Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bos']Czy nikogo nie dziwi że od jakiegoś czasu to bardzo trudno tu spotkać ...... gugu. :user: :cool3: :???: :iloveyou:

Wie ktoś co się z nią dzieje , a może się obraziła na weszterriery...:crazyeye: :crazyeye: :niewiem: :niewiem:

Jestem,jestem i witam serdecznie łelszomaniaków!!! :smile:

bosik ty nocny marku,spać nie mozesz!! :roll: :mad: ;)

Posted

[quote name='gugu']Jestem,jestem i witam serdecznie łelszomaniaków!!! :smile:

bosik ty nocny marku,spać nie mozesz!! :roll: :mad: ;)

guguś - to ja Ciebie tak wypatrywałem......:loveu: :lol: ;)

Wreszcie się pojawiłaś , fajnie :multi: :lol: :lol: ;)

Posted

Czołem. U nas wyszło słoneczko, zrobiło się +6 i płyyyyyywaaaaamy.

Szczeniaczki kończą dwa tygodnie, przekroczyły już masę 500 gr. Wszyscy czują się dobrze.

Posted

jborowy---kapitalna rodzinka:loveu: ! masz już niecierpliwych chętnych na przygodę z terierkami? pozdro dla p.Borowej.
Teraz też wspaniała pogoda: słońce, ciepło, woda z góry na dół....Przed chwilką wróciłam z koncertu, zaraz obiadek , a potem fru z Fifem przemoczyć buciska:multi: !

Posted

[quote name='bogula']jborowy---kapitalna rodzinka:loveu: ! masz już niecierpliwych chętnych na przygodę z terierkami? pozdro dla p.Borowej.

Tak, wszystkie szczyle już "zaklepane". Dzięki za pozdro dla P.Borowej.

Posted

Witam !!!

jborowy szczyle przepiekne tylko schrupac, takie niewinne
te aniolki jeszcze :evil_lol: :evil_lol:

A tak wogole to ogladam zdjecia na dogo
z wielka przyjemnoscia, powalaja na kolana.
Jakby zebrac te wszystkie zdjecia to niezla bylaby
galeria welszy pozytywnie zakreconych :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

jborowy słodziutkie maluszki,ciesze sie ze zdrowo sie chowaja i maja juz swioich zaklepanych pańciów!!! :multi: :multi: :multi:
Gorące pozdro dla Was !!!

Posted

jborowy - rodzinka chowa się zdrowo to bardzo cieszy....
........mnie tym bardziej , bo to dzięki Wam i Waszym psiurom mogę zobaczyć te małe wszedobylskie weszterriery............:lol: :lol: zaraz po urodzinach :evil_lol: :lol: ;)

Niech się chowają zdrowo i dobrze dają w dupę nowym właścicielom.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ku uciesze naszej dogomaniackiej społeczności.

Jazon był dzisiaj dalej na szkoleniu......a gdybyście widzieli to towarzystwo...........przerastają go niektóre o 5 głów..........:evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: .....toż to czyste lotniskowce w psiej skórze......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Przez piątkową podróż do Leszna wypadłam z dogomaniackich torów, usiłuję jakoś pozbierać topiki do kupy ;) Wreszcie nadgoniłam welshe!

jborowy, maluszki masz cudowne!!! :loveu:

bogula, Fafulos jest niesamowicie przystojny i ten błysk w oku... ;)

bos, Jazon wygląda na prymusa, że nie powiem "kujona" :evil_lol:

Dzisiaj miałysmy z Kresią pierwszy wiosenny spacerek!!! :multi: Słoneczko już wyraźnie grzeje, woda płynie ulicami, chodnikami i trawnikami szerokim strumieniem :diabloti: , a ja nie mam kaloszy :roll: Zauważyliście jaki niebezpieczny jest głęboki śnieg podczas gwałtownej odwilży? Wydaje się zmarznięty, a w rzeczywistości to sama woda i wpada się od razu po kolana w "rzekę"... :evil_lol:
A najważniejsze jest to, że Kresia na spacerku była bardzo grzeczna i nie próbowała pożreć żadnego ze spotkanych piesków! :multi: Ani rottka, ani haszczaków dwóch na jednej smyczy (zawsze podziwiam siłę ich pana :evil_lol: ) ani nawet takiego małego, młodego kundelka, który chciał się z nią pobawić. :multi:
Myślicie, że hormony, które Kreska dostaje na sikanie mogą powodować u niej takie huśtawki nastroju? :hmmmm: Raz dzika bestia, raz miły piesio... :cool1:

Posted

my też po wiosennych spacerkach---tak dobrych, że adidaski i skarpety do wyciskania. Fisiek ostatnio bardzo się przybrudził, ale troszkę bakterii nam nie zaszkodzi; kąpiel jak ten śnieg zejdzie...Ale to miło stąpać po miękkiej ZIEMI!

