Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nitencja napisał(a):
Zach broda jak u kozy nie moze byc u irlanda :) a u AT mi nie przeszkadza :) lepsza broda niz jej brak ;-)

Jak dla mnie przesada w każdą stronę nie jest dobra. Patrząc okiem laika- brak brody odbiera charakterystyczny wygląd, natomiast kozia broda moim zdaniem wygląda śmiesznie i nie pasuje do eleganckich kancików :lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Zach to juz przerabialysmy :)
A ja jeszcze patrzylam na filmy i welshy i airedale z Westminster . Takie cos powinno byc robione na kazdej waznej wystawie . Mozna popatrzec na zwierzaki w ruchu. Jak dla mnie to suka airedale miala trche zbiezne tylne lapy pies mial duzo ladniejszy tyl i ladnie chodzi (chcialabym go na zywo zobaczyc....) z tej stawki zrobil na mnie wrazenie Devonshire's Celtic Pride << FLaire wieszcos o nim ??

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Mam na imię Szczęściarz mam 7 dni, i zobaczcie jak wyglądam
Ela_h jaki piękny mały Szczęćsiarz w kwiatki :angel: :huh: :sleep2:
Po prostu śliczniutki jest, a jaki zadowolony :iloveyou: :cunao:
A jak się czuje mamuśka :???: :???: :loveu:
Ucałowanka od syneczka i braciszka i od ich panci :Dog_run::buzi::iloveyou:

Posted

Dzieki Iboya malich jak i mamusia czuja sie

swietnie. Bardzo swedzi jej brzuszek ma specjalny

kubraczek z czego nie bardzo jest zadowolona.:mad: :mad:

Zakladam jej a to dlatego ze zaczyna sie wylizywac.

Malucz ma trzy cycki ulubione i ciagnie je na zmiane

bardzo smiesznie to wyglada wrecz komicznie, cwana bestnia.

Syn zaczyna mowic na niego Asik :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Heyka :)

Jeszcze żyję, ale nie bardzo mam możliwość pisać teraz...

Ela - ogromnie się cieszę, że rodzina nam zdrowieje i rośnie! :multi:
Ucałuj mamcię i brachola od nas i powiedz im, że jesteśmy z nich bardzo dumni :)

U nas bez zmian, cieszymy się gościem i molestujemy go zabawkami. Ale nie tylko, bo są też częste chwile czułości:

Pozdrawiamy wszystkich bardzo gorąco :cool1:

Posted

[quote name='Mokka']Ali, całujesz psa?!?! :-o To takie... niehigieniczne :loveu:

No właśnie................ :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :biggrina:

A fryzurę ma Deryś .........jak Jazon :crazyeye: :crazyeye: :multi: :lol: :lol: ;) :biggrina: :biggrina: :biggrina:

Ali - co za szczęśliwa...:loveu: :loveu: .."niehigieniczna" rodzinka :lol: :lol: :lol: ;) ;)

Posted

Dzisiaj to chyba nasza bogula :crazyeye: zaspała :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co tam bogula , gdzie raport pogodowy :lol: ;) .....a kto wyprowadzi Twojego zwierza na świeży śnieżek.
U nas napadało gdzieś tak dobre 10 cm śniegu. A juz się wydawało że będzie szaro buro , ale świeżutka pokrywa śniegu upiększyła i rozjaśniła nasze podwórka . Wiadomo że na chwilę .....ale zawsze coś .....co nasze psiurki lubią najbardziej.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

Ali;) Masz szczęście, że nie jestem mobilna zimą. Nie znalibyście ani dnia, ani godziny - ukradłabym Wam tegocudnego psiaka.:diabloti:
Derylek jest taaaki cudny, kochany, że mam ochotę

Posted

Ali -Vigo też miał niedawno taką fryzurkę ale powoli zaczyna zmiejszać objętość...:lol:

....Sliczny grubiutki tygodniowy szcześciarz:loveu:

A ja trochę przygnębiona byłam ostanio...
W ubiegły czwartek na naszej stałej,codziennej trasie poderżnięto gardło, i skatowano znajomego, Pana Rozi - miesznki bordera, jednej z najlepszech przyjaciółek Vigusia...byłam przygnębiona tym bardzej, że właśnie z TAMTĄD wracałam...wczoraj dowdziałam się że ....znajomy zmarł...
Bandtów, zwyrodnialców - jak to napisali w gazecie nie schwytano jeszcze.... boję się wychodzić z Vigo - ślady krwi na murze do dziś przypominają o tragicznym zdrzeniu ...Wychodze razem z TZ.....
...o 18.00 w miejscu tak uczęszcanym przez własciceli psów juz nikogo nie ma...
Do niedawna - tłumiłam w Vigo momenty budzącej się agresji (narazie w stosunku do inych psów) ale może niepotrzebnie, chciałabym żeby mógł,
jak nie obronić, to chcociaz odstraszyć ...bo narazie
co by mógł zrobić mój łagodny jak baranek pies?...jedynie zlizać na śmierć...

Posted

INUS Powiało grozą. Ja też chodze z Regonem na wieczorny spacerek, a, ponieważ Regon lubi bulgotać przu zachęcaniu do zabawy, zwykle wybieram trase mniej przez psy uczęszczaną. Musi byc na smyczy, lince bo paskud za psiakiem poleci w sina dal, a o panci i domku pewnie po 3 godinach by sobie przypomniał. Tyle, że tereny o godziny, w których spacerujemy są takie odludne.

