Flaire Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 No nareszcie trochę Fafola na dogo! bogula: Fafik-rewelka!
gugu Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='bos']Czy nikogo nie dziwi że od jakiegoś czasu to bardzo trudno tu spotkać ...... gugu. :user: :cool3: :???: :iloveyou: Wie ktoś co się z nią dzieje , a może się obraziła na weszterriery...:crazyeye: :crazyeye: :niewiem: :niewiem: Jestem,jestem i witam serdecznie łelszomaniaków!!! :smile: bosik ty nocny marku,spać nie mozesz!! :roll: :mad: ;)
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='gugu']Jestem,jestem i witam serdecznie łelszomaniaków!!! :smile: bosik ty nocny marku,spać nie mozesz!! :roll: :mad: ;) guguś - to ja Ciebie tak wypatrywałem......:loveu: :lol: ;) Wreszcie się pojawiłaś , fajnie :multi: :lol: :lol: ;)
gugu Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 bosik cieszy mnie to,ze ty się cieszysz :loveu: ;) Mało pisze ale wszystko czytam!!! :cool1:
jborowy Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Czołem. U nas wyszło słoneczko, zrobiło się +6 i płyyyyyywaaaaamy. Szczeniaczki kończą dwa tygodnie, przekroczyły już masę 500 gr. Wszyscy czują się dobrze.
bogula Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 jborowy---kapitalna rodzinka:loveu: ! masz już niecierpliwych chętnych na przygodę z terierkami? pozdro dla p.Borowej. Teraz też wspaniała pogoda: słońce, ciepło, woda z góry na dół....Przed chwilką wróciłam z koncertu, zaraz obiadek , a potem fru z Fifem przemoczyć buciska:multi: !
jborowy Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='bogula']jborowy---kapitalna rodzinka:loveu: ! masz już niecierpliwych chętnych na przygodę z terierkami? pozdro dla p.Borowej. Tak, wszystkie szczyle już "zaklepane". Dzięki za pozdro dla P.Borowej.
Ela_hryckiewicz Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witam !!! jborowy szczyle przepiekne tylko schrupac, takie niewinne te aniolki jeszcze :evil_lol: :evil_lol: A tak wogole to ogladam zdjecia na dogo z wielka przyjemnoscia, powalaja na kolana. Jakby zebrac te wszystkie zdjecia to niezla bylaby galeria welszy pozytywnie zakreconych :cool3: :cool3: :cool3:
gugu Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 jborowy słodziutkie maluszki,ciesze sie ze zdrowo sie chowaja i maja juz swioich zaklepanych pańciów!!! :multi: :multi: :multi: Gorące pozdro dla Was !!!
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 jborowy - rodzinka chowa się zdrowo to bardzo cieszy.... ........mnie tym bardziej , bo to dzięki Wam i Waszym psiurom mogę zobaczyć te małe wszedobylskie weszterriery............:lol: :lol: zaraz po urodzinach :evil_lol: :lol: ;) Niech się chowają zdrowo i dobrze dają w dupę nowym właścicielom.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ku uciesze naszej dogomaniackiej społeczności. Jazon był dzisiaj dalej na szkoleniu......a gdybyście widzieli to towarzystwo...........przerastają go niektóre o 5 głów..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....toż to czyste lotniskowce w psiej skórze......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:
coztego Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Przez piątkową podróż do Leszna wypadłam z dogomaniackich torów, usiłuję jakoś pozbierać topiki do kupy ;) Wreszcie nadgoniłam welshe! jborowy, maluszki masz cudowne!!! :loveu: bogula, Fafulos jest niesamowicie przystojny i ten błysk w oku... ;) bos, Jazon wygląda na prymusa, że nie powiem "kujona" :evil_lol: Dzisiaj miałysmy z Kresią pierwszy wiosenny spacerek!!! :multi: Słoneczko już wyraźnie grzeje, woda płynie ulicami, chodnikami i trawnikami szerokim strumieniem :diabloti: , a ja nie mam kaloszy :roll: Zauważyliście jaki niebezpieczny jest głęboki śnieg podczas gwałtownej odwilży? Wydaje się zmarznięty, a w rzeczywistości to sama woda i wpada się od razu po kolana w "rzekę"... :evil_lol: A najważniejsze jest to, że Kresia na spacerku była bardzo grzeczna i nie próbowała pożreć żadnego ze spotkanych piesków! :multi: Ani rottka, ani haszczaków dwóch na jednej smyczy (zawsze podziwiam siłę ich pana :evil_lol: ) ani nawet takiego małego, młodego kundelka, który chciał się z nią pobawić. :multi: Myślicie, że hormony, które Kreska dostaje na sikanie mogą powodować u niej takie huśtawki nastroju? :hmmmm: Raz dzika bestia, raz miły piesio... :cool1:
bogula Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 my też po wiosennych spacerkach---tak dobrych, że adidaski i skarpety do wyciskania. Fisiek ostatnio bardzo się przybrudził, ale troszkę bakterii nam nie zaszkodzi; kąpiel jak ten śnieg zejdzie...Ale to miło stąpać po miękkiej ZIEMI!