Posted

[quote name='bos']Czy nikogo nie dziwi że od jakiegoś czasu to bardzo trudno tu spotkać ...... gugu. :user: :cool3: :???: :iloveyou:

Wie ktoś co się z nią dzieje , a może się obraziła na weszterriery...:crazyeye: :crazyeye: :niewiem: :niewiem:
No fakt :roll:, trochę się obcyndala :mad: :shake: :hmmmm: :niewiem:

Posted

bogula napisał(a):
Ale to miło stąpać po miękkiej ZIEMI!
To Wy juz macie ziemię? I to miękką? :crazyeye: U nas twardy lód. A jak stopnieje to, przynajmniej w moich okolicach, popłynie pieskim g, które warstwami zbierało się w pokładach śniegu. :placz:

Posted

Flaire napisał(a):
To Wy juz macie ziemię? I to miękką? :crazyeye:

Po dzisiejszym słonecznym dniu jest ziemia w nielicznych miejscach odsnieżanych i jednocześnie silnie nasłonecznionych i tam gdzie przebiegają rury ciepłownicze :evil_lol: Reszta to breja po kolana... :diabloti:
Ale pokazały się już fragmenty chodników, liczę na to, że wkrótce Kreska zacznie ścierać pazury i nei będę musiała iść do weta na obcinanie ;)

Posted

[quote name='jborowy']

Od małego wiedzą ze kupy nikt nie ruszy........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA

Posted

[quote name='Flaire']To Wy juz macie ziemię? I to miękką? :crazyeye: U nas twardy lód. A jak stopnieje to, przynajmniej w moich okolicach, popłynie pieskim g, które warstwami zbierało się w pokładach śniegu. :placz: Otóż to :mad: :angryy: :shake:
Tak jak pisała coztego, trawniki pokazały się nad kanałami ciepłowniczymi :lol: (i to już dosyć dawno). Moje piesy z wielką ochotą penetrują takie miejsca (chyba się już stęskniły za takim podłożem :roll:) :cool3:

Posted

[quote name='zadziorny']Bos Jazon się już nie szkoli, on STUDIUJE :evil_lol: :cool3: ;)

Hahahahahaha.....sporo tych studentów

:evil_lol: :evil_lol: najlepszy jednak potem jest odpoczynek na podusiach...........a co....:lol: ;)

:lol: :lol: :lol:

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA

Posted

bos,

I jak wam idzie? Widze, ze brodziliscie w glebokim sniegu ;)

jborowy,

Sliczna kupa scyli :loveu: Ciesz sie chwila, bo pare tygodni i powiedza ze wielki swiat na nie czeka. :-)

Ali,

Twoje zdjeciowe relacje ogladam z wielka przyjmnoscia. Ale nawet nie komentuje, bo ja juz sie pogubilam ... Towarzystwo odcielo Cie od netu, czy tez okazjonalnie pozwala na male zerkniecie na Dogo?

W.

Posted

[quote name='Wind']bos,

I jak wam idzie? Widze, ze brodziliscie w glebokim sniegu ;)
...........

A idzie możliwie , faktycznie śniegu sporo , plac niby odgarnięty , ale temperatura +6 robi z pozostałej reszty śniegu pluchę , że trudno się chodzi , psy momentami nie chciały wykonać komend siad i waruj.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....jednak ćwiczyć.....trzeba :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)

Posted

A ja jeszcze tylko pozdrowiam Wszystkich , życzę miłego dnia i wyruszam do pracy........:placz: :angryy: .......a tak było miło....:evil_lol: :evil_lol:

Obecnie temp. mamy +1st.C.....i jeszcze ciemno.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...