Wojtek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Flaire napisał(a):Dokładnie tak. Ani nawet pies szkolony na sportowo. A ja osobiście nie znam żadnego psa szkolonego do prawdziwej obrony (chociaż słyszałam raz o takowym wśród moich bliskich znajomych). ... choć przyznać trzeba, że na chuligana duży psiak to dobry straszak. :mad:
INA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='zachraniarka']No jasne, że każdego można! Także do dzieła! Tylko że o pozorantów trudno.. ja ćwiczyłam na młodszym braciszku.. (190 cm wzrostu także jakoś to chłopak przeżył..) :lol: zach - tylko jak się do tego zabrać, :niewiem: czy masz jakieś sugestie, rady.. jak go sprowokować do takiego skoku ...??z kiełbasą w zebach:roll: :hmmmm: ;)
Gosia_i_Luka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ali- za jakieś 10 min. będziesz miała fotki na poczcie (walkę z zipem wprawdzie przegrałam, ale od czegóż imageshack :p )
Ali26762 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Heyka :) Aaaale mnie dzisiaj głoooowa booooli :placz: Z nienacka ukroiła nam się imprezka wczoraj przy okazji przerabiania mojego tycjana... Gosia, dzięki, już idę na pocztę. A walki z zipem nie przegrałaś wcale, tylko łącze nam zdechło tak jakby :p
Ali26762 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Fotki już mam, dziękuję bardzo, portrety Derysia wyszły świetnie, gorzej ze mną... Ale się napracowałaś przy tej żabie... :evil_lol:
Ali26762 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Nitencjo pięknie przerobiłaś swoje misie na walijczyki! Może kiedyś mnie też się uda podobna sztuka :D
Gosia_i_Luka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Wbrew pozorom wcale nie tak bardzo - żaba jakimś cudem uwielbia moje fotki i łyka je w sekundę. ;)
aga_ostaszewska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Kochani, jak dobrze pojdzie, to dzis wieczorkiem bede miala kompa... ale "cicho sza..." ;)
zadziorny Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Taa :roll: . A ja właśnie zakończyłem reinstalację systemu (Windows mi się wysypał :mad: :angryy: ). Właściwie to zamieniłem system W98SE na WXP :evil_lol: :cool3:
zadziorny Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Nitencja napisał(a): Tak wyglada ALex po upiekszkaniu Alex po upiększaniu... zajefajny jest :lol: :multi: . Pokażę Trudzi to może się na nowo zakocha :multi: :cool3: :evil_lol:
Nitencja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 taaaaa ogien milosci trzeba podsycac ;-) Co Trudzia powiedziala jak na zdjecia spojrzala ;-) Vigor mi sie ciagle te kanciki snia :razz: a jak powiadaja cwiczenie czyni mistrza ..;.;
jborowy Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 zadziorny - W98SE jest do tej pory uznawany za najbardziej stabilny system z rodziny Windows . Mam od paru lat zainstalowany WXP Pro z ServicePack 2, ale "obok" niego mam też W98SE. Po prostu WXP wielu spraw "sprzętowych" nie potrafi zrobić, albo wymaga nowszego osprzętu. U mnie np. nie jest w stanie stabilnie współpracować ze scanerem Plustek i kartą TV(in out) ATI All In Wonder. Czyli, krótko, mówiąc jeżeli chcę obrabiać zdjęcia lub filmy, albo ogladać filmy z napisami to muszę się żegnać z XP i restartować 98SE.
Flaire Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='jborowy']zadziorny - W98SE jest do tej pory uznawany za najbardziej stabilny system z rodziny Windows .:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
bogula Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 zadziorny---posyłam @ z fotami...jak dasz radę, to daj je tutaj, proszę:evilgrin:
zadziorny Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 OK :lol:, już lecę na pocztę :evil_lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Bogula jakoś długo idą te foty :hmmmm: :niewiem: :shake:
zadziorny Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Macie ochotę pooglądać przepiękne welshe na Westminster :???:. No to zajrzyjcie tutaj :multi: :loveu:. Pod "SELECT A CLIP" trzeba wybrać "WELSH TERRIER". Filmik ładuje się dosyć długo, ale warto poczekać, bo jest na co popatrzeć :loveu: :cool1: :lol:
borsaf Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Zadziorny Tym linkiem narobiłam tylko sobie apetytu. Kliknęłam na niego, otworzył się Westminster, nawet Airedale tylko, że filmik mi sie skończył po 4 pierwszych pieskach, przeszła pani sędzina w krateczkowym kostiumie i.:placz: ..END, dalej nie chce chodzić. Na weszterierach jeszcze gorzej bo żadnego nie zobaczyłam.:placz: Tylko taki jeden w czerwonym sweterku niesie sobie colę po schodach i na tym koniec. Czy tam trzeba gdzieś jeszcze klikać? Ja klknęłam u dołu po lewej stronie ekranu i chwile poczekałam i...to mi sie pokazało. A piechy i wystawcy na poziomie.