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='bogula']zadziorny---bardzo dzięki!:modla: :laugh2_2: Nie ma sprawy :cool1: :lol:. Cała przyjemność po mojej stronie :loveu: :multi:
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='bos']Czy nikogo nie dziwi że od jakiegoś czasu to bardzo trudno tu spotkać ...... gugu. :user: :cool3: :???: :iloveyou: Wie ktoś co się z nią dzieje , a może się obraziła na weszterriery...:crazyeye: :crazyeye: :niewiem: :niewiem: No fakt :roll:, trochę się obcyndala :mad: :shake: :hmmmm: :niewiem:
Flaire Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 bogula napisał(a):Ale to miło stąpać po miękkiej ZIEMI!To Wy juz macie ziemię? I to miękką? :crazyeye: U nas twardy lód. A jak stopnieje to, przynajmniej w moich okolicach, popłynie pieskim g, które warstwami zbierało się w pokładach śniegu. :placz:
coztego Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Flaire napisał(a):To Wy juz macie ziemię? I to miękką? :crazyeye: Po dzisiejszym słonecznym dniu jest ziemia w nielicznych miejscach odsnieżanych i jednocześnie silnie nasłonecznionych i tam gdzie przebiegają rury ciepłownicze :evil_lol: Reszta to breja po kolana... :diabloti: Ale pokazały się już fragmenty chodników, liczę na to, że wkrótce Kreska zacznie ścierać pazury i nei będę musiała iść do weta na obcinanie ;)
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Bos Jazon się już nie szkoli, on STUDIUJE :evil_lol: :cool3: ;)
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='jborowy'] Od małego wiedzą ze kupy nikt nie ruszy........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Flaire']To Wy juz macie ziemię? I to miękką? :crazyeye: U nas twardy lód. A jak stopnieje to, przynajmniej w moich okolicach, popłynie pieskim g, które warstwami zbierało się w pokładach śniegu. :placz: Otóż to :mad: :angryy: :shake: Tak jak pisała coztego, trawniki pokazały się nad kanałami ciepłowniczymi :lol: (i to już dosyć dawno). Moje piesy z wielką ochotą penetrują takie miejsca (chyba się już stęskniły za takim podłożem :roll:) :cool3:
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='zadziorny']Bos Jazon się już nie szkoli, on STUDIUJE :evil_lol: :cool3: ;) Hahahahahaha.....sporo tych studentów :evil_lol: :evil_lol: najlepszy jednak potem jest odpoczynek na podusiach...........a co....:lol: ;) :lol: :lol: :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 bos napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: najlepszy jednak potem jest odpoczynek na podusiach...........a co....:lol: ;) Qrcze, skąd ja to znam :hmmmm: :niewiem: ;)
Gosia_i_Luka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='bos'] :evil_lol: :evil_lol: najlepszy jednak potem jest odpoczynek na podusiach...........a co....:lol: ;) Fuuuuuuuj!!! :diabloti: :razz:
Wind Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 bos, I jak wam idzie? Widze, ze brodziliscie w glebokim sniegu ;) jborowy, Sliczna kupa scyli :loveu: Ciesz sie chwila, bo pare tygodni i powiedza ze wielki swiat na nie czeka. :-) Ali, Twoje zdjeciowe relacje ogladam z wielka przyjmnoscia. Ale nawet nie komentuje, bo ja juz sie pogubilam ... Towarzystwo odcielo Cie od netu, czy tez okazjonalnie pozwala na male zerkniecie na Dogo? W.
bos Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Wind']bos, I jak wam idzie? Widze, ze brodziliscie w glebokim sniegu ;) ........... A idzie możliwie , faktycznie śniegu sporo , plac niby odgarnięty , ale temperatura +6 robi z pozostałej reszty śniegu pluchę , że trudno się chodzi , psy momentami nie chciały wykonać komend siad i waruj.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....jednak ćwiczyć.....trzeba :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)
bos Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A ja jeszcze tylko pozdrowiam Wszystkich , życzę miłego dnia i wyruszam do pracy........:placz: :angryy: .......a tak było miło....:evil_lol: :evil_lol: Obecnie temp. mamy +1st.C.....i jeszcze ciemno.
Recommended Posts