Ela_hryckiewicz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Wiitam !!! Ali Aga Jade do pracy ale mam ciezka glowe:placz: :placz: tak mi sie nie chce jechac :mad: :mad: Pozdrawiam Wszystkich
niedzwiedzica Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ELA-Szczęsciarz rewelacja :loveu: :loveu: :loveu:
aga_ostaszewska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A ja coś wiem i nie powiem... :cool3: Ela_h: Ucalowania i udanego dnia w pracy! Ibolya: :multi:
vigor Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Od soboty wieczorem w hodowli NOZDRZECKI VIGOR przybywa reproduktor CH.PL. CZARDASZ z Szumiących Klonów. Pierwsze 3 doby Diuna i Czardasz spędzili na wzajemnym poznawaniu się, mizianiu i wpsólnych zalotach. Wczoraj około 17.50 nastąpiło ostatnie mizianko, z oczu Diuny padło Czardaszku jestem gotowa i wówczas ........ . Dzisiaj wczorajsi kochankowie są od siebie oddzieleni, by Czardasz nabrał sił i vigoru przed jutrzejszym kolejnym stanem uniesienia. W piątek Czardasz w asyście Juniora wraca do WA-wy i swojej Pani. Również u nas przebywała Ibolya, lecz obowiązki zawodowe (oraz awans na kierowniczy stołek=fotel) wymusiły powrót do domu i pozostawienie Czardasza u nas. Wogóle nie tęskni za swoją Panią, bo w głowie świdruje mu pytanko: gdzie schowali mają milość Diunę Zadziorne Ucho. Ahoj!
niedzwiedzica Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 oj, niecenzuralna się ta dogomania robi ;) jakies sekscesy etc ;) Zyczymy,żeby owoców tego zajęcia było duzo i zeby piekne były :multi:
aga_ostaszewska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A nie mówiłam... :eviltong: Trzymamy kciuki!
vigor Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Aga_O - sciagnelas dane z drugiego kompa :cool3::loveu::evil_lol:. Ale to juz prawie rodzina, wiec darujemy:lol:.
aga_ostaszewska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='vigor']Aga_O - sciagnelas dane z drugiego kompa :cool3::loveu::evil_lol:. Ale to juz prawie rodzina, to darujemy:lol:. Tak tak tak... :cool3: I proszę wychować syna, by nie nazywał mnie GADZINA :megagrin:
vigor Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Tak tak tak... :cool3: I proszę wychować syna, by nie nazywał mnie GADZINA :megagrin: hihihi - GAD, GADZINE poznal od razu:lol::multi:;).
Nitencja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Czuje ze sie starzeje ...... nie mowiac o tacie ALexie .dziadku Zadziorny a ty jak sie miewasz ?? i mama Trudzia??
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):A ja coś wiem i nie powiem... :cool3: No powiedz :roll:, nie bądź taka :shake: :mad: :eviltong:
aga_ostaszewska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 vigor napisał(a):hihihi - GAD, GADZINE poznal od razu:lol::multi:;). No tak ... :evil_lol: :lol: Ale mawiaja "jaki ojciec, taki syn" :eviltong:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 niedzwiedzica napisał(a):oj, niecenzuralna się ta dogomania robi ;) jakies sekscesy etc ;) Normalnie tylko ruja i porubstwo :eviltong: :evil_lol: :crazyeye:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Nitencja napisał(a):Czuje ze sie starzeje ...... nie mowiac o tacie ALexie .dziadku Zadziorny a ty jak sie miewasz ?? i mama Trudzia?? Ja czuję się świetnie :multi:. Normalnie jak nie-dziadek :lol:, a Trudzia również bryka jak zwykle :evil_lol: :cool3: :roll:
Fuka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :crazyeye:widziałam Czardasza w Bydgoszczy i przez myśl mi nie przeszło, że mu się aż tak bardzo nastrój walentynkowy udzieli :cunao::cool3: Za rodziców i maluszki :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::chlup:
Flaire Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Uff, ale tu się dzieje! Jak w brazylijskim serialu! ;-)
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ibolya to my teraz prawie rodziną będziemy :lol: :cool3: :loveu: :multi:
vigor Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):No tak ... :evil_lol: :lol: Ale mawiaja "jaki ojciec, taki syn" :eviltong: Pewnego razu 1980 roku bardzo sie staralem i udalo sie:lol::evil_lol::lol:.
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Wiitam !!! Ali Aga Jade do pracy ale mam ciezka glowe:placz: :placz: tak mi sie nie chce jechac :mad: :mad: Pozdrawiam Wszystkich No tak pić to trzeba umieć ........klina trza klinem a nie pracą....:razz: ;) :eviltong:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 bos napisał(a): No tak pić to trzeba umieć ........klina trza klinem a nie pracą....:razz: ;-) :eviltong:A Ciebie po nocnej libacji z dziewczynami główka nie bolała :hmmmm: :niewiem: :cool3:
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Flaire napisał(a):Uff, ale tu się dzieje! Jak w brazylijskim serialu! ;-) Dokładnie.....:lol: :eviltong: ...........jeszcze się maj nie zaczął.........:loveu: :loveu: Jest taki wierszyk : w styczniu słonie w lutym konie w marcu koty w kwietniu psy a w maju my......:loveu: :evil_lol: :lol: :eviltong: ;) Jak widać już nieaktualny......:evil_lol: :eviltong: ;)
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 zadziorny napisał(a):A Ciebie po nocnej libacji z dziewczynami główka nie bolała :hmmmm: :niewiem: :cool3: Absolutnie....:eviltong: :razz: ;)
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 U Vigora się wesele wyprawia.............:sweetCyb: :ylsuper: :calus: :bigok: :happy1: :happy1:
Nitencja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='bos']U Vigora się wesele wyprawia.............:sweetCyb: :ylsuper: :calus: :bigok: :happy1: :happy1: Bos wesele juz bylo ....teraz raczej konsumpcja maleznstwa sie odbywa:cool3:
Recommended Posts