Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire napisał(a):
Dokładnie tak. Ani nawet pies szkolony na sportowo. A ja osobiście nie znam żadnego psa szkolonego do prawdziwej obrony (chociaż słyszałam raz o takowym wśród moich bliskich znajomych).

... choć przyznać trzeba, że na chuligana duży psiak to dobry straszak. :mad:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zachraniarka']No jasne, że każdego można! Także do dzieła! Tylko że o pozorantów trudno.. ja ćwiczyłam na młodszym braciszku.. (190 cm wzrostu także jakoś to chłopak przeżył..) :lol:

zach - tylko jak się do tego zabrać, :niewiem: czy masz jakieś sugestie, rady..
jak go sprowokować do takiego skoku ...??z kiełbasą w zebach:roll: :hmmmm: ;)

Posted

Heyka :)

Aaaale mnie dzisiaj głoooowa booooli :placz:

Z nienacka ukroiła nam się imprezka wczoraj przy okazji przerabiania mojego tycjana...

Gosia, dzięki, już idę na pocztę.
A walki z zipem nie przegrałaś wcale, tylko łącze nam zdechło tak jakby :p

Posted

Taa :roll: . A ja właśnie zakończyłem reinstalację systemu (Windows mi się wysypał :mad: :angryy: ). Właściwie to zamieniłem system W98SE na WXP :evil_lol: :cool3:

Posted

Nitencja napisał(a):

Tak wyglada ALex po upiekszkaniu

Alex po upiększaniu... zajefajny jest :lol: :multi: . Pokażę Trudzi to może się na nowo zakocha :multi: :cool3: :evil_lol:

Posted

taaaaa ogien milosci trzeba podsycac ;-) Co Trudzia powiedziala jak na zdjecia spojrzala ;-)
Vigor mi sie ciagle te kanciki snia :razz: a jak powiadaja cwiczenie czyni mistrza ..;.;

Posted

zadziorny - W98SE jest do tej pory uznawany za najbardziej stabilny system z rodziny Windows . Mam od paru lat zainstalowany WXP Pro z ServicePack 2, ale "obok" niego mam też W98SE. Po prostu WXP wielu spraw "sprzętowych" nie potrafi zrobić, albo wymaga nowszego osprzętu. U mnie np. nie jest w stanie stabilnie współpracować ze scanerem Plustek i kartą TV(in out) ATI All In Wonder. Czyli, krótko, mówiąc jeżeli chcę obrabiać zdjęcia lub filmy, albo ogladać filmy z napisami to muszę się żegnać z XP i restartować 98SE.

Posted

[quote name='jborowy']zadziorny - W98SE jest do tej pory uznawany za najbardziej stabilny system z rodziny Windows .:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Macie ochotę pooglądać przepiękne welshe na Westminster :???:. No to zajrzyjcie tutaj :multi: :loveu:. Pod "SELECT A CLIP" trzeba wybrać "WELSH TERRIER". Filmik ładuje się dosyć długo, ale warto poczekać, bo jest na co popatrzeć :loveu: :cool1: :lol:

Posted

Zadziorny Tym linkiem narobiłam tylko sobie apetytu. Kliknęłam na niego, otworzył się Westminster, nawet Airedale tylko, że filmik mi sie skończył po 4 pierwszych pieskach, przeszła pani sędzina w krateczkowym kostiumie i.:placz: ..END, dalej nie chce chodzić. Na weszterierach jeszcze gorzej bo żadnego nie zobaczyłam.:placz: Tylko taki jeden w czerwonym sweterku niesie sobie colę po schodach i na tym koniec.
Czy tam trzeba gdzieś jeszcze klikać? Ja klknęłam u dołu po lewej stronie ekranu i chwile poczekałam i...to mi sie pokazało. A piechy i wystawcy na poziomie.

Posted

Borsaf, trzeba jednak trochę poczekać ponieważ filmik wyświetla się szybciej niż się wczytuje :roll:. U mnie np. weszteriery wczytywały się około 20 minut :oops:. Kiedy filmik skończy się wyświetlać, zostaw to okno otwarte i posurfuj sobie po dogomanii :cool3:. Po chwili możesz tam powrócić i nacisnąć przycisk odtwarzania/pauzy :lol: :loveu:

Posted

[quote name='jborowy']Po prostu WXP wielu spraw "sprzętowych" nie potrafi zrobić, albo wymaga nowszego osprzętu. U mnie np. nie jest w stanie stabilnie współpracować ze scanerem Plustek i kartą TV(in out) ATI All In Wonder.

