topniały i SPOKOJNIE i radośnie zapięłam go na smycz; i do domku...:evil_lol:
vigor--- fasolki będą przepiekne!:loveu:
Ilboya--- nie ma jak rodzinka w komplecie:lol:

Posted

zadziorny---ileż można karmić się tylko sexem?;) vigorki to wrażliwe dusze i nie pewnie lubią zasadę "nie wszystko na sprzedaż" a poza tym ich rola belferska...;) :cool3: ; myślą, vigory, myślą!:lol: :evil_lol:

Posted

coztego napisał(a):
zadziorny napisał(a):

A co się tyczy rogalików, to moja TZ robi przepyszne (przy najbliższej okazji obfocę te arcydzieła :lol:) :multi:
Fotami to my się nie najemy... :shake: :mad: :angryy:
Jeśli masz ochotę spróbować tych pyszności to zapraszam do Rybnika :lol: :cool1: :loveu:

Posted

[quote name='bogula']zadziorny---ileż można karmić się tylko sexem?;) A kto powiedział, że tylko seksem :hmmmm: :niewiem:. Ja mam dosyć szeroki krąg zainteresowań :cool3: np. kocham piesy :loveu: :cool1: :lol:

Posted

[quote name='vigor']jborowy - dlaczego Twój post jest taki ......... :???::???::???:.

To znaczy, jaki?
Dzieci, też czytają dogomanię, chciałem trochę złagodzić Twoje teksty.
Wiesz, po 23- ciej mozna pisać otwartym tekstem.
Chociaż, zawsze, gdzieś na Świecie jest po 23-ciej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...