zadziorny Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Borsaf, trzeba jednak trochę poczekać ponieważ filmik wyświetla się szybciej niż się wczytuje :roll:. U mnie np. weszteriery wczytywały się około 20 minut :oops:. Kiedy filmik skończy się wyświetlać, zostaw to okno otwarte i posurfuj sobie po dogomanii :cool3:. Po chwili możesz tam powrócić i nacisnąć przycisk odtwarzania/pauzy :lol: :loveu:
borsaf Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Zadziorny dzieki za oświecenie. Nie wiedziałam, że chwila ma tak długo trwać:roll:
swallow Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='jborowy']Po prostu WXP wielu spraw "sprzętowych" nie potrafi zrobić, albo wymaga nowszego osprzętu. U mnie np. nie jest w stanie stabilnie współpracować ze scanerem Plustek i kartą TV(in out) ATI All In Wonder. jborowy ja też mam Windows XP i skaner Plustek i karte TV(in out) i całą masę jeszcze innych doinstalowanych rzeczy i wszystko chodzi jak należy. Mam oryginalnego Windowsa dzięki czemu sciągam systematycznie uaktualnienia i na XP nie narzekam :) zadziorny - oj było na co popatrzeć na tych filmach. Airedale i welshe przecudne:loveu:
Wind Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='zachraniarka']Natomiast w ramach bezpieczeństwa nauczyłam Hugusia fajnej rzeczy.. Na haslo "na niego!" skacze na klatkę piersiową wskazanego człowieka.. rozpędzone 40kg pięknie zbija z nóg nawet postawnych mężczyzn.. nie mówiąc że kilku moich kolegów prawie zeszło na zawał po takiej prezentacji.. mimo że uprzedzałam na czym to polega :evil_lol: Teraz trenuję Ludwiczka.. :diabloti: zach, Czytam dopiero teraz, bo od paru dni z braku czasu nawet nie trafiam do lodowki ... ale moze to i dobrze :lol: Baaardzo podoba mi sie ta sztuczka, chociaz dla nas ze tak powiem nieprzydatna :evil_lol: Odnosnie obrony, mam taka kolezanke, ktora na wieczorne spacery, oprocz swojego psa ;), bierze specjalny brzeczek antynapadowy (czy jakos go tak zwal). Brzeczek jest troszke wiekszy od pilota do auta, a noszony zawsze w dloni, daje mozliwosc natychmiastowego wcisniecia i uruchomienia okrutnie nieprzyjemnego i glosnego pisku. Ten pisk jest tez komenda dla psa na danie glosu ;) Raban przy tym jest niemilosierny i choc nie doszlo jeszcze do prawdziwie drastycznej sytuacji, to nie trudno sobie wyobrazic jaka bylaby reakcja wiekszosci napastnikow ;) BTW te brzeczki sa bardzo fajne. Mam taki na klamke wejsciowa w drzwiach z detektorem ruchu. Wystarczy aby ktos lekko poruszyl klamka a uruchamia sie cala gama przerazliwych dzwiekow :cool1: W.
Wind Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 jborowy napisał(a): ATI All In Wonder. Sadze, ze ta karta jest juz dosyc leciwa i nie masz pod nia sterownikow. Dlatego tez XP jej nie czyta. Mialam ten sam problem u mojej Mamy. Mimo, ze caly komputer jej wymienilam to karte TV ATI All In Wonder pozostawilam stara (chyba z 1997 - 1998r. - ZABYTEK). Koniec koncow sterownik gdzies w przepastnej sieci znalazlam i to nie na stronie producenta, tylko podczas skanowania zaprzyjaznionych serwerow ftp, u naszych chinskich przyjaciol :evil_lol: Jak chcesz moge Ci przeslac, moze zadziala :roll: W.
bogula Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='zadziorny']Bogula jakoś długo idą te foty :hmmmm: :niewiem: :shake: zadziorny----puściłam teraz; wczoraj juz nie miałam siły, bo była AKCJA. Właśnie siedząc przed kompem usłyszałam jakieś trzaski, dostrzegłam jakies błyski...To w kamienicach naprzeciwko spadający sopel czy śnieg pociągnął kabel i przez ok. 50 m szły "sztuczne ognie".Wystartowałam razem z Fafikiem "co sie dzieje?!", pies szczekał...Zadzwoniłam po Straż Pożarną.Chłopaki zjawili się migiem i po ok.2 godzinach nastąpił spokój (zrzucili śnieg i sople; wcześniej energetycy zabezpieczyli---ich strona ulicy ciemna, posprzątali drogę na której ruchem kierowali).Wyglądało to stasznie! osobiście "boję się" prądu...Fafik biegał między pokojami i szczekał, bo zajęte byłyśmy śledzeniem działań z okien a nie nim, zresztą pewnie czuł nasze emocje ,więc mu się udzieliło. A teraz raport pogodowy: wyłazić z łóżek i na spacerrrrrrrrrry; ważne BUTY ANTYPOŚLIZGOWE! Pozdro dla wszystkich.
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='INA']..........:roll: Niedługo może zostaniemy znowu tylko w dwóch z Vigusiem...bo pan wyjeżdza.. INA - napisz kiedy.....:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) .....pan wyjeżdża.....:lol: :lol: :lol: ;)
Recommended Posts