Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!
Z tą ziemią jest dokładnie jak powiedzieliście.Staram się chodzić z psem daleko, gdzie jest płasko i słońce szybciej sobie daje radę przez dzien ze śniegiem.Teraz mrozik i trzeba uważać albo mocno przykręcić lusterko w samochodzie---co by się ratować jak Wind...
bos---nie marudź! ja też o 7 wychodzę..., koniec laby!
Podro dla wszystkich!

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bogula']bos---nie marudź! ja też o 7 wychodzęA ja czasami na 7 idę... na szczęście nie codziennie, uff.

U nas pogoda jest marcowa - w sobotę pokazało się na kilka godzin piękne słoneczko, ale już w niedzielę było buro i mokro. Psy nie bardzo lubią chodzić po zimnych kałużach po kostki albo i głębszych. Lotka wraca do domu z mokrym brzuchem.

Posted

w domu ukradli mi Neostradę:angryy: i oddadzą nową za półtora tygodnia...
musiałam czekać do poniedziałku , żeby sobie dogo poczytać :shake:
ale przyznam się że,są też plusy braku w domu inetrnetu ...ile wkońcu nadrobiłam róznych zaległości:p :razz:

U nas wczoraj było piękne słoneczko i żałuje że nie zrobiłam fotek..
Za to dziś pskudne roztopy, mokro, mgliście Vigo tez nie lubi chodzić po mokrym. zgrabnie przeskakuje więsze kałuże, i szuka resztek śniegu albo suchych miejsc...

bogula - widzałam fotkę Fafika --uroczy pychol - wygląda jak młodszy braciszek Erdelka:multi:
bos- ale masz dobrze - Jazon powrócił do szkoły:lol:
acha oczywiście zapraszam do siebie - ale podejrzewam że i tak sie na obietnicach skończy - ile masz wizyt do nadrobienia:cool3:

Posted

Witajcie :lol:
U nas trzeci dzień z rzędu od rana świeci słoneczko :cool1:. Temperatora w nocy spadła poniżej zera i utworzyła na powierzchni lodową skorupę :angryy:. Chodzić po czymś takim nawet piesy nie lubią :shake:. Operujące coraz mocniej słońce odsłania w szybkim tempie "okupowane" trawniki i chodniki :evilbat: bleee :-( :mad:

Posted

INA napisał(a):
acha oczywiście zapraszam do siebie - ale podejrzewam że i tak sie na obietnicach skończy - ile masz wizyt do nadrobienia:cool3:
Nie wywołuj wilka z lasu :shake: :cool3: ;)

Posted

Dzień Dobry!
U nas rano było trochę słoneczka, ale już się zrobiło ponuro...

Kreśka zrobiła sobie extra śniadanko- zeżrła kostkę masła :angryy:

Posted

Witam!
Pokazałam się na chwile i zniknęłąm, ale melduję już posłuszeństwo ;) Chwilowo jestem w pracy, dlatego skrobnę tylko "słówko", ale w domciu czeka już na mnie kom, więc pisać będę częściej!

jborowy: Masz cudne kluseczki! No i jak miło słyszeć, że mają już właścicieli!

bos: Jazonek na szkoleniu prezentuje się cudownie! Ja,niestety mało efektywnie i skutecznie, szukam czasu na to by pobiegać z Cziką na agility...

Tym czasem pozdrawiam i zyczę miłego, słonecznego dnia!

Posted

zadziorny napisał(a):
Chodzić po czymś takim nawet piesy nie lubią :shake:.
No Lotka dzisiaj pokazała, dlaczego: poślizgnęła sie na lodzie, rąbnęła pysiem o lód, tym samym wyrąbując przeręblę w pokrywie głęboooookiej kałuży, po czym przednia połowa psa (z całym łbem) zniknęła pod wodą. Potem prychała i była bardzo z całego zdarzenia niezadowolona. :shake:

Posted

Flaire napisał(a):
No Lotka dzisiaj pokazała, dlaczego: poślizgnęła sie na lodzie, rąbnęła pysiem o lód, tym samym wyrąbując przeręblę w pokrywie głęboooookiej kałuży, po czym przednia połowa psa (z całym łbem) zniknęła pod wodą. Potem prychała i była bardzo z całego zdarzenia niezadowolona. :shake:

Musisz ją nauczyć pływać. :lol:

Posted

Moja Gaja przeżyła podobną przygodę jak była półrocznym szczeniakiem :angryy:. Z tą różnicą, że wpadła CAŁA pod lód :diabloti:. Od tego czasu ma awersję do wody :shake: (chociaż aż ją skręca aby do niej włazić :evil_lol:) :roll: ;)

Posted

Flaire napisał(a):
Tiaaa... do klubu Morsa ją zapiszę. :roll:

Niedobra Pancia, chce utopic psa...

Kochani, taka cudna pogoda, ze w pracy nie chce sie siedziec... NIEBIESKIE BEZCHMURNE NIEBO, SŁONECZKO... chyba czas sie zakochać :cool3:

Posted

zadziorny napisał(a):
Moja Gaja przeżyła podobną przygodę jak była półrocznym szczeniakiem :angryy:. Z tą różnicą, że wpadła CAŁA pod lód :diabloti:. Od tego czasu ma awersję do wody :shake: (chociaż aż ją skręca aby do niej włazić :evil_lol:) :roll: ;)

My po sobotniej wystawie w Gdańsku poszliśmy nad morze. Chciałam, zeby Borys pobiegał sobie, ale niestety za bardzo sobie nie pobiegał, bo chciał sobie poplywać :crazyeye: :mad:
Złapałam głupola w ostatniej chwili :shake:

Posted

[quote name='coztego']Dzień Dobry!
...Kreśka zrobiła sobie extra śniadanko- zeżrła kostkę masła :angryy:

Uważaj, coztego! Hafcik po takim żarełku wypala dziury w podłodze...
Niestety wiem coś o tym. :lol:

Posted

nikit1 napisał(a):
:hmmmm: :confused:
proszę się zameldować na privie..

Juz sie zameldowalam grzecznie... ;)

A z tym maselkiem... to ja myslalam (oczywiscie majac na mysli 1 kosteczke), ze wiekszych problemow niz "kupka z duzym poslizgiem" :eviltong: to nie ma...

Posted

[quote name='Wojtek']Uważaj, coztego! Hafcik po takim żarełku wypala dziury w podłodze...
Niestety wiem coś o tym. :lol:
Wojtek, spoko, spoko... to nie była pierwsza kostka masła w jej życiu. Nic a nic jej po tym nie dolega :diabloti: Nawet po zjedzeniu pół kostki planty nic jej nie było :diabloti:

Posted

coztego napisał(a):
to nie była pierwsza kostka masła w jej życiu.
coztego, czy Ty mleczarnię prowadzisz? :-o Gdzie WY to masło trzymacie? :crazyeye:

Posted

Flaire napisał(a):
coztego, czy Ty mleczarnię prowadzisz? :-o Gdzie WY to masło trzymacie? :crazyeye:

Czasem trzymamy na parapecie w kuchni, żeby zmiękło... :p Dla Kreseczki okazja doskonała... :mad:

Posted

Moje potffory też uwielbiają masło, ale na szczęście same się nie "częstują" :evil_lol:. Jednak jak usłyszą dźwięk rozwijanego papierka, to przybiegają z najdalszego kąta :-o :cool3: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...