jborowy ja też mam Windows XP i skaner Plustek i karte TV(in out) i całą masę jeszcze innych doinstalowanych rzeczy i wszystko chodzi jak należy. Mam oryginalnego Windowsa dzięki czemu sciągam systematycznie uaktualnienia i na XP nie narzekam :)

zadziorny - oj było na co popatrzeć na tych filmach. Airedale i welshe przecudne:loveu:

Posted

[quote name='zachraniarka']Natomiast w ramach bezpieczeństwa nauczyłam Hugusia fajnej rzeczy.. Na haslo "na niego!" skacze na klatkę piersiową wskazanego człowieka.. rozpędzone 40kg pięknie zbija z nóg nawet postawnych mężczyzn.. nie mówiąc że kilku moich kolegów prawie zeszło na zawał po takiej prezentacji.. mimo że uprzedzałam na czym to polega :evil_lol:

Teraz trenuję Ludwiczka.. :diabloti:

zach,

Czytam dopiero teraz, bo od paru dni z braku czasu nawet nie trafiam do lodowki ... ale moze to i dobrze :lol:
Baaardzo podoba mi sie ta sztuczka, chociaz dla nas ze tak powiem nieprzydatna :evil_lol:
Odnosnie obrony, mam taka kolezanke, ktora na wieczorne spacery, oprocz swojego psa ;), bierze specjalny brzeczek antynapadowy (czy jakos go tak zwal). Brzeczek jest troszke wiekszy od pilota do auta, a noszony zawsze w dloni, daje mozliwosc natychmiastowego wcisniecia i uruchomienia okrutnie nieprzyjemnego i glosnego pisku. Ten pisk jest tez komenda dla psa na danie glosu ;) Raban przy tym jest niemilosierny i choc nie doszlo jeszcze do prawdziwie drastycznej sytuacji, to nie trudno sobie wyobrazic jaka bylaby reakcja wiekszosci napastnikow ;)

BTW te brzeczki sa bardzo fajne. Mam taki na klamke wejsciowa w drzwiach z detektorem ruchu. Wystarczy aby ktos lekko poruszyl klamka a uruchamia sie cala gama przerazliwych dzwiekow :cool1:

W.

Posted

jborowy napisał(a):
ATI All In Wonder.

Sadze, ze ta karta jest juz dosyc leciwa i nie masz pod nia sterownikow. Dlatego tez XP jej nie czyta. Mialam ten sam problem u mojej Mamy. Mimo, ze caly komputer jej wymienilam to karte TV ATI All In Wonder pozostawilam stara (chyba z 1997 - 1998r. - ZABYTEK). Koniec koncow sterownik gdzies w przepastnej sieci znalazlam i to nie na stronie producenta, tylko podczas skanowania zaprzyjaznionych serwerow ftp, u naszych chinskich przyjaciol :evil_lol: Jak chcesz moge Ci przeslac, moze zadziala :roll:

W.

Posted

[quote name='zadziorny']Bogula jakoś długo idą te foty :hmmmm: :niewiem: :shake:
zadziorny----puściłam teraz; wczoraj juz nie miałam siły, bo była AKCJA.
Właśnie siedząc przed kompem usłyszałam jakieś trzaski, dostrzegłam jakies błyski...To w kamienicach naprzeciwko spadający sopel czy śnieg pociągnął kabel i przez ok. 50 m szły "sztuczne ognie".Wystartowałam razem z Fafikiem "co sie dzieje?!", pies szczekał...Zadzwoniłam po Straż Pożarną.Chłopaki zjawili się migiem i po ok.2 godzinach nastąpił spokój (zrzucili śnieg i sople; wcześniej energetycy zabezpieczyli---ich strona ulicy ciemna, posprzątali drogę na której ruchem kierowali).Wyglądało to stasznie! osobiście "boję się" prądu...Fafik biegał między pokojami i szczekał, bo zajęte byłyśmy śledzeniem działań z okien a nie nim, zresztą pewnie czuł nasze emocje ,więc mu się udzieliło.
A teraz raport pogodowy: wyłazić z łóżek i na spacerrrrrrrrrry; ważne BUTY ANTYPOŚLIZGOWE!
Pozdro dla wszystkich.

Posted

[quote name='INA']..........:roll: Niedługo może zostaniemy znowu tylko w dwóch z Vigusiem...bo pan wyjeżdza..

INA - napisz kiedy.....:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) .....pan wyjeżdża.....:lol: :lol: :lol: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...