Posted

INUś, bardzo mi przykro... :shake:
U nas wieczorne spacerki ograniczamy do bezpiecznych ścieżek, a i Kreśka groźnie wygląda i czasem bulgocze jak ktoś nas mija, więc udaję, że jest bezpiecznie...

A u mnie nie ma wody :placz: Widzę łobuzów przez okno, wykopali wielką dziurę w śniegu, a teraz stoją nad nią i patrzą, co by tu zepsuć :mad:

Flaire napisał(a):
Ale przyznam się, że jak gdzieś idziemy (na przykład do weta), to wyczesuję psy przynajmniej

Wyjściową fryzurkę im robisz? :evil_lol:
Ja też Kreśkę czeszę przez wizytą u weta, kiedyś nie wyczesałam, a potem mi wstyd było w poczekalni, tam jest jasna podłoga, Krechut się otrzepała i została po niej góra czarnych kłaków :diabloti:
Ostatnio głaszcząc Kreskę dokonałam niezwykłego odkrycia, niesamowicie gęstą i miękką ma sierść tej zimy, taki misiaczek do głaskania. :loveu:

Posted

[quote name='Mokka']Ali, całujesz psa?!?! :-o To takie... niehigieniczne :loveu:
Heyka :)

Ja na sekundę, bo już mnie gonią - ja też całuję psa, ale na tych fotkach z Derylem całuje się Gosia, moja przyjaciółka z Anglii.

bos - stanowimy wysoce "niehigieniczną" rodzinę i dobrze nam z tym :D

borsaf - dzięki za miłe słowa, widzę, że jak się spotkamy to nastąpi zbiorowa konsumpcja... z tym, że ja będę miała więcej do chrupania, bo Regonik jakby większy od Derylka :D

INA - straszne to, co piszesz! Bardzo współczuję Wam wszystkim, bo to cios i dla rodziny i dla psiarzy i w ogóle dla społeczności. Mam nadzieję, że szybko złapią tych bandytów a Wy odzyskacie spokój i poczucie bezpieczeństwa.

Wind - dalej poluję na Majutka w reklamie i nie widziałam. Czy ta reklama jeszcze leci?

Posted

[quote name='Ali26762']
Wind - dalej poluję na Majutka w reklamie i nie widziałam. Czy ta reklama jeszcze leci?
Ali, ja już zaczynam podejrzewać, że z tą reklamą to jakaś ściema :angryy: Naoglądałam się tych reklam ostatnio co nie miara, bo śledzę każdy blok reklamowy, a Majutka jak nei było tak nie ma... :shake:
;)

Posted

[quote name='coztego']Ali, ja już zaczynam podejrzewać, że z tą reklamą to jakaś ściema :angryy: Naoglądałam się tych reklam ostatnio co nie miara, bo śledzę każdy blok reklamowy, a Majutka jak nei było tak nie ma... :shake:
;)

A ja widzialam, widzialam!:eviltong:

Wind czy moge autograf?

Posted

dziewczyny
to był dla mnie szok bo z taką tragedią spotkalam się pierwszy raz w życiu a i trasa była jedną z bezpieczniejszych w miescie... no i znałam ofiarę tragedi, na dodatek Viguś bardzo upodobał sobie śliczną Rozi... a co się z nią dzieje? była wtedy ze swoim panem...rano obok jeziora krwi było pełno śladów psich łapek...

>>>>
i ja twierdzę że Deryś wyglada jak taki cukiereczek i nie wyobrażam sobie go wytrymowanego:cool1:

Posted

Hej!
Jestem, jestem i to po 6 rano, ale co miałam napisać?: znowu bielej?!;)
Ina---to okropne; ja u Fafullosa nie zawsze koryguję zachowanie, a już wogóle nie zakładam uwięzi na pysk...W ludzkiej skórze chowa się mnóstwo potworów...Jeszcze spacerujemy---nie pływamy:razz: ...
Ali---takie umizgi z psem? :lol: pamietam, że ci, co ze zwierzętami...to...Gucwińscy:lol: ; to chyba i dzięki im ,niesamowitym pasjonatom, kochamy zwierzęta...i całuski z nimi wymieniamy, i do pryczka zapraszamy, i karmimy z widelca, i...itd...:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

Ina - dziewczyno Ty może byłaś na bliskim wschodzie , w Iraku.....tam podrzynają gardła...........a nie u siebie na spacerze.....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Wprost nie chce się wierzyć :shake: :shake: :shake:

Posted

Witajcie :lol:
Ja tylko na chwilę, bo zaraz wybywam na basen :multi:.
INA nie mam słów dla tego zdarzenia :crazyeye:. Po prostu szok :shake: :mad: :angryy:
Ali widzę, że Deryl jest taki całuśny jak moje osobiste potffory :evil_lol: :cool3: :loveu:

Posted

INA-biedna jestes, tez bym miała dusze na ramieniu po takiej sytuacji. Jak mnie obsobaczaja,że psy luzem i BEZ kagańców biegają po lesie, to zawsze odpowiadam,że idąc wieczorem bardziej boję się ludzi niz psów ...jakos nie wierzę,że znienacka jakis pies wyskoczy i zrobi mi krzywdę a człowiek to i owszem :cool3:

Posted

zadziorny napisał(a):
Basen zaliczony :roll:, pifko też :cool3:, a na weszterierach cichutko :mad: :shake:

..... cichutko i jakoś sennie